Raske on hoida ennast tagasi, et mitte vaadata neid videosid ja reviewsid. Muidu on nii, et tean mängust rohkem enne kui ma seda mänginud olen. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Mõnes mõttes ju tore ise avastada, et ohho MP-s sellinne asi kah sees. Vinge. Või näha mis relvad seal on jne. Üllatused üllatused _________________ >50$ pokkeri bankroll
Mõnes mõttes ju tore ise avastada, et ohho MP-s sellinne asi kah sees. Vinge. Või näha mis relvad seal on jne. Üllatused üllatused
Seda saad ju kohe vaadata, kui mängu käima paned. Ainuke asi, mis varjatud on, on need "classified" relvad. Ei tea... mind vist pole nii kerge üllatada. Igale oma. :p
Edit:
Lõpetasin just selle GameSpot'i video vaatamise. Kumbki mängija ei osanud ikka absoluutselt minimapi kasutada ning tundus, et kõrvakuulmine polnud just ka kõige parem, sest väga tihti ei reageeritud absoluutselt sellele, kui vastane selja taga tulistab.
Ei saa mina aru, kuidas inimesed nii mängivad. Siin pole midagi pistmist sellega, kas sul on kiired reaktsioonid ja kui hästi sihtida oskad, vaid lihtsalt lihtsalt tuleb natukene peaga mõelda. Vaatad minimapi peal, kus sinu tiimi kaaslased on, selle põhjal järeldad, kus vastased spawnivad. Siis märkad mõnda punast täppi ja tead, et seal on vastane ning otsustad, kas sul on kasulik praegu teda tapma minna. Samal ajal koguaeg kuulad, kus tulistamine toimub ning kui näed minimapilt, et seal suunas sinu tiimikaaslasi pole, siis tead, et leiad sealt vastaseid.
Täielik FPS mängu ABC minu meelest ja täiesti arusaamatu, kuidas inimesed neid vahendeid ei kasuta.
On nüüdseks teada kui pikk see SP osa ka on?
Võiks vastuse spoilerisse panna.....
Spoiler
Konsooliversioonil mängivad fännid väljamaal keskmise raskusega ca 7-9 tundi
Spoiler
Siis ju päris hea. Arvuti peal peaks siis hardi peal umbes sama olema, võttes arvesse, et keskmine konsooli FPS mängur on ikkagi kobam, kui PC FPS mängur. :p
On nüüdseks teada kui pikk see SP osa ka on?
Võiks vastuse spoilerisse panna.....
Spoiler
Konsooliversioonil mängivad fännid väljamaal keskmise raskusega ca 7-9 tundi
Spoiler
Siis ju päris hea. Arvuti peal peaks siis hardi peal umbes sama olema, võttes arvesse, et keskmine konsooli FPS mängur on ikkagi kobam, kui PC FPS mängur. :p
Spoiler
tõsi... kui mängisin esimest korda fps mängu.. bc2 siis oli, et kõik olid jumala kobad.. ise olin ka.. mingi 10 sekundit lased vastast kaugemal natuke, ikka pihta e isaa
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.