Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
25.10.2010 18:54:05
|
|
|
oz81 kirjutas: |
Ho Ho kirjutas: |
oz81, tead sa mõnda parema väljanägemisega mmo'd? |
Nagu ma juba mainisin, väljanägemine ei tee mängu mängitavaks. World of Warcraft trumpab siiani kõik uued üritajad üle |
Seda küll kuid sa virisesid ju graafika üle
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
junGle
HV kasutaja

|
25.10.2010 21:21:21
|
|
|
ilusa graafika all mõtlesn tausta, tegelase servad on siksak ka fullHD 1920x1080 kõik maximum settings (high relolution download). Lihtsalt imestasin, kuidas inimesed olid nõus maksa raha selle eest. Seda ei suuda mängida ka siis, kui palka makstakse. Aga noh nagu öeldakse, ''asi on maitses''. Ärge solvuge aga dx10-11 mängud suudavad Teie arvueid ilusti soojendada aga kui liikumine ja juhitavus (füüsika) ei ole reaalne siis on tegu ju prahiga.
sorry xpander aga sa rekaamid Warhammer online'i. See on ju veel kohutavam sitt, lisaks graafikale on sound täiesti talumatu. |
Kui reaalsust tahad.. miks sa seda kübermaailmast/arvutimängust üldse otsid, päris tainas oled? sa kõlad nagu mingi 10aastane troll, kes youtube iga mmo videole paneb kommentaariks - wow on parem... wow on mingi stagnaaeg juba kui aus olla.. sitaks paremaid pelasid.. runes of magic on näiteks f2p.. ja on täiest isama teema nagu wow.. kui tasuta saab sama hea asja milleks maksta? .. kõige mängitavam mäng mida ma elus üldse olen pelanud... esimene neist oli Diablo... ja siis uuematest on Eve Online.. peale selle on suht kõik mängud paari päevaga siibrisse visanud.. arvestades,et mul vanus kukub paele juba.. (25) , siis väga hardcore raid ja grind ei koti väga.. kunagi sai trialit tehtud lotrol.. oli vägagi ilus pilt.. oli hea lausa ringi tatsata ja uurida ringi, mitte grindida nagu robot.. ehk siis fun factor või tunne,et et tegemist on mänguga mitte kohustuslikku sihitu grindimisena... wow ajab juba selles mõttes kopa ette, et nii pop mäng pole suutnud päris mitme expansioniga kuskile areneda, minuarust peale BC hakkas wow alla käima.. ja päris kiiresti... community on ka üsna kehv.. igast tatikad, kes virtuaalmaailmas elavad oma madalat enesehinnangut välja.. ühesõnaga whineritd trollid ja muidu interneti känksterid... ja milleks üldse kommenteerida mingit mängu kui seda mänginud pole, või oled vaadanud random videosid youtubest.. või seda paar tundi mängu algusest näinud... kui nii võtta.. siis wow tundus sitem kui Runescape esmapilgil kui ma kunagi 2005a esimest päeva seda mängisin ... .. kui mäng ei istu, siis uninstall.. mitte ära vingu kui sitt graafika sellel on... mäleta enam nime,aga minuarust on ka parima graafika mmorpg mäng mis seni üldse tehtud ... Oblivion vb küündib enamvähem samasse klassi.. aga arvesta,et oblivion oli 2004a mäng.. siis WoW on oma 3D engine'ga ajast maas:D (mitte,et prioriteet graafika oleks mängus,aga hetkel käib whine ümber selle..) ... ilmselt kõige suurem probleem on selles,et paljud niikaua wowi pelanud..et iga järgmine mäng tundub imelik,harjumatu..oled noob seal.. ei taju nooti ühesõnaga.. alati tahakse ju olla "kodus" ... eks igaüks mängib seda mida tahab... igal mängul on plussid ja miinused.. ma pole seni sellist mängu näinud kus midagi vinguda ei saaks...
@ Xpander - kaua sa arvutimänge mänginud oled? sul on vist prille vaja... WAR ja parem kui lotro graafika poolest? sul pole peas kõik korras.. ma olen mõlemat max peal mänginud
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
25.10.2010 21:46:11
|
|
|
junGle kirjutas: |
@ Xpander - kaua sa arvutimänge mänginud oled? sul on vist prille vaja... WAR ja parem kui lotro graafika poolest? sul pole peas kõik korras.. ma olen mõlemat max peal mänginud  |
arvutimänge olen alates aastast 94 mänginud, kui mitte varem
ma olen ka mõlemat max peal mänginud Ilu on vaataja silmades ka muidugi, nagu öeldakse.
võibolla sattusid mulle siis kehvad zone'd lotros?..ma üle 10 ei leveldanud sest mäng oli väga igav.
ja minu võrdlus on selle aasta suve lõpust.
Sa võibolla pole WAR'i pärast launchi mänginudki..seal on üht-teist täiustatud.
Ega ma Graafika pärast mänge ei mängi, õnneks või kahjuks. lotro puhul oli ka gameplay väga igav (minu jaoks ofc)
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
26.10.2010 04:32:15
|
|
|
kellele ema, kellele tütar.
imo oli jälle war väga igav, koleda pildiga ja suht grind...
Lotro endiselt lemmik..
saab rahulikult ringi tammuda ma maailma nautida , )
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.10.2010 06:44:32
|
|
|
Nagu ma juba mainisin, väljanägemine ei tee mängu mängitavaks. World of Warcraft trumpab siiani kõik uued üritajad üle |
warhammeri pvp > wowi pvp > lotro pvp (lol)
Kui nüüd graafikast rääkida, siis nii lotro, wari, wow graafika nagu on ja ei ole kah. Lotroga olen kõige vähem tegelenud, aga wari ja wowi sai korralikult toksitud. Waril sai juba alguses ikka päris heaks graafika panna (seda mänguväliselt videokaardi seadete twiikimisega). Mängu sees muidugi warist kõva silmailu välja ei võlunud. Wari graafika suurim miinus oli see, et massiivses pvps hakkas "maxitud" graafika väga ulmelisi masinaid nõudma.
... ja parema väljanägemisega mmo on age of conan. Seni tõsiseima ja "realistlikuma" maailmaga mmo, mida näinud olen (mortal onlinest ei hakka rääkima, sest olen seda nii vähe mänginud ja väga toores oli mäng siis).
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
morfea
HV kasutaja

|
26.10.2010 12:14:02
|
|
|
Timberg kirjutas: |
warhammeri pvp > wowi pvp > lotro pvp (lol)
|
Warhammeris on arena? Kui ei, siis kuidas sa sellist jälki võrdlust (warhammer pvp> wow pvp wtf) kirja suudad panna? Häbene!
Enda mulje warhhammerist oli pigem wowi terminites mingi "wsg ppointless midfield zerg"...kuigi oma võluga.
LoTRi pvp mjah eks see rohkem RP pela ole kus PvP ongi rohkem sekundaarne featuur.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
26.10.2010 12:56:51
|
|
|
morfea kirjutas: |
Warhammeris on arena? Kui ei, siis kuidas sa sellist jälki võrdlust (warhammer pvp> wow pvp wtf) kirja suudad panna? Häbene!
Enda mulje warhhammerist oli pigem wowi terminites mingi "wsg ppointless midfield zerg"...kuigi oma võluga.
LoTRi pvp mjah eks see rohkem RP pela ole kus PvP ongi rohkem sekundaarne featuur. |
Arena on ainuke Pvp? yea right!
Warhammeris ei ole class balance...
Tiimitöö on tähtsal kohal... igalt klassil oma roll. Jah esineb Zergimist kuid kui oled normaalses guildis ja premade grupiga, siis selle zergi saab iga kell laiali lüüa, kasutades mitmeid erinevaid strateegiaid ja maastiku iseärasusi.
Samuti on Warhammersi Premade Scenario grupid jne... 100x huvitavam PvP kui Wowis.
Rääkimata siis collision detectionist nii vaenlase kui enda realmi tüüpidega.
muidugi kisub suht offtopicuks... WoW on eelkõige siiski PvE mäng, Lotro Samuti.. WAR on puhtalt PvP, Pve osa on kesine.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
oz81
HV vaatleja
|
26.10.2010 17:46:23
|
|
|
junGle kirjutas: |
ilusa graafika all mõtlesn tausta, tegelase servad on siksak ka fullHD 1920x1080 kõik maximum settings (high relolution download). Lihtsalt imestasin, kuidas inimesed olid nõus maksa raha selle eest. Seda ei suuda mängida ka siis, kui palka makstakse. Aga noh nagu öeldakse, ''asi on maitses''. Ärge solvuge aga dx10-11 mängud suudavad Teie arvueid ilusti soojendada aga kui liikumine ja juhitavus (füüsika) ei ole reaalne siis on tegu ju prahiga.
sorry xpander aga sa rekaamid Warhammer online'i. See on ju veel kohutavam sitt, lisaks graafikale on sound täiesti talumatu. |
Kui reaalsust tahad.. miks sa seda kübermaailmast/arvutimängust üldse otsid, päris tainas oled? sa kõlad nagu mingi 10aastane troll, kes youtube iga mmo videole paneb kommentaariks - wow on parem... wow on mingi stagnaaeg juba kui aus olla.. sitaks paremaid pelasid.. runes of magic on näiteks f2p.. ja on täiest isama teema nagu wow.. kui tasuta saab sama hea asja milleks maksta? .. kõige mängitavam mäng mida ma elus üldse olen pelanud... esimene neist oli Diablo... ja siis uuematest on Eve Online.. peale selle on suht kõik mängud paari päevaga siibrisse visanud.. arvestades,et mul vanus kukub paele juba.. (25) , siis väga hardcore raid ja grind ei koti väga.. kunagi sai trialit tehtud lotrol.. oli vägagi ilus pilt.. oli hea lausa ringi tatsata ja uurida ringi, mitte grindida nagu robot.. ehk siis fun factor või tunne,et et tegemist on mänguga mitte kohustuslikku sihitu grindimisena... wow ajab juba selles mõttes kopa ette, et nii pop mäng pole suutnud päris mitme expansioniga kuskile areneda, minuarust peale BC hakkas wow alla käima.. ja päris kiiresti... community on ka üsna kehv.. igast tatikad, kes virtuaalmaailmas elavad oma madalat enesehinnangut välja.. ühesõnaga whineritd trollid ja muidu interneti känksterid... ja milleks üldse kommenteerida mingit mängu kui seda mänginud pole, või oled vaadanud random videosid youtubest.. või seda paar tundi mängu algusest näinud... kui nii võtta.. siis wow tundus sitem kui Runescape esmapilgil kui ma kunagi 2005a esimest päeva seda mängisin ... .. kui mäng ei istu, siis uninstall.. mitte ära vingu kui sitt graafika sellel on... mäleta enam nime,aga minuarust on ka parima graafika mmorpg mäng mis seni üldse tehtud ... Oblivion vb küündib enamvähem samasse klassi.. aga arvesta,et oblivion oli 2004a mäng.. siis WoW on oma 3D engine'ga ajast maas:D (mitte,et prioriteet graafika oleks mängus,aga hetkel käib whine ümber selle..) ... ilmselt kõige suurem probleem on selles,et paljud niikaua wowi pelanud..et iga järgmine mäng tundub imelik,harjumatu..oled noob seal.. ei taju nooti ühesõnaga.. alati tahakse ju olla "kodus" ... eks igaüks mängib seda mida tahab... igal mängul on plussid ja miinused.. ma pole seni sellist mängu näinud kus midagi vinguda ei saaks...
@ Xpander - kaua sa arvutimänge mänginud oled? sul on vist prille vaja... WAR ja parem kui lotro graafika poolest? sul pole peas kõik korras.. ma olen mõlemat max peal mänginud  |
Sinu ema on 10 aastane troll. Kui emme ja issi sulle warcrafti jaoks raha ei anna, siis sa loomulikult ei saa aru mis mäng on mängitav. Truki lotro edasi. Sa oled tüüpiline nerdrage kid, kes solvub teiste arvamuse peale. Lotro mäguga ei saa nooti tajuda, sest see mäng näeb kohutav välja. Paneb imestama, mida sina noodist tead, kui sa nii pika ja lolli teksti kirjutasid on ju selge, et sa oled 15 aastane laps, kes ärritus, kuna sinu mängu laimati ja kes unistab olla 25 nagu sa sulgudes väidad. Edu sulle
viimati muutis oz81 26.10.2010 18:28:37, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
onufred
Kreisi kasutaja

|
26.10.2010 18:00:02
|
|
|
Verd! Tahan verd näha
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
26.10.2010 18:01:46
|
|
|
oz81, Jätaks vanemad teemast välja? Sellise lause peale ütleks, et ega sa ise ka üle 10 ei küündi.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
oz81
HV vaatleja
|
26.10.2010 18:52:01
|
|
|
xpander kirjutas: |
morfea kirjutas: |
LoTRi pvp mjah eks see rohkem RP pela ole kus PvP ongi rohkem sekundaarne featuur. |
Arena on ainuke Pvp? yea right!
Warhammeris ei ole class balance...
Tiimitöö on tähtsal kohal... igalt klassil oma roll. Jah esineb Zergimist kuid kui oled normaalses guildis ja premade grupiga, siis selle zergi saab iga kell laiali lüüa, kasutades mitmeid erinevaid strateegiaid ja maastiku iseärasusi.
Samuti on Warhammersi Premade Scenario grupid jne... 100x huvitavam PvP kui Wowis.
Rääkimata siis collision detectionist nii vaenlase kui enda realmi tüüpidega.
muidugi kisub suht offtopicuks... WoW on eelkõige siiski PvE mäng, Lotro Samuti.. WAR on puhtalt PvP, Pve osa on kesine. |
xpander WoW on ju PvP. WoW loodi pvp mänguks aga iga järgnev patch teeb mängu lihtsamaks, sest tited uluvad foorumites. Lihtsalt öeldes on warcraftis kari lapsi/noobe, kes ei oska pvp'd ja nende jaoks tehti pve serverid. Liitu pvp serveriga ja mängi arena'sid ja battlegound . l2p
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.10.2010 18:53:17
|
|
|
WoW loodi pvp mänguks |
See on nüüd küll üsnagi põõsasse väide
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
oz81
HV vaatleja
|
26.10.2010 18:56:03
|
|
|
psydeblo kirjutas: |
oz81, Jätaks vanemad teemast välja? Sellise lause peale ütleks, et ega sa ise ka üle 10 ei küündi. |
selle jutu kohta ütleks, et sa ei jaga teemast sittagi. Ei saa aru, miks kõik ärrituvad, kui mäng on kehva.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
26.10.2010 18:57:40
|
|
|
Miks Sa siis ärritud, oz81?
|
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
oz81
HV vaatleja
|
26.10.2010 19:02:51
|
|
|
WoW loodi pvp mänguks |
See on nüüd küll üsnagi põõsasse väide |
alliance vs horde tehtud pvp mäng. Kuidas see põõsasse on? Järelikult pole sa kogenud wow'i 5-6 aastat tagasi. Ära räägi, kui sa ei tea.
psydeblo näita, kus m ärritusin? järjekordne ..... kes võtab kõike isiklikult.
viimati muutis oz81 26.10.2010 19:13:28, muudetud 1 kord |
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
26.10.2010 19:12:30
|
|
|
Peamine mõte on mängul ikka raidimine ju, arenad ja muu on pigem teisejärguline. Olene täiesti inimesest muidugi, mida tal rohkem meeldib teha kuid raidimine ja värk tundub blizzardi jaoks ikka kuidagi olulisem osa WoWis kui pvp.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.10.2010 19:32:06
|
|
|
alliance vs horde tehtud pvp mäng. Kuidas see põõsasse on? Järelikult pole sa kogenud wow'i 5-6 aastat tagasi. Ära räägi, kui sa ei tea. |
Pvp feature kui selline lisati mängu suhteliselt pikka aega peale pve testimist ning seda tehti mängijate nõudmisel, esialgu polnud pvp'd üldse ette nähtud. Battlegroundid-arenad on veelgi uuemad lisad.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
viimati muutis Ho Ho 26.10.2010 19:39:24, muudetud 1 kord |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
26.10.2010 19:34:33
|
|
|
oz81, su toon tundub lihtsalt ärritatud olevat. Mina ei võta siin midagi isiklikult, ma mölisen niisama vahele
|
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
oz81
HV vaatleja
|
26.10.2010 20:05:42
|
|
|
veso kirjutas: |
Peamine mõte on mängul ikka raidimine ju, arenad ja muu on pigem teisejärguline. Olene täiesti inimesest muidugi, mida tal rohkem meeldib teha kuid raidimine ja värk tundub blizzardi jaoks ikka kuidagi olulisem osa WoWis kui pvp. |
Jah nüüd keskendub blizzard pve leveldamisele ja raidimisele aga kui sa mängisd wow'i 5 aastat tagasi siis sa peaks teadma, et toimus võitlus alli vs horde alade vahel ja leveldamine võttis 4 korda rohkem aega. Tehti pvp raide. Algselt tehti see mäng pvp võitluseks. hiljem selgus, et paljud eelistavad raidida pve. olen töötanud WOW GameMaster'ina (GM) 4 aastat ja tean mida räägin.
Aga ma ei viitsi siin rohkem rääkida, kuna see on offspec teema. LOTRO tegelased on kohutava graafikaga ja liikumisega ja kui sa sellest aru ei saa siis mängi edasi ja ära pikka viha pea.
viimati muutis oz81 26.10.2010 20:13:18, muudetud 1 kord |
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.10.2010 20:06:21
|
|
|
Algselt tehti see mäng pvp võitluseks. hiljem selgus, et paljud eelistavad raidida. |
Hetkel ei suutnud seda õiget tsitati kuid fakt on et pvp lisati alpha testimise lõppstaadiumis. Wowi peamine eesmärk ja sisu on alati olnud pve. Jah, theme on alliance vs horde kuid see iseenesest ei tähenda veel et pvp oleks ka peamine eesmärk
olen töötanud WOW GameMaster'ina (GM) 4 aastat ja tean mida räägin. |
Esimese lause poole kohta ei oska öelda kuid teises küll kahtlen vägagi sügavalt
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.10.2010 20:16:23
|
|
|
Algselt tehti see mäng pvp võitluseks. hiljem selgus, et paljud eelistavad raidida pve. olen töötanud WOW GameMaster'ina (GM) 4 aastat ja tean mida räägin. |
Spoiler 
 |
viimati muutis Timberg 26.10.2010 23:05:48, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
oz81
HV vaatleja
|
26.10.2010 20:37:43
|
|
|
Algselt tehti see mäng pvp võitluseks. hiljem selgus, et paljud eelistavad raidida. |
Hetkel ei suutnud seda õiget tsitati kuid fakt on et pvp lisati alpha testimise lõppstaadiumis. Wowi peamine eesmärk ja sisu on alati olnud pve. Jah, theme on alliance vs horde kuid see iseenesest ei tähenda veel et pvp oleks ka peamine eesmärk
Esimese lause poole kohta ei oska öelda kuid teises küll kahtlen vägagi sügavalt  |
Ho Ho on tark
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
26.10.2010 22:57:20
|
|
|
Esimese lause poole kohta ei oska öelda kuid teises küll kahtlen vägagi sügavalt  |
Ta mõtleb selle all mingi wowi priva GM värki ma olen selles 99% kindel.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
26.10.2010 23:17:08
|
|
|
keegi võiks selle off topic jama siit ära kustutada/liigutada.
wow vs war tehke oma teema or someting...
ja oz81, lol
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |