Proovisin Brazili ka korraks siis enne kolmanda vabaka algust. Vaikselt sain rütmi sisse _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kas see patch tegi nüüd reaalselt mängu mängitavaks ka?
Enam ei oota virgini tiim, et sa sõidus 12ndaks tuled?
Vastased sõidavad nüüd nii nagu nad sõidavad või endiselt genereeritakse ringiajad lambist?
kas kvalifikatsioon ja race on balansis? ( i.e. legend raskusastme peal kvalis saab lotusega esimeseks, sõidus oled ikka viimane ) _________________ Winter is coming...
NeroEST, noo ma tegin paar päeva tagasi korra testi ja siis sõidus olid kõik nagu kvalika masinatega, tühja paagiga ja kellelgi peale minu rehvid ei kulunud. Suht haige oli, isegi HRT-le ei suutnud järgi saada Mclareniga _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Vastased sõidavad nüüd nii nagu nad sõidavad või endiselt genereeritakse ringiajad lambist?
kas kvalifikatsioon ja race on balansis? ( i.e. legend raskusastme peal kvalis saab lotusega esimeseks, sõidus oled ikka viimane )
Ootused polegi alati jaburad, aga just teatud kohtades on need totaalselt absurdsed.
--------------------
Samas mind huvitab pigem see kõrgele näiteks Lotuse pushida saaks? Et jääd sinna mitte ei lahku esimesel võimalusel tipptiimi.
kas kvalifikatsioon ja race on balansis? ( i.e. legend raskusastme peal kvalis saab lotusega esimeseks, sõidus oled ikka viimane )
Mängitavam kui varem.
Minuarust ootused jäid samaks.Monacos just tahab Virgin, et sa 12 ja up lõpetaksid.Muudel radadel on reaalsem 18
Minuarust genereeritakse ikka ringiajad.
Mul vastupidi.Virginiga kvalis napilt Q3-le aga sõidus paari ringiga esimeseks .AI @ legend siis.Paneks tyre sim sisse oleks raskem aga pole mõtet .AI-d see ei mõjuta üldse.Ainult mängijat
Neile kes ütlevad, et ise olen aeglasem tyre sim-ga.See on jama.AI ei tohiks saada samu aegu.Ka neil peaks mingi langus olema.Tuletaks meelde, et fual sim-ga oli täpselt sama asi.AI-d absoluutselt ei kottinud ja ainult sina uimerdasid nagu lollakas täis paagiga rivi lõpus
Btw infoks teile - see rain puddle fix tõmbab FPS-i mõnusalt alla.Mõnedel isegi pre-patch tasemele.Mis paneb mõtlema, kas CM äkki meelega seda välja ei lülitanud.Ilmselt lootsid, et kõik kiidavad paranenud fps-i ja keegi ei märka
Nii, et siin on veel kõvasti asju parandada
PlatoonSgtElias kirjutas:
NeroEST, noo ma tegin paar päeva tagasi korra testi ja siis sõidus olid kõik nagu kvalika masinatega, tühja paagiga ja kellelgi peale minu rehvid ei kulunud. Suht haige oli, isegi HRT-le ei suutnud järgi saada Mclareniga
Täpselt.Nüüd peab ootama patchi mis tyre sim sisse keerab AI jaoks
PlatoonSgtElias kirjutas:
Keegi väikest challenget tahab teha?
Sõitke Brasiilias oma kiireim ring ja jagage
Endal siis 1:08:802 - kõik assists off, pehme segu..
Mul oli klaviatuuriga paar sek aeglasem vist.Täpselt ei mäleta.
ma keerasin susuukas auto liiva ja seal tagasi rajale, nina jäi veica raja peale, muu auto oli liivas, siis tuleb üks lootus ja PURRAKI sisse mulle. vaatan, et oh, lahe, juppe lendab ja värki ja rattaid ja siis vaatasin, et imelikult see lotuse ratas veereb väga vales kohas, võcin siis replay lahti ja mida ma näen ratas kimab läbi mootoriruumi niiet pole asigi, samas muu kola, mis rattale ette sattus, sellest sõitis küll niimoodu üle, nagu päris, et ratta trajektoor muutus ja pilbas põrkas ka natuke ära. enne mootoriruumist läbisõitu põrkas lotuse ratas vastu mu neitsi ratast. ja üldse on päris mitu korda juhtund endal ka, et keegi näiteks otsustab minu ninaeest läbi põigates boxi lipsata ja siis ega mul muud ka üle jää, kui põmaki sisse sõita, kuna kuhugi ära keerata, ega pidurdada ei jõua eks, panen siis silmad kinni ja jään pauku ootama, aga oh ülla-ülla, kui silmad lahti teen, sõidab masin edasi, nagu poleksi kedagi ees olnud ega millelegi pihta saand. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
tomorrow,
Kusjuures tahtsingi öelda just, et peale seda rain puddle fixi tõmbas mul 10-15fps alla lihtsalt. Muidugi mäng jookseb ikka veel puhtalt aga kui peaks hakkama mingeid tõkkamisi tulema siis keeran maha tagasi.
Meeldib muidu uus aegade näitamise süsteem ja ütleks, et mängitavam on ta kindlasti kui enne.
Ilma Tyre Sim'ta on ikka haigelt lihtne sõita. Lükkad pehmema kummi alla ja annad ainult minna. Pole vaja rehvi soojendada ega midagi samuti ei pea põdema, et rehvid ära kuluks, pidevalt on parim pidamine olemas. Enne sõitsin esimesel rajal kõvema seguga ja Tyre Sim oli peal mingi 2:02 kanti, siis pehmema seguga ja ilma Tyre Simuta sai kohe esimesel ringil alla 2 minuti, kokku sai 5 ringi tehtud ja lõpuks 1:56.511. Kiiremini sõita pole lihtsalt vaja, kuna Webber teisel kohal jäi juba 3,343 sekundit maha.
Ja Qualis nüüd 1:56,133, Vettel teisel kohal 2,627 sek maas.
tomorrow, uninstalli leiad control panel, uninstall a program täiesti olemas. või siis plaat sisse ja autorun menüü, mis lahti tuleb, seal ka uninstall olemas täiesti niiet pole midagi ära unustatud.
Krt 2 või 3 päeva järjest F1 maratoni teind. Praegu teine hooaeg käsil RBR tiimis Vetteli kõrval. Mingi kamm on selle montecarlo rajaga. kuskil 13-14. ring viskas FPS tavalise 50-60 pealt 25 peale ja loomulikult on see täiesti mängitamatu. Ringiaeg kukkus "tänu" sellele 7-8seci. Eelmine hooaeg Virginis oli täpselt sama pull. Vihma pold ja selle vihmabugiparandusrea võtsin ka sealt xml'st maha, kuna see õgib ka päris korralikult. V-Sync peal loomulikult, kuna ilma selleta tearib rämedalt.
1:08,324, saaks veel kiiremini, kuna hetkel auto seadistamata (võtsin quick setupist kõige parempoolsema). Stardisirgel jookseb auto lihtsalt piirajasse mingi 350 peal ja eks vigu on kah veel omajagu. Hetkel 30 tutvumisringi tehtud Red Bulliga. Kasutan pulti ja sõidan abidega.
tomorrow, uninstalli leiad control panel, uninstall a program täiesti olemas.
Mängu oma jah.Patchi oma minul seal nt pole.Plaati ma põhimõtteliselt masinasse ei pane.Mul on ripitud ISO plaadist ja kui vaja siis jooksutan Daemon Tools-ga ISO käima
Nii püsib plaat ideaalses seisukorras
tomorrow, mõni näide, kus pätsil eraldi uninstall/repair on?
Piisavalt näiteid.Näiteks :
Spoiler
too veel näiteid
sest sinu näide on minul küll esimene
Ma tavaliselt pärast OS reinstalli mänge uuesti ei installi vaid ehk kannan mõned registrisätted üle.Kui ma õieti mäletan olid eraldi patch uninstallerid mul veel Aliens versus Predator 2010,Crysis,Crysis Warhead,Far Cry ja midagi vist veel.Samas kui mängule reinstalli ei tee, siis ei oska hetkel 100% kindlusega öelda.Kui teil üks neist on, siis saate ise järgi vaadata.
Osadel mängudel on mul juba patchid ja dlc-d kõik ISO-sse integreeritud(Mass Effect 1 & 2) ja seega neid polegi näha windowsile.
1:08,324, saaks veel kiiremini, kuna hetkel auto seadistamata (võtsin quick setupist kõige parempoolsema). Stardisirgel jookseb auto lihtsalt piirajasse mingi 350 peal ja eks vigu on kah veel omajagu. Hetkel 30 tutvumisringi tehtud Red Bulliga. Kasutan pulti ja sõidan abidega.
Väike video kuda 1:08:8 sõitsin Sõit ka, G27 nüüd
Sõidu lõpus hästi Force India vibab sirgel wtf
Igatahes, kuna nüüd VIIMANE etapp jäänud veel, Abu Dhabi, siis võiks kõik kes vähegi F1 huvilised proovida nii kiiret ringi seal kui suudavad, hiljem kirjutage juurde, millega sõitsite ja mis abisi kasutasite Kuni pühapäevani siis aega
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minu aeg hetkel brasiilias.Klaviatuuriga.Ainult TC on peal.Muud abid maas.Sain ka 1:19:3 aga see oli invalidated kuna ründasin liiga agressiivselt ühte esimest kerbi
Kokku tegin kuskil 10 ringi:
Spoiler
Spoiler
Proovin mis Abu Dhabis saab(ei meeldi see rada seal)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.