Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Medal of Honor märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 45, 46, 47  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hllmn
HV vaatleja
hllmn

sõnum 18.10.2010 12:41:04 vasta tsitaadiga

Ma arvan et see teie "laag" on sisseehitatud antilag süsteem, mis annab võimaluse ka kõrgema ms-iga inimestele kedagi tappa. Ma proovisin sniper olla ja see oli täiesti ajuvaba, vaatan mingit tänavat ja sealt jookseb üle mingi vend enamvähem sihid kuhugile tema lähedale ja boom kill nagu mingi aimbot oleks. Ma mäletan vanadest headest mängudes kus igal vennal oli ikka vastavalt oma pingile vaja õppida mängima ja liikuvate vendada laskmiseks oli mingit skilli ka vaja. Ma arvan et see põhjustabki selle haige sniper camperite ülekaalu mapides, eriti häirivad mind oma teami sniperid tbh, näiteks vaja midagi secureda või rünnata debiilikud passivad kusagil oma spawnis ja ja teevad omale k/d ratiot samal ajal ma üksi üritan rushida kuhugile ja saan pidevalt surma, eriti kurb on seal mountain mapis kus pead kopterini jõudma, olen vist 2korda terve aja jooksul saanud normaalse teami kes kohe grupiga sinna rushib ja nii suudavad osad ellu jääda ja saab asja võetud.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laulasmaa
HV veteran

sõnum 18.10.2010 12:43:33 vasta tsitaadiga

hllmn kirjutas:
Ma arvan et see teie "laag" on sisseehitatud antilag süsteem, mis annab võimaluse ka kõrgema ms-iga inimestele kedagi tappa. Ma proovisin sniper olla ja see oli täiesti ajuvaba, vaatan mingit tänavat ja sealt jookseb üle mingi vend enamvähem sihid kuhugile tema lähedale ja boom kill nagu mingi aimbot oleks. Ma mäletan vanadest headest mängudes kus igal vennal oli ikka vastavalt oma pingile vaja õppida mängima ja liikuvate vendada laskmiseks oli mingit skilli ka vaja. Ma arvan et see põhjustabki selle haige sniper camperite ülekaalu mapides, eriti häirivad mind oma teami sniperid tbh, näiteks vaja midagi secureda või rünnata debiilikud passivad kusagil oma spawnis ja ja teevad omale k/d ratiot samal ajal ma üksi üritan rushida kuhugile ja saan pidevalt surma, eriti kurb on seal mountain mapis kus pead kopterini jõudma, olen vist 2korda terve aja jooksul saanud normaalse teami kes kohe grupiga sinna rushib ja nii suudavad osad ellu jääda ja saab asja võetud.

Need Sniperdajad on pmt vist igas online mängus tuleall.Ainult passivad ning tõstavad K/D radiot.Võiksid poisi jah omale sellised oskused saada,et snipriga ringi karata ning Rush-ida,et oleks ka teistele neist kasu,mitte ainult oma Ranki tõstmist teha.
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.10.2010 12:54:05 vasta tsitaadiga

Kusjuures ranki tõuseb palju kiiremini siis, kui objective'id täidad jms kasulikku teed. Kaugel tagalas snaiperiga kükitades võid küll roundi lõpetada 15-0 score'ga, kuid samal ajal saab teine vend, kes aktiivselt ründab, 30-10 score'i.

Aga paraku on paljud mängijad sellised idioodid, kes teamworkist midagi ei tea ning üritavad ainult oma KDR'i üles ajada.
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 18.10.2010 12:56:25 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Kusjuures ranki tõuseb palju kiiremini siis, kui objective'id täidad jms kasulikku teed. Kaugel tagalas snaiperiga kükitades võid küll roundi lõpetada 15-0 score'ga, kuid samal ajal saab teine vend, kes aktiivselt ründab, 30-10 score'i.

Aga paraku on paljud mängijad sellised idioodid, kes teamworkist midagi ei tea ning üritavad ainult oma KDR'i üles ajada.

+1.. sellest võiks nad jah aru saada ka.
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 18.10.2010 12:58:13 vasta tsitaadiga

täna nagu eriti läägib, vahet pole mis serveris
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.10.2010 13:05:43 vasta tsitaadiga

kas keegi selle peale ka muidu mõelnud on, et snaiprid mängivad snaiprit kuna see meeldib neile?
mina nt vahest logingi bc2 e sisse, et niisama ca tund snaiperdada... ei viitsi sinna assaultina meedina või engina joosta. teine päev kui tahan "õieti" mängida siblin nagu lollakas meedipakkidega või purustan tanke tankirusikatega.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
hllmn
HV vaatleja
hllmn

sõnum 18.10.2010 13:09:23 vasta tsitaadiga

Nii palju kui ma arusaan ma võin eksida andke jalaga näkku kui seda teen, aga ei skilli ega skoori saamist ei mõjuta sinu surmade arv üldse. mida rohkem rushid asju võtad teamsuporti requestid kasvõi negatiivse kdr-iga sinu skoor tõuseb. Ja nii palju kui ma olen skill süsteemi jälginud on see seotud sinu kohaga tablis ehk sinu skoori suurusega millega sa lõpetad mängu, sest kui ma kord poole mängu pealt sisse sain isegi normaalse kdr mingi 14/3 vist oli sain -29skilli kuna tabili ülemine ots oli niii palju ees oma skooriga.
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 18.10.2010 13:11:59 vasta tsitaadiga

Pigem nii, kes tahavad snaipriga lasta mängigu TDM-i.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
hllmn
HV vaatleja
hllmn

sõnum 18.10.2010 13:12:05 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
kas keegi selle peale ka muidu mõelnud on, et snaiprid mängivad snaiprit kuna see meeldib neile?
mina nt vahest logingi bc2 e sisse, et niisama ca tund snaiperdada... ei viitsi sinna assaultina meedina või engina joosta. teine päev kui tahan "õieti" mängida siblin nagu lollakas meedipakkidega või purustan tanke tankirusikatega.

Probleem tekib siis kui 80% sinu teamist tahab rahulikult kottisügada oma spawnis ja sina rushid higimull otsa ees ja närvitsed kuna üksi ei saa midagi tehtud.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.10.2010 13:21:06 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:

Lovvi kirjutas:
Pigem nii, kes tahavad snaipriga lasta mängigu TDM-i.

Tahtsin just täpselt sama postitada.

Kui mängid objective'ga game mode'i ja rünnates kükitad snaiperiga oma baasis, sest "sulle nii meeldib", siis keerad sa sellega kogu oma tiimile lihtsalt si**a. Minu meelest jube isekas suhtumine sul, painkillah. Kui ma mängin sellist game mode'i, kus on vaja tiimi heaks töötada, siis seda ma ka teen. Kui tahan niisama lolli mängida või lõõgastuda, siis mängin FFA'd või TDM'i.
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 18.10.2010 13:25:17 vasta tsitaadiga

Asi ongi selles,et te saate snipriga ka rushida!
tagasi üles
zpsy
HV veteran
zpsy

sõnum 18.10.2010 13:56:09 vasta tsitaadiga

keegi seda MP-7 kah kasutanud ja kas ikka tasus rohkem maksta?
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 587
tagasi üles
fred147
HV vaatleja
fred147

sõnum 18.10.2010 14:08:30 vasta tsitaadiga

Tervitus, zpsy-lt sai key ostetud ja kõik toimis kenasti. Pandud püsti serveri " Multiplay :: EST.GT _ OR & CM _ ". Endale meeldib rohkem Objektive Raid (OR) & Comabat Mission (CM). Seega põhirõhk nendel stiilidel. Kui keegi veel kohalikest huvitub siis ootaks seltsi. Endal MoH-is kasutajanimi " ZiCi " ja BC2-s ZiKi[EST]
BC2-s on hardcore ja normal mode vahel tuntav vahe. MoH-is tabamuse kohapealt pole eriti miskit aru saada.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 18.10.2010 14:15:11 vasta tsitaadiga

kui olen mängu eest maksnud, on mul 6igus mängida kuidas ise heaks arvan.
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 18.10.2010 14:21:18 vasta tsitaadiga

argottt kirjutas:

A milleks siis ronitakse OBJECTIVE mappi mängima, kui istutakse spawnis snaipriga ja mitte keegi neist ei ründa? Nagu eelnevalt öeldud oli, mängigu TDM-i.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
fred147
HV vaatleja
fred147

sõnum 18.10.2010 14:21:50 vasta tsitaadiga

argottt kirjutas:

sul on täitsa õigus. On sind keegi piiranud?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.10.2010 14:28:16 vasta tsitaadiga

argottt kirjutas:

See päris huvitav väide. Teatud mõttes jah, teatud mõttes ei. Ma ei väida, et see MOH'is nii on, aga paljudes mängudes ikka sellist vabadust pole stiilis - "maksan mängu eest, teen mis tahan".

On reeglid ja kirjutamta kogukonna reeglid jms... ühesõnaga, kui teed, mis tahad, siis pikka mängu ei pruugi olla thumbs_up.gif icon_lol.gif
kick ban cry
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
hllmn
HV vaatleja
hllmn

sõnum 18.10.2010 14:30:43 vasta tsitaadiga

Mulle meeldivad need "oma tuba oma voli" vennad. Keegi tõesti ei tule sulle selja taha sinu eest wasd vajutama, et sa ennast liigutaks aga kas see on põhjus miks terve teami inimeste, kes on ka selle mängu eest maksnud gameplay ära rikkuda.
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 18.10.2010 15:36:06 vasta tsitaadiga

argottt kirjutas:

Umbes, et kui 25 matsi saavad raidi ajaks kokku, siis otsustad, et täna ei viitsi näiteks hiirt kasutada kuna vaja sama kätt kottide sügamiseks, põhjustad tervele raidile wipe ja peavalu kuna sa otsustasid nii mängida nagu ise tahtsid?

Asjad ei käi päris nii ja nendesse team objective mängudesse, vahet ei ole kas see on mw, bc või moh, võiks suhtuda nagu sinu oma guildi kõige tähtsamasse raideventi. IMO.

SP on välja mõeldud selleks, et saaksid teha seda, mis süda lustib.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 18.10.2010 15:44:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

vahet ei ole kas see on mw, bc või moh, võiks suhtuda nagu sinu oma guildi kõige tähtsamasse raideventi. IMO.

Absoluutselt päri, lone wolf panemiseks on TDM või FFA, pigem viimane beer_yum.gif
Kohati ajab nii kettasse et mängid DOM-i ja siis 2 matsi arvavad et teeks tdm-i sama mängu sees.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.10.2010 16:36:07 vasta tsitaadiga

argottt kirjutas:

See, et sul on selleks õigus, ei tähenda, et pead oma jäärapäisuse tõttu oma tiimi kaaslaste mängurõõmu rikkuma.

Sama hea oleks, kui rendid inimestega spordiväljaku, et jalgpalli mängida. On vaja veel ründemängijaid, kuid kuna sa ei viitsi joosta, siis ajad nina püsti ja kriiskad, et "ma olen mängu eest maksnud ja mul on õigus mängida, kuidas ise heaks arvan" ning lähed istud oma väravavahi kõrvale maha.

Mõtle selle peale natuke.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 18.10.2010 17:11:15 vasta tsitaadiga

Ära võrdle selliseid asju - kui sa ei taha mängida eelnimetatud jalgpalli siis sa lihtsalt ei lähe mängima ja ongi moos. Kui sa tahad soolomängu teha, ja läbi kukud - on jalgpallis lihtne, järgmine kord sind enam ei võeta või pannakse pingile.
Niikaua kuni serverites selliseid reegleid pole ei ole sul mingit õigust plõksida, et miks mina nii mängin. Ma tahangi oma tunnikese snaipida ja moos. Kes oled sina otsustama minu raha üle icon_lol.gif
Saaks aru, et ma räägin teamkillide tegemisest või tankide merre sõitmisest - aga kui ma mängin virtuaalset sõda siis eesmärk on ikkagi vastane ära tappa. Vahet pole kas sa peksad kaste puruks, kaitsed lippu või ajad skoori taga - üks kindel mängu eesmärk on vastase tapmine, lisaks siis muu kama kah. Mina istungi seal mäe otsas oma snaipriga, võtan maha vastase snaipreid, kaitsjaid - ründajaid. Ma ei lase kanu või õunu või tikutopse. Tunduvalt rohkem häirivad meedikud kes ei anna medipakki või assault kes ei viitsi ammotki visata. Mina valisin recon klassi mille eesmärk on vastase asukoht kindlaks teha, ümbruskonda analüüsida, vastaseid üle pika maa elimineerida, pakkuda raskeväe abiga tuge ning kui vaja siis ka märkamatuid lõhkamisi teha. Ma ei mängi ju ometi oma klassi nii, et võtan recon klassi ja hakkan püstoliga tanki laskma.

Kui sa ei seedi sellist mängustiili siis selle jaoks on server browser ja leia uus koht. Miks peaks mina tantsima kellegi teise pilli järgi kui minu tegevus ei ole otseselt vale?

tagasi üles
IvarV
HV kasutaja
IvarV

sõnum 18.10.2010 17:16:25 vasta tsitaadiga

no kui tahad soolomängu mängida siis mängi singleplayerit. Idioot.
Ja mäe otsas istudes näed sa vbla 3 venda samal ajal, kui ülejäänud kümme matsi sinu lipu rotti lasevad.
Tantsitakse ühise pilli järgi.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 18.10.2010 17:21:12 vasta tsitaadiga

No kus nüüd kohe idiootiks kutsuma, see et lugupeetud härrad ei saa snaiprirelva põhimõttest aru pole juba minu probleem. Ja see, et 10 matsi minu lippu rotivad on juba assaulti ja muu lähivõitluse peale orienteeritud "klasside" probleem. Snaiper valibki omale sellise asukoha, kus ta saab jälgida olulist punkti, anda teada oma tiimile vastaste asukohast ja siis pakkuda tuge.
Enamus mängud pean ma snaiprina jooksma peale kuna assaultid ja meedikud üritavad vastast spawnrapeda või teevad muid lollusi objektiivist kaugel eemal. Kui on kaitse map siis kaitstakse, kui ründe map siis rünnatakse, snaiper saab kuskil aknas või mäe otsas istudes mõlemal puhul suurt abi anda. Kui sa sellest aru ei saa siis peaksid vast üle konrollima ka enda vaimse oleku ja ehk hoopis minule suunatud diagnoosi endale panema.

tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.10.2010 17:46:02 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Ära võrdle selliseid asju - kui sa ei taha mängida eelnimetatud jalgpalli siis sa lihtsalt ei lähe mängima ja ongi moos. Kui sa tahad soolomängu teha, ja läbi kukud - on jalgpallis lihtne, järgmine kord sind enam ei võeta või pannakse pingile.

Sina tahad mängida ja teised inimesed tahavad ka mängida. Kõik rendite spordiväljaku ja kõik maksate selle eest võrdselt.

Sina tahad mängida ja teised inimesed tahavad ka mängida. Kõik ostate arvutimängu ja kõik maksate selle eest võrdselt.

Palun räägi, mis vahet seal on, kas sa käitud online mängus nagu jobu ja ei aita oma tiimi, või teed seda jalgpalli väljakul. Mõlemal juhul rikud sa oma kaasmängijate mängurõõmu.

painkillah kirjutas:

Niikaua kuni serverites selliseid reegleid pole ei ole sul mingit õigust plõksida, et miks mina nii mängin. Ma tahangi oma tunnikese snaipida ja moos. Kes oled sina otsustama minu raha üle icon_lol.gif

Ei ole mul mingit õigust otsustada sinu raha üle. Küll on aga mul õigus sulle etteheiteid teha, kui sa mängid mängu, kus on oluline tiimiga koostööd teha, põikpäiselt oma rida ajades.

Asi pole selles, kellel on milleks õigus ja kellel mitte, vaid selles, et võiks nagu mingid algelised eetika reeglid ka online mängumaailmas säilida.
painkillah kirjutas:

Saaks aru, et ma räägin teamkillide tegemisest või tankide merre sõitmisest - aga kui ma mängin virtuaalset sõda siis eesmärk on ikkagi vastane ära tappa. Vahet pole kas sa peksad kaste puruks, kaitsed lippu või ajad skoori taga - üks kindel mängu eesmärk on vastase tapmine, lisaks siis muu kama kah.

Mängu eesmärk on võita. Vastaste tapmine on üks vahendeid, kuidas selle eesmärgini jõuda. Kui sa mängid objective'iga game mode'i ja põikpäiselt snaiperdad, kuigi tegelikult oleks vaja hoopis pommi plantida, siis kahjustada sa sellega oma tiimi võiduvõimalusi.
painkillah kirjutas:

Mina istungi seal mäe otsas oma snaipriga, võtan maha vastase snaipreid, kaitsjaid - ründajaid. Ma ei lase kanu või õunu või tikutopse. Tunduvalt rohkem häirivad meedikud kes ei anna medipakki või assault kes ei viitsi ammotki visata. Mina valisin recon klassi mille eesmärk on vastase asukoht kindlaks teha, ümbruskonda analüüsida, vastaseid üle pika maa elimineerida, pakkuda raskeväe abiga tuge ning kui vaja siis ka märkamatuid lõhkamisi teha. Ma ei mängi ju ometi oma klassi nii, et võtan recon klassi ja hakkan püstoliga tanki laskma.

No nüüd sa räägid konkreetselt BC2'est hoopis. Ok, kui nii, siis nii.

BC2'es tuleb mängida selle klassiga, mida sinu tiimil konkreetsel hetkel vaja on, mitte ainult sellega, mis sulle endale kõige enam meeldib. Kui tiimis on 10 snaiperit ja keegi ei ürita pommi plantida, siis oleks tark tegu klassi vahetada ja rünnakule minna, mitte põikpäiselt põõsas edasi kükitada.
painkillah kirjutas:

Kui sa ei seedi sellist mängustiili siis selle jaoks on server browser ja leia uus koht. Miks peaks mina tantsima kellegi teise pilli järgi kui minu tegevus ei ole otseselt vale?

Aga su tegevus ju on vale. Kui su soov ei ole objective'iga game mode'is objective'it täita, vaid tahad lihtsalt killida, siis mine mängi TDM serveris. Miks peaks kõik teised selle pärast kannatama, et sina ei ole võimeline oma mängustiilile vastavat serverit leidma?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Medal of Honor mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 45, 46, 47  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.