Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Lord of the Rings Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 36, 37, 38  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 27.10.2010 07:29:15 vasta tsitaadiga

Kena WoWi teema siin icon_biggrin.gif Anyway , Euroopa F2P täpset kuupäeva pole veel selgunud ? Ja keegi selles preview testi värgis ka osaleb , mis muljed on ?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nardae
HV kasutaja

sõnum 27.10.2010 11:59:40 vasta tsitaadiga

logisin korra prevew serverile sisse.
Kõrts kus auto leveldada sai oli selleks päevaks kinni pandud, seega müttasin natuke ainult päkkarite algusalal ringi.
seega eriti muljetada veel ei ole.

aga store hakkas kohe silma, tahtsin miskit questi vastu võtta, suunati sujuvalt lotro stori, et osta quest pack ; )
muidu asja natuke noobi sõbralikumaks tehtud, et dumbuseritel peaks veel kergem olema , )

ja ei mäletanudki enam, et lvl 2 champ nii kiirelt asju tapab ; ) sai ikka 3-4 elukat tiritud ja aoe ; )

junGle
HV kasutaja
junGle

sõnum 27.10.2010 14:56:44 vasta tsitaadiga

oz81 kirjutas:
junGle kirjutas:
oz81 kirjutas:
ilusa graafika all mõtlesn tausta, tegelase servad on siksak ka fullHD 1920x1080 kõik maximum settings (high relolution download). Lihtsalt imestasin, kuidas inimesed olid nõus maksa raha selle eest. Seda ei suuda mängida ka siis, kui palka makstakse. Aga noh nagu öeldakse, ''asi on maitses''. Ärge solvuge aga dx10-11 mängud suudavad Teie arvueid ilusti soojendada aga kui liikumine ja juhitavus (füüsika) ei ole reaalne siis on tegu ju prahiga.

sorry xpander aga sa rekaamid Warhammer online'i. See on ju veel kohutavam sitt, lisaks graafikale on sound täiesti talumatu.

Kui reaalsust tahad.. miks sa seda kübermaailmast/arvutimängust üldse otsid, päris tainas oled? sa kõlad nagu mingi 10aastane troll, kes youtube iga mmo videole paneb kommentaariks - wow on parem... wow on mingi stagnaaeg juba kui aus olla.. sitaks paremaid pelasid.. runes of magic on näiteks f2p.. ja on täiest isama teema nagu wow.. kui tasuta saab sama hea asja milleks maksta? .. kõige mängitavam mäng mida ma elus üldse olen pelanud... esimene neist oli Diablo... ja siis uuematest on Eve Online.. peale selle on suht kõik mängud paari päevaga siibrisse visanud.. arvestades,et mul vanus kukub paele juba.. (25) , siis väga hardcore raid ja grind ei koti väga.. kunagi sai trialit tehtud lotrol.. oli vägagi ilus pilt.. oli hea lausa ringi tatsata ja uurida ringi, mitte grindida nagu robot.. ehk siis fun factor või tunne,et et tegemist on mänguga mitte kohustuslikku sihitu grindimisena... wow ajab juba selles mõttes kopa ette, et nii pop mäng pole suutnud päris mitme expansioniga kuskile areneda, minuarust peale BC hakkas wow alla käima.. ja päris kiiresti... community on ka üsna kehv.. igast tatikad, kes virtuaalmaailmas elavad oma madalat enesehinnangut välja.. ühesõnaga whineritd trollid ja muidu interneti känksterid... ja milleks üldse kommenteerida mingit mängu kui seda mänginud pole, või oled vaadanud random videosid youtubest.. või seda paar tundi mängu algusest näinud... kui nii võtta.. siis wow tundus sitem kui Runescape esmapilgil kui ma kunagi 2005a esimest päeva seda mängisin ... icon_biggrin.gif .. kui mäng ei istu, siis uninstall.. mitte ära vingu kui sitt graafika sellel on... mäleta enam nime,aga minuarust on ka parima graafika mmorpg mäng mis seni üldse tehtud ... Oblivion vb küündib enamvähem samasse klassi.. aga arvesta,et oblivion oli 2004a mäng.. siis WoW on oma 3D engine'ga ajast maas:D (mitte,et prioriteet graafika oleks mängus,aga hetkel käib whine ümber selle..) ... ilmselt kõige suurem probleem on selles,et paljud niikaua wowi pelanud..et iga järgmine mäng tundub imelik,harjumatu..oled noob seal.. ei taju nooti ühesõnaga.. alati tahakse ju olla "kodus" ... eks igaüks mängib seda mida tahab... igal mängul on plussid ja miinused.. ma pole seni sellist mängu näinud kus midagi vinguda ei saaks... icon_smile.gif

@ Xpander - kaua sa arvutimänge mänginud oled? sul on vist prille vaja... WAR ja parem kui lotro graafika poolest? sul pole peas kõik korras.. ma olen mõlemat max peal mänginud icon_biggrin.gif

Sinu ema on 10 aastane troll. Kui emme ja issi sulle warcrafti jaoks raha ei anna, siis sa loomulikult ei saa aru mis mäng on mängitav. Truki lotro edasi. Sa oled tüüpiline nerdrage kid, kes solvub teiste arvamuse peale. Lotro mäguga ei saa nooti tajuda, sest see mäng näeb kohutav välja. Paneb imestama, mida sina noodist tead, kui sa nii pika ja lolli teksti kirjutasid on ju selge, et sa oled 15 aastane laps, kes ärritus, kuna sinu mängu laimati ja kes unistab olla 25 nagu sa sulgudes väidad. Edu sulle

Lotrot olen triali läbinud ainult.. ja hetkel hakkan pelama kuna läks f2p... wowi aastast 2004.. peale BC suri see stagnaaegne mäng ära... ja lotris ma näen mängulisust rohkem.. niisama tsillid ringi.. naudid ikka mängu.. kuna ma olen 25.. mind ei koti mingi wowi hardcore raid ja nolife enam nagu sind.. aastast 94 mänginud juba mänge.. ja kutsud mind nerdiks icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif tule taevas appi. mina löön erinevalt sinust aega surnuks... mitte ei mängi wowi nagu see oleks mingi choir.. päevad läbi raidid ja vaatad ekraanil numbreid jooksmas? kui sulle nii väga selline numbriote ja parameetrite jälgimine istub.. äkki õpid hoopis selle asemel ja omandad teadmisi ja lähed aktsiaturgu "raidima" ?

p.s

The preview event will start on Monday the 25th of October. Stress tests and events will be organized on the dedicated server of the preview event, in order to prepare the F2P version for all EU servers shortly thereafter.
The more players we will have to test the new content and F2P, the quicker our tests will be completed and we can then apply the F2P model on all our EU servers.

kellel vähegi huvi tulge icon_smile.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
p2tu
HV kasutaja
p2tu

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 27.10.2010 19:02:49 vasta tsitaadiga

oz81 kirjutas:
olen töötanud WOW GameMaster'ina (GM) 4 aastat ja tean mida räägin.

ma täitsa usuks, kui sul oleks mingit tõestust, a la screen mõnest lepingust või emailist, millega sind värvati. suur palk oli või kuidas see käis?
päris põnev, ma ei teanudki, et mõni eestlane ka GM on/on olnud.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 27.10.2010 21:40:57 vasta tsitaadiga

p2tu kirjutas:
oz81 kirjutas:
olen töötanud WOW GameMaster'ina (GM) 4 aastat ja tean mida räägin.

ma täitsa usuks, kui sul oleks mingit tõestust, a la screen mõnest lepingust või emailist, millega sind värvati. suur palk oli või kuidas see käis?
päris põnev, ma ei teanudki, et mõni eestlane ka GM on/on olnud.

Ah mis sa nokid, poiss räägib siin enda unenägudest, nt ma kord olin jumala kindel,et olin vene vürst, hommikul peksid ikka vanemad mind prügi välja viima icon_sad.gif
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 28.10.2010 00:46:21 vasta tsitaadiga

onufred kirjutas:

Ah mis sa nokid, poiss räägib siin enda unenägudest, nt ma kord olin jumala kindel,et olin vene vürst, hommikul peksid ikka vanemad mind prügi välja viima icon_sad.gif

rofl ; )

junGle
HV kasutaja
junGle

sõnum 28.10.2010 03:32:31 vasta tsitaadiga

Keegi Snowbournest lisage mind sõbralisti ... Slayviper .. ei saa kuidagi whisperitud praga kellelegi,et keegi recruitiks icon_wink.gif
tagasi üles
olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 28.10.2010 06:44:51 vasta tsitaadiga

joini end globallff-i (/joinchannel globallff) ja karju seal, et kas mõni BWO tegelane on sees. tavaliselt peaks ikka mõni officer ringi luusima. ise olen paar päeva eemal ja ei saa sind värbama tulla.

veel parem - http://bwo.clubetc.ee/eqd
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

sõnum 28.10.2010 10:28:54 vasta tsitaadiga

Keegi siin rääkis midagi mängust Runes of Magic - see on tegelikult ikka puhas cräpp kui meie presidendi provvat tsiteerida - ja seda nii mänguliselt kui graafikaliselt! Ma ei tea mis versioon minul Age of Conanist oli aga max graafika oli ikka täiesti jube, midagi sarnast nagu D&D online. Conanit mängisin täpselt 7 minutit - 5 minutit jõllitasin ekraani ja 2 minutit läks välja logimise peale. Kuna hetkel ei viitsi wowis midagi korda saata, siis toksin erinevaid mmosid ja vabavara ning peab tõdema - seal vabavaralistes on ikka kamaluga jama kokku aetud - Lotro on siiani üks tugevamaid mänge mida olen seal kohanud, liikumine on seal veel vähe puine, aga tunduvalt parem kui see mis betas sai kunagi katsutud. WHO on tegelikult ka päris küpse graafikaga, pole nüüd viimaseid patche muidugi proovinud, et kuhu jõudnud on. Viimase aja võibolla kõige parem üllatus oli Allods, seda just graafika osas, pole endgame jõudnud, kui algus oli palju lubav. Aionit sai ka proovitud aga seal graafika kuidagi piirjoontest väljaspoole värvitud, nii et ei tundu loomulik.

Pean tunnistama, et see pidev "Kõigile võrdselt" poliitika, mis WOWis toimub teeb mängu ebahuvitamaks - aga seda peab ütlema, nii sujuvat liikumist ei ole mina üheski teises MMOs näinud ja pilt on tegelikult ikka suurepärane, kui sa võtad arvesse, et tegemist sellise multikaliku low-polygon graafikaga. Kas see meeldib või mitte, on omaette küsimus.

Lotrot pole väga palju muidugi siin jõudnud veel katsuda ja endgame-content on päris puutumata, aga see Banjo-Assassini klass (Minstrel) on minule ikka hästi sobiv kontseptsioon.

nardae
HV kasutaja

sõnum 28.10.2010 13:22:37 vasta tsitaadiga

joulukas kirjutas:
-snip-
aga see Banjo-Assassini klass (Minstrel) on minule ikka hästi sobiv kontseptsioon.

hum, minstrel on siiski puhas healer ; )

joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

sõnum 28.10.2010 13:44:58 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
joulukas kirjutas:
-snip-
aga see Banjo-Assassini klass (Minstrel) on minule ikka hästi sobiv kontseptsioon.

healer küll, kuid leveldamisel tuleb ikka mobe maha lüüa metsa vahel, sellest ka nimi - aga healer saigi põhjusega valitud, see kuidagi mulle sobiv klass.

112
HV kasutaja

sõnum 28.10.2010 13:55:33 vasta tsitaadiga

lotro-europe.com kirjutas:
We have been able to successfully run all of the tests that we wanted to during the Preview Event so far, which now enables us to take the next step towards launching Free to Play on the live service.

We will be bringing the Store down on Nimloth, the Preview Event world, at midnight (00:00am UK time) (GMT+1) on the morning of Thursday 28th October. This will enable us to clear the Store and prepare it for the live service launch coming soon.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Eeroz
HV Guru
Eeroz

sõnum 28.10.2010 17:11:20 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
joulukas kirjutas:
-snip-

Ei ole niiväga puhas midagi, kannatab taguda küll kui õigesti traitida icon_cool.gif

nardae
HV kasutaja

sõnum 29.10.2010 01:54:16 vasta tsitaadiga

Eeroz kirjutas:
nardae kirjutas:
joulukas kirjutas:
-snip-

Ei ole niiväga puhas midagi, kannatab taguda küll kui õigesti traitida icon_cool.gif

võrreldes millega?
eks iga klassiga saab asju soloda, oleneb kui hästi ja kiiresti..
grupis oled siiski healer.
keegi ei võta sind gruppi sinu uber dpi võimete pärast ; )

psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 29.10.2010 17:26:20 vasta tsitaadiga

Codemasters has announced The Lord Of The Rings Online™ Free To Play European Launch Date as Tuesday, 2nd November 2010! Check out the announcement at lotro-europe.com for more info!
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 29.10.2010 17:48:32 vasta tsitaadiga

Keegi crickhollowi serveris ka mängib? Võiks koos pelada mõnikord icon_razz.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 29.10.2010 18:52:15 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:

võrreldes millega?
no minstrelil on ikka päris hea aoe dps. mõnda instasse on paras mitu minstrelit võtta, kui soovijaid jätkub. ja ega sa isegi ainult ravi oota. ballad of warist ütled ära? icon_razz.gif
tagasi üles
junGle
HV kasutaja
junGle

sõnum 29.10.2010 20:24:03 vasta tsitaadiga

Kuna hetkel EU veel F2P pole, siis ma kaval ja pelan trialiga... ei saa whisperida kellelegi.. e ta la.. /who listist ei saa kuidagi ühendust ka, sest kõik refusevad grupikutse.. et põmst tegelinskid, kes siit snowbournist on ja blockwork orange, lisage mind sõbralisti, ma ei saa suhelda teiega muidu.. kininv oleks tore:-)
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 29.10.2010 22:48:03 vasta tsitaadiga

olxter kirjutas:
nardae kirjutas:

võrreldes millega?
no minstrelil on ikka päris hea aoe dps. mõnda instasse on paras mitu minstrelit võtta, kui soovijaid jätkub. ja ega sa isegi ainult ravi oota. ballad of warist ütled ära? icon_razz.gif

mjaaa.
champ on siiski aoe kunn.
ja ka Rk teeb kõvasti rohkem dammi.

Kui minid grupis kuna aoe'd vaja siis ikka peab eriti desperate olema , )

olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 30.10.2010 06:45:44 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
olxter kirjutas:
nardae kirjutas:

võrreldes millega?

mjaaa.
champ on siiski aoe kunn.
ja ka Rk teeb kõvasti rohkem dammi.

Kui minid grupis kuna aoe'd vaja siis ikka peab eriti desperate olema , )
ega ma ju väidagi, et minstrel kedagi asendab. lihtsalt ta suudab teha vajadusel täiesti arvestatavat DPSi. võrreldes nt kapteniga või wardeniga, kes väga palju sellega hoobelda ei saa. vaieldamatult parimaid aoesid on siiski champ ja traditud LM ning single-target dps parim RK või nt burg, kui tal lastakse rahus positsioonis istuda.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 02.11.2010 20:40:45 vasta tsitaadiga

osaa mis värks siin käib. Üks WoW "aktivist" on ennast Lotro teemasse sünnitanud ja kaitseb nii, et veri ninast välja icon_biggrin.gif
Kusjuures see suht tavaline nähtus minu arvates. Ei hakka pikalt jorutama aga paljud WoW tagujad ongi just sellise suhtumisega nagu oz81, see selleks...

Täna siis lõpuks Lotro EU on f2p. ise olen seda mängu vahelduva eduga nii 4+ aastat mänginud. Väiksed mõnekuulised pausid sees olnud. Peab ütlema, et midagi halba pole öelda. Mängu arendadakse ikka päris hästi ja mitte ainult sisu poolt vaid ka väliselt. Seda nimelt DX11 toe näol. Ok pole ta nüüd mingi full dx11 mäng aga asi seegi, WoW'ist ma parem ei räägigi selles valdkonnas icon_lol.gif

Näis mis edasi saab kui mindi üle niiöelda micromajandise peale ehk lotro store, kust saab päris raha eest osta. Endal seda muret pole ja ei kuluta enam pennigi, sest oman life time'i ja see teenib piisavalt, et tuelvikus punkide eest lisa expansione hankida.

Snowbourn servus nagu ikka icon_smile.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 02.11.2010 20:52:36 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Ok pole ta nüüd mingi full dx11 mäng aga asi seegi, WoW'ist ma parem ei räägigi selles valdkonnas
Catal muideks täiesti eksisteerib DX11 tugi. Muidugi tekstuuride ja modelite detailsuse parendamine ei teeks paha. Umbe selline, nagu Thrall Maelstormis välja näeb oleks juba üsna hea. Muidu peab leppima pisut viletsamatega kuid siiski on catas graafika poolt kõvasti tõstetud icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 03.11.2010 08:37:27 vasta tsitaadiga

Eile loopis klient logimisel mingit hash errorit , keegi sisse sai ka ? On nüüd servud siis rahvast täis ka ?
nardae
HV kasutaja

sõnum 03.11.2010 14:02:10 vasta tsitaadiga

ma kustutasin patch folderi sisu ära (nii umbes 5-6 korda proovisin) siis hakkas lõpuks koralikult patchima.
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.11.2010 15:21:49 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Seda nimelt DX11 toe näol. Ok pole ta nüüd mingi full dx11 mäng aga asi seegi, WoW'ist ma parem ei räägigi selles valdkonnas icon_lol.gif

WoW toetab DX11t ning omab maailma, mis on elus. LOTRO on senise proovimise põhjal selles aspektis kerge naljakoht. Eriti meeldisid mulle haldjate täiesti tühjas algusalas ringi purjetavad goblinid, kellel oli vist kolm animatsioonikaadrit. Suht võrdne selle 2D maailmaga, mis neid ümbritses.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Lord of the Rings Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 36, 37, 38  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.