Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  66% Windowsi kasutajatest jätkuvalt XP platvormil märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.10.2010 21:12:43 vasta tsitaadiga

hea ja lithne on. nt kettaid taastada. xp all käib getdataback kiiremini.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 13.10.2010 00:29:04 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
laurx kirjutas:
Scart, mina:P ma oma tööarvutit ei viitsi küll kuskile upitama hakata. 1gb pc3200, 478 cel 2,53 GHz. wrkz.

No selliseid masinaid pole muidugi mõtet kuhugi uuendada. Las elavad rahumeeli oma aja ära ja lähevad utiili. Aga panna tänapäevasele masinale mingit XPd... no comments.

Täielik hülge mõla, tahan kaasajaga kaasas käia, panen originaal Windows XP asemel piraat Windovs 7, fakt on see, et hetkel on kõige lihtsam installida ja piraat koopiat paigaldada Windows 7 puhul, XP piraat koopia paigaldamine on täielik peavalu, keera kõik uuendused kinni, siis ehk kuidagi toimib.
Kui Windows 95 tegi revolutsiooni, siis Vista oli paras ämber ja Windows 7 selle ämbri parandus, arvatavasti võib see nii juhtudagi -> Jobs: Windows vajub unustusse
..... kolm aastat tagasi oli Microsoft nutifonide tarkvara vallas maailmaliider. Tänaseks on turuosast järel armetud 5 protsenti.

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.10.2010 07:19:36 vasta tsitaadiga

Marie: Ja kui sa vaid teaksid kui paljudel uutel Mac-idel on samuti juba Windows peale installitud...
Nii, et kysi Apple-Bossi k2est, et miks ta ei tooda enam igasuguseid hyper-Mace, mis Win-i ei tunnista ja et miks ta nüüd toodab Mace, millel ka Win jookseb.

Ja mis Win95-te puutub, siis juba tollal lubati, et Win on kohe-kohe ajalugu...

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 13.10.2010 11:35:13 vasta tsitaadiga

tahanteada, et millistest uutest macidest sa räägid??icon_biggrin.gif Originaaalis uuena pakendis ei tule mingit windows't ju! küll aga saab selle jah hõlpsasti peale peanna.
Teema läheb ka väga käest jälle:)
mac vs windows on teine teema!

Mäletan , kui välja tuli xp. Ennem sp2 tulekut oli ta toores, vigane, enamus tarkvara tegijaid polnud veel oma softi xp jaoks kohandanud. Lõpuks sai ju enamvähem kasutatav toode. Sama jutub ka selle 7ga. Ma ootaks veel nats, ennem kui arutult 7t hakkaks paigaldama. Eriti suurtemates ettevõtetes. Mis puutub kasutamisse, siis mida rohkem tilulilu on ja automaatikat, seda vähem sa teda tunned ja kergemini võib süsteem ise pekki minna. Eks kõik süsteemid arenevad lõpuks ju koos tehnikaga. Vahest polegi se nii paha:)

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 13.10.2010 14:47:06 vasta tsitaadiga

.. ja ei ole probleemi X60 e peale osx käima panna. vahet pole. raud on nii sarnane, et tegelikkuses on piirang ainult litsents.
makuba
HV vaatleja

sõnum 15.10.2010 16:44:38 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Kes räägib et nuditud xp ja win 2k on ainukesed mille all tööd teha saab on kergeltöeldes idioot. Ei tahaks sellise inimese tööefektiivsust näha.

Kõrgeauline Guru, kogu oma tarkuses, ärge siiski teisi mõnitage!
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 18.10.2010 17:36:10 vasta tsitaadiga

illukas kirjutas:
Noname kirjutas:
Pole veel olnud olemas programmi mida win7 all käima ei saaks. run as admn. on enamike lahendus muidugi.
Kes räägib et nuditud xp ja win 2k on ainukesed mille all tööd teha saab on kergeltöeldes idioot. Ei tahaks sellise inimese tööefektiivsust näha.

Aga palun, tule kae, mitte ära lahmi idioodiks, see, et sina enda mängu seal oskad käima klõpsida läbi desktopi shortcuti ei ole töö tegemine...
1. ma tahan ekraanipinda, mitte 1/3 ulatuses taskpari
2. ma tõesti ei viitsi pidevalt mingeid dialoogi aknaid klõpsida, et jah ma olen nõus
3. ma tahan et asjad töötaksid kiiresti (ei maksa rääkida uue raua soetamisest, sest seal töötab ka xp tunduvalt kiiremini)
4. mingi põdemine ja tõdemine, et mingi programm ei tööta 7 all..., xp puhul seda muret praeguseks ei ole
5. statistika räägib ka sama keelt mis mina... minul on võibolla põhjused erinevad
6. jne jne jne

Ma räägin OMA kogemustest, seega kui kellelegi ei meeldi siis lihtsalt kogemused teistsugused...

Palju õnne Sulle siis.
Ekraanipinna saab vista ja seitsme all täpselt samasuguseks teha kui teistes windowsi versioonides. (väike vihje veel: ekraaniresolutsioon)
Keera kinni siis win7 küsimuste küsimine.
win7 jookseb igatahes kiiremini kui windows xp.
win7 all töötavad kõik samad programmid mis töötavad xp all. rohkem on programme mis ei tööta xp peal aga töötavad 7 all.
statistika kohaneb aegamööda.

tagasi üles
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

sõnum 18.10.2010 21:22:35 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Ekraanipinna saab vista ja seitsme all täpselt samasuguseks teha kui teistes windowsi versioonides. (väike vihje veel: ekraaniresolutsioon)

Ta rääkis ju taskbari suurusest. omg
Noname kirjutas:

Seda asja tahaks ma näha, sama configa arvutid kõrvuti.

Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.10.2010 22:12:42 vasta tsitaadiga

Chaza! kirjutas:
Noname kirjutas:

Noname kirjutas:

AMD1800+ ; Abit NF7S ja 768Mb mälu ning jooksis Vista kiiremini XPst.
Samas on tööl kasutada Epoxi emme ja Inteli 2,4 prosega arvutijunnid, miskid omaaegsed ORDI hitid, milledel XP kohe kuidagi töötada ei taha, ei aita siin uus install ega optimeerimine, riistvara on lihtsalt pudelikaelaks.

See, et võtad suvalise riistvara, nagu windowsi maailmas omane on, ei tähenda veel, et seal mingi OP süsteem lippaks nagu kilpkonnaonu jänesega võidu.
Ilmselt on siin mängus mitte ainult draiverite kehvasti kirjutatud kood vaid pigem miski insenertehnilise mõtlemise vajakajäämine, kes selle riistvara välja mõtles.

Tööstuses on kasutuses ka seadmespetsiifilisi programme, mis ainult MS-DOSi peal on ette nähtud töötama, saab aga toimima neid ka W7 all. Kuigi mõistlik oleks kasutada uuemaid versioone asjast, kui neid ainult olemas oleks.

pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 18.10.2010 23:43:02 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Chaza! kirjutas:
Noname kirjutas:

Noname kirjutas:

AMD1800+ ; Abit NF7S ja 768Mb mälu ning jooksis Vista kiiremini XPst.
Samas on tööl kasutada Epoxi emme ja Inteli 2,4 prosega arvutijunnid, miskid omaaegsed ORDI hitid, milledel XP kohe kuidagi töötada ei taha, ei aita siin uus install ega optimeerimine, riistvara on lihtsalt pudelikaelaks.

Kui need on samad platvormid ja sama raud siis olen mina Miki hiir. Selge on see, et ühe peal jookseb ta kehvasti, teise peal paremini. Proovi aga ühel ja samal masinal ning näed alles siis korrektseid tulemusi. icon_wink.gif Siis saame rääkida pudelikaelast ja probleemidest miks üks jookseb kehvemini kui teine.
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 18.10.2010 23:55:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

võtad suvalise riistvara, nagu windowsi maailmas omane on, ei tähenda veel, et seal mingi OP süsteem lippaks nagu kilpkonnaonu jänesega võidu.
Ilmselt on siin mängus mitte ainult draiverite kehvasti kirjutatud kood vaid pigem miski insenertehnilise mõtlemise vajakajäämine, kes selle riistvara välja mõtles.

nii on. parimad lahendused on miskid brändikooslused enamasti ( mul kunagi hp kayak xas oma p2 350mhz prose ja scsi 7200rpm kettaga loputas ~700 mhz peekolmesid isegi siis kui neis olid pc133 mälud. OS oli XP.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 19.10.2010 00:07:28 vasta tsitaadiga

pyrex kirjutas:

AMD2800+ ; Abit NF7S ja 768Mb mälu ning jooksis Vista kiiremini XPst.

tsitaat:

Kui need on samad platvormid ja sama raud siis olen mina Miki hiir. Selge on see, et ühe peal jookseb ta kehvasti, teise peal paremini. Proovi aga ühel ja samal masinal ning näed alles siis korrektseid tulemusi. icon_wink.gif Siis saame rääkida pudelikaelast ja probleemidest miks üks jookseb kehvemini kui teine.

to: Miki-Hiir

No tolle legendarse Abiti riistvara peal jooksutatud algul XPd ja hiljem Vistat. Mingit konfi sellel vahepeal muutnud ei olnud.

Pluto

Edit: prose oli tegelikult 2800+

viimati muutis jägaja 19.10.2010 00:11:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 126
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 19.10.2010 00:10:47 vasta tsitaadiga

Ma mõtlesin rohkem Intel vs. Amd kooslust XP all. icon_wink.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 19.10.2010 00:11:02 vasta tsitaadiga

Chaza! kirjutas:
Noname kirjutas:

Ja selle saabki sama kitsaks teha nagu XP-l. Vaikimisi lai on nõme jah.

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.10.2010 08:03:33 vasta tsitaadiga

Aga mis probleem selle taskbariga on - kellel on tervet ekraanipida vaja, lülitab sisse "Auto-hide taskbar" ja ongi kogu ekraan olemas.
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 23.10.2010 22:29:20 vasta tsitaadiga

Windows XP no longer allowed on PCs, Windows 7 turns one
TechSpot

Spoiler Spoiler Spoiler

Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 24.10.2010 12:16:57 vasta tsitaadiga

Mina kuulun ka nende tagurlike hulka, kes ikka veel XP-d kasutab nii kodus, tööl kui puhkehetkel. Sai ka proovitud vahepeal neid ultramoodsaid asju, aga need pole minu jaoks. Esiteks juba väljanägemine on kole, pastelsete luitunud värvidega menüüd. Ja häirib menüüdes olev ruumi raiskamine. XP-l on menüüs üksteise all kolm kirjet (File-> Open, Edit, Save vms), siis 7 all mahub samasse ruumi ainult 2 tk ära. Ning kuna ma olen portaablite sõber ning 7 teeb ikka oma ajuga kõikide asjade kohta rohkem või vähem registrikirjeid, siis see on minu jaoks no-no-no.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 24.10.2010 13:59:11 vasta tsitaadiga

7 osakaal kasvab

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 25.10.2010 11:00:57 vasta tsitaadiga

Pea aegu ½ juba. thumbs_up.gif
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 26.10.2010 16:48:36 vasta tsitaadiga

Ma enam pole. Win 7 x64 tuksumas. Ilusam ja erinevalt XP on DX11 toega. Muud erinevat nagu ei märkagi. icon_lol.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 27.10.2010 07:47:13 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
Ma enam pole. Win 7 x64 tuksumas. Ilusam ja erinevalt XP on DX11 toega. Muud erinevat nagu ei märkagi. icon_lol.gif
DX11 tuge märkad? icon_razz1.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 27.10.2010 16:21:15 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:
Le Inc kirjutas:

Märgades unenägudes näeb ta seda DX11 tuge, riistvara tal sellist asja ei toeta, Win 7 x64 toetab DX11 ainult vastava riistvara olemas olul, nüüd nuputa välja mis detail su arvutis vale on.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 27.10.2010 16:27:04 vasta tsitaadiga

7 e on nagu kusi kuubis kui on vaja minna karbist tulnud masinat vieweriga aitama.. eriti kanni l2heb asi siis kui mingi tatt on seda veel "ägedamaks" tuuninud..
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.10.2010 16:58:42 vasta tsitaadiga

laurx: Sry - tundub, et vähe ebaõiglane oled icon_rolleyes.gif , kuna Win7-e perekonnas on terve rida erinevaid tegelasi, ning igaüks neist on mõeldud ikkagi erinevat rolli täitma. icon_wink.gif

Nii, et ära nõua Home-versioonidelt samasugust võrgutuge, kui näiteks Win7-eProffil olemas on. Tõsi - Proff maksab seetõttu ka vähe suurema "rahakopika", aga see-eest teeb võrgus ka palju paremini tööd.
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 27.10.2010 17:23:57 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Miki-Hiir kirjutas:
Le Inc kirjutas:

Märgades unenägudes näeb ta seda DX11 tuge, riistvara tal sellist asja ei toeta, Win 7 x64 toetab DX11 ainult vastava riistvara olemas olul, nüüd nuputa välja mis detail su arvutis vale on.

Ega seal midagi keeruslist ole, 8800 GTS ei toeta DX11.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  66% Windowsi kasutajatest jätkuvalt XP platvormil mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.