Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
13.10.2010 00:29:04
|
|
|
Scart kirjutas: |
laurx kirjutas: |
Scart, mina:P ma oma tööarvutit ei viitsi küll kuskile upitama hakata. 1gb pc3200, 478 cel 2,53 GHz. wrkz. |
No selliseid masinaid pole muidugi mõtet kuhugi uuendada. Las elavad rahumeeli oma aja ära ja lähevad utiili. Aga panna tänapäevasele masinale mingit XPd... no comments. |
Täielik hülge mõla, tahan kaasajaga kaasas käia, panen originaal Windows XP asemel piraat Windovs 7, fakt on see, et hetkel on kõige lihtsam installida ja piraat koopiat paigaldada Windows 7 puhul, XP piraat koopia paigaldamine on täielik peavalu, keera kõik uuendused kinni, siis ehk kuidagi toimib.
Kui Windows 95 tegi revolutsiooni, siis Vista oli paras ämber ja Windows 7 selle ämbri parandus, arvatavasti võib see nii juhtudagi -> Jobs: Windows vajub unustusse
..... kolm aastat tagasi oli Microsoft nutifonide tarkvara vallas maailmaliider. Tänaseks on turuosast järel armetud 5 protsenti.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.10.2010 07:19:36
|
|
|
Marie: Ja kui sa vaid teaksid kui paljudel uutel Mac-idel on samuti juba Windows peale installitud...
Nii, et kysi Apple-Bossi k2est, et miks ta ei tooda enam igasuguseid hyper-Mace, mis Win-i ei tunnista ja et miks ta nüüd toodab Mace, millel ka Win jookseb.
Ja mis Win95-te puutub, siis juba tollal lubati, et Win on kohe-kohe ajalugu...
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
13.10.2010 11:35:13
|
|
|
tahanteada, et millistest uutest macidest sa räägid?? Originaaalis uuena pakendis ei tule mingit windows't ju! küll aga saab selle jah hõlpsasti peale peanna.
Teema läheb ka väga käest jälle:)
mac vs windows on teine teema!
Mäletan , kui välja tuli xp. Ennem sp2 tulekut oli ta toores, vigane, enamus tarkvara tegijaid polnud veel oma softi xp jaoks kohandanud. Lõpuks sai ju enamvähem kasutatav toode. Sama jutub ka selle 7ga. Ma ootaks veel nats, ennem kui arutult 7t hakkaks paigaldama. Eriti suurtemates ettevõtetes. Mis puutub kasutamisse, siis mida rohkem tilulilu on ja automaatikat, seda vähem sa teda tunned ja kergemini võib süsteem ise pekki minna. Eks kõik süsteemid arenevad lõpuks ju koos tehnikaga. Vahest polegi se nii paha:)
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
makuba
HV vaatleja
|
15.10.2010 16:44:38
|
|
|
Noname kirjutas: |
Kes räägib et nuditud xp ja win 2k on ainukesed mille all tööd teha saab on kergeltöeldes idioot. Ei tahaks sellise inimese tööefektiivsust näha. |
Kõrgeauline Guru, kogu oma tarkuses, ärge siiski teisi mõnitage!
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
18.10.2010 17:36:10
|
|
|
illukas kirjutas: |
Pole veel olnud olemas programmi mida win7 all käima ei saaks. run as admn. on enamike lahendus muidugi.
Kes räägib et nuditud xp ja win 2k on ainukesed mille all tööd teha saab on kergeltöeldes idioot. Ei tahaks sellise inimese tööefektiivsust näha. |
Aga palun, tule kae, mitte ära lahmi idioodiks, see, et sina enda mängu seal oskad käima klõpsida läbi desktopi shortcuti ei ole töö tegemine...
1. ma tahan ekraanipinda, mitte 1/3 ulatuses taskpari
2. ma tõesti ei viitsi pidevalt mingeid dialoogi aknaid klõpsida, et jah ma olen nõus
3. ma tahan et asjad töötaksid kiiresti (ei maksa rääkida uue raua soetamisest, sest seal töötab ka xp tunduvalt kiiremini)
4. mingi põdemine ja tõdemine, et mingi programm ei tööta 7 all..., xp puhul seda muret praeguseks ei ole
5. statistika räägib ka sama keelt mis mina... minul on võibolla põhjused erinevad
6. jne jne jne
Ma räägin OMA kogemustest, seega kui kellelegi ei meeldi siis lihtsalt kogemused teistsugused... |
Palju õnne Sulle siis.
Ekraanipinna saab vista ja seitsme all täpselt samasuguseks teha kui teistes windowsi versioonides. (väike vihje veel: ekraaniresolutsioon)
Keera kinni siis win7 küsimuste küsimine.
win7 jookseb igatahes kiiremini kui windows xp.
win7 all töötavad kõik samad programmid mis töötavad xp all. rohkem on programme mis ei tööta xp peal aga töötavad 7 all.
statistika kohaneb aegamööda.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
18.10.2010 21:22:35
|
|
|
Ekraanipinna saab vista ja seitsme all täpselt samasuguseks teha kui teistes windowsi versioonides. (väike vihje veel: ekraaniresolutsioon) |
Ta rääkis ju taskbari suurusest. omg
win7 jookseb igatahes kiiremini kui windows xp. |
Seda asja tahaks ma näha, sama configa arvutid kõrvuti.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
18.10.2010 22:12:42
|
|
|
Chaza! kirjutas: |
Ekraanipinna saab vista ja seitsme all täpselt samasuguseks teha kui teistes windowsi versioonides. (väike vihje veel: ekraaniresolutsioon) |
Seda asja tahaks ma näha, sama configa arvutid kõrvuti. |
AMD1800+ ; Abit NF7S ja 768Mb mälu ning jooksis Vista kiiremini XPst.
Samas on tööl kasutada Epoxi emme ja Inteli 2,4 prosega arvutijunnid, miskid omaaegsed ORDI hitid, milledel XP kohe kuidagi töötada ei taha, ei aita siin uus install ega optimeerimine, riistvara on lihtsalt pudelikaelaks.
See, et võtad suvalise riistvara, nagu windowsi maailmas omane on, ei tähenda veel, et seal mingi OP süsteem lippaks nagu kilpkonnaonu jänesega võidu.
Ilmselt on siin mängus mitte ainult draiverite kehvasti kirjutatud kood vaid pigem miski insenertehnilise mõtlemise vajakajäämine, kes selle riistvara välja mõtles.
Tööstuses on kasutuses ka seadmespetsiifilisi programme, mis ainult MS-DOSi peal on ette nähtud töötama, saab aga toimima neid ka W7 all. Kuigi mõistlik oleks kasutada uuemaid versioone asjast, kui neid ainult olemas oleks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
18.10.2010 23:43:02
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Seda asja tahaks ma näha, sama configa arvutid kõrvuti. |
AMD1800+ ; Abit NF7S ja 768Mb mälu ning jooksis Vista kiiremini XPst.
Samas on tööl kasutada Epoxi emme ja Inteli 2,4 prosega arvutijunnid, miskid omaaegsed ORDI hitid, milledel XP kohe kuidagi töötada ei taha, ei aita siin uus install ega optimeerimine, riistvara on lihtsalt pudelikaelaks. |
Kui need on samad platvormid ja sama raud siis olen mina Miki hiir. Selge on see, et ühe peal jookseb ta kehvasti, teise peal paremini. Proovi aga ühel ja samal masinal ning näed alles siis korrektseid tulemusi. Siis saame rääkida pudelikaelast ja probleemidest miks üks jookseb kehvemini kui teine.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
18.10.2010 23:55:01
|
|
|
tsitaat: |
võtad suvalise riistvara, nagu windowsi maailmas omane on, ei tähenda veel, et seal mingi OP süsteem lippaks nagu kilpkonnaonu jänesega võidu.
Ilmselt on siin mängus mitte ainult draiverite kehvasti kirjutatud kood vaid pigem miski insenertehnilise mõtlemise vajakajäämine, kes selle riistvara välja mõtles.
|
nii on. parimad lahendused on miskid brändikooslused enamasti ( mul kunagi hp kayak xas oma p2 350mhz prose ja scsi 7200rpm kettaga loputas ~700 mhz peekolmesid isegi siis kui neis olid pc133 mälud. OS oli XP.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.10.2010 00:07:28
|
|
|
pyrex kirjutas: |
AMD2800+ ; Abit NF7S ja 768Mb mälu ning jooksis Vista kiiremini XPst.
Samas on tööl kasutada Epoxi emme ja Inteli 2,4 prosega arvutijunnid, miskid omaaegsed ORDI hitid, milledel XP kohe kuidagi töötada ei taha, ei aita siin uus install ega optimeerimine, riistvara on lihtsalt pudelikaelaks. |
Kui need on samad platvormid ja sama raud siis olen mina Miki hiir. Selge on see, et ühe peal jookseb ta kehvasti, teise peal paremini. Proovi aga ühel ja samal masinal ning näed alles siis korrektseid tulemusi. Siis saame rääkida pudelikaelast ja probleemidest miks üks jookseb kehvemini kui teine. |
to: Miki-Hiir
No tolle legendarse Abiti riistvara peal jooksutatud algul XPd ja hiljem Vistat. Mingit konfi sellel vahepeal muutnud ei olnud.
Pluto
Edit: prose oli tegelikult 2800+
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 19.10.2010 00:11:39, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
19.10.2010 00:10:47
|
|
|
Ma mõtlesin rohkem Intel vs. Amd kooslust XP all.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
19.10.2010 00:11:02
|
|
|
|
Ja selle saabki sama kitsaks teha nagu XP-l. Vaikimisi lai on nõme jah.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.10.2010 08:03:33
|
|
|
Aga mis probleem selle taskbariga on - kellel on tervet ekraanipida vaja, lülitab sisse "Auto-hide taskbar" ja ongi kogu ekraan olemas.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
23.10.2010 22:29:20
|
|
|
Windows XP no longer allowed on PCs, Windows 7 turns one
TechSpot
Spoiler 
Today is a very important day for Microsoft: it's the first day that Windows XP can no longer be bundled on new PCs and it's also the first anniversary of the release of Windows 7. Either Microsoft planned for these dates to coincide, or we just have a big coincidence on our hands.
Due to Vista's performance issues on cheap netbooks, Microsoft had to extend the Windows XP installation deadline for its OEM partners. Back in 2008, Microsoft told OEMs that October 22, 2010 would be the last day they could sell computers that come with Windows XP.
XP was first released to retail channels on October 25, 2001. In recent years, the OS has become a thorn in Microsoft's side as the company tries to push the operating system's successors. Despite its outdated security systems and other issues related to being a nine-year old OS, many users still cling to it due to familiarity. In fact, it's still the most popular operating system in terms of market share.
In related news, Windows 7 turns one today. Despite XP's popularity, it has been growing the fastest of any operating system to date. In its first year it has already sold 240 million licenses. Microsoft hopes to push more users to it with releases that use hardware acceleration only available on Windows Vista and Windows 7. So far, these include Windows Live Essentials 2011 and Internet Explorer 9, neither of which can be installed on Windows XP. |
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
24.10.2010 12:16:57
|
|
|
Mina kuulun ka nende tagurlike hulka, kes ikka veel XP-d kasutab nii kodus, tööl kui puhkehetkel. Sai ka proovitud vahepeal neid ultramoodsaid asju, aga need pole minu jaoks. Esiteks juba väljanägemine on kole, pastelsete luitunud värvidega menüüd. Ja häirib menüüdes olev ruumi raiskamine. XP-l on menüüs üksteise all kolm kirjet (File-> Open, Edit, Save vms), siis 7 all mahub samasse ruumi ainult 2 tk ära. Ning kuna ma olen portaablite sõber ning 7 teeb ikka oma ajuga kõikide asjade kohta rohkem või vähem registrikirjeid, siis see on minu jaoks no-no-no.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
25.10.2010 11:00:57
|
|
|
Pea aegu ½ juba.
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
26.10.2010 16:48:36
|
|
|
Ma enam pole. Win 7 x64 tuksumas. Ilusam ja erinevalt XP on DX11 toega. Muud erinevat nagu ei märkagi.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
27.10.2010 07:47:13
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Ma enam pole. Win 7 x64 tuksumas. Ilusam ja erinevalt XP on DX11 toega. Muud erinevat nagu ei märkagi.  |
DX11 tuge märkad?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
27.10.2010 16:21:15
|
|
|
Miki-Hiir kirjutas: |
Ma enam pole. Win 7 x64 tuksumas. Ilusam ja erinevalt XP on DX11 toega. Muud erinevat nagu ei märkagi.  |
DX11 tuge märkad?  |
Märgades unenägudes näeb ta seda DX11 tuge, riistvara tal sellist asja ei toeta, Win 7 x64 toetab DX11 ainult vastava riistvara olemas olul, nüüd nuputa välja mis detail su arvutis vale on.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.10.2010 16:58:42
|
|
|
laurx: Sry - tundub, et vähe ebaõiglane oled , kuna Win7-e perekonnas on terve rida erinevaid tegelasi, ning igaüks neist on mõeldud ikkagi erinevat rolli täitma.
Nii, et ära nõua Home-versioonidelt samasugust võrgutuge, kui näiteks Win7-eProffil olemas on. Tõsi - Proff maksab seetõttu ka vähe suurema "rahakopika", aga see-eest teeb võrgus ka palju paremini tööd.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
27.10.2010 17:23:57
|
|
|
Marie kirjutas: |
Miki-Hiir kirjutas: |
DX11 tuge märkad?  |
Märgades unenägudes näeb ta seda DX11 tuge, riistvara tal sellist asja ei toeta, Win 7 x64 toetab DX11 ainult vastava riistvara olemas olul, nüüd nuputa välja mis detail su arvutis vale on. |
Ega seal midagi keeruslist ole, 8800 GTS ei toeta DX11.
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|