iPhone 4, OTB 4.0.2 firmware ja võrgulukus, kas on võimalik unlockida?
Modem firmware on milline? 01.59 või uuem? Unlock oleneb just sellest.
01.59 vist oli jah, oma arust otsisin küll, aga ainuke unlock mis leidsin oli 4.0.1 jaoks ei hakanud igaksjuhuks sellega proovima, pärast on kallis telliskivi lihtsalt.
Tuttav pöördus minu poole sellise murega, et vaja lahti teha, kahjuks jäin hätta, läks mati mobiili ärisse seal tehti lahti ja pandi ka 4.1 peale.
iPhone 4, OTB 4.0.2 firmware ja võrgulukus, kas on võimalik unlockida?
Modem firmware on milline? 01.59 või uuem? Unlock oleneb just sellest.
01.59 vist oli jah, oma arust otsisin küll, aga ainuke unlock mis leidsin oli 4.0.1 jaoks ei hakanud igaksjuhuks sellega proovima, pärast on kallis telliskivi lihtsalt.
Tuttav pöördus minu poole sellise murega, et vaja lahti teha, kahjuks jäin hätta, läks mati mobiili ärisse seal tehti lahti ja pandi ka 4.1 peale.
01.59 väga lihtne lahti saada...jailbrake peale ja cydias kirjutad repo666.ultrasn0w.com ja ongi unlockitud:)
Panin Buzz playeri peale, kõik hea, mängib .avi ja ka subtiitreid saab lisada, aga täpitähti ei kuva ilusti, tulevad sümbolid. Keegi oskab öelda, mis viga?
Mis riikides müüdi võrgulukuta iPhone? Belgia ja Itaalia? _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
iFlop, Olin sunnitud eelmisel nv-sel sõitma 400km, et omale uuesti 32gb mudel leida, müüa ütles, et mingid venelased olid 10tk võtnud, kindlasti müügiks ja miks nad annavad inimestele sellises koguses aru ma ei saa, mitte edasimüüatele ei jagu niigi aparaate
iFlop, Olin sunnitud eelmisel nv-sel sõitma 400km, et omale uuesti 32gb mudel leida, müüa ütles, et mingid venelased olid 10tk võtnud, kindlasti müügiks ja miks nad annavad inimestele sellises koguses aru ma ei saa, mitte edasimüüatele ei jagu niigi aparaate
Usu mind, müüjal on vähe suva kes ostab. Tal seda lihtsam, kui võetakse korraga rohkem ära. Tema saab oma nutsu kätte ja rahu majas, mis edasi saab, see üldiselt teda ei huvita.
rikkus ei anna häbeneda _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ppg, üldiselt kontrollivad nad isegi seda, kas oled eelnevalt mõnest teisest elisa poest juba iPhone varem ostnud, et keegi neid telefone kokku osta ei saaks. Seega ei tahaks hästi uskuda, et nad 10 kaupa neid müüvad..
Olaf, Ei usu, et Elisa nende iPhone müügi pealt eriti teenib, sest müüvad neid iPhone ju kõige madalama hinnaga. Kuigi erinevus UK apple store'ga pole suur. Ning kuna iPhone 4 saadavus on maailmas endiselt väiksem kui nõudlus, siis Elisa ei taha seda ju ometi lubada, et turistid viivad telefone hulgi venemaale ja Elisa klient jääb telefonist ilma ning jääb järgmist partiid ootama. Kõlakad räägivad, et Elisa maksab isegi veel igale telefonile peale, aga mina seda küll ei usu. link
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.