praegune kellaaeg 25.06.2025 16:31:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
p2ep
HV veteran
|
12.09.2010 09:24:14
|
|
|
darkside kirjutas: |
siia jõudsid postidada siis jõuad ka http://kava.live.hot.ee/ lahti võtta ja vaadata. pealegi see probleem on olnud juba nädal aega amino a110 digiboksidel. elion on sellest probleemist teadlik ja sellega tegeletakse. |
No mõtle ikka natuke: kui ma istun teleka ees, ei pruugi mul samal ajal läpakat süles olla (mõnel muidugi on).
Hoopis kaunim oleks, kui taolistest äpardustest mingil moel teavitatakse. Mitte üleriigilises ajalehes muidugi.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
12.09.2010 12:42:49
|
|
|
p2ep kirjutas: |
siia jõudsid postidada siis jõuad ka http://kava.live.hot.ee/ lahti võtta ja vaadata. pealegi see probleem on olnud juba nädal aega amino a110 digiboksidel. elion on sellest probleemist teadlik ja sellega tegeletakse. |
No mõtle ikka natuke: kui ma istun teleka ees, ei pruugi mul samal ajal läpakat süles olla (mõnel muidugi on).
Hoopis kaunim oleks, kui taolistest äpardustest mingil moel teavitatakse. Mitte üleriigilises ajalehes muidugi. |
Kas sa ise ka mõtled mida ütled? Nii laisk ei anna ju olla Minul endal pole sülearvutitki, pean lausa kolmandasse tuppa minema lauaarvuti taha. Täitsa jube ettevõtmine ju
Logi ennast http://kava.live.hot.ee/ sisse, seo teenus oma digiboksiga, laksa lemmiksaadetele meeldetuletused ette nädalaks.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
gngstmt
HV vaatleja
|
15.09.2010 12:22:32
|
|
|
Endalgi siin Elioniga viimasel ajal mitmeid jamasid olnud. Liitusin kodulahenduse+DTVga eelmise augusti lõpus, kui oli pakkumine et kolm kuud tasuta. Kõik väga hää, 12 mb nett ja kanaleid kõrini, kõik väga hää. See oli siis Tallinnas. Tellisin endale e-arved muidugi, kuna ma ei viitsi paberimajandusega mässata. Aasta lõpupoole kolisin tagasi tartu lähistele, tõrvandisse, sinna tuli välja, et enne ei saa netti sisse kui tuleb mingi ulme summade eest kaabeldust teha. Kuna seal oli mingi teine netiasjandus olemas, panin pooleks aastaks maksepuhkust ja asi korras. Kahe kuu pärast kolisin ära Tõrvandist päris Tartusse ja lasin neti sisse lülitada. noh, kõik väga hea, märts, aprill.. ja aprilli lõpus ütleb ämm (kelle juures vahepeal tõrvandis elasime) et mulle on Elionist sinna mingi võlakiri tulnud. Mida p****? Ok, sain kirja kätte, vaatasin- arve dets. teenuste eest. Ja e-arve? Liiga suur et netijuhtmest läbi mahtuda? Helistasin klienditoesse, et aru pärida, sealt vastati, et vabandame väga, makske arve ära ja kõik ok, nad viiviseid ei küsi. Noh, ok siis ok.
Edasi läks asi nii, et mu arvuti hakkas maha surema ja läksime abikaasaga Elioni uut välja valima, kuna ma teadsin et kliendina saan ma head järelmaksutingimused. Pakuti tasuta printerit ka kaasa, superluks. Valisime siis välja, läksime teenindaja juurde, küsisime kõik üle, seda värvi mida tahtsime, küll ei saanud, aga missiis, leppisime sellega. Asi läks siis paberite ajamiseks ja siis suvatseb onuke leti tagant teatada, et mul ei ole järelmaksulimiiti. "Null noh!" MIDA ******? Millepärast? Eks ikka selle neli kuud maksmata arve pärast, millest Elion mind varem teavitada ei suvatsenud. See Elioni nn krediidireiting oli negatiivseks läinud ja siis kuskil suvel rahuldavaks. Selleks et järelmaksu saada, peab positiivne olema. Ajas ikka närvi püsti küll
Kolmas juhtum on juba natsa tõsisem ja vb ootab kohtutee ees, seotud mu emaga. Nimelt seal veeti Elioni õhuliin paika nii, et jäi ta puutuma vastu Eesti Energia elektrikaablit. Aastate jooksul siis isolatsioon maha hõõrdunud ja ühel heal õhtul käis pauk. Nii õues kui toas, mille tagajärjel "lendas õhku" arvuti, monitor, lauatelefon ja ruuter. Ime et digibox terveks jäi, kuna ema vaatas just momendil telekat. Ema lisaks puudega, nõrga närvikava pärast (ei, ta ei ole hull, lihtsalt palju läbi elanud ) sai veel vapustuse otsa. Sai siis Elioni mindud, jutuke maha räägitud, ütlesid et saadavad tehniku kohale ja esitage teie kahjunõue. Olime juba uue arvutikomplekti ära ostnud, läks ta maksma nii 7500.- ja selle summa kahjunõudesse panimegi. Kolme tunni! Pärast oli tehnik kodus, vaatas asjad üle, jah on pahasti, selle peaks elion kinni maksma. Kontrollisime, et elekter oli siiani toas netikaabli otsas sees, juhe oli tõesti katki, tegime pildid ja võtsime kaabli maha, et ohutust tagada. Läksid siis asjad sedarada, et pika lunimise peale saime tasuta ruuteri ja aasta kuumaksusoodustust kogusummas 936.-! ja asi jäi katki. Ema sellega rahul ei olnud, kuna tema lõpptarbijana ei olnud midagi valesti teinud. Elion lasi meil tellida Ordi ekspertiisi, mis tuli meie jaoks kasulik, tegime selle põhjal uuesti avalduse Elionile. Nüüd on see tramburai läinud juba kolme ettevõtte vaheliseks- Elion, EE, ja tarbijakaitse. Elion väidab, et tegemist on äikesekahjustusega, mida nemad ei kata (tule taevas appi, äikest polnud sel päeva terve eesti peal ka), eesti energia väidab, et kõik on korras (kuna nemad käisid vaatamas pärast seda kui Elion liini tagasi korda tegi ja meetrijagu allapoole tõi), ja tarbijakaitse ütleb, et nemad ei saa midagi teha, minge halduskohtusse.
Lõppkokkuvõtteks, kahju et mul praegu elioniga kaheaastane leping on, kui see läbi saab, siis ma ei tea, lähen või STV'sse, krt nii närvi on ajanud need jamad. Sajanditepikkustest klienditoe telefonijärjekordadest rääkimata.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.09.2010 17:31:36
|
|
|
Kena on. Tellisin 2 nädalat tagasi elioni poest paar asja. Täna sain paki kätte ja selgus et pakk sisaldab vaid poolt tellimusest
Saatsin juba meili et kus teine vidin on.
Ja samuti see vastuvõtja nimi ja number (või midagi taolist) tundub olevat suht mõttetu (<=ega ikka ei tahtnud küll) seal poes. Arvele on ikka vastuvõtjaks tellija nimi ja number pandud (sama adrega tegu).
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
05.10.2010 21:11:16
|
|
|
krt, mul on viimase 2 nädal jooksul elioni tehnik miljon korda külas käinud ja vigu otsinud. alguses kolmikpaketi telefon ei tööta, kuna filter tuksid, siis selgus et filter ok. siis nett katkendlik, vahetati ruuter ära, siis ruuter plõksub ja ühendust peale seda pole, aitab ainult restart. maja ümbert ja seest on kaableid vahetatud, täna siis veeti püstakusse kiviaja kaablite asemele uued. eks me näe
|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.10.2010 23:21:17
|
|
|
KIVIKUJU kirjutas: |
krt, mul on viimase 2 nädal jooksul elioni tehnik miljon korda külas käinud ja vigu otsinud. alguses kolmikpaketi telefon ei tööta, kuna filter tuksid, siis selgus et filter ok. siis nett katkendlik, vahetati ruuter ära, siis ruuter plõksub ja ühendust peale seda pole, aitab ainult restart. maja ümbert ja seest on kaableid vahetatud, täna siis veeti püstakusse kiviaja kaablite asemele uued. eks me näe  |
Ja ütle milline firma peale Elioni veel seda nõus tasuta tegema oleks ? Loodame, et rike selle käigus laheneb ka.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
06.10.2010 10:43:58
|
|
|
Miks TG784 restardib kui "Home network - devices - configure - delete" mõnele asjale teha?
Soft on 8.2.3.A
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
06.10.2010 13:29:08
|
|
|
Spezz kirjutas: |
Miks TG784 restardib kui "Home network - devices - configure - delete" mõnele asjale teha?
Soft on 8.2.3.A |
Kustutad mace ära tabelist?
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
06.10.2010 14:39:42
|
|
|
No seda see tegevus vist teeb jah.
Igatahes teeb ruuter selle peale kuuldava klõpsu ja boodib.
Seadet reaalselt enam ammu võrgus pole, ühtegi applikatsiooni seadmele samuti külge poogitud pole.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
10.10.2010 15:34:10
|
|
|
Ega elioni töötajad vist omal ajal ei teadnud et turult ostetud kasutatud hiina odavtoodangust wifi saatjad ei ole eriti mõeldud rahvale wifi sheerimiseks... Taaskord need jamad ei tööta
Ma ei tea, elion supleb oma kuramuse kasumites ja ei suuda neid kuradi jukerdavaid wifi saatjaid, mis suudavad vaid levi toota ja netti mitte anda, välja vahetada.
Kurat tarbijakaitsesse ei saa kh minna kuna tegu nn "boonusega" kodulahendusele.
Elioni oma muret kurta on kah suht mõttetu. Kirjutad pika jutu maha siis saadavad et andke adre (kuigi mainitud et wifi lepingut pole ja mis krdi adre mul keset metsa olla saab? Kuusk 1 - käbi 2?). Saadad siis kodulahenduse adre jne siis vastavad et antud kohas nad wifit ei paku
Tundub küll et oleme mingi odava hiina pasa peale üles ehitatud IT riik. Kaabel mida hetkel maasse tiritakse on kh nagunii kuskil hiinast üleskaevatud.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amdfan
HV Guru
|
10.10.2010 17:16:27
|
|
|
Spezz kirjutas: |
No seda see tegevus vist teeb jah.
Igatahes teeb ruuter selle peale kuuldava klõpsu ja boodib.
Seadet reaalselt enam ammu võrgus pole, ühtegi applikatsiooni seadmele samuti külge poogitud pole. |
Minu ruuter käitub täpselt samamoodi
|
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
309 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
10.10.2010 22:02:34
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Ega elioni töötajad vist omal ajal ei teadnud et turult ostetud kasutatud hiina odavtoodangust wifi saatjad ei ole eriti mõeldud rahvale wifi sheerimiseks... Taaskord need jamad ei tööta
Ma ei tea, elion supleb oma kuramuse kasumites ja ei suuda neid kuradi jukerdavaid wifi saatjaid, mis suudavad vaid levi toota ja netti mitte anda, välja vahetada.
Kurat tarbijakaitsesse ei saa kh minna kuna tegu nn "boonusega" kodulahendusele.
Elioni oma muret kurta on kah suht (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b>. Kirjutad pika jutu maha siis saadavad et andke adre (kuigi mainitud et wifi lepingut pole ja mis krdi adre mul keset metsa olla saab? Kuusk 1 - käbi 2?). Saadad siis kodulahenduse adre jne siis vastavad et antud kohas nad wifit ei paku
Tundub küll et oleme mingi odava hiina pasa peale üles ehitatud IT riik. Kaabel mida hetkel maasse tiritakse on kh nagunii kuskil hiinast üleskaevatud. |
Jäi nagu selgusetuks, mis teenusest sa räägid? Elioni Wifi, need mis bensukates enamjaolt eksisteerivad?
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oompa
HV kasutaja

|
11.10.2010 19:14:11
|
|
|
Süü vist voolukõikumistel, mis teha kui ruuter pidevalt restardib? Mingi parem adapter vm ajaks asja ära? Täna jamab nii, varem nagu pole olnud... Praegu tugevam tuul ka, aga ainult sellele küll vast süüd ei saa ajada.
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
12.10.2010 09:03:44
|
|
|
helista elioni. need näevad kohapeal ära, milles asi. mulle helistati ise ja öeldi, et "õu kuule, sul ruuter per**es, tuleme vahetame ära". Selleks ajaks olin just jõudnud paar päev vanduda, et ruuter kokku jookseb. Usun, et sinu restardid on neil ka näha ja teavad milles asi.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
12.10.2010 20:05:22
|
|
|
Jäi nagu selgusetuks, mis teenusest sa räägid? Elioni Wifi, need mis bensukates enamjaolt eksisteerivad? |
Jätkuvalt nendest kopsikutest mis neil põlvamaale üles krutitud on. Üleeile plnud netti (tuli vist alles kuskil õhtul, täpselt ei mäleta), eile oli nett olemas, ping, kiirus korras aga katkes lampi 6x ära, täna päeval töötas, nii kui õhtu kätte jõudis jälle lännu
Krt kasuta siin nüüd Tele2 EDGE-t või Elisa vildakat 3,5G-d
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.10.2010 21:28:30
|
|
|
Jäi nagu selgusetuks, mis teenusest sa räägid? Elioni Wifi, need mis bensukates enamjaolt eksisteerivad? |
Jätkuvalt nendest kopsikutest mis neil põlvamaale üles krutitud on. Üleeile plnud netti (tuli vist alles kuskil õhtul, täpselt ei mäleta), eile oli nett olemas, ping, kiirus korras aga katkes lampi 6x ära, täna päeval töötas, nii kui õhtu kätte jõudis jälle lännu
Krt kasuta siin nüüd Tele2 EDGE-t või Elisa vildakat 3,5G-d |
Küsi õiget internetti, mingi pikamaa wifi ei kvalifitseeru püsiühenduseks, need on ostetud prügivõrgud mis veel hingitsevad. Kui sealt piisavalt ühendust ei tule, ei ole Elionil ka midagi teha kui oodata aega millal võrgu laiendamise plaanid sinnamaani jõuavad.
Kui kaablit pole ja wimax ei levi peab kehvematest (mobiilsetest internettidest) parima leidma.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
13.10.2010 08:35:55
|
|
|
Jätkuvalt nendest kopsikutest mis neil põlvamaale üles krutitud on. Üleeile plnud netti (tuli vist alles kuskil õhtul, täpselt ei mäleta), eile oli nett olemas, ping, kiirus korras aga katkes lampi 6x ära, täna päeval töötas, nii kui õhtu kätte jõudis jälle lännu (n)
Kas eile sadas lörtsi ka sealkandis?
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
13.10.2010 10:27:31
|
|
|
päeval tuli jah.
Eks ma vist võta tele2 99 paketi. On vähemalt mingigi nett olemas. Ülepäeviti päevapiletid lähevad mõtetult kalliks
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.10.2010 12:56:23
|
|
|
Sellise tuule ja lörtsiga peaksid üldse õnnelik olema, et midagigi sealt saad. Kui ilm on halb, siis see mõjutab ka traadita ühendust.
Aga nagu eelpool öeldud - hangi omale normaalne internet, mitte ikaldus
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
kikaskilla
HV kasutaja

|
23.10.2010 22:57:29
|
|
|
Oeh, endal juba mitmes aasta seda elioni jama tulnud taluda. Tundub nii, et elan ainukeses kohas terves Eestis, kus on netiühendus alla 1Mbps. Nimelt jookseb Elioni telefonialajaama kolm vana vasktraati, mis pakuvad tervele alajaama piirkonnale mingi 2Mbps ühendust. Ja terve see 2 Mbps peab jagunema 20+ kasutaja peale. Kui 2006. aastal lõpuks ADSL siia toodi, siis sellest ajast peale on olnud kohutav lääg igal õhtul. Samamoodi saadud igal õhtul ka telefonitsi küsida, mis kamm on. Hea seegi, et 50% alet teevad. Kuid tean siin, et naabritel on olnud nett mitu kuud maksmata, kuna U-Net ei tule lahti, seetõttu, et nett on nii koomas koguaeg. Lisaks, on tehnikud juba mitu aastat siin valetanud, et panevad kohe-kohe valguskaabli ja saame kõik 10Mbps ühendust lutsida. Esimene kord lubasid panna 2008 Pekingi olümpiaks, siis 2008 talveks, 2009 suveks, siis 2010 kevadeks..... nüüd on asi sealmaal, et kui 2011 aasta suvel mu kodukohas teekattevahetuseks läheb (ca. 5km) siis topivad Elioni mehed oma kaabli ka sinna tee alla. No kammoon. Kas on tõesti liiga vähe raha, et panna see neetud kaabel maasisse. Lisaks ei muretse nad seda kaablit oma rahade eest, vaid tegid selleks projekti ja said Eurorahad sealt. Rahad saadi kätte just 2010 aastaks, et paigaldada see suvi. Pole olnud midagi siin. Lisaks on siin veel 3 suurt ettevõtet 100-300 töötajat igalühel, pluss nende samade firmade miljunääridest bossid, kes selle sama alajaama raadiuses elavad + omavalitsuse juhid.
Elionile annaks viiepallisüsteemis 1.25 punni.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
24.10.2010 11:45:32
|
|
|
kikaskilla kirjutas: |
Oeh, endal juba mitmes aasta seda elioni jama tulnud taluda. Tundub nii, et elan ainukeses kohas terves Eestis, kus on netiühendus alla 1Mbps. Nimelt jookseb Elioni telefonialajaama kolm vana vasktraati, mis pakuvad tervele alajaama piirkonnale mingi 2Mbps ühendust. Ja terve see 2 Mbps peab jagunema 20+ kasutaja peale. Kui 2006. aastal lõpuks ADSL siia toodi, siis sellest ajast peale on olnud kohutav lääg igal õhtul. Samamoodi saadud igal õhtul ka telefonitsi küsida, mis kamm on. Hea seegi, et 50% alet teevad. Kuid tean siin, et naabritel on olnud nett mitu kuud maksmata, kuna U-Net ei tule lahti, seetõttu, et nett on nii koomas koguaeg. Lisaks, on tehnikud juba mitu aastat siin valetanud, et panevad kohe-kohe valguskaabli ja saame kõik 10Mbps ühendust lutsida. Esimene kord lubasid panna 2008 Pekingi olümpiaks, siis 2008 talveks, 2009 suveks, siis 2010 kevadeks..... nüüd on asi sealmaal, et kui 2011 aasta suvel mu kodukohas teekattevahetuseks läheb (ca. 5km) siis topivad Elioni mehed oma kaabli ka sinna tee alla. No kammoon. Kas on tõesti liiga vähe raha, et panna see neetud kaabel maasisse. Lisaks ei muretse nad seda kaablit oma rahade eest, vaid tegid selleks projekti ja said Eurorahad sealt. Rahad saadi kätte just 2010 aastaks, et paigaldada see suvi. Pole olnud midagi siin. Lisaks on siin veel 3 suurt ettevõtet 100-300 töötajat igalühel, pluss nende samade firmade miljunääridest bossid, kes selle sama alajaama raadiuses elavad + omavalitsuse juhid.
Elionile annaks viiepallisüsteemis 1.25 punni.  |
järelikult ei tasu ära ju kui siiamaani tehtud pole, ELA SA projekti raames midagi liigub juba, kuid teiselpool eestit sinust
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kikaskilla
HV kasutaja

|
24.10.2010 21:25:11
|
|
|
No, ma ei mõista... kui räägitakse sellest, et panna tervesse eestisse 2015 aastaks 100mbit ühendus, siis võiks alustada kõigepealt terve eesti 10mbit alla saamisest
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.10.2010 21:53:09
|
|
|
kikaskilla kirjutas: |
No, ma ei mõista... kui räägitakse sellest, et panna tervesse eestisse 2015 aastaks 100mbit ühendus, siis võiks alustada kõigepealt terve eesti 10mbit alla saamisest |
mõistad, et alguses 10Mbit vedamise ja siis 100Mbit vedamisega kaasneb 2x suurem töömaht + veel suuremad kulutused
hetkel kõige optimaalsem ongi 100Mbit juurutamine
vajalikesse jaotuspunktidesse veetakse suurem optika ning seejärel on väiksemad ühendused tühine töö
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|