Njah, maitse asi, kuid mulle tundub see Gungame küll jama. Ei paku nagu pinget mingite suvaliste relvadega ringi jooksmine, kui selle asemel saaks ise valida vastavalt olukorrale optimaalset relva.
Lisaks sellele, tundub jõle tüütu, et kohe kui killi saad, vahetab automaatselt relva. Võiks olla nii, et annab sulle võimaluse relva vahetada, kuid saad ise otsutada millal. Muidugi selleks, et rankingus edasi saada, pead ikka selle järgmise astme relvaga killi saama, kuid vähemalt ei tekiks olukorda, et mitme vastasega korraga võideldes hakkab automaatselt relva vahetama.
Njah, maitse asi, kuid mulle tundub see Gungame küll jama. Ei paku nagu pinget mingite suvaliste relvadega ringi jooksmine, kui selle asemel saaks ise valida vastavalt olukorrale optimaalset relva.
Lisaks sellele, tundub jõle tüütu, et kohe kui killi saad, vahetab automaatselt relva. Võiks olla nii, et annab sulle võimaluse relva vahetada, kuid saad ise otsutada millal. Muidugi selleks, et rankingus edasi saada, pead ikka selle järgmise astme relvaga killi saama, kuid vähemalt ei tekiks olukorda, et mitme vastasega korraga võideldes hakkab automaatselt relva vahetama.
Selle kõige asja mõte ongi et relvad vahetuvad peale iga killi, mõttetu on mängida ju kui üks vend laseb mingi Thumperiga ringi koguaeg ja relva ei vaheta ning rikub terve mängu ära.
Katsu nüüd olla nagu. GOTY antakse mängudele, mis ka seda väärivad.
Mäng pole veel väljaski.
Ei hakkaks siin kummalgi suunal mingeid järeldusi nii vara tegema ehk? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ega ma ei plaanigi. Ära ehk proovin, kuid karjääri ei tee sel alal.
zoomzor. kirjutas:
Selle kõige asja mõte ongi et relvad vahetuvad peale iga killi, mõttetu on mängida ju kui üks vend laseb mingi Thumperiga ringi koguaeg ja relva ei vaheta ning rikub terve mängu ära.
No siis võiks olla süsteem, et kui näiteks 10 sekundi jooksul ei vaheta, lähed ühe ranki võrra alla poole hoopis. See automaatne vahetamine on minu meelest väga nõme süsteem. Suht närvi ajaks, kui näed mitut vastast, tead, et oled võimeline neid lõdvalt maha laskma, kuid iga killi järel pead nagu jobu ootama, millal relv vahetuks.
Palju parem oleks, kui saad ise otsustada. Lased esimese vastase maha, nüüd vaatad, kas sul on aega relva vahetada, et järgmist ranki saada. Kui riskid vahetada, siis on võimalus kiirelt järgmise rankini jõuda, kui ei riski, ning tapad vastase vana relvaga, siis pead minema järgmist ohvrit otsima, et edasi liikuda rankingus. Ehk siis normaalne risk vs reward süsteem, mitte mingi automaatne relva vahetamine.
võiks olla minimaalselt peale 2te killi... igav on kui 1 kill ainult IMO.
Mäng pole veel väljaski.
Ei hakkaks siin kummalgi suunal mingeid järeldusi nii vara tegema ehk?
Mis see väljas olek siia puutub. Kas hakkame jagama GOTYsid igale Modern Warfare'i reskinnile? Fakt on see, et tegu on rehashed MW2ga, mille ainus positiivne külg peitub dedicated serverite toes. Kui neid poleks, oleks viimased 20 lehte käinud siin samas sõim selle mängu ja Treyarchi aadressil. Aastas tuleb PCle välja sadu mänge, millest nii mõnigi tõesti on nii uuenduslik ja rabav, et väärib GOTY tiitlit. Black Ops seda kindlasti ei tee.
Ma küll ei tea mis kriteeriumite põhjal GOTY-t jagatakse, kuid praegu pean Scartiga nõus olema. Black ops on remaketud ja steroidide peal MW2. Probleem peitub selles, et kuna see mäng on nii üles haibitud ja meeletult populaarne (maailma mastaabis) siis võib ta GOTY saada küll - nii oma single player campaigni kui ka "väga vinge ja töötava" multiplayeri pärast. _________________ >OSTA ÕLUT
Ma mõtlesin pigem üldiselt seda asja, et välja tulemata mängult oletada asju. Mitte konkreetselt BO kohta.
Eks SC 2 on ju ka äge asi, mida pushida.
Ja ega seda GOTY asja ju alati uuenduslikele mängudele ei anta. Või noh, saite aru küll _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Miks te sellest GOTY'st üldse mingit numbrit teete? Mõttetu tiitel, vähemalt minu jaoks. Vahet pole, mis mäng GOTY'ks tembeldatakse, mina mängin ikka neid mänge, mis mulle endale meeldivad.
Miks te sellest GOTY'st üldse mingit numbrit teete? Mõttetu tiitel, vähemalt minu jaoks. Vahet pole, mis mäng GOTY'ks tembeldatakse, mina mängin ikka neid mänge, mis mulle endale meeldivad.
No mõne jaoks on see mäng GOTY mõne jaoks jälle ei ole.
Raske on hoida ennast tagasi, et mitte vaadata neid videosid ja reviewsid. Muidu on nii, et tean mängust rohkem enne kui ma seda mänginud olen. _________________ >OSTA ÕLUT
Mõnes mõttes ju tore ise avastada, et ohho MP-s sellinne asi kah sees. Vinge. Või näha mis relvad seal on jne. Üllatused üllatused _________________ >OSTA ÕLUT
Mõnes mõttes ju tore ise avastada, et ohho MP-s sellinne asi kah sees. Vinge. Või näha mis relvad seal on jne. Üllatused üllatused
Seda saad ju kohe vaadata, kui mängu käima paned. Ainuke asi, mis varjatud on, on need "classified" relvad. Ei tea... mind vist pole nii kerge üllatada. Igale oma. :p
Edit:
Lõpetasin just selle GameSpot'i video vaatamise. Kumbki mängija ei osanud ikka absoluutselt minimapi kasutada ning tundus, et kõrvakuulmine polnud just ka kõige parem, sest väga tihti ei reageeritud absoluutselt sellele, kui vastane selja taga tulistab.
Ei saa mina aru, kuidas inimesed nii mängivad. Siin pole midagi pistmist sellega, kas sul on kiired reaktsioonid ja kui hästi sihtida oskad, vaid lihtsalt lihtsalt tuleb natukene peaga mõelda. Vaatad minimapi peal, kus sinu tiimi kaaslased on, selle põhjal järeldad, kus vastased spawnivad. Siis märkad mõnda punast täppi ja tead, et seal on vastane ning otsustad, kas sul on kasulik praegu teda tapma minna. Samal ajal koguaeg kuulad, kus tulistamine toimub ning kui näed minimapilt, et seal suunas sinu tiimikaaslasi pole, siis tead, et leiad sealt vastaseid.
Täielik FPS mängu ABC minu meelest ja täiesti arusaamatu, kuidas inimesed neid vahendeid ei kasuta.
On nüüdseks teada kui pikk see SP osa ka on?
Võiks vastuse spoilerisse panna.....
Spoiler
Konsooliversioonil mängivad fännid väljamaal keskmise raskusega ca 7-9 tundi
Spoiler
Siis ju päris hea. Arvuti peal peaks siis hardi peal umbes sama olema, võttes arvesse, et keskmine konsooli FPS mängur on ikkagi kobam, kui PC FPS mängur. :p
On nüüdseks teada kui pikk see SP osa ka on?
Võiks vastuse spoilerisse panna.....
Spoiler
Konsooliversioonil mängivad fännid väljamaal keskmise raskusega ca 7-9 tundi
Spoiler
Siis ju päris hea. Arvuti peal peaks siis hardi peal umbes sama olema, võttes arvesse, et keskmine konsooli FPS mängur on ikkagi kobam, kui PC FPS mängur. :p
Spoiler
tõsi... kui mängisin esimest korda fps mängu.. bc2 siis oli, et kõik olid jumala kobad.. ise olin ka.. mingi 10 sekundit lased vastast kaugemal natuke, ikka pihta e isaa
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.