Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  PC World - 100 parimat tehnikatoodet aastal 2010 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 02.11.2010 14:16:11 vasta tsitaadiga

Kas puudutasin hella kohta? Lihtsalt see mobla oleks pidanud olema mõnes säärases listis arvestades mida kõike see pakub kuid ennäe, sinna saavad asjad hype järgi, mitte reaalse uuenduslikkuse või kasulikkuse järgi
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.11.2010 14:17:11 vasta tsitaadiga

Dogbert, võttis asja ilusti kokku thumbs_up.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 02.11.2010 14:19:43 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
BigBabba kirjutas:
Mõni vanakooli fotograaf ei usu siiani, et filmi aeg on möödas
See on pisut teistmoodi probleem. Digifotograafia ei võimalda päris kõike seda mida "analoog"

Mida digifotograafia ei võimalda võrreldes filmiga? Ning kui palju pildistatakse veel filmile ja kes seda teevad?

Kui ise kasutanud pole siis on suhteliselt rumal maha teha (või kiita) - enda kogemuse vastu ikka ei saa. Aga see selleks, et eks foorumitarku on ka vaja vastukaaluks nendele, kes teavad, millest räägivad. Ma ise olin ka üsna skeptiline Apple suhtes kuid iPod omal ajal pani mõtlema, kokkuvõttes lausa ostma (sama oli hiljuti Mac Miniga). Jah, paberi peal ja tehnilises mõttes on olemas paremaid ja kindlasti odavamaid riistu kui Mac/iPod/iPhone/iPad/jne kuid kasutusmugavuse poolset teab Apple, mida tarbija vajab, samuti teab Apple turundus, kuidas müüa. Piinlik lugu küll, kui osatakse äri teha. Näe, Nokia tegi justkuivõimeka aparaadi (N900), väga avatud, võimekas, laiendamisvõimalustega jne... aga ei müü. Milles küll asi? Samas Google suudab Androidiga teha väga head äri.

Alati on ju võimalus rahakotiga hääletada, eriti kuna Apple ei tee mingeid allahindlusi isegi äriklientidele, kes konteineritega asju ostavad. Hinnad on samad nagu üksikostudel. Üks keskmine virisejast eestlane peaks üldsegi õnnelik olema Apple käekäiguga Eestis. Siinne õunaturg on viimase 10 aastat tugevas stagnatsioonis olnud.

viimati muutis Dirty Harry 02.11.2010 14:21:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
ricom2ger
HV veteran
ricom2ger

sõnum 02.11.2010 14:20:43 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Kas puudutasin hella kohta? Lihtsalt see mobla oleks pidanud olema mõnes säärases listis arvestades mida kõike see pakub kuid ennäe, sinna saavad asjad hype järgi, mitte reaalse uuenduslikkuse või kasulikkuse järgi

Pigem just vastupidi, ei lähe ju sulle korda, et su moblat seal listis pole?
Kommentaarid: 123 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 02.11.2010 14:29:58 vasta tsitaadiga

Kas siin on see koht, kus vaidlevad "need kelllele meeldib iPad ja need, kes pole iPadi käes hoidnudki?"
Ahah. Mina olen iPadi käes hoidnud, kuradi raske kolakas oli ausalt öelda selleks, et raamatut sirvida ja lausa lugedagi või veel hullem, filmi vaadata. Netis käimiseks ei ole küll 10K maksvat tinaplaati mulle vaja, arvutist ja mobiilist selle plaadi hankimisega ilmselgelt keegi veel ei loobu ja nii suuri taskuid ei viitsi niiehknaa pükstele keegi õmblema hakata. Lapse meelt lahutama see ka ei sobinud, kuna ta peab seda kahe käega kinni hoidma ..... beebile pianoks sobib FisherPrice'i klaver vähe paremini. Hinnavahe on ka nii tuhandekordne ....

Ehk et lõhun müüti - iPadiga tutvunud paar nädalat ja TÄNAN, EI SOOVI!
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 02.11.2010 14:38:01 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Näe, Nokia tegi justkuivõimeka aparaadi (N900), väga avatud, võimekas, laiendamisvõimalustega jne... aga ei müü. Milles küll asi? Samas Google suudab Androidiga teha väga head äri.
Kui mitmel korral oled sa näinud N900 reklaami? Mina pole ainsamatki märganud. Haip müüb, see on ammu teada.

Google'l pole androidiga enam teab mis palju tegemist. See on OSS ning seda arendavad paljud eri ettevõtted kes igaüks eraldi oma tooteid reklaamivad.

tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 02.11.2010 15:39:30 vasta tsitaadiga

ma ei pea asja käes hoidma, et aru saada, et see jura on...vaatan andmeid, loen reviewsi ning pilt on selge icon_wink.gif
ja ma ei ole maci vihkaja, alles hiljuti müüsin oma üle aasta kasutuses olnud macbook pro maha, täitsa mõnus aparaat oli, kahjuks tihti tekkis ühilduvuse hädasi ja pidin windowsi peale tagasi minema

Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 02.11.2010 16:14:03 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Jah, paberi peal ja tehnilises mõttes on olemas paremaid ja kindlasti odavamaid riistu kui Mac/iPod/iPhone/iPad/jne kuid kasutusmugavuse poolset teab Apple, mida tarbija vajab

Ma vajan võimalust tõsta muusikat ja muid faile kaustast kausta ilma mõttetu vaheprogrammita. iTunes ahju.
Ma vajan võimalust ühendada oma seade standardse usb kaabliga, et kui kaabel kaduma või katki läheb, saan lihtsalt ja odavalt uue asemele.
Ma vajan, et saaksin ise välja vahetada aku ja ise vaadata, kust selle aku ostan, originaali või mitte. Ma ei hakka selle eest Applele raha köhima.

Apple ei tea, mida mina vajan. Tegelikult arvatavasti teab küll, aga seadme ostu järgselt iga liigutuse eest raha küsida on kasumlikum, kui piiranguid vabamaks lasta.
Loomulikult oskavad nad äri teha, aga kuidas see kliendi seisukohalt argument on? "Näedsa, rääkisid ilusat juttu ja võtsid minu käest raha ära, on ikka ärikad küll thumbs_up.gif" ?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.11.2010 19:34:29 vasta tsitaadiga

Ehk siis, kui vanasõna "Tark õpib teiste vigadest, loll enda vigadest", siis on olemas kolme sorti inimesi: targad, lollid, Õunad.

Whiskas müüb ka jube hästi. "Kvaliteetvalgud". Kõrvalproduktid 5% ja 95% mais, nisu, riis...
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
raciocinio
HV vaatleja

sõnum 03.11.2010 10:46:27 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Mark0 kirjutas:
Jah, paberi peal ja tehnilises mõttes on olemas paremaid ja kindlasti odavamaid riistu kui Mac/iPod/iPhone/iPad/jne kuid kasutusmugavuse poolset teab Apple, mida tarbija vajab

Ma vajan võimalust tõsta muusikat ja muid faile kaustast kausta ilma mõttetu vaheprogrammita. iTunes ahju.
Ma vajan võimalust ühendada oma seade standardse usb kaabliga, et kui kaabel kaduma või katki läheb, saan lihtsalt ja odavalt uue asemele.
Ma vajan, et saaksin ise välja vahetada aku ja ise vaadata, kust selle aku ostan, originaali või mitte. Ma ei hakka selle eest Applele raha köhima.

Apple ei tea, mida mina vajan. Tegelikult arvatavasti teab küll, aga seadme ostu järgselt iga liigutuse eest raha küsida on kasumlikum, kui piiranguid vabamaks lasta.
Loomulikult oskavad nad äri teha, aga kuidas see kliendi seisukohalt argument on? "Näedsa, rääkisid ilusat juttu ja võtsid minu käest raha ära, on ikka ärikad küll thumbs_up.gif" ?

No aga keegi ei sunni ju sind kasutama Apple tooteid icon_biggrin.gif
See on loomulik, et inimesed on erinevad ja üks asi ei saagi kõigile meeldida. Fakt on aga see, et iTunes Store on maailma kõige suurem digitaalse meedia pood ja iPod on kõige populaarsem meediamängija. Samuti on edukad muud nende tooted ja kasutajad on rahul. Järelikult teevad nad midagi õigesti. Aru ma ei saa ainult sellest, mis sunnib sind sõna võtma Apple suhtes, kui nad sulle üldse korda ei lähe. Kasuta lihtsalt seda, mis sulle meeldib ja ole rahul. Mis komme see on aega kulutada teiste asjade maha tegemisele.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 03.11.2010 11:34:54 vasta tsitaadiga

raciocinio kirjutas:

No aga keegi ei sunni ju sind kasutama Apple tooteid :D
See on loomulik, et inimesed on erinevad ja üks asi ei saagi kõigile meeldida. Fakt on aga see, et iTunes Store on maailma kõige suurem digitaalse meedia pood ja iPod on kõige populaarsem meediamängija. Samuti on edukad muud nende tooted ja kasutajad on rahul. Järelikult teevad nad midagi õigesti. Aru ma ei saa ainult sellest, mis sunnib sind sõna võtma Apple suhtes, kui nad sulle üldse korda ei lähe. Kasuta lihtsalt seda, mis sulle meeldib ja ole rahul. Mis komme see on aega kulutada teiste asjade maha tegemisele.

Jutt nagu minu sulest (klaverist) pärit. Loomulikult ei meeldi kõik kõigile, see peabki nii olema, maailm on kirev. Tobe halada iga puu all ning juurtele kuseda kui otsa ronida ei jaksa ja kus üldse hapud viljad kasvavad. Küll on aga kasu konstruktiivsest kriitikast.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.11.2010 11:55:37 vasta tsitaadiga

raciocinio: Apple toodete kasutamine ei näta mitte rahulolu, vaid hoopis Apple kaubamärki kandvate toodete fännamist. Ja et tegu on Fännamisega, näitab kasvõi see, et uue mudeli tuleku järel visatakse koheselt vana minema ja tormatakse uut ostma, et siis seda uuesti Fännata ja samas, eelmist kuu-paar-vana ära unustades. icon_smile.gif

Kui on tegu toote rahuloluga, siis ei tormata - kohe-kohe uut mudelit ostma, vaid kasutatakse juba olemasolevat rahulikult-viisakalt edasi. icon_razz.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 03.11.2010 12:05:09 vasta tsitaadiga

siinkohal ei tasu väga üldistada terve Apple üle. Apple sülearvutid ju tegelikult "kestavad" päris viisaka aja.
Rohkem on probleem mobiilsete seadmetega, kus keskendutakse tava-liht-kasutajale.
Miks neil see suunitlus ja väljavaated seal osakonnas sellised on, on ju vast puhtalt raha pärast.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 03.11.2010 12:11:16 vasta tsitaadiga

raciocinio, Mark0,

Minu kommentaar oli siiski vastuseks Mark0 jutule, mitte niisama puu all halamine. Ma tean jah, et te tahaksite rahus võidu Applet kiita ilma segavate vastuväideteta, aga see ei ole apple.spot foorum siin. "Ära kasuta siis" loogika on lihtsalt tobe, samahästi soovitan ma teil lihtsalt oma iTooteid kasutada ja mitte tulla siia kiitma, kui hea ja tore kõik on. Jumal hoia, kui kellelgi teistsugune arvamus on, äkki ütlevad midagi vastu veel.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.11.2010 12:56:00 vasta tsitaadiga

raciocinio kirjutas:
Aru ma ei saa ainult sellest, mis sunnib sind sõna võtma Apple suhtes, kui nad sulle üldse korda ei lähe. Kasuta lihtsalt seda, mis sulle meeldib ja ole rahul. Mis komme see on aega kulutada teiste asjade maha tegemisele.
Miks rahvas MSi kirub kui see on vaieldamatult kõige kasutatavama tarkvara tootja? Paljud teevad seda seetõttu, et tegu on oma monopoolset seisu kuritarvitava ettevõttega. Apple on aga oma klientide suhtes veel palju hullemgi, lihtsalt enamusele ei jõua see kohale.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 03.11.2010 13:11:21 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Ma tean jah, et te tahaksite rahus võidu Applet kiita ilma segavate vastuväideteta, aga see ei ole apple.spot foorum siin. "Ära kasuta siis" loogika on lihtsalt tobe, samahästi soovitan ma teil lihtsalt oma iTooteid kasutada ja mitte tulla siia kiitma, kui hea ja tore kõik on. Jumal hoia, kui kellelgi teistsugune arvamus on, äkki ütlevad midagi vastu veel.

Sa oled valel teel, jõudsid valedele järeldustele. Konstruktiivne kriitika on alati abiks, lauslahmimine mitte. Vahet pole, mis teemal on jutt või millisest brändist või tootest.
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 03.11.2010 13:39:53 vasta tsitaadiga

Mark0, milline nendest järeldustest vale oli?

Et Apple ei tea, mida mina vajan? Järsku on asi minus, mina peaksin oma vajadused ümber kujundama vastavalt sellele, mida Apple pakub? Tänan ei. beer_yum.gif Multitasking oli hea näide selle koha pealt, kuidas vajadusi kujundatakse. Enne multitaskingut hüüdsid Apple jüngrid justkui ühest suust, et meil ei ole multitaskingut vaja! Kui see lõpuks tuli, hüüti teistmoodi - meil on revolutsiooniline multitasking!

Või on vale järeldus see, et Apple piirab kunstlikult oma toodete võimalusi, et selle pealt hiljem teenida? Seda ütlesid sa isegi, et nad äri oskavad teha.

Mis minu jutus täpsemalt valesti oli?
tagasi üles
BigBabba
HV kasutaja

sõnum 03.11.2010 13:39:53 vasta tsitaadiga

Kogu sõim hakkaski sellest, et ma kirjutasin, et oman seadet ja olen rahul.

Kohe tekkis müriaad inimesi, kes tulid tõestama, et see ei ole võimalik. Akut ei saa vahetada ja MSN-is ei saa samal ajal olla kui netis surfad.
Teadmiseks, et Appid on nii kirjutatud, et nad oskavad "jätkata" samast kohast, kui vahepeal välja lähed ja MSN aknad ei lähe kinni, kui rakendusest välja lähed ja sõnumid tulevad ka kohale, kui rakendusest välja lähed. Enamus Appe käivituvad sama kiirelt, kui sa vajutaksid alt-tabi. Pealegi tuleb multitaskingu tugi see kuu.

Aga see pole ju tähtis. Tähtis on see, et akut ei saa vahetada ja ühenduskaabel ei ole standardne ja kõige lõpuks on tegemist liiga raske seadmega, et seda käes hoida või kaustiku asemel kotti panna. Ja taskusse ka ei mahu.

Lõpetuseks: Ma tean väga hästi, et Apple on kole ja paha. Apple marketing teeb tooted alati sellised, et need aastaga aeguksid. Aga elu ongi ebaõiglane. iPhone oli ka välja tulles paljude arvates mõttetu junn. Tänapäeval üritavad aga kõik mobiilitootjad seda kopeerida... loodetavasti ei lähe Nokia enne pankroti kui iPhone klooni valmis saab.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 03.11.2010 13:47:41 vasta tsitaadiga

Traf,
Traf kirjutas:
Ma tean jah, et te tahaksite rahus võidu Applet kiita ilma segavate vastuväideteta, aga see ei ole apple.spot foorum siin. "Ära kasuta siis" loogika on lihtsalt tobe, samahästi soovitan ma teil lihtsalt oma iTooteid kasutada ja mitte tulla siia kiitma, kui hea ja tore kõik on. Jumal hoia, kui kellelgi teistsugune arvamus on, äkki ütlevad midagi vastu veel.
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 03.11.2010 14:01:38 vasta tsitaadiga

Mark0, milline see konstruktiivne kriitika siis on, mida sa näha tahaksid? Just enne tegid maha kõiki neid, kes ise seadet kasutamata julgesid sõna võtta - ehk siis sinu sõnadest järeldades on kõik, mis pole tulnud isiklikust kasutuskogemusest, lahmimine.

Ühelt poolt väidad, et vingumiseks pole põhjust, sest keegi ei sunni ju ostma/kasutama ja teiselt poolt on kõik vingumine enne eelneva kasutuskogemuseta lahmimine. Sellest järelduvalt tohivad sõna võtta vaid need, kes seadet omavad ja sellega rahul on. apple.spot.ee
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.11.2010 14:08:59 vasta tsitaadiga

BigBabba kirjutas:
Teadmiseks, et Appid on nii kirjutatud, et nad oskavad "jätkata" samast kohast, kui vahepeal välja lähed ja MSN aknad ei lähe kinni, kui rakendusest välja lähed ja sõnumid tulevad ka kohale, kui rakendusest välja lähed.
Jah, viitega jõuavad kohale küll kuid pead manuaalselt edasi-tagasi klõpsima et näha kas on üldse miskit või ei. Ebamugavuse tipp kuid pole hullu, rahvas lepib kõigega kui vastav logo peal icon_smile.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 03.11.2010 14:27:31 vasta tsitaadiga

Traf, keskenduks pigem arutelule endale mitte teineteise jutu tõlgendamisele ja semantikale. Ma eeldan, et sina ja mina oleme ühel meelel, et jutt võiks olla selge, konkreetne, asjalik, konstruktiivne ja põhjendatud. Lähtuks äkki sellest.
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 03.11.2010 15:07:09 vasta tsitaadiga

Tegu on ju ainult meelelahtuslike vidinate ja tarkvara edetabeliga. Suht mõttetu, pealegi ei saa aru kes selle edetabeli koostanud on (rasvases kirjas küll on, et ajakiri ise???) aga allpool palutakse Facebook'is oma arvamust avaldada (ei hakka sellepärast Facebooki kontot tegema).

W7 ma seal listis ei näinud (oli tegu ju ikkagi 2010 tootega?) samas oli märgitud Office 2010 (ilusamad nupud v 64 bit tugi?), Mitmed viirusetõrje uue(mad versioonid)ndused.

Arusaamatuks jääb mille poolest Facebook tech product-ide alla käib?

Lõppkokkuvõtteks olen ma vist ise liiga rumal, et loodan tilulilu edetabelites näha Suurt Hadronite Põrgutit, USB 3-e , SATA 3.0 , SSD-d , 3D telerid ja teisi leiutisi, projekte ja vidinaid.

tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 03.11.2010 15:17:53 vasta tsitaadiga

Windows 7 on 2009!
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 03.11.2010 16:24:21 vasta tsitaadiga

Krt, aeg läheb kiiresti.. Ei kontrollinud oma mälu vastavust ametlikele andmetele, jäi justkui mulje , et beta oli 09 ja müük algas 10 icon_rolleyes.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  PC World - 100 parimat tehnikatoodet aastal 2010 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.