Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout New Vegas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 27, 28, 29  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millist oskust ("Skill") pead tähtsamaiks?
Barter
1%
 1%  [ 3 ]
Energy Weapons
4%
 4%  [ 8 ]
Explosives
1%
 1%  [ 2 ]
Guns
27%
 27%  [ 47 ]
Lockpick
9%
 9%  [ 16 ]
Medicine
2%
 2%  [ 4 ]
Melee
1%
 1%  [ 2 ]
Repair
6%
 6%  [ 11 ]
Science
8%
 8%  [ 15 ]
Sneak
5%
 5%  [ 9 ]
Speek
24%
 24%  [ 41 ]
Survival
4%
 4%  [ 8 ]
Unarmed
2%
 2%  [ 4 ]
hääli kokku : 170

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 26.10.2010 19:48:22 vasta tsitaadiga

mu meelest sellisest mängust teevadki asjaliku asja linnad! (no tegelikult mingit LINNA muidugi ei tee üheski arvutimängus, nimetame siis asulad icon_biggrin.gif ) ma mõlten siis sellised kohad, kus käib mingi nö. oma elu ja tegevus, olenemata sellest kas mängija seal parasjagu silma peal hoiab või kuidagi asjasse sekkub. ja see eeldab muidugi, et seal tegutseb parasjagu värvikas seltskond igasuguseid nö. NPC'sid, kellel kõigil on mingi oma stoori ja muu asja juurde kuuluv. Tenpenny towerit näiteks niisama eemalt vaadata oli ka alguses natuke aega täitsa äge, aga kui see oleks lõpuks olnud lihtsalt üks tühi ja kõle kõrghoone siis kokkuvõttes mängule oleks asjast väga vähe lisaväärtust.
Fuckall3 oligi sel põhjusel minu jaoks nii põnev mäng, et seal vaheldus üle üsna üüratult suure mapi ehk maastiku seiklemine koguaeg mingite muude vahepaladega erinevate "linnade" ja muude "kohtade" näol.

nojah, ise pole jõundud uut veegast veel väga proovida, aga kipub vist natuke mannetu olema oma sisu poolest icon_neutral.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 26.10.2010 21:02:33 vasta tsitaadiga

Muuseas, leidsin fallouti configist sellise rea nagu bEnableEyefinity=1. Asusin siis kohe proovima icon_biggrin.gif Stripil ringi lasta 5760x1080 on päris sheff. Jõhkralt configis häkkimise peale sai asja peaaegu mängitavaks (v.a pipboy tekst mis on "triibuline").

Mul näiteks hakkab mäng vaikselt koppa ette viskama. Mitte, te mäng oleks sitt, aga ma ei ole harjunud nende 40+ tundi RPGdega enam, FO3 59tundi tuli ka kokku jõhkra punnimise peale. Tuleb vist teha paus ja küll siis isu tagasi tuleb.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
kalle78
HV kasutaja

sõnum 26.10.2010 22:24:44 vasta tsitaadiga

ise teen äri enamasti gun runneri robot müüja juures ja camp mckennenis. Ise level 22 ja vaid korra stripil käinud. tõmbasin benny järgi kohe minema kah
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 27.10.2010 01:16:31 vasta tsitaadiga

Mnjah, vara hõiskasin selle raha koha pealt, kõikidest kasiinodest ban peale saadud ja ei ole nad lõputu rahaallikas midagi. Oh well, mingi üle 40k sai sealt vist, ei mäleta peast, abiks seegi.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Minidivine
HV kasutaja
Minidivine

sõnum 27.10.2010 01:26:33 vasta tsitaadiga

Rudolf112 kirjutas:
Mnjah, vara hõiskasin selle raha koha pealt, kõikidest kasiinodest ban peale saadud ja ei ole nad lõputu rahaallikas midagi. Oh well, mingi üle 40k sai sealt vist, ei mäleta peast, abiks seegi.

mäng oli vist siis raha väärt sinu jaoks, eks ?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ShinsouY
HV kasutaja

sõnum 27.10.2010 02:36:02 vasta tsitaadiga

Väga chill mäng, mõnusalt kehatükke lendab pidevalt. Olen muidu suutnud mängu veidi raskemaks ka teha, näiteks kui Freeside jõudsin, tapsin julmalt The Kingside bossi, The Kingi ära icon_biggrin.gif veits jama tuli aga jah.. Nüüd plaanin New Vegast üle võtta icon_razz.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 27.10.2010 10:17:03 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Ütlen ka oma arvamuse sekka. On see ehk nostalgia, aga New Vegases häirivad paar asja, mis Fallout 3 puudusid.

Esiteks kohtasin paari närviajavat questi. Puhtalt õnnele ja uuesti proovimisele üles ehitatud, ei saa mina aru, kuidas selline asi fun peaks olema.
Teiseks on mul terve hulk relvi ja armorit, oma 10k eest vähemalt, aga mida ei ole, on vendorid, kellele seda müüa. Tekivad neile capsid üldse tagasi kunagi?
Kolmandaks läks mängimine lihtsalt nii igavaks, et otsustasin lõppu rushida. Nüüd istun lvl 13 olles n-ö bossivõitluse juures, millest mitte mingisuguse väega jagu ei saa. Tagasi ka enam minna ei saa, tuleb mõni eelnev save võtta. Ei osanud sellist asja oodata lihtsalt.

Igav on selles mängus küll. New Vegase linn, mis peaks justkui fookuses olema, on ikka haledalt väikene. Teised asulad on ilma igasuguse isikupärata. Mitte midagi võrreldavat Megatoni ja Tenpenny Toweriga, näiteks.

Mu tegelane on level 28 ja alles esimest korda üldse astusin Strip-i sisse... ja kaugeltki kõik pole maailmas veel enne uuritud ja tehtud.

Pean tunnistama et Vegas Strip on tõesti kõledavõitu, jube suured ehitised ja hooned, kus üks mõttega NPC 10000 ruutmeetri peale. Aga muu maailma juures seda tunnet eriti pole. Olles NCR poolehoidja ning tehes NCR laagrite queste, Boone-i personaalküsimust jne oli seal küll palju tegemist kompaktselt koos.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
Saiapäts
HV kasutaja
Saiapäts

sõnum 27.10.2010 10:42:22 vasta tsitaadiga

Kust selle companion Boone'i leiab?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 27.10.2010 10:57:00 vasta tsitaadiga

Novac-ist, sinna saab siis kui Niptonist mööda teed edasi minna ida- ja siis põhjasuunas. Otsi suurt dinosaurust. icon_smile.gif

Muide Goodsprings, Primm jt kohad on reaalselt olemas ning mängus päriseluga sarnased icon_eek.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Saiapäts
HV kasutaja
Saiapäts

sõnum 27.10.2010 10:58:42 vasta tsitaadiga

Ise olen alles Primmis, proovin uut šeriffi leida, eks mul on siis veel aega, et temani jõuda. Kes on muidu esimene companion keda sul on võimalik saada? Olen paljudel piltidel näinud mingit lendavat raadiot, kust teda oleks võimalik saada? Muidu, kas koera on võimalik companioniks saada?

Pääris palju küsimusi icon_biggrin.gif
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 27.10.2010 11:00:16 vasta tsitaadiga

See "lendav raadio" ongi sealsamas Primmis. Koer on ka võimalik saada, aga hiljem.
tagasi üles
Saiapäts
HV kasutaja
Saiapäts

sõnum 27.10.2010 11:06:43 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru sellest kuidas see kaardimäng käib, mängu nimi vist carbage vms. kaks korda kaotanud, pean lihtsalt lõpmatult "Q" tähte klõpsima kuni mul kaardid otsa saavad, sest rohkem variante ta mulle ei paku seal.
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 27.10.2010 11:41:49 vasta tsitaadiga

See kaardimängu interface on väga sitasti tehtud jah, mitte muffigi ei saa alguses aru ning peab kuskil help-is kaevama, et teada saada, mida üks või teine pildikaart teeb. Põhiline on et NOOLEKLAHVIDEGA valitakse kaarte ja kuhu neid mängitakse.

Lihtne kaardimängus võitmise õpetus, mille kusagilt netist leidsin.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
kalle78
HV kasutaja

sõnum 27.10.2010 12:17:04 vasta tsitaadiga

Kas ed-e'le on võimalik mingi parem relvastus anda ? praegu laseb mingi 2x minutis oma mega nõrgast laserist ?

esimese companioni saab primmist.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 27.10.2010 12:24:06 vasta tsitaadiga

kalle78 kirjutas:
Kas ed-e'le on võimalik mingi parem relvastus anda? Praegu laseb mingi 2x minutis oma mega nõrgast laserist?
Spoiler Spoiler Spoiler

Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 27.10.2010 17:53:26 vasta tsitaadiga

Minuarust parem kui FO3, kuid lagg on ikka jube. Jacobstownis on ERITI koomas icon_neutral.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.10.2010 17:59:36 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Minuarust parem kui FO3, kuid lagg on ikka jube. Jacobstownis on ERITI koomas icon_neutral.gif

Eelmisel leheküljel olevat "fixi" proovisid? Peale selle pealepanekut ei ole mul probleeme olnud absull mitte üheski kohas siiani. Jacobstowni pole muidugi veel jõudnud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 27.10.2010 21:33:53 vasta tsitaadiga

Ühel hetkel avastasin, et ED-E kadunud. Otsisin kõik eelnevalt käidud kohad läbi, et äkki olen talle kola tassida andes ta kogemata kusagile ootama jätnud. Ei leidnud. Kusagil kirjutas, et vant pidi omal käel vahel Lucky 38 -sse teiste robotitega hullama minema. Pole veel sinna teda otsima jõudnud.
Kommentaarid: 649 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 527
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 28.10.2010 00:19:28 vasta tsitaadiga

Päris lahe mäng on endale meeldib ka millegipärast rohkem kui Fallout 3... Kuidagi nagu huvitavam on ja tegevust leidub nagu rohkem... Endal alles lvl 7 alles... uitan niisama ringi, teen mõnda questi natuke... sattusin korra ka nende deathclawide lähedusse üks märkas mind mõtlesin et võtan ta maha aga sttagi ei võta praegu neid elukaid maha ükski relv mis mul momendil on icon_biggrin.gif Pärast läksin ringiga mööda icon_biggrin.gif Mäletan et Fallout 3 tapsin neid selle leegiheitja ja grenade launcheri asjandusega.. aa seda ka veel et leidsin ühest urkast mingi sellise magnumi taolise relva osa kuhu käivad tavaliselt kuulid sisse aga oskab keegi öelda kas ma saan seda ka ise kuidagi relvale külge monteerida või ei saa sellega midagi teha ?

üks asi on paha natuke kehvasti jookseb mu kasti peal icon_neutral.gif olen nagu settinguid vähemaks võtnud ja AA võtsin ka maha reso on 1920X1080 seda nagu ei tahaks allpoole lasta :S Kuidagi nagu läägib kohati... kas kuidagi ei saaks seda parandada kuidagi ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.10.2010 00:28:41 vasta tsitaadiga

Gap Kas sa seda "d3d9.dll" proovisid, mis paar lehte tagasi jagati?

Mul kadus lag täitsa ära! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 28.10.2010 00:29:58 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Gap Kas sa seda "d3d9.dll" proovisid, mis paar lehte tagasi jagati?

Mul kadus lag täitsa ära! thumbs_up.gif

oh ei ole seda märganud kahjuks icon_redface.gif Tänud sulle thumbs_up.gif otsin üles ja teen proovi icon_cool.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.10.2010 07:39:10 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Päris lahe mäng on endale meeldib ka millegipärast rohkem kui Fallout 3... Kuidagi nagu huvitavam on ja tegevust leidub nagu rohkem...

Õigust räägid. Maailm küll väiksem, ent tegevuse poolest kordades tihedam. Igas asulas on ikka hunnik queste ja rääkimisi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 28.10.2010 08:46:38 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 28.10.2010 09:15:01 vasta tsitaadiga

jeanman
Spoiler Spoiler Spoiler

sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2010 11:43:30 vasta tsitaadiga

mkm, see koht seal on lahe aga veits ebaloogiline.. ainus võimalus mitte ära kõrbeda on joosta nende suurte kolakate serveritega ruumi üpris gaasi lähedal.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout New Vegas mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 27, 28, 29  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.