Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist oskust ("Skill") pead tähtsamaiks? |
Barter |
|
1% |
[ 3 ] |
Energy Weapons |
|
4% |
[ 8 ] |
Explosives |
|
1% |
[ 2 ] |
Guns |
|
27% |
[ 47 ] |
Lockpick |
|
9% |
[ 16 ] |
Medicine |
|
2% |
[ 4 ] |
Melee |
|
1% |
[ 2 ] |
Repair |
|
6% |
[ 11 ] |
Science |
|
8% |
[ 15 ] |
Sneak |
|
5% |
[ 9 ] |
Speek |
|
24% |
[ 41 ] |
Survival |
|
4% |
[ 8 ] |
Unarmed |
|
2% |
[ 4 ] |
|
hääli kokku : 170 |
|
autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
26.10.2010 19:48:22
|
|
|
mu meelest sellisest mängust teevadki asjaliku asja linnad! (no tegelikult mingit LINNA muidugi ei tee üheski arvutimängus, nimetame siis asulad ) ma mõlten siis sellised kohad, kus käib mingi nö. oma elu ja tegevus, olenemata sellest kas mängija seal parasjagu silma peal hoiab või kuidagi asjasse sekkub. ja see eeldab muidugi, et seal tegutseb parasjagu värvikas seltskond igasuguseid nö. NPC'sid, kellel kõigil on mingi oma stoori ja muu asja juurde kuuluv. Tenpenny towerit näiteks niisama eemalt vaadata oli ka alguses natuke aega täitsa äge, aga kui see oleks lõpuks olnud lihtsalt üks tühi ja kõle kõrghoone siis kokkuvõttes mängule oleks asjast väga vähe lisaväärtust.
Fuckall3 oligi sel põhjusel minu jaoks nii põnev mäng, et seal vaheldus üle üsna üüratult suure mapi ehk maastiku seiklemine koguaeg mingite muude vahepaladega erinevate "linnade" ja muude "kohtade" näol.
nojah, ise pole jõundud uut veegast veel väga proovida, aga kipub vist natuke mannetu olema oma sisu poolest
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalle78
HV kasutaja
|
26.10.2010 22:24:44
|
|
|
ise teen äri enamasti gun runneri robot müüja juures ja camp mckennenis. Ise level 22 ja vaid korra stripil käinud. tõmbasin benny järgi kohe minema kah
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
27.10.2010 01:16:31
|
|
|
Mnjah, vara hõiskasin selle raha koha pealt, kõikidest kasiinodest ban peale saadud ja ei ole nad lõputu rahaallikas midagi. Oh well, mingi üle 40k sai sealt vist, ei mäleta peast, abiks seegi.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
27.10.2010 01:26:33
|
|
|
Rudolf112 kirjutas: |
Mnjah, vara hõiskasin selle raha koha pealt, kõikidest kasiinodest ban peale saadud ja ei ole nad lõputu rahaallikas midagi. Oh well, mingi üle 40k sai sealt vist, ei mäleta peast, abiks seegi. |
mäng oli vist siis raha väärt sinu jaoks, eks ?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
27.10.2010 02:36:02
|
|
|
Väga chill mäng, mõnusalt kehatükke lendab pidevalt. Olen muidu suutnud mängu veidi raskemaks ka teha, näiteks kui Freeside jõudsin, tapsin julmalt The Kingside bossi, The Kingi ära veits jama tuli aga jah.. Nüüd plaanin New Vegast üle võtta
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
27.10.2010 10:17:03
|
|
|
Traf kirjutas: |
Ütlen ka oma arvamuse sekka. On see ehk nostalgia, aga New Vegases häirivad paar asja, mis Fallout 3 puudusid.
Esiteks kohtasin paari närviajavat questi. Puhtalt õnnele ja uuesti proovimisele üles ehitatud, ei saa mina aru, kuidas selline asi fun peaks olema.
Teiseks on mul terve hulk relvi ja armorit, oma 10k eest vähemalt, aga mida ei ole, on vendorid, kellele seda müüa. Tekivad neile capsid üldse tagasi kunagi?
Kolmandaks läks mängimine lihtsalt nii igavaks, et otsustasin lõppu rushida. Nüüd istun lvl 13 olles n-ö bossivõitluse juures, millest mitte mingisuguse väega jagu ei saa. Tagasi ka enam minna ei saa, tuleb mõni eelnev save võtta. Ei osanud sellist asja oodata lihtsalt.
Igav on selles mängus küll. New Vegase linn, mis peaks justkui fookuses olema, on ikka haledalt väikene. Teised asulad on ilma igasuguse isikupärata. Mitte midagi võrreldavat Megatoni ja Tenpenny Toweriga, näiteks. |
Mu tegelane on level 28 ja alles esimest korda üldse astusin Strip-i sisse... ja kaugeltki kõik pole maailmas veel enne uuritud ja tehtud.
Pean tunnistama et Vegas Strip on tõesti kõledavõitu, jube suured ehitised ja hooned, kus üks mõttega NPC 10000 ruutmeetri peale. Aga muu maailma juures seda tunnet eriti pole. Olles NCR poolehoidja ning tehes NCR laagrite queste, Boone-i personaalküsimust jne oli seal küll palju tegemist kompaktselt koos.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Saiapäts
HV kasutaja

|
27.10.2010 10:42:22
|
|
|
Kust selle companion Boone'i leiab?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
27.10.2010 10:57:00
|
|
|
Novac-ist, sinna saab siis kui Niptonist mööda teed edasi minna ida- ja siis põhjasuunas. Otsi suurt dinosaurust.
Muide Goodsprings, Primm jt kohad on reaalselt olemas ning mängus päriseluga sarnased
Spoiler 
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Saiapäts
HV kasutaja

|
27.10.2010 10:58:42
|
|
|
Ise olen alles Primmis, proovin uut šeriffi leida, eks mul on siis veel aega, et temani jõuda. Kes on muidu esimene companion keda sul on võimalik saada? Olen paljudel piltidel näinud mingit lendavat raadiot, kust teda oleks võimalik saada? Muidu, kas koera on võimalik companioniks saada?
Pääris palju küsimusi
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
27.10.2010 11:00:16
|
|
|
See "lendav raadio" ongi sealsamas Primmis. Koer on ka võimalik saada, aga hiljem.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Saiapäts
HV kasutaja

|
27.10.2010 11:06:43
|
|
|
Ma ei saa aru sellest kuidas see kaardimäng käib, mängu nimi vist carbage vms. kaks korda kaotanud, pean lihtsalt lõpmatult "Q" tähte klõpsima kuni mul kaardid otsa saavad, sest rohkem variante ta mulle ei paku seal.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
27.10.2010 11:41:49
|
|
|
See kaardimängu interface on väga sitasti tehtud jah, mitte muffigi ei saa alguses aru ning peab kuskil help-is kaevama, et teada saada, mida üks või teine pildikaart teeb. Põhiline on et NOOLEKLAHVIDEGA valitakse kaarte ja kuhu neid mängitakse.
Lihtne kaardimängus võitmise õpetus, mille kusagilt netist leidsin.
Spoiler 
Koosta oma kaardipakk 10test, 9test ja 7test. Nende kõrvale võid panna mingeid suva kaarte (näiteks 4 ja 5), et minimaalne 30 täis saaks, aga põhilised on need kaardid. Kasutatava kaardipaki koostamine käib esimeses etapis, ülemine rida on kasutatavad kaardid ning W ja S abil saab neid välja vahetada.
Kõige esimeses raundis viska Q abil oma käes olevatest kaartidest välja kõik kaardid, mis ei ole 10, 9 või 7. Oluline et kohe kõige esimeses raundis, sest siis võib välja visata ükskõik kui palju kaarte ilma oma käiku kaotamata.
Siis hakka neid kaarte mängima. Põhireegel on ses mängus, et laual on kolm kaardirida ehk "karavani", kuhu saab lisada kaarte siis, kui nad võrreldes eelmise 2 kaardiga jätkavad sama progressiooni suuremaks või väiksemaks (7->6->5, 2->3->7 jne), või siis on sama masti. Kes jõuab esimesena karavani "ära täita", s.o. saab kaardireas summaks 21 kuni 26, siis see "võidab lepingu" sellele karavanile. Kui suudad ESIMESENA täita kaks "lepingut" kolmest, siis oled juba võidumees. Muid reegleid eriti polegi vaja teada.
Mistap ongi abiks mängida minimaalse kaardipakiga, milles on põhilised 10, 9 ja 7. Need kolm kaarti annavad kokku 26 ehk parima võimaliku "lepingu" ning esimeseks kaardiks võid panna kohe kas 10 või 7, et üritada minna 10-9-7 või 7-9-10. Siis vaata, millist rida hakkab vastane arendama ning pane ise oma kaardid nendele ridadele, mida tema EI arenda. Eesmärgiks oleks võita sellega, et saada oma 26 või 21-26 punni kahel ülejäänud rajal kokku enne, kui vastane. Kui on olemas norm kaardipakk, siis peaks see suht lollikindlalt võimalik olema.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalle78
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
27.10.2010 17:59:36
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Minuarust parem kui FO3, kuid lagg on ikka jube. Jacobstownis on ERITI koomas  |
Eelmisel leheküljel olevat "fixi" proovisid? Peale selle pealepanekut ei ole mul probleeme olnud absull mitte üheski kohas siiani. Jacobstowni pole muidugi veel jõudnud.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
27.10.2010 21:33:53
|
|
|
Ühel hetkel avastasin, et ED-E kadunud. Otsisin kõik eelnevalt käidud kohad läbi, et äkki olen talle kola tassida andes ta kogemata kusagile ootama jätnud. Ei leidnud. Kusagil kirjutas, et vant pidi omal käel vahel Lucky 38 -sse teiste robotitega hullama minema. Pole veel sinna teda otsima jõudnud.
|
|
Kommentaarid: 649 loe/lisa |
   |
527 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
28.10.2010 00:19:28
|
|
|
Päris lahe mäng on endale meeldib ka millegipärast rohkem kui Fallout 3... Kuidagi nagu huvitavam on ja tegevust leidub nagu rohkem... Endal alles lvl 7 alles... uitan niisama ringi, teen mõnda questi natuke... sattusin korra ka nende deathclawide lähedusse üks märkas mind mõtlesin et võtan ta maha aga sttagi ei võta praegu neid elukaid maha ükski relv mis mul momendil on Pärast läksin ringiga mööda Mäletan et Fallout 3 tapsin neid selle leegiheitja ja grenade launcheri asjandusega.. aa seda ka veel et leidsin ühest urkast mingi sellise magnumi taolise relva osa kuhu käivad tavaliselt kuulid sisse aga oskab keegi öelda kas ma saan seda ka ise kuidagi relvale külge monteerida või ei saa sellega midagi teha ?
üks asi on paha natuke kehvasti jookseb mu kasti peal olen nagu settinguid vähemaks võtnud ja AA võtsin ka maha reso on 1920X1080 seda nagu ei tahaks allpoole lasta :S Kuidagi nagu läägib kohati... kas kuidagi ei saaks seda parandada kuidagi ?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
28.10.2010 00:28:41
|
|
|
Gap Kas sa seda "d3d9.dll" proovisid, mis paar lehte tagasi jagati?
Mul kadus lag täitsa ära!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
28.10.2010 00:29:58
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Gap Kas sa seda "d3d9.dll" proovisid, mis paar lehte tagasi jagati?
Mul kadus lag täitsa ära!  |
oh ei ole seda märganud kahjuks Tänud sulle otsin üles ja teen proovi
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.10.2010 07:39:10
|
|
|
tsitaat: |
Päris lahe mäng on endale meeldib ka millegipärast rohkem kui Fallout 3... Kuidagi nagu huvitavam on ja tegevust leidub nagu rohkem...
|
Õigust räägid. Maailm küll väiksem, ent tegevuse poolest kordades tihedam. Igas asulas on ikka hunnik queste ja rääkimisi
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
28.10.2010 11:43:30
|
|
|
mkm, see koht seal on lahe aga veits ebaloogiline.. ainus võimalus mitte ära kõrbeda on joosta nende suurte kolakate serveritega ruumi üpris gaasi lähedal.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|