Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem GTX460 758mb märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
synt3r
HV kasutaja
synt3r

sõnum 21.10.2010 13:02:46 Probleem GTX460 758mb vasta tsitaadiga

Probleem on siis järgmine, et mängin WRC 2010 natuke aega saab mängitu, kui arvuti hangub ja kella juurest ilmub teada, kus on kirjas "Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered" ja siis saab edasi mängida. Olen googeldanud seda probleemi juba mitu tundi ja mitte kuskilt ei ole mingit kindlat lahendust sellele leidnud. Olen proovinud draiverite uuendust ja viga esineb ikka. Googeldades olen leidnud, et mõnel aitas see aga teistel jälle mitte. Mõnel on aidanud PSU vahetus teisel jälle ei aitanud. Nüüd ei oskagi midagi, ette võtta sest draiverid on vahetatud aga ikka esineb. Paluks kellegi targema abi või kedagi kellel on see sama jama olnud.

Arvutiks:
CPU: Intel Core i3 530/ 2 Cores/ 4 Threads/ 2.93 GHz
GPU: SPARKLE VGA 768MB GDDR5 PCIE16 GTX460
RAM: 2x APACER MEMORY DIMM 2GB PC10600 DDR3
MB: MSI MB H55 S1156 ATX/H55-G43
HDD: SAMSUNG F3 1TB 3.5" SATA2 7200RPM 32MB
ROM:LG DVD-/+R/RW/-RAM12X (-/+R22X)/SATA W/SECD
PSU: Fortron  Fortron FSP500-60APN 500W (85PLUS)
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
amd phenom
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.10.2010 13:05:53 tre vasta tsitaadiga

monitori driverid puudu või on mingid valed driverid.samas võib ka videokaardi driverid valed olla,juhul kui driverid tõmmatud kusagilt googlist. kui monitoril ja videokaardil driverite dvd sid kaasas polnud siis tõmba tootja kodulehelt driverid kui võimalik.mul sama jama olnud.suvaliste driveritega kõik toimib aga mingitel hetkedel,arvuti hangub,loobib mängust välja ja on konfliktne.
Kommentaarid: 533 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 5 :: 415
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 22.10.2010 14:50:03 Re: tre vasta tsitaadiga

Vaheta toiteplokk ära, sellel toiteplokil on 1 PCI-E pistik, videokaart vajab aga kahte PCI-E toite juhet, mis sul sinna teise videokaardi lisa toite pesasse pandud on, või pole seal midagi.
Sarnase probleemiga teema -> Tere, vajaks abi-arvuti on nii võimas aga ei jooksuta mänge...

synt3r
HV kasutaja
synt3r

sõnum 22.10.2010 15:48:31 Re: tre vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Vaheta toiteplokk ära, sellel toiteplokil on 1 PCI-E pistik, videokaart vajab aga kahte PCI-E toite juhet, mis sul sinna teise videokaardi lisa toite pesasse pandud on, või pole seal midagi.
Sarnase probleemiga teema -> Tere, vajaks abi-arvuti on nii võimas aga ei jooksuta mänge...

Toitel on tõesti 1 PCI-E juhe aga teisele sai pandud üleminek, mis oli videokaariga kaasas (vt spolier). Kas asi võib siis olla selles et üleminek ei anna korralikult voolu edasi ja peaks välja vahetama. Mul neid 2tk mis videoga kaasa tuli. Aga kas 500W Toide ei või lahjaks jääda?

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
amd phenom
HV Guru

sõnum 22.10.2010 16:13:12 vasta tsitaadiga

mul oli 750 w toiteplokk,vaevalt et see lahjaks jäi,arvuti viskas sama asja,mis temal.minul oli asi monitori driverites, samas võid proovida veel pistikuid ümber tõsta,võid proovida veel ka võimsama toitekaga,aga asi ikka driverites arvatavasti.
tagasi üles
synt3r
HV kasutaja
synt3r

sõnum 25.10.2010 10:33:21 vasta tsitaadiga

amd phenom kirjutas:
mul oli 750 w toiteplokk,vaevalt et see lahjaks jäi,arvuti viskas sama asja,mis temal.minul oli asi monitori driverites, samas võid proovida veel pistikuid ümber tõsta,võid proovida veel ka võimsama toitekaga,aga asi ikka driverites arvatavasti.

Monitori draiverites võib asi küll olla, sest mul mingi vana Samsung 710N, millele ma Win7 64bit draivereid ei leidnud. Eks palgapäeval uue monitori vaatama ja siis testima kas probleem kordub. Ülekuumenemise saaks kah vist välistada sest GPU temp mängimisel oli max 50C ja prose temp 51C, ketas jäi 28C
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 25.10.2010 10:50:49 vasta tsitaadiga

synt3r kirjutas:
amd phenom kirjutas:

Monitori draiverites võib asi küll olla, sest mul mingi vana Samsung 710N, millele ma Win7 64bit draivereid ei leidnud. Eks palgapäeval uue monitori vaatama ja siis testima kas probleem kordub. Ülekuumenemise saaks kah vist välistada sest GPU temp mängimisel oli max 50C ja prose temp 51C, ketas jäi 28C

Kas Nvidia kaartidega on vaja monitorile eraldi drivereid? Ma ikka arvanud, et videokaardi driveritest piisab. icon_eek.gif

synt3r
HV kasutaja
synt3r

sõnum 28.10.2010 11:08:11 vasta tsitaadiga

Enne kui monitori ostuks läheb, äkki keegi oskab soovitada videokaardi testimise programmi. Äkki on riistvaraline viga ikka. Täna terve ööotsa käis prime95 (10h 10min) ja ei leidnud ei ühtegi errorit. Kui ennen viskas ainult mängides seda errorit siis nüüd on hakanud ka netis ringi surfates viskama.
tagasi üles
amd phenom
HV Guru

sõnum 28.10.2010 16:06:06 vasta tsitaadiga

loomulikult on vaja õigeid drivereid,ainult videokaardi driveritest ei piisa. see on muidu sama kui minna sprinti jooksma kummikutega icon_biggrin.gif niimoodi saad oma monitori veel testida enne uue ostu et,pane resolutsioon maximum ja miinimum ja vaata kas loobib minimumiga vähem seda jama ette.maximum viledega kõik põhja keerates vajab arvuti ideaalset häälestust.
tagasi üles
synt3r
HV kasutaja
synt3r

sõnum 01.11.2010 10:30:31 vasta tsitaadiga

Mis vahepeal tehtud.

1. Proovitud sai jälle erinevad draivereid ja praegu on peal kõige uuemad (ver 260.99)
2. BIOS uuendatud ver 1.4 peale, ennem oli v1.0
3. Teist monitori, koos kõige uuemate draiveritega monitorile. (Monitor võetud arvuti küljest, millel jookseb win7 ilusti ilma probleemiteda)
4. Videokaardi toite üleminek vahetatud teise vastu.
5. memtest86+ v4.15b ja ei ühtegi errorit

Suht ei oska enam midagi teha :S äkki kellelgi on nõu anda, mida veel teha.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 01.11.2010 10:38:33 vasta tsitaadiga

ju see kaart siis ikka vigane on
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 01.11.2010 13:14:00 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
ju see kaart siis ikka vigane on

Tundub küll nii.

synt3r
HV kasutaja
synt3r

sõnum 02.11.2010 20:55:42 vasta tsitaadiga

No nüüd võib välista ka selle, et videokaart vigane. Laenasin sõbralt Asus GTS250 512mb ja sellega sama lugu :S
Nüüd ei oskagi midagi enam öelda. Peaks test toitekat proovima või format äkki aitab.

EDIT: HDtune 2.55 quick scan näitab ilusti kõik roheline ei ühtegi punast kastikest. Ööseks panen ta fulli tegema siis.
EDIT2: Sõber soovitas, et see peaks aitama URL. Tegin kõik step by step ära aga ei aitanud midag. Ja lisaks veel proovisin formati kah ära.
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 02.11.2010 21:06:41 vasta tsitaadiga

Video on ikka kellamata (ja muu süsteem) ?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
synt3r
HV kasutaja
synt3r

sõnum 03.11.2010 11:40:10 vasta tsitaadiga

Mina ei ole mitte midagi kellanud. Panin masina kokku ära ja käima.

EDIT: Täna laenan sõbralt ühe 500W BlueStorm toiteka ja panen selle ainult videokaarti toitma. Minu toitekas jääb siis MB, CPU, HDD, FAN jne toitma. Kas nii on ohutu teha seda või peaks vaatama mingi võimsa toiteka mis toidaks kõiki komponente.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem GTX460 758mb
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.