raciocinio, normaalne inimene eeldab, et tal on valik teha asjaga mida ta tahab. st kui ei taha midagi teha võid kasutada stock süsteemi mis on ikkagi võimekam kui iOs. Ja kui kasutajal on vaja, saab ta "jalatallast pealaeni" süsteemi enda käe järgi ära muuta.
Point ongi selles mis võimalused kasutajale antakse - antakse võimalus kasutada seadet lihtsal tasemel ning samas ka muuta asja sinnamaani kus kasutaja ise tahab. Valik ja võimalused on märgusõna ja selleks ei pea sa mingi häkker olema, et Androidi muuta. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
raciocinio, normaalne inimene eeldab, et tal on valik teha asjaga mida ta tahab. st kui ei taha midagi teha võid kasutada stock süsteemi mis on ikkagi võimekam kui iOs. Ja kui kasutajal on vaja, saab ta "jalatallast pealaeni" süsteemi enda käe järgi ära muuta.
Point ongi selles mis võimalused kasutajale antakse - antakse võimalus kasutada seadet lihtsal tasemel ning samas ka muuta asja sinnamaani kus kasutaja ise tahab. Valik ja võimalused on märgusõna ja selleks ei pea sa mingi häkker olema, et Androidi muuta.
Selleks ei pea ka mingi häkker olema, et iOS-i muuta. Paari nupuvajutusega saab Jailbreaki tehtud.
Mingit psühholoogilist analüüsi ma ei viitsi teha - aga fakt on see, et inimene kes on reaalses elus aktiivne ja terve ellusuhtumisega tahab oma elu ise kontrollida ja sinna alla kuuluvad ka igasugused abivahendid nagu tehnika jne.
On olemas ka need inimesed keda ei huvitagi kuidas mingi asi konkreetselt töötab, peaasi et see teeb seda mida talle vaja on. Kui ma tahan näiteks automaatkäigukastiga autot ja mind ei huvita kuidas see käike vahetab või mitu hammasratast seal on, siis ei tähenda see absoluutselt, et ma ei oleks aktiivne või terve ellusuhtumisega.
Ja sind ei häiri mitte põrmugi, kui autotootja sihilikult blokeerib automaatkastil tagurpidikäigu? Või õigemini jätab vastavad hammasrattad paigaldamata. Ja kasutab käigukasti tüüpi, mille tootmist alustati aastal 1950, samas kui kõik teised tootjad kasutavad kaasaegset tehnoloogiat? Jah, see auto näeb välja väga cool ja überbling ja puha, aga tagurdada ei saa ja käiguvahetus on just sama ökonoomne ning tundlik nagu 1950. aastal. Lisaks on autol vaid üks juhipoolne uks ja kõik reisijad (kokku on ikka 4 kohta) peavad sealtkaudu sisse-välja käima. Koos pagasiga. Raadio mängib vaid tootja enda jaamu ja ainult tasu eest.
(Rääkimata sellest, et autot remontida ja hooldada, sealhulgas näiteks rehve vahetada, tohib ainult selle tootja poolt litsenseeritud eritöökodades ja kordades kõrgema hinnaga kui teiste tootjate omi.)
Kusjuures reklaamid hõiskavad:
"Revolutsiooniline toode! Tõeline 1950. aasta käigukast oma klassikalises turvalisuses ja vastupidavuses!"
Ja kui esimesed auto testijad avastavad, et tagurpidikäiku polegi, saab ka see fännide poolt suure poolehoiu. Sest milleks seda tagurpidikäiku tarvis on? See on ainult tagurlastele! Steve ja fännid aga lähevad alati ainult edasi, tulevikku, tähtede poole!
Ma kohe läheks ja ostaks sellise auto, isegi kui peaksin selleks 30 aastaks liisinguorjusse jääma! Super lihtsalt! Steve ütles, et on! _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Ho Ho, Kas sa nimetaks ühe iPadi alternatiivi, mis tänaEestis müügil on?
Ja see kinnise platvormi teema on sama jabur nagu Linux vs Windows. Väga paljud kasutavad Windowsi, mis siis, et seal on kernel kinnine ja Suur Steve (Ballmer) ütleb, mis kernelisse sisse on kompileeritud. Ja häkkeri jaoks on alati iPhone ja iPad "lahtised" olnud.
Üldiselt Apple on saanud väga täpselt aru, milline peab toode olema, et see massidele peale läheks - LIHTNE ja KIIRE.
Selle "täna-"ga on selline asi, et ametliku esindues kaudu ju Sa ka ipäädi osta eestis ei saa, aga sel kuul algavad tarned sellele:
ipäädist 4x odavamat a-linki päädi vist väga mainida ei tasu (lahja prose ja no 3G, kuigi saadaval juba suvest). Aga see vjuukar on päris asjalik ja eeldatav hind ~2x odavam kui ipäd.
täitsa OT, aga HP tegi vist pea 10a tagasi juba tahvel arvuti(millel oli ka klaviatuur)...ja neid on kümneid ning sadu erinevaid vahepeal juurde tehtud teiste tootjate poolt, millegipärast ei näe neid kusagil kasutusel...ja kui läheb see ipadi hullus üle ootab teda sama saatus, sest praktikas on siiski laptop igakell parem tööriist, ipad on puhas staatuse sümbol ning mänguasi...ostjateks üldiselt "trendi teadlikud" inimesed, kes usuvad pimesi marketingi meeste juttu _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Mingit psühholoogilist analüüsi ma ei viitsi teha - aga fakt on see, et inimene kes on reaalses elus aktiivne ja terve ellusuhtumisega tahab oma elu ise kontrollida ja sinna alla kuuluvad ka igasugused abivahendid nagu tehnika jne.
On olemas ka need inimesed keda ei huvitagi kuidas mingi asi konkreetselt töötab, peaasi et see teeb seda mida talle vaja on. Kui ma tahan näiteks automaatkäigukastiga autot ja mind ei huvita kuidas see käike vahetab või mitu hammasratast seal on, siis ei tähenda see absoluutselt, et ma ei oleks aktiivne või terve ellusuhtumisega.
Ja sind ei häiri mitte põrmugi, kui autotootja sihilikult blokeerib automaatkastil tagurpidikäigu? Või õigemini jätab vastavad hammasrattad paigaldamata. Ja kasutab käigukasti tüüpi, mille tootmist alustati aastal 1950, samas kui kõik teised tootjad kasutavad kaasaegset tehnoloogiat? Jah, see auto näeb välja väga cool ja überbling ja puha, aga tagurdada ei saa ja käiguvahetus on just sama ökonoomne ning tundlik nagu 1950. aastal. Lisaks on autol vaid üks juhipoolne uks ja kõik reisijad (kokku on ikka 4 kohta) peavad sealtkaudu sisse-välja käima. Koos pagasiga. Raadio mängib vaid tootja enda jaamu ja ainult tasu eest.
(Rääkimata sellest, et autot remontida ja hooldada, sealhulgas näiteks rehve vahetada, tohib ainult selle tootja poolt litsenseeritud eritöökodades ja kordades kõrgema hinnaga kui teiste tootjate omi.)
Kusjuures reklaamid hõiskavad:
"Revolutsiooniline toode! Tõeline 1950. aasta käigukast oma klassikalises turvalisuses ja vastupidavuses!"
Ja kui esimesed auto testijad avastavad, et tagurpidikäiku polegi, saab ka see fännide poolt suure poolehoiu. Sest milleks seda tagurpidikäiku tarvis on? See on ainult tagurlastele! Steve ja fännid aga lähevad alati ainult edasi, tulevikku, tähtede poole!
Ma kohe läheks ja ostaks sellise auto, isegi kui peaksin selleks 30 aastaks liisinguorjusse jääma! Super lihtsalt! Steve ütles, et on!
Mina rääkisin asjast mis toimib, sina tood ebareaalse näite asjast mis ei toimi. Siin on suur vahe.
Sinu jutust võib järeldada, et kui inimene kernelit kompileerida ei oska, siis pole tal mõtet arvutit ostagi.
Kui keegi on vaadanud herr Jobs'i pressiesinemisi, kus kõik tooted on "amazing, wonderful, beautiful", siis tegemist on muidugi puhta reklaami ja promoga. Seda teevad enamus kui mitte kõik tootjad. Kes sellest aru ei saa, siis neile tõesti kaastunne.
multitasking ja videokõned on siis kerneli kompileerimine jah?
Videokõnede koha pealt võib vaielda kenasti, kuna selle vajaduslikkus on räigelt varieeruv. aga aastaid ilma multitaskinguta süsteemi kiita? Tsiteerides klassikut "Tule taevas appi!". _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
SurfData, Anna teada, kui see seade reaalselt käes on ja teeme võrdluse.
wirx, Jälle võrdled laptopi iPadiga. Neid ei saa võrrelda. Kas oled nõus kihla ka vedama, et 10a pärast iPadi sarnased seadmed on unustatud ja inimesed loevad ajakirju paberil?
Mõni vanakooli fotograaf ei usu siiani, et filmi aeg on möödas... Küll ajakirjade tootjad ka selle arusaamani jõuavad, et digi on tulevik.
Reisi- või autoajakirjad, koos HD piltide ja videotega...
Igaühel on võimalus teha valik poodi minnes, kas ta ostab seadme millegi spetsiifilise jaoks või kõige tegemiseks.
Pole mõtet osta laptopi ja pärast viriseda, et ei saa sellega naela seina sisse lüüa. Mõttetu vaidlus ja seega lõpetan. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
SurfData, Anna teada, kui see seade reaalselt käes on ja teeme võrdluse.
Ei plaani endale seda veel osta. Järgmine aasta tuleb selles vallas palju parem (nagu ka mobiilides). Siis hakkavad levima 2/3/4 tuumalised prosed nendes seadmetes. Hetkel mul karjuvat vajadust selle järele ei ole ja pole ka plaanis osta, aga siin okt alguses võeti juba eeltellimusi vastu ja maaletoojale peaks neid nüüd nov tulema.
Mina rääkisin asjast mis toimib, sina tood ebareaalse näite asjast mis ei toimi. Siin on suur vahe.
Kui hästi toimib õunte peal skype'i kasutamine või jabber aka gtalk'i protokollide peal heli ja pildiga suhtlemine, rääkimata aastaid vanast 3G põhisest videokõnest? Kui hästi oskavad õunad suhelda mu koduse meediakeskusega mis kasutab standardset UPNP steramimis protokolli? N900 korjas videod-pildid-muusika üles ilma ühtki lisaliigutust tegemata. Originaalis olid asjad välja jagatud PS3 peal vaatamiseks, moblaga avastastasin selle puhtjuhuslikult kui ükspäev failihalduri lahti lõin ja sealt mu server vastu naeratas, kuni tolle hetkeni olin faile manuaalselt üle kopeerinud.
Akude vahetusest on vist juba piisavalt juttu olnud ja pole vaja üle kordama hakata.
BigBabba kirjutas:
Mõni vanakooli fotograaf ei usu siiani, et filmi aeg on möödas
See on pisut teistmoodi probleem. Digifotograafia ei võimalda päris kõike seda mida "analoog" _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
viimati muutis Ho Ho 01.11.2010 18:31:54, muudetud 1 kord
Ho Ho, Kas sa nimetaks ühe iPadi alternatiivi, mis tänaEestis müügil on?
Ja see kinnise platvormi teema on sama jabur nagu Linux vs Windows. Väga paljud kasutavad Windowsi, mis siis, et seal on kernel kinnine ja Suur Steve (Ballmer) ütleb, mis kernelisse sisse on kompileeritud. Ja häkkeri jaoks on alati iPhone ja iPad "lahtised" olnud.
Üldiselt Apple on saanud väga täpselt aru, milline peab toode olema, et see massidele peale läheks - LIHTNE ja KIIRE.
Pmst iga ibm / lenovo touchscreeni ja pööratava ekraaniga laptop viimase 5-7 aasta jooksul.
Funktsionaalsust parem ei hakka võrdlemagi.
Mis oli viimane ilma multitaskinguta op-süsteem mikroarvuti peal? (iPad ei ole muidugi PC, aga ta on kahtlemata mikroarvuti, täpselt nagu ka PC)
Ja millal? St enne kui Apple iOS-i sõnnikuga oma seadmeid väetama hakkas?
Kas kellelegi peale mingite superfriikide tuleks tänapäeval pähe kiita MS-DOS-i? Öelda, et midagi paremat ei ole üldse vaja ja multitaskingut ei ole üldse tarvis?
iOS on sisuliselt MS-DOS (jajah, mitte otseses mõttes, aga MS-DOS on ühe tavainimese ettekujutuses multitaskinguta süsteemi musternäide), mille peal töötab hunnik ilusa väljanägemise ja GUI-ga programme, aga selle ilusa väljanägemise taga on multitaskinguta operatsioonisüsteem. MS-DOS-i saab ka sedasi käima panna, et käsurida näha ei ole ja saab hiirega ekraani peal ringi sõita - disaini piisavalt kena välimusega GUI-ga DOS programmid, pane nad MS-DOS-i peal jooksma ja ongi sul iOS-i analoog olemas.
Tule taevas appi, multitaskinguta süsteem on relikt, mida viimati müüdi arvutite jaoks 20 aastat tagasi! Ja isegi tol ajal oli see juba relikt, sest 1969 esimesena Unixi peal rakendatud multitasking oli "kodukasutajale" kättesaadav juba 1984. aastal Sinclair QL masinatel Sinclair QDOS süsteemis.
Kakskümmend kuus aastat on arendatud multitaskinguga süsteeme kodukasutajale! See on peaaegu terve kaasaegse, üksikisikutele/kodukasutajatele mõeldud mikroarvuti ajalugu! Ja nüüd tuli välja "geenius", kes ütleb, et see kõik on jama ja seda pole üldse vaja! Ja mingi kamp tema poolearulisi pooldajaid on temaga nõus?! See on ju sulaselge hullumeelsus! Sulaselge kultus, nagu selle korealasest aferisti oma, kes alles Tallinnas käis. Mida Tema ütleb, on tema kummardajate jaoks Absoluutne Tõde, mis ei kuulu kritiseerimisele.
Tuleb meelde üks nõukaajal nähtud karikatuur mäe otsas koopas elavast neandertaallasest, kes vaatab mäejalamil möllavat tänapäevast linna tänavate, autode ja muuga ja sõnab ükskõikselt: "Progress?! Las möllavad..." (autorit kahjuks ei mäleta. Olimar Kallas või Edgar Valter äkki?) iOS (iPad) on nagu nui selle neandertaallase käes. Talle ei ole progressi vaja ja selle saavutused on mõttetud. Kes tahab koopasse tagasi?
Järgmiseks Apple'i revolutsiooniliseks tooteks on iClub
Spoiler
Sest milleks meile arvutid, kui nuiaga saab nii palju teha!
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
viimati muutis Dogbert 02.11.2010 04:13:26, muudetud 6 korda
hehe, mida rohkem apple levib seda rohkem võib kohata vaidlusi teemal win vs mac...alles see oli, kui win vs linux käis tõsine sõda(mitte et see nüüd läbi oleks saanud)
aga jah mina küll ei näe mitte midagi rohkemat ipadis, kui seda oli kunagises HP tc1100 tabletis...mitte, et ma muidugi ainus oleks
Imelik et sellest võrdlusest on jäänud ära ipadi suurim miinus minu silmis - klaviatuur....touchscreenil selle jutu kirjutamine oleks võtnud vähemalt poole kauem aega..
Lisaks veel üks selline väike vahe, et ipad maksab hetkel 12k+ HP tablet 2k+
Aga on üks kena vanasõna - lollidelt tuleb raha ära võtta ja sellega saab Jobs väga kenasti hakkama
Ise olen seda sama tabletit umbes kuukene kasutanud...ei näinud ma siis mingit revolutsiooni, ei näe ka nüüd(kuigi minu meelest kirjutati omal ajal sellest tabletist rohkemgi, kui praegu ipadist) _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Minu jaoks on see teema siin ammendanud. Miks vaielda siinsete "ekspertidega", kes ei oma kogemust ja lahmivad vaid teiste "kogemuste" põhjal. Ootame 1.11.2020 ära.
Pea liiva alla kui räägitakse reaalsetest miinustest
Veel iOs i tarkusest - http://www.e24.ee/?id=335160 saan aru, kui telefon automaatselt kella ei keera, sest see oleneb seadetest (ajavöönd jne). aga kell keeratakse edasi, ja äratus jookseb üldse mingi muu kella pealt? No tule taevas appi... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
... tore, et Android on esikoha vallutanud kuid paraku peab tõdema, et tegemist siiski peamiselt turunduse edetabeliga, kajastades tooteid, mida on suudetud erinevatel põhjustel rohkelt müüa, mitte niiväga seda, kas toode on omas valdkonnas ka tegelikult tehniliselt või sihtotstarbest lähtuvalt parim ... _________________
Veel iOs i tarkusest - http://www.e24.ee/?id=335160 saan aru, kui telefon automaatselt kella ei keera, sest see oleneb seadetest (ajavöönd jne). aga kell keeratakse edasi, ja äratus jookseb üldse mingi muu kella pealt? No tule taevas appi...
Ma ei näe eriti pointi peaga vastu seina joosta ja 100x kirjutada, et laptopi ja ipadi ei ole mõtet võrrelda. Tuuakse näiteid mingitest täiesti pointless kloonidest ja siis otsitakse igat pisiasja, et näidata, kui sitt iPad ikka on... Eriti halb on veel see, et iPadi eest küsitakse raha. Kui firma ei suuda toota nii palju kui nõudlust on, siis iga normaalne firma küsib nii palju raha kui inimesed nõus maksma on.
Porsche on ka muide maailma kõige kasumlikum autofirma. Mõned ajupestud lollid ikka ostavad...
Eks see iPAD üks trendimull ole, praktilisusest pole siin haisugi.
Oleks sellel W7 ja standard arvutiliidesed ja 5000.- ja 24bit värviline e-tint 4ms, tuleks sama revolutsioon mis netbookidel.
Mitte W7 läpakaid müüakse 1250krga, keegi pole huvitatud.
viimati muutis DVDRW 02.11.2010 13:19:05, muudetud 2 korda
Veel iOs i tarkusest - http://www.e24.ee/?id=335160 saan aru, kui telefon automaatselt kella ei keera, sest see oleneb seadetest (ajavöönd jne). aga kell keeratakse edasi, ja äratus jookseb üldse mingi muu kella pealt? No tule taevas appi...
Ma ei näe eriti pointi peaga vastu seina joosta ja 100x kirjutada, et laptopi ja ipadi ei ole mõtet võrrelda. Tuuakse näiteid mingitest täiesti pointless kloonidest ja siis otsitakse igat pisiasja, et näidata, kui sitt iPad ikka on... Eriti halb on veel see, et iPadi eest küsitakse raha. Kui firma ei suuda toota nii palju kui nõudlust on, siis iga normaalne firma küsib nii palju raha kui inimesed nõus maksma on.
Porsche on ka muide maailma kõige kasumlikum autofirma. Mõned ajupestud lollid ikka ostavad...
By the end of 2005, HP had discontinued the TC1100.
Release date Wi-Fi model (U.S.):
April 3, 2010 (2010-04-03)[2][3
Seega on hoopis iPad kloon. No ma ei tea, ipadil on liiga suured miinused minu meelest. Okei loen raamatut, saab tehtud. Käin netis, kuid samal ajal võiks ju ka msnis olla. FAIL Ronin korra msni ja siis lähen tagasi veebi sirvima. Selline jama jätab ju soovida. Ülehinnatud valge pooliku õunaga joga. _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
Tuuakse näiteid mingitest täiesti pointless kloonidest
Mille poolest on nood "kloonid" rohkem pointless kui ipad? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Turunduse vaatepunktist on Steve Jobs tõepoolest geenius ja iPad ning iPhone revolutsioonilised tooted. Steve on sisuliselt suutnud luua maailma suurima lüpsikarja - täpselt nagu lehmadele, meeldib ka Apple'i fännikarjale, kui neid lüpstakse ning ükski ratsionaalne ja põhjendatud argument ei veena neid sellest loobuma.
Kusjuures lüpsikarja liikmeks saamise tõenäosus on võrdeline rahakoti paksuse ja pöörvõrdeline IQ-ga (mida suhteliselt odavam on uus vidin sinu sissetulekuga võrreldes ja mida juhmim sa oled, seda tõenäolisemalt sa iga uue mõttetu tilulilu endale ostad). Kui iPad maksaks sama palju kui üks juturaamat, siis võiks ta ju osta - niisama, huvi pärast. Oleks mu sissetulek 300 000 krooni kuus, võiks ka sellist mõttetust kokku osta. Vastasel juhul aga peaks mulle lobotoomia tegema, et midagi nii lolli teeksin.
Ja nimetatud tooted on turundusrevolutsioonilised tooted - iPhone uute versioonide puhul on tegemist kunstlike piirangutega tekitatud "tehnilise arenguga", mis tõenäoliselt saab korduse iPad-i näol, kus enam-vähem samale kasutajaskonnale saab (suhteliselt lühikese aja jooksul) maha müüa järjest uusi ja natuke paremaid tooteid (reklaamides neid muutusi kui tehnilist arengut), kuigi tehnilisest küljest oleks juba toote esimene versioon võinud olla neist piirangutest vaba ja sama täiuslik kui viimane, sest kogu hiljem lisatud funktsionaalsus oli leiutatud ja teiste firmade poolt kasutusel juba esimese versiooni loomise ajal.
Oleks ju võinud erinevate piirangutega tooted lasta müügile ühekorraga ja erinevate hindadega, nagu teevad teised firmad - et igaüks saaks valida vastavalt oma vajadustele ja sobivale hinnale, aga et eesmärk oli sama toote korduv müük samale kasutajaskonnale, siis oleks selline tegevus kogu müügistrateegiat saboteerinud.
Ja kes siin hõiskas, et kes ei ole ise proovinud... Kui ma tean, et nuga on nüri, täiesti ümara teraga teatrirekvisiit, siis ma ei pea ju ometi proovima sellega puud lõigata, et selles veenduda - mis sellest, et seda saab samas loopida, sellega võid määrida või liiva sisse tähti kritseldada - üks põhifunktsioonidest on ikkagi puudu. Peaksin ikka päris juhm olema, kui üritaksin.
Kui ma ei saa iPad-il midagi lugedes samal ajal sealt midagi kopeerida või märkmeid teha, kasutada kalkulaatorit vms ja pean selle asemel märkmeid tegema paberile, kasutama taskukalkulaatorit jne, siis on ta kasutu vidin. Kui ma samas tean, et ei ole ühtki riistvaralist ega tarkvara üldisest arengutasemest tingitud piirangut, mis selle võimaluse puudumist põhjendaks, rääkimata seadme hinnatasemest võrreldes seadmetega, mis sellist piirangut ei oma, siis on tegemist sulaselge petukaubaga. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Kui ma ei saa iPad-il midagi lugedes samal ajal sealt midagi kopeerida või märkmeid teha, kasutada kalkulaatorit vms ja pean selle asemel märkmeid tegema paberile, kasutama taskukalkulaatorit jne, siis on ta kasutu vidin
Siis tuleb teha nagu üks tont ühes "reviews" rääkis ja tuleb osta kaks tükki et saaks "multitaskida"
Aga jah, suht naljakas on mõelda, et mu mobla on jupp maad vanem kui ipad, tehniliste näitajate poolt enam-vähem võrreldav (osad asjad paremad, osad viletsamad) kuid featurite poolest mäekõrguselt üle ning seda kõike kõvasti odavama hinnaga _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kui ma ei saa iPad-il midagi lugedes samal ajal sealt midagi kopeerida või märkmeid teha, kasutada kalkulaatorit vms ja pean selle asemel märkmeid tegema paberile, kasutama taskukalkulaatorit jne, siis on ta kasutu vidin
Siis tuleb teha nagu üks tont ühes "reviews" rääkis ja tuleb osta kaks tükki et saaks "multitaskida"
Aga jah, suht naljakas on mõelda, et mu mobla on jupp maad vanem kui ipad, tehniliste näitajate poolt enam-vähem võrreldav (osad asjad paremad, osad viletsamad) kuid featurite poolest mäekõrguselt üle ning seda kõike kõvasti odavama hinnaga
Saa üle enda moblast juba, ainult su über moblast loegi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.