ECMadis, triip on boxis vale, see moment, kui rattad külge saavad, tekib see roheline triip sinna kuidagi ise automaagiliselt.
Peale -DX9 käsku target real shortcutis ei lähe DX11 modes tööle enam, kuigi selle DX9 võcin sealt tagant ära ja proovisin DX11 ka, ei midagi. Ei aita ka registry cleaner ega ka patchi reinstall, vb oleks peab tegema plaadilt repair.
AI pole sittagi muutunud. Endiselt trügitakse kurvides muru kaudu mööda ja kiiremat mööda ei lasta - ehk siis sinist lippu ei tunta endiselt.
Lisaks töllerdatakse ees servast seva, ehkki reeglite järgi võib trajektoori muuta üks kord. A noh tegu ju codemastersiga. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
kellelgi loadimise jama pole? mul hakkas siin jubedalt uimama. miski 1-2minutit on see loading screen ees. Lasen praegu defragmenterit, aga ei usu, et selles asi, kuna mul oli ta enne SSD peal ja seal ta jupsis ka samamoodi enne patchi, peale patchi oli load 2-3 seci vaid. nüüd lasin mängu HDD peale, patch ka peal. suht müstika.
rami ja prose peaks piisavalt olema.
Vahel harva on kui kukub 1-2fps peale laadides.Enne patchi oli raskem normi tagasi saada.Peale patchi paar korda ALT+TAB on asja jälle rööbastele aidanud
HDvurle kirjutas:
AI pole sittagi muutunud. Endiselt trügitakse kurvides muru kaudu mööda ja kiiremat mööda ei lasta - ehk siis sinist lippu ei tunta endiselt.
Lisaks töllerdatakse ees servast seva, ehkki reeglite järgi võib trajektoori muuta üks kord. A noh tegu ju codemastersiga.
Pole küll märganud, et muru kaudu AI mööda oleks läinud.Nt kvalis võtab AI ilusti kõrvale kui ma kiirel ringil olen .Sõidus vähem aga pole ka hullu.
libe kirjutas:
siin teemast loed kasutajaid, kes uluvad pisibugide osas - nood justkui võrduvad F1's ulgujate kambaga, et keegi tegi liiga etc
Avastasin täna F1 kaustast sellise faili nagu "example_benchmark.xml", põhimõtteliselt on seal kirjas kuidas teha enda väljanägemise(Autod, rajad, kaamera, ilmastik) järgi benchmarki!
Avastasin täna F1 kaustast sellise faili nagu "example_benchmark.xml", põhimõtteliselt on seal kirjas kuidas teha enda väljanägemise(Autod, rajad, kaamera, ilmastik) järgi benchmarki!
xml fail mängu kausta.Sisuks alljärgnev ja shortcut nagu pildil:
Vahel harva on kui kukub 1-2fps peale laadides.Enne patchi oli raskem normi tagasi saada.Peale patchi paar korda ALT+TAB on asja jälle rööbastele aidanud
siis teil kõigil mingi muu jama, sest mul kokku ei jookse ja FPS laadimise ajal stabiilselt 60 (v-sync peal). Lugesin kokku ka huvipärast, kui kaua see laadimine mul kestab. Mängu käivitamisel (paddock laadimine?) on ca 30 mississipi ja rajale laadimine kestab ca. 75 mississipi.
mississipi - ajaühik, mille jooksul jõuad öelda numbri ja mississipi sinna taha otsa ja seda ühtlase aparaja rütmiga. peaks olema kuskile 1 sekundi kanti.
ATI HD3870-ga jookseb nüüd ikka väga sujuvalt
mis puutub teistesse muudatustesse, siis vähemalt osadel radadel tundub olevat see tiimi siht sinu kohale ikka absurdne - sõidad või rattad alt, aga normi ei täida. Teisel, aga tuled esimeseks, kui võiksid ka olla 18 kohal.
Mõne penalty võid saada ka ajuvabalt, aga üldiselt tundub, et mäng on muutunud elavamaks
huvitav, mida ma valesti teen? lasin mängu maha, tegin defragmenti, registry repairi tegin, panin mängu uuesti peale, patch peale, DX11 njetu. Miks nii?
DX11 tundemärgid:
1. fraps FPS näidukil on must kast ümber
2. rattal on motion blur.
mul pole kumbagi tunnust. settingsitest kõik põhjas, ehk ultra preset peal.
DefXtreme, iep, ma juba jõudsin ka sellele järeldusele, et seal kaustas võib midagi valesti olla. Kõik, peale save folderi kustutasin ära ja nüüd korras. me so n00b
ei tahtnud ise päris näppima minna sinna, vb äkki patch vaatas sealt, et midagi nagu installitud ja otsustas vahele jätta mingi update. mine isahane tea.
v-sync maas ja laadimisajad on suht ulmelised. positiivses mõttes.
e: väga imelik, nüüd panin v-sync peale ja laadimisaeg ikka normis. nüüd ei saa küll enam aru, mis jura selle mänguga on.
Proovisin ka omal benchamark testi ja tõesti uued driverid on päris head. Kõik sätted olid absoluutse maksimumi peal v.a. v-sync ja average FPS tõusis 47 pealt 58 peale ja miinimum FPS tõusis 38 pealt 50 peale.
In the 1.01 patch we included the ability to save race replays. Here’s a tutorial on how to save your finest moments and show off the power of your PC!
Disclaimer: There are a few things you need to be aware of before you proceed. File sizes can easily reach in excess of 500MB for a 3 lap race with 24 cars. Make sure you only save replays if you have plenty of space on your hard disk. You may also experience a slight pause after finishing a race as the replay file is written to you computers hard disk.
Recording replays
To record replays you will need to run F1 2010 with a command line option.
1. Create a new shortcut.
You can do this by right-clicking on your desktop, selecting ‘New’ and select ‘Shortcut’
2. Click Browse and navigate to your F1 2010 installation folder.
The default location is C:\Program Files\Codemasters\F1 2010\
3. Select the ‘f1_2010.exe’ and click ‘Ok’
4. Add the command ‘-savereplay’ on the end of the shortcut location and click ‘Next’
5. Name the shortcut e.g. ‘F1 2010 (Saves Replays) and click ‘Finish’.
6. Just double-click the shortcut and all replays will automatically be saved to ‘My Documents\My Games\FormulaOne\replays’
Playing replays videos
To view saved replays you will need to run F1 2010 with a command line option.
1. Create a new shortcut.
You can do this by right-clicking on your desktop, selecting ‘New’ and select ‘Shortcut’
2. Click Browse and navigate to your F1 2010 installation folder.
The default location is C:\Program Files\Codemasters\F1 2010\
3. Select the ‘f1_2010.exe’ and click ‘Ok’
4. Add the command ‘-replayui’ on the end of the shortcut location and click ‘Next’
Note: Do not add the ‘-savereplay’ option as this will stop you from viewing your previously recorded replays.
5. Name the shortcut e.g. ‘F1 2010 (Play Replays) and click ‘Finish’.
6. Open Windows Explorer and navigate to ‘My Documents\My Games\FormulaOne\replays’
You can do this by selecting ‘Start’ and ‘My Documents’ or by pressing the windows key and ‘e’
7. To play your replay, just drag the ‘.f1replay’ file onto your new shortcut
tomorrow Täitsa töötab, kuigi ei ole just kõige mugavam ja mõned bugid on, aga kui nad rohkem aega leiavad siis ehk teevad toredamaks.
Spoiler
Tegin vihmasõidu ja selline asi toimub rajal!
Alguses on kõik normaalne, enam vähem, veits kahtlane on nagu!(Ei saa aru)
Igastahes, mida aeg edasi seda kuivemaks rada muutub ja umbes 6 seki pärast on rada täitsa kuiv, mis siis et vihma kallab sealt ülevalt nagu k**t!
Replayd vaadates on näha kuidas loigud kaovad!
E: Teist korda seda replay-d vaadates viskas BSOD-i majja!
E2: Vihma värgi sain korda, oli vaja lihtsalt hardware confiq-i lisada üks rida!
viimati muutis KrisVr 06.11.2010 05:14:19, muudetud 1 kord
tomorrow Täitsa töötab, kuigi ei ole just kõige mugavam ja mõned bugid on, aga kui nad rohkem aega leiavad siis ehk teevad toredamaks.
Spoiler
Igastahes, mida aeg edasi seda kuivemaks rada muutub ja umbes 6 seki pärast on rada täitsa kuiv, mis siis et vihma kallab sealt ülevalt nagu k**t!
E2: Vihma värgi sain korda, oli vaja lihtsalt hardware confiq-i lisada üks rida!
ära sa jumala eest ütle, mis rea sa sinna lisasid _________________ ☠
Keegi eile Tartu Kaubamajas F1 2010 võistlusel ei osalenud ?
Mõtlesin, et prooviks aga noh seal olid mingi alla 10 aastased koos siis ma ei julgenud trügida
Keegi eile Tartu Kaubamajas F1 2010 võistlusel ei osalenud ?
Mõtlesin, et prooviks aga noh seal olid mingi alla 10 aastased koos siis ma ei julgenud trügida
lollakas sa oleks peand ikka selle pulli ära tegema ju, siis need tatid oleks jalga last ja täismehed asemele tulnd sinna. Raudpolt reaalne stsenaarium.
Spoiler
We've got a fix that should address the disappearing puddles that some players are experiencing since the new patch. Please let us know if this fixes the issue for you! If it doesn't then please give as much details about PC specifications as possible.
Disclaimer: The following steps are not for the novice user. Do this at your own risk! Make a backup of any files you edit! Any users that have previously swaped the ‘WorkerMapCore.xml' file should undo their changes.
Open Windows Explorer and Navigate to 'My Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings’.
You can do this by pressing the windows key and 'e' or by going to 'Start' and then selecting 'My Computer'.
Right-click on 'hardware_settings_config.xml' and select 'Open With' and then 'Wordpad'.
On the penultimate line (before '</hardware_settings_config>') add the line '<track_info_system type="gpu" />'.
So your last two lines should read:
<track_info_system type="gpu" />
</hardware_settings_config>
Click 'File' and then 'Save'.
If you get the following warning 'You are about to save the document in a Text-Only format, which will remove all formatting. Are you sure you want to do this?' then select 'Yes'.
Proovisin Brazili ka korraks siis enne kolmanda vabaka algust. Vaikselt sain rütmi sisse _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kas see patch tegi nüüd reaalselt mängu mängitavaks ka?
Enam ei oota virgini tiim, et sa sõidus 12ndaks tuled?
Vastased sõidavad nüüd nii nagu nad sõidavad või endiselt genereeritakse ringiajad lambist?
kas kvalifikatsioon ja race on balansis? ( i.e. legend raskusastme peal kvalis saab lotusega esimeseks, sõidus oled ikka viimane ) _________________ Winter is coming...
NeroEST, noo ma tegin paar päeva tagasi korra testi ja siis sõidus olid kõik nagu kvalika masinatega, tühja paagiga ja kellelgi peale minu rehvid ei kulunud. Suht haige oli, isegi HRT-le ei suutnud järgi saada Mclareniga _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Vastased sõidavad nüüd nii nagu nad sõidavad või endiselt genereeritakse ringiajad lambist?
kas kvalifikatsioon ja race on balansis? ( i.e. legend raskusastme peal kvalis saab lotusega esimeseks, sõidus oled ikka viimane )
Ootused polegi alati jaburad, aga just teatud kohtades on need totaalselt absurdsed.
--------------------
Samas mind huvitab pigem see kõrgele näiteks Lotuse pushida saaks? Et jääd sinna mitte ei lahku esimesel võimalusel tipptiimi.
kas kvalifikatsioon ja race on balansis? ( i.e. legend raskusastme peal kvalis saab lotusega esimeseks, sõidus oled ikka viimane )
Mängitavam kui varem.
Minuarust ootused jäid samaks.Monacos just tahab Virgin, et sa 12 ja up lõpetaksid.Muudel radadel on reaalsem 18
Minuarust genereeritakse ikka ringiajad.
Mul vastupidi.Virginiga kvalis napilt Q3-le aga sõidus paari ringiga esimeseks .AI @ legend siis.Paneks tyre sim sisse oleks raskem aga pole mõtet .AI-d see ei mõjuta üldse.Ainult mängijat
Neile kes ütlevad, et ise olen aeglasem tyre sim-ga.See on jama.AI ei tohiks saada samu aegu.Ka neil peaks mingi langus olema.Tuletaks meelde, et fual sim-ga oli täpselt sama asi.AI-d absoluutselt ei kottinud ja ainult sina uimerdasid nagu lollakas täis paagiga rivi lõpus
Btw infoks teile - see rain puddle fix tõmbab FPS-i mõnusalt alla.Mõnedel isegi pre-patch tasemele.Mis paneb mõtlema, kas CM äkki meelega seda välja ei lülitanud.Ilmselt lootsid, et kõik kiidavad paranenud fps-i ja keegi ei märka
Nii, et siin on veel kõvasti asju parandada
PlatoonSgtElias kirjutas:
NeroEST, noo ma tegin paar päeva tagasi korra testi ja siis sõidus olid kõik nagu kvalika masinatega, tühja paagiga ja kellelgi peale minu rehvid ei kulunud. Suht haige oli, isegi HRT-le ei suutnud järgi saada Mclareniga
Täpselt.Nüüd peab ootama patchi mis tyre sim sisse keerab AI jaoks
PlatoonSgtElias kirjutas:
Keegi väikest challenget tahab teha?
Sõitke Brasiilias oma kiireim ring ja jagage
Endal siis 1:08:802 - kõik assists off, pehme segu..
ma keerasin susuukas auto liiva ja seal tagasi rajale, nina jäi veica raja peale, muu auto oli liivas, siis tuleb üks lootus ja PURRAKI sisse mulle. vaatan, et oh, lahe, juppe lendab ja värki ja rattaid ja siis vaatasin, et imelikult see lotuse ratas veereb väga vales kohas, võcin siis replay lahti ja mida ma näen ratas kimab läbi mootoriruumi niiet pole asigi, samas muu kola, mis rattale ette sattus, sellest sõitis küll niimoodu üle, nagu päris, et ratta trajektoor muutus ja pilbas põrkas ka natuke ära. enne mootoriruumist läbisõitu põrkas lotuse ratas vastu mu neitsi ratast. ja üldse on päris mitu korda juhtund endal ka, et keegi näiteks otsustab minu ninaeest läbi põigates boxi lipsata ja siis ega mul muud ka üle jää, kui põmaki sisse sõita, kuna kuhugi ära keerata, ega pidurdada ei jõua eks, panen siis silmad kinni ja jään pauku ootama, aga oh ülla-ülla, kui silmad lahti teen, sõidab masin edasi, nagu poleksi kedagi ees olnud ega millelegi pihta saand. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
tomorrow,
Kusjuures tahtsingi öelda just, et peale seda rain puddle fixi tõmbas mul 10-15fps alla lihtsalt. Muidugi mäng jookseb ikka veel puhtalt aga kui peaks hakkama mingeid tõkkamisi tulema siis keeran maha tagasi.
Meeldib muidu uus aegade näitamise süsteem ja ütleks, et mängitavam on ta kindlasti kui enne.
Ilma Tyre Sim'ta on ikka haigelt lihtne sõita. Lükkad pehmema kummi alla ja annad ainult minna. Pole vaja rehvi soojendada ega midagi samuti ei pea põdema, et rehvid ära kuluks, pidevalt on parim pidamine olemas. Enne sõitsin esimesel rajal kõvema seguga ja Tyre Sim oli peal mingi 2:02 kanti, siis pehmema seguga ja ilma Tyre Simuta sai kohe esimesel ringil alla 2 minuti, kokku sai 5 ringi tehtud ja lõpuks 1:56.511. Kiiremini sõita pole lihtsalt vaja, kuna Webber teisel kohal jäi juba 3,343 sekundit maha.
Ja Qualis nüüd 1:56,133, Vettel teisel kohal 2,627 sek maas.
tomorrow, uninstalli leiad control panel, uninstall a program täiesti olemas. või siis plaat sisse ja autorun menüü, mis lahti tuleb, seal ka uninstall olemas täiesti niiet pole midagi ära unustatud.
Krt 2 või 3 päeva järjest F1 maratoni teind. Praegu teine hooaeg käsil RBR tiimis Vetteli kõrval. Mingi kamm on selle montecarlo rajaga. kuskil 13-14. ring viskas FPS tavalise 50-60 pealt 25 peale ja loomulikult on see täiesti mängitamatu. Ringiaeg kukkus "tänu" sellele 7-8seci. Eelmine hooaeg Virginis oli täpselt sama pull. Vihma pold ja selle vihmabugiparandusrea võtsin ka sealt xml'st maha, kuna see õgib ka päris korralikult. V-Sync peal loomulikult, kuna ilma selleta tearib rämedalt.
1:08,324, saaks veel kiiremini, kuna hetkel auto seadistamata (võtsin quick setupist kõige parempoolsema). Stardisirgel jookseb auto lihtsalt piirajasse mingi 350 peal ja eks vigu on kah veel omajagu. Hetkel 30 tutvumisringi tehtud Red Bulliga. Kasutan pulti ja sõidan abidega.
tomorrow, mõni näide, kus pätsil eraldi uninstall/repair on?
Piisavalt näiteid.Näiteks :
Spoiler
too veel näiteid
sest sinu näide on minul küll esimene
Ma tavaliselt pärast OS reinstalli mänge uuesti ei installi vaid ehk kannan mõned registrisätted üle.Kui ma õieti mäletan olid eraldi patch uninstallerid mul veel Aliens versus Predator 2010,Crysis,Crysis Warhead,Far Cry ja midagi vist veel.Samas kui mängule reinstalli ei tee, siis ei oska hetkel 100% kindlusega öelda.Kui teil üks neist on, siis saate ise järgi vaadata.
Osadel mängudel on mul juba patchid ja dlc-d kõik ISO-sse integreeritud(Mass Effect 1 & 2) ja seega neid polegi näha windowsile. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
1:08,324, saaks veel kiiremini, kuna hetkel auto seadistamata (võtsin quick setupist kõige parempoolsema). Stardisirgel jookseb auto lihtsalt piirajasse mingi 350 peal ja eks vigu on kah veel omajagu. Hetkel 30 tutvumisringi tehtud Red Bulliga. Kasutan pulti ja sõidan abidega.
Väike video kuda 1:08:8 sõitsin Sõit ka, G27 nüüd
Sõidu lõpus hästi Force India vibab sirgel wtf
Igatahes, kuna nüüd VIIMANE etapp jäänud veel, Abu Dhabi, siis võiks kõik kes vähegi F1 huvilised proovida nii kiiret ringi seal kui suudavad, hiljem kirjutage juurde, millega sõitsite ja mis abisi kasutasite Kuni pühapäevani siis aega
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minu aeg hetkel brasiilias.Klaviatuuriga.Ainult TC on peal.Muud abid maas.Sain ka 1:19:3 aga see oli invalidated kuna ründasin liiga agressiivselt ühte esimest kerbi
Kokku tegin kuskil 10 ringi:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.