Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madfury
HV veteran

|
05.11.2010 15:56:46
|
|
|
Ostsin naisele Wildfire, endal on Desire. Hea võrrelda... esimene asi läks default HTC rom maha ja Cyanogen 6.1 peale (Desirel ka sama rom). Asi baseerub 2.2-l niiet uuemad võimalused kaasas.
Custom ROMi omapära on see, et CPU on kohe overclockitud 720MHz peale (kui mälu ei peta). Muidugi saab seda tagasi alla tõmmata, kuid ma jätan hetkel nii. Flash content naisele niikuinii oluline ei ole, tähtis on et browser, mail, sms ja helistamine mugavad oleks. 4k eest on telefoni rohkem kui küll. Eriti meeldib mulle selle telefoni korpus, väga kena näeb välja ja mugav käes hoida. Miinuseks loen ikkagi ekraani kehva resolutsiooni, tekst tundub natuke hägune (Desire ekraaniga harjunud) ning scrolliminst on lausa valus vaadata. Oleks ekraani reso tiba kõrgem, müüksin Desire maha ja ostaksin ka Wildfire.
Gratitat oodata ei viitsi, sel numbrite järgi aku kehvem ning disain ka ei meeldi. Pealegi, Wildfire on valget värvi Selle lühikese näppimise põhjal, mis teinud olen, on see telefon väga hea. Täiuslikusest puudu aint parem ekraan
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
bud
HV vaatleja
|
08.11.2010 12:10:34
|
|
|
Kas tuleb siis Wildfire'le FroYo kunagi ka? Netist leiduv inf on suhteliselt vastuoluline. Keegi ehk on üritanud juba uuendada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
HerrErx
HV vaatleja

|
08.11.2010 18:05:30
|
|
|
madfury,
Mis tähendab, et scrollimist on lausa valus vaadata, ei käi sujuvalt?
On ka plaan uus telefon soetada, hetkel sõelal Samsung i580 ja seesama HTC Wildfire. Ei oska kohe üldse valida, kuna elan Kuressaares siis pole nagu lootust kumbagi neist poes näppida samuti. Ega ei ole kellelgi mingit põhja panevat argumenti otsustamaks kumba siis ikkagi neist eelistada?
Ise nagu näen asja nii, et Samsungi võtaks just sellepärast, et kliendihind on tal EMT-s 3000 krooni, mis on ikkagi sellise hinnaklassi juures suur vahe- terve neljandik. Aga see pagana ekraan on nii kitsas, mul oli üks aeg Nokia 5800, no selle peal oli netis surfamine nagu läbi lukuaugu piilumine. HTC ekraan tundub seevastu aga parem ja laiem, mis tundub loomulikum (kogemused ütlevad, et iPhonega on ikka kordades parem netis lugeda). Samuti mulle meeldib, et HTC-l on 5mp kaamera.
Mõtteid?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aleksandr
HV kasutaja
|
08.11.2010 21:24:04
|
|
|
Krt. mina seisan sama dilemma ees, kas i580 või Wildfire. Samas peaks vist tunnistama, et olen hakanud eelistama i580.
Plusse on Samsungil vist rohkem: võimsam aku, prose, OS upgradable to v2.2, bluetooth v3.0, WI-FI n standard, DLNA (ei ole kindel kas see HTC on, ei leidnud, et oleks), natukenegi suurem reso, DivX-Xvid olemasolu, video esitus 720x480 resoga ja muidugi hind- mis on ca. 1000.- madalam.
Mis puudutab kaamerat siis mina arvan, et erilist vahet vist ei ole kas 3 või 5mp.
HTC-l mina ei oska võrreldes Samsungiga plusse välja tuua, peale nö.tilulilu: UI (maitse asi), suurem värvi valik ja ongi vist kõik...
Nii, et mina kaldun i580-ne poole.
Samas ootaks ka nõuandeid, jõuaks veel Jõuluvanale uue kirja kirjutada
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
gsiest
HV vaatleja
|
08.11.2010 23:41:53
|
|
|
Mina olen nüüd ca poolteist kuud kasutanud Wildfire konet. Loodan, et keegi hukka ei mõista, kui ma ütlen, et mõne inimese jaoks jääb Mäkk ikkagi nagu mingiks Gone in 60 seconds - Eleanoriks, valgeks vaalaks, parimaks lahenduseks. Olin pea 3 aastat iPhone kunde - ja suutsin lasta selle lõpuks ära varastada
Wildfire juurde tagasi. See on minu esimene Android telefon ja esimene HTC.
Minu märksõnad ja mõtted:
- Näeb OK välja
- Ekraani tundlikus on tiptop ja minu pikkade Paganini sõrmedega on ekraaniluku nupu kasutamine ka täiesti optimeeritud tegevus
- RESO - on minu jaoks harjumatu ja kummaline. Olen harjunud sirvima veebi iPhone klaasi läbi - ja see oli parem.... Ma ei tea kuidagi paremini kirjeldada seda Wildfire olukorda - kui et EI MAHU nagu see veebi pilt brauserisse. Peal on Opera kui Androidi enda brauser. Aga annan andeks. Vaatamata vajalikud asjad veebist ei jää.
- Kõik rakendused, mis mulle vajalikud on - toimivad (mail, sms, veeb)
- Aku peab piisavalt - ja ei saa liiga lühikese hoiatusega tühjaks. Räägin kuus kuni 10 tundi välja. 2 tugevat tööpäeva koos igapäevase GPS kasutamise ja mõõduka istunpeldikuswifis äktsioniga - on minu jaoks piisav tulemus.
- GPS töötab iGO-ga edukalt koos Regio viimase kaardiga (reso veidi paigast ära iGO kliendi ekraanil - aga toimib)
- Olen Android marketist leidnud mõne päris põneva vidina ka tasuta (näiteks minu tervisejooksu jälgimiseks: kulutatud kalorite, läbituid distantsi salvestaja - GPS - mis on väga tsill asi)
- Kaamera on ikkagi telefoni kaamera. Ma ei eelda, et see teeb digipeegli kvaliteediga pilti. A juhtumisi proovisin EMT-is üks päev iPhone 4G kaamerat. Ja sellega võrreldes on Wildfire kaamera täis kräpp. No ühesõnaga - olen jäänud hätta natuke kaameraga. Kuidagi pikk on päästiku viivitus - ja käsi kipub paigast liikuma vms. Siis kipuvad pildid sagedasti udused tulema.
- Kuulari kvaliteet telefoni osal on tiptop minu jaoks vähemalt
- Keegi pole mulle veel ka kõnepartneritest öelnud, et ta ei saa aru, mis ma räägin - ehk eeldan, et ka mikker on raha väärt.
- HÄNDSFRII (karbitoode) - sellega rääkides autoroolis on öeldud mõned korrad - et ei kuulda mind hästi.
- Sisse ehitatud kõlar on plekine ja muusika mis sealt maha mängitakse on ka plekine. Alati on selline tunne - et tahaks vaadata - ega Androidirobot tantsu ei löö ekraanil - kui mussi kuulata. Heh.
- Samas GPS rakenduse ja käed-vabad telefonikõne jaoks on sisse ehitatud kõlar OK (seal pole bassi vaja ja kõrged hääled on kuuldavad)
No saigi vist kõik.
Olen ka täheldanud mingeid "katkumisi" töös - ehk tõesti - see prose võiks ägedam olla.
Aga selle raha eest - on Wildfire puhul tegemist vist suhteliselt "best bang for the buck" asjaga hetkel.
Mina ostu ei kahetse. Plusse on massiivselt rohkem kui miinuseid.
Panen siia lõppu ka ühe positiivse smaili märgi - et tragöödia ja komöödia postituses tasakaalus oleks
|
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
09.11.2010 11:45:29
|
|
|
HerrErx, Ei, sujuvusega probleeme ei ole. Asi on just madalas resos. Kui scrollima hakkad muutub teks kohe veidralt häguseks. Reso lihtsalt ei luba. iPhonega võrrelda on mõttetu sest see telefon ei peagi konkureerima selle tootega (sellest ka 4000 juures olev hind). Ma ausalt seda samsungi toodet ei tea, millega siin teemas võrreldakse. Mul on üks samsung olnud ja see oli suht ebameeldiv kogemus. Kindlasti on nüüd telefonid paremad, kuid igasuguseid SE, Samsungeid jne ma väldin nagu vanapagan välku. Ainukesed nutitelefonid, mis vääriva kaalumist, tulevad kas Applelt, Nokialt või HTClt. Isegi seda kõige kapimat Galaxyt olen katsunud ja jäi selline kergelt plastine tunne.
Väiksem ekraan, veidi kehvem prose on põhjusega. Hind on madal ja aku peab väga, väga hästi sel telefonil. Arvestades et ühenduste kohapealt on kõik kellad viled küljes (gps, HDSPA, wifi, etc) siis on 4k telefoni maa ja ilm.
GSMArena järgi on see samsung parem. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3395&idPhone2=3337 Samas, tehnilised näitajad ei ole alati A ja O. Soovitaks enne valikut mõlemat näppida kui vähegi võimalik.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.11.2010 13:16:57
|
|
|
Omale sai soetatud Samsung I5700 peale pikka kaalumist kas siis wildfire või samsa. Lõppudelõpuks arvan, et vale otsust ei teinud - samsa palju võimekam, eriti arvestades seda - et custom rome ja modifikatsioone on kõriauguni mis teevad antud telefonist üpris magusa tüki selle pisku raha eest. Miinuseks võiks tuua kehvem kaamera kui Wildfirel, ja pole seda mingit hiiretaolist sensorit (mina isiklikult ei tunne küll sellisest asjast puudust). Kuigi korpus näeb välja samsungil plastike, istub asi käesolles väga ühes tükis ja tugev. Lisaks ka füüsiliste nuppude olemasolu (millegipärast mulle puuteekraanist väljapool olevad touch-nupud ei istu lihtsalt).
Tehnilisteks miinusteks ehk veel väiksem sisemälu. Kuid võimsam aku on jällegi plussiks. Kui ei karda ka pool aastat vanemat telefoni soetada, ja ise käed-külge softipoolt panna, siis samsungist saab asisema looma kui metstulest. Aga palju mängib ju ikkagi ka margieelistus ja välimus - nii, et valige ikka see mis käes õige tundub ja meeldib
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
HerrErx
HV vaatleja

|
09.11.2010 16:06:38
|
|
|
Paistab, et iga l**s kiidab oma v***u ja targem on hoopis see osta, kumb sulle endale peale vaadates meeldib.
Samuti ma ei loe välja kuskilt, kas samsal multitouch ka töötab? Netis brausimisel hädavajalik funktsioon minu arvates.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.11.2010 18:23:09
|
|
|
Samdroidiga töötab jah.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastix
Kreisi kasutaja
|
23.11.2010 19:18:52
|
|
|
kas keegi on froyo juba telefonile peale lasknud?
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
wanted1
HV vaatleja
|
25.11.2010 10:12:53
|
|
|
Endal sama küsimus, kas Wildfiret ikka tasub osta või pigem eelistada Sony Ericsson X10 mini, mõlemad tele2-es hea hinnaga?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
TT
HV Guru

|
25.11.2010 11:35:46
|
|
|
Kui stabiilne moditud ROM on. Just igapäevasel kasutamisel. Kas läbib W.A.F.(wife acceptance factor)
madfury kirjutas: |
Ostsin naisele Wildfire, endal on Desire. Hea võrrelda... esimene asi läks default HTC rom maha ja Cyanogen 6.1 peale (Desirel ka sama rom). Asi baseerub 2.2-l niiet uuemad võimalused kaasas.
Custom ROMi omapära on see, et CPU on kohe overclockitud 720MHz peale (kui mälu ei peta). Muidugi saab seda tagasi alla tõmmata, kuid ma jätan hetkel nii. Flash content naisele niikuinii oluline ei ole, tähtis on et browser, mail, sms ja helistamine mugavad oleks. 4k eest on telefoni rohkem kui küll. Eriti meeldib mulle selle telefoni korpus, väga kena näeb välja ja mugav käes hoida. Miinuseks loen ikkagi ekraani kehva resolutsiooni, tekst tundub natuke hägune (Desire ekraaniga harjunud) ning scrolliminst on lausa valus vaadata. Oleks ekraani reso tiba kõrgem, müüksin Desire maha ja ostaksin ka Wildfire.
Gratitat oodata ei viitsi, sel numbrite järgi aku kehvem ning disain ka ei meeldi. Pealegi, Wildfire on valget värvi Selle lühikese näppimise põhjal, mis teinud olen, on see telefon väga hea. Täiuslikusest puudu aint parem ekraan  |
_________________ Things ThaT You own end up Owning you! |
|
Kommentaarid: 304 loe/lisa |
   |
2 :: |
268 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
25.11.2010 13:22:49
|
|
|
Ära tellitud ta sai, eksnäe. N82-e seljast androidi kallale, üks kahest - kas tuleb palju avastamisrõõmu, või on kiirelt ja läheb poisile jõulukingiks.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
25.11.2010 15:31:54
|
|
|
TT kirjutas: |
Kui stabiilne moditud ROM on. Just igapäevasel kasutamisel. Kas läbib W.A.F.(wife acceptance factor)
Gratitat oodata ei viitsi, sel numbrite järgi aku kehvem ning disain ka ei meeldi. Pealegi, Wildfire on valget värvi Selle lühikese näppimise põhjal, mis teinud olen, on see telefon väga hea. Täiuslikusest puudu aint parem ekraan  |
|
See Cyanogen läks kahjuks peale näppimist maha siiski, sest paar nõmedat viga oli küljes (ei toetand simi lukku ja kontakte ei lugend sim-ilt). Alustasin sellest, kuna naine tahtis, et telefonis oleks samad menüüd, mis mul Desirel. Lõpuks siiski veensin teda, et pole mõtet selle bugise buildi peal olla, paneme parem Sense UI tagasi, siis saad manuaali ka kasutada. Hetkel on tal peal VillianROM ja ei ole vingumist kuulnud. Ainuke häda, mis hämmingut põhjustas, oli see, et aku pidas 2.5päeva aint. See aga oli selletõttu, et tal pole andmeside paketi, kuid tahab kasutada skype ning seetõttu on tal wifi koguaeg sees. Ma pole viitsinud ta telefoni üles sättida et ta wifit widgetist on-off saaks sättida.
Rom ise on stabiilne, ühtegi crashi olnud ei ole ja ühtegi force closet ta ka maininud ei ole.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastix
Kreisi kasutaja
|
25.11.2010 17:39:04
|
|
|
kas 2.5 päeva on AINULT? Mul tahab õhtuks juba laadijat saada
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
wanted1
HV vaatleja
|
25.11.2010 18:31:54
|
|
|
Selleks korraks siis soodushinnaga telefonid TELE2 poes otsas ja juurde ei pidavat tellitama.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
25.11.2010 18:35:10
|
|
|
kui võrrelda nokia 5800xm ja wildfiret on siis vahe väga suur? mõtlen just kasutusmugavust,nokia symbian kipub ikka suht palju ''segast'' panema
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
26.11.2010 09:34:19
|
|
|
rastix kirjutas: |
kas 2.5 päeva on AINULT? Mul tahab õhtuks juba laadijat saada  |
Wildfire aku peaks ilma wifit kasutamata ning peamiselt helistamist kasutades vastu pidama 6 päeva. Minu arust täesti saavutatav, raskema kasutamise juures tahaks ikka 3e päeva näha. See nv krutin veidi fööni ja kalibreerin aku kah ära, eks siis näis.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastix
Kreisi kasutaja
|
26.11.2010 13:21:15
|
|
|
Wildfire aku peaks ilma wifit kasutamata ning peamiselt helistamist kasutades vastu pidama 6 päeva. Minu arust täesti saavutatav, raskema kasutamise juures tahaks ikka 3e päeva näha. See nv krutin veidi fööni ja kalibreerin aku kah ära, eks siis näis. |
mis appiga sa akut kalibreerid?
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
26.11.2010 14:22:41
|
|
|
Wildfire aku peaks ilma wifit kasutamata ning peamiselt helistamist kasutades vastu pidama 6 päeva. Minu arust täesti saavutatav, raskema kasutamise juures tahaks ikka 3e päeva näha. See nv krutin veidi fööni ja kalibreerin aku kah ära, eks siis näis. |
mis appiga sa akut kalibreerid? |
See pole appiga kuidagi seotud. Protsessi kirjeldus käis ka Desire alateemast läbi. Lühidalt on "probleem" selles, et telefonidel on multicell akud. Kui telefon väidab, et aku täis, siis pole see päris täpne. Pa Angliski on kirjeldus selline:
Hi *******, I understand your concern regarding battery life on your Nexus One device. The following steps should significantly extend the battery life on your phone. Please connect the phone to the charger with the phone powered on, and allow the phone to charge until the notification LED is green, indicating the device is fully charged. Disconnect the phone from the charger, and power it off. Reconnect the phone to the charger with the phone powered off, and allow the phone to charge until the notification LED is green. Disconnect the phone from the charger and power it on. Once the phone is powered completely on, power it off again and reconnect it to the charger until the notification LED is green. Disconnect the phone, power it on, and use it. You need to use this sequence only once. If the issue of battery life on our phone persists, I recommend you contact our HTC accessory department directly. |
See on xda-developers foorumist Nexus One teema alt võetud. See trikk töötas ka Desire peal, ei näe põhjust, miks see Wildfire peal töötama ei peaks. Kaotada pole midagi
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
26.11.2010 20:34:51
|
|
|
peaks ka proovima.
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
28.11.2010 11:20:11
|
|
|
Kas see on normaalne, et wifi,gps väljas, 3g väljas, ekraan kõige tumedam, paar kõnet ja 24h laadimisest on alles ainult 28% akut?
_________________ Web3 | ERC721A |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.11.2010 11:43:56
|
|
|
Nokia, pigem ei ole normaalne. Mul wifi kogu aeg sees, laadimisest ka umbes sama palju aega möödas ja aku kriipsukese võrra ainult tühjenenud.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
28.11.2010 11:44:45
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Nokia, pigem ei ole normaalne. Mul wifi kogu aeg sees, laadimisest ka umbes sama palju aega möödas ja aku kriipsukese võrra ainult tühjenenud. |
Ju siis tuleb tagasi viia, olen teinud päris pikkasid laadimisi talle nagu öeldi, ei ole mingeid muudatusi.
_________________ Web3 | ERC721A |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
28.11.2010 12:15:43
|
|
|
er!k, Winmo 6.5 on surnud tee. Offici appid on saadaval ka Androididel. Aga muidu jah, peaasi, et ise rahul oled!
_________________ Avatar by Flacko |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|