Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 51, 52, 53  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 07.10.2010 20:15:08 vasta tsitaadiga

Kui Sa Odiniga flashid, siis ta vist teeb niikuinii puhtaks kõik. Aga ega kahjuks ei tule.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sandrew
HV vaatleja

sõnum 07.10.2010 21:24:25 vasta tsitaadiga

No jama, ei saa rootitud millegipärast, keegi saab mõne lingi visata, kust saak korraliku asja?(2.2 nüüd siis)
Sellega pillub errorit http://www.techlivez.com/2010/07/how-to-root-samsung-galaxy-s/
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 07.10.2010 21:37:01 vasta tsitaadiga

2.2 root käib nii et flashitakse JP2'st pärit kernel siis update.zip (su ja busyboxiga) ja lõpuks flashid vastava kerneli tagasi mis fw sul parasjagu on.
http://www.upload.ee/files/849775/JPK_Root___Busybox_1.17.1___2e.rar.html

tagasi üles
Sandrew
HV vaatleja

sõnum 07.10.2010 21:46:41 vasta tsitaadiga

Nii suur asjapulk ma pole, äkki mingit linki täpsema õpetusega? Justnimelt, kust ma jp2 ja jpk kernelid saan?
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 07.10.2010 21:47:26 vasta tsitaadiga

Kui sa oskasid fw Odiniga flashida siis sa oskad seda ka. Readme on kaasas seal failis.
Flashid lihtsalt kerneli (kernel.tar) pane pda reale. Ära re-partitioni vali mingil juhul.
Siis boodid recoveryse ja valid varem sd kaardile copytud uptade.zip peale.
Lõpuks paned Odinis jälle pda reale jpk kerneli ja flashid.

tagasi üles
Sandrew
HV vaatleja

sõnum 07.10.2010 21:57:12 vasta tsitaadiga

Takistus seisnes enne selles, et mul oli update.zip ainult, nüüd leidsin terve asja ka kätte(kernelid ka), tänud vihje eest.
Link ka, kellel iganes vaja peaks minema. http://rapidshare.com/#!download|990|422602691|JPK-Root.rar|13594
tagasi üles
hemmar
HV kasutaja

sõnum 07.10.2010 22:44:26 vasta tsitaadiga

Keegi võiks lühidalt öelda, et kas on mõni põhjus miks mina kui oma telefoni kujunduse ja värske 2.2ga rahulolev inimene peaks tahtma oma telefoni ROOTida? Tean, et lihtne oleks seda küsimust guugeldada, aga ma usun, et teadjameestel pole raske vastata ka.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 07.10.2010 22:50:55 vasta tsitaadiga

AdFree näiteks vajab seda icon_razz.gif
tagasi üles
Sandrew
HV vaatleja

sõnum 07.10.2010 23:55:01 vasta tsitaadiga

No ma otseselt vajasin rooti, et titanium backupist asjad kätte saada. Nimelt pärast factory reseti sain kõik sõnumid, call logid, bookmarkid, apid+ data, APN setingud jne jne tagasi.
Ühesõnaga kadu 0.

Nüüd mõned tunnid näppinud ja ainuke asi mida kahetsen, on, et varem 2.2 peale üle ei kolinud. Asjad tehtud loogilisemaks ja ilma lag fixita on vägagi kiire.

Edit: Naljaks on see, et enne oli jm1+lagfix quadrant näitas 1726, nüüd jpk ilma LF'ita ja quadrant 1011, kuigi 2.2 tundub oluliselt sujuvam. Eks placebol ole ka siin oma roll.

Edit:Ryanza lagfix ei muutnud mul tulemusi mingi nipiga, jäi ikka sinna 1000 juurde kõikuma.
tagasi üles
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 08.10.2010 00:17:08 vasta tsitaadiga

Mul oli originaalpüsivaraga (ilmselt mingi jm, ei taiband vaadata enne kui seda väärakat KIES-i otsustasin proovida ja telefoni peeti lasin) ja ryanza lagfixiga 2200, nüüd jpk lagfixiga 1800. Aga lagfix parandabki eelkõige quadranti tulemust, tegelik kasutuskogemus ei ole sellega alati proportsionaalne icon_biggrin.gif Mul rakenduste nimekirja laadimine mõnedes situatsioonides ikka läägib (rakendusi liiga palju ka muidugi). Aga tavaliselt lendavad asjad ekraanil isegi liiga kiiresti.

Rootimisest muud erilist kasu ei ole kui et mõned vajalikud programmid vajavad seda. Süsteemsete programmide modimine vast vajab kah. Ja ebavajalikest Samsungi üllitistest lahtisaamine. Jne. Kui ilma rootimata sobivasse konditsiooni saab, siis pole kindlasti vaja.
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 08.10.2010 06:05:58 vasta tsitaadiga

jyrgen kirjutas:
Mul oli originaalpüsivaraga (ilmselt mingi jm, ei taiband vaadata enne kui seda väärakat KIES-i otsustasin proovida ja telefoni peeti lasin)

mina kardan selliseid asju, tavaliselt ei tohi torkida seda mis töötab. Aga kui asi on täitsa kindel, et need lagfixid töötavad ja muud head asjad (millest mul aimugi pole miks nad head on, peale selle et kõik räägivad neist) töötavad nagu sveitsi kellavärk siis tekkis selline ideoloogiliselt vale ja suisa tagurlik mõte et...

kas mõni proffessionaal (vanavoll näiteks või keegi) võtaks vaevaks (raha eest muidugi, natuuras ei kujuta asja ette ja aitäh eest ei anta enam isegi kere peale) vaadata minu telefon üle ja teha see kiiremaks, praktilisemaks ja ilusamaks, ning seletada mis asi milleks hea on, ja aidata peale panna näiteks see 2.2 (tuleks tema juurde oma telefoniga kui ta kusagil töö juures või jõudehetkel on)

Tglt krt peaks sellest paljut tegema Samsungi profid oma kodukal, aga selle asemel jookseb mul arvutis KIES kokku - ehk nagu eelmine väljendas, peeti- mida nad promovad, täpsemalt contents manager ja siis kogu programm takkaotsa kui manageri peale klõpsan - ma ei ole isegi jõudnud niikaugele, et selle vajaliku ja huvitava programmiga telefon ära surkida.

.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 08.10.2010 07:24:46 vasta tsitaadiga

tumbuser - kannata parem sinnani, kui ametlik froyo väljas. Kui ise ei julge seda kiesi kaudu peale lasta, siis saad ehk kuskil mingitel samsungi poistel lasta teha. Selliseid prerelease asju panna kellelegi, kes ei saa isegi aru, miks mida ja kuidas - sellel pole pointi. Kui asi huvitab, siis loe erinevaid foorumeid, kus teemast pajatatakse ning katsu enda teadmised vajalikule tasemele viia.

Vabanda väga võrdluse eest, see ei pruugi nii olla, kuid mina kardan selliseid asju - mul on kogemus arvutitega. Seadistad inimese jaoks pilli oma käe järgi ära, sest ta tahtis ju parimat ning siis pean vastama kõnedele ööl ja päeval järgmise kolme-nelja kuu jooksul, et kuule - "vaatasin, et sa olid selle peale pannud, et mis see minu jaoks nüüd asja paremaks teeb?" või " kuule, ma vaatasin, et mina oma arvutist seda ei leia, kas võin midagi panna või tuled läbi ja paned ise..."

Ühesõnaga - kui asjast kohe üldse aru ei saa, siis pole ehk pointi lihtsalt labelite (ooo FroYo 2.2, 2x suurem quadranti skoor jne) pärast oma telefoni pimpida. Kui ajapikku tekib arusaam, mis mingi tegevuse tagajärjel muutub ning oled valmis võtma riski telefoni jäädavalt rikkuma, siis anna aga tuld - küta või mitu erinevat romi päevas peale ja uuri, mis neis teistsugust on võrreldes stock sisuga.

Sorry aga ma ei saanud keelt hammaste taga hoida icon_razz.gif

Nu
HV Guru
Nu

sõnum 08.10.2010 07:52:49 vasta tsitaadiga

jyrgen kirjutas:
Aga lagfix parandabki eelkõige quadranti tulemust, tegelik kasutuskogemus ei ole sellega alati proportsionaalne

proportsionaalne kiiruse kasv ei ole aga kiiremaks/sujuvamaks läheb igatahes. Uus mood on nüüd koguni 2 lagfixi korraga ehk voodoo fixile (ext4
partitsioon) otsa lastakse oclf (ext2) ja pidavat veel parem saama. icon_lol.gif

tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 08.10.2010 09:02:01 vasta tsitaadiga

Kuskilt on jäänud silma, et enne uue fw flashimist, tuleks pill unrootida ja igasugu lagfixid eemaldada. Ise mõtlen, et kas see ikka on päris hädavajalik? Kui niikuinii repartition tehakse ja plaanin ka sisese sd puhtaks teha - siis põhimõtteliselt pole ju sellel flashimise eelsel võimlemisel võimlemisel väga pointi ju? Või siiski?
Vici
HV kasutaja

sõnum 08.10.2010 09:43:26 vasta tsitaadiga

Kas galaxy-le pakub ka mingi aeg 2.2 läbi wifi võrgu peale panna,nagu seda pakkus mõni aeg tagasi desirele otse mobiilist
HV Guru
Nu

sõnum 08.10.2010 09:47:21 vasta tsitaadiga

ToTuMaN kirjutas:
Kuskilt on jäänud silma, et enne uue fw flashimist, tuleks pill unrootida ja igasugu lagfixid eemaldada.

lagfixi võiks eemaldada kui läbi kiesi teed update. odini ja re-partition optioniga ei ole vaja.
root ei sega üldse olenemata kuidas teed.

tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 08.10.2010 11:58:39 vasta tsitaadiga

ToTuMaN kirjutas:
Sorry aga ma ei saanud keelt hammaste taga hoida

einoh, kõik on ju õige. icon_razz1.gif Eks ma ootan kui samsungi vennad lasevad ametlikud täiendused välja.

________

Küsin aga töötava põhivara kohta: google mapil põhinev GPS on aga lolliks läinud. - paneb mind 500 m eemale asukohast kus elan ja pakub asukohaks firmasid. Mujal näitab minu asukohta õieti. Enne näitas ka elukohas olemist täpselt, aga nüüd on jah selline jama. Kas seda GPS seadistada annab, olen kõik kohad telefonis läbi otsinud ja ei oska enam. Lootsin, et seal on võimalik korrigeerida - tõmbad mehaaniliselt noole tegelikku asukohta ja siis telefon teeb vajalikud korrektuurid. Aga ei tee. Ei tea mis sel viga võiks olla ja kuidas seda parandada?

_______

Sandrew kirjutas:
tumbuser- http://www.amazon.de/Original-Suncase-speziell-Samsung-Rueckzugfunktion/dp/B003TNSPV6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1286455204&sr=8-4

Poolteist kuud seda kasutanud, väga mugav ning turvaline.

Uurisin netikullerist, et mis hinnaga kohale tooksid. Küsivad 15 eurise asja eest 32 euri icon_eek.gif

.

viimati muutis tumbuser 08.10.2010 12:05:50, muudetud 1 kord
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 08.10.2010 12:03:38 vasta tsitaadiga

viga (kui seda üldse on) on imselt mujal aga kui sul on maps v4.4 siis võid proovida uuendada 4.5 peale ja vaata kas läheb paremaks.
tagasi üles
dataq
HV kasutaja

sõnum 08.10.2010 13:25:48 vasta tsitaadiga

Tere,

Lasin 2.2 peale ver I9000XXJP3, KERNEL 2.6.32.9 ja tulemusega rahul. Lag kadunud ja pill hulga kiirem.
Müstiline probleem oli alguses facebooki synkimisega. Synkis korralikult aga tekitas topelt kontaktid. Pärast mitmekordset accoundi ja kontaktide kustutamist sain tööle. Nimelt tuli puhtalt kontaktid peale lasta siis facebooki app telefoni, üks restart ja uus account uuesti telefoni. Peale seda toimib kõik perfektselt.
Skype jookseb ka nii mis mühiseb.
Neetud mure imelike kontaktide sidumisega ka kadunud. Nimelt vana versioon tekitas vahest uusi kontakte ja segas neid oma vahel võõraste numbritega.
Vastamata kõnedega tundub jama olema. Iga kord kui proovin kiirelt ekraanilt puzzle kokku tõmmata helistab millegi pärast esimesele vastamata kontaktile kuigi eeldaks, et helistab viimasele.

Keegi mulle täpselt rida realt APN konfi oskab öelda? MMS ei suuda tööle uuesti saada. Interenti osast sain jagu.
tagasi üles
Tuletegija
HV kasutaja
Tuletegija

sõnum 08.10.2010 14:05:17 vasta tsitaadiga

Njaa pole miskit öelda peris kabe isend. Ise kolisin JM8 peale. Üks asi mis selle telefoni puhul alguses häiris oli see et paremal pool see ekraani ümber ääris kiuksus. lahenduseks oli jupike paberit selle ääre ja korpuse vahele icon_biggrin.gif Uurisin googlest kah, päris mitmes foorumis on samasugust korpuse kägisemist täheldatud.
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 08.10.2010 16:43:16 vasta tsitaadiga

Eclairi huvilistele teadmiseks, et JM9 on saadaval.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 08.10.2010 16:59:02 vasta tsitaadiga

Oot kas antud telefonil on üle USB laadimine?
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 08.10.2010 18:25:26 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:

proportsionaalne kiiruse kasv ei ole aga kiiremaks/sujuvamaks läheb igatahes. Uus mood on nüüd koguni 2 lagfixi korraga ehk voodoo fixile (ext4
partitsioon) otsa lastakse oclf (ext2) ja pidavat veel parem saama. icon_lol.gif

Ja sinna otsa veel Apps2NAND - mõned kõige sagedamini kasutatavad programmid NAND-i. Eelkõige Quadrant icon_lol.gif

Nu kirjutas:

lagfixi võiks eemaldada kui läbi kiesi teed update. odini ja re-partition optioniga ei ole vaja

Kinnitan. Esimese orki ise astusingi ükskord. Samas pakkus see sunnitud vajaduse kogu see temaatika foorumeist põhjalikult läbi lugeda ja see tuli kindlasti kasuks.

dataq kirjutas:

Keegi mulle täpselt rida realt APN konfi oskab öelda? MMS ei suuda tööle uuesti saada. Interenti osast sain jagu.

Mul ei ole konfigureeritud ühtki muud rida peale selle, et APN=internet.emt.ee. MMS pole kunagi kasutanud, vbl pole konfigureeritud üldse selleks, aga abikaasa telefonis on sealkohal APN=mms.emt.ee ja jällegi kõik muud on määramata.

Laadimine on üle USB jah, arvutist või seinast või autost. Kas see pole nüüd juba EL kohustuslik standard?
tagasi üles
hemmar
HV kasutaja

sõnum 08.10.2010 18:46:48 vasta tsitaadiga

Keegi seda TV-outi ka katsetanud on? Ma ostsin ELFAst kalli raha eest kaabli, mis peaks nagu idee poolest töötama aga siiani proovitud kahes (kineskoop)telekas pole pilti ette saanud. Ei teagi, et kas on asi nüüd kaablis, telefonis või hoopis telekates.
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 08.10.2010 19:05:22 vasta tsitaadiga

ma nokia 5800xm kaabliga proovisin aga pilt on s**t.
töötas mul muidu lcd ja ka kineskoobi taga.

tagasi üles
Sandrew
HV vaatleja

sõnum 08.10.2010 19:32:10 vasta tsitaadiga

tumbuser - tellisin selle koti tookord koos telefoniga ja postikulu oli kokku miski 7 euri. Läbi mitme firma tellimine ajab kulud kõrgek
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 10.10.2010 14:30:07 vasta tsitaadiga

Paluks abi...
Kuidas saab muuta Marketist downloaditud ja installitud mVideoPlayerit default playeriks?
Et näiteks AllShare kaudu vaadatavad videod avaneksid seal?

EDIT: või oskab keegi õpetada, kuidas süsteemi videopleier subtiitreid näitama panna?

viimati muutis Six 10.10.2010 15:57:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 10.10.2010 15:25:50 vasta tsitaadiga

Peab kah minema vaatama Samsungi kodukale,mida uut pakuvad,mõnikord kipub nagu mõtlema pikemalt telefon...

Ja väheke häirib see kah,et kui näiteks võtad oma kõnelogidest mingi kontakti,helistad ära ja siis pead mitu korda seda"tagasi" noolt tallama,et jõuda tagasi nö "desktopile",sest muidu võib juhtuda,et taskus olles helistab telefon sellele viimati valitud isikule veel korra ...kas seda annab"modida" ka kusagilt või ei
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 64
tagasi üles
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 10.10.2010 16:45:39 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Paluks abi...
Kuidas saab muuta Marketist downloaditud ja installitud mVideoPlayerit default playeriks?

Kui failihalduris (mida iganes Sa selleks pruugid) mõnda filmifaili vajutad, peaks ette hüppama menüü, mis palub valida kõigi filminäitamisvõimeliste rakenduste vahel, ja seal all ka võimalik linnuke panna, et edaspidi kasutataks valitud rakendust vaikimisi. Allshare kohta ei tea kas see kehtib. Vaikimisi määranguid saab maha võtta seaded/rakendused/vastava rakenduse pealt.
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 10.10.2010 17:01:38 vasta tsitaadiga

Tehtud ja proovitud aga kahjuks AllSharet see ei huvita - avab ikka videofaili süsteemipleieris.
Kui lihtsalt filmifailile vajutada, siis küll avab minu valitud pleieris. Aga vaja oleks just AllShares...

jyrgen kirjutas:

Kui failihalduris (mida iganes Sa selleks pruugid) mõnda filmifaili vajutad, peaks ette hüppama menüü, mis palub valida kõigi filminäitamisvõimeliste rakenduste vahel, ja seal all ka võimalik linnuke panna, et edaspidi kasutataks valitud rakendust vaikimisi. Allshare kohta ei tea kas see kehtib. Vaikimisi määranguid saab maha võtta seaded/rakendused/vastava rakenduse pealt.
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 10.10.2010 17:53:07 vasta tsitaadiga

Incikas kirjutas:
ja siis pead mitu korda seda"tagasi" noolt tallama,et jõuda tagasi nö "desktopile"

tagsi "desktopi" saab igast asendist ühe vajutusega ja see on home nupp.

tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 10.10.2010 18:11:06 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Paluks abi...

EDIT: või oskab keegi õpetada, kuidas süsteemi videopleier subtiitreid näitama panna?

AllShare on kasulik võibolla ainult telefon -> Tv puhul. Arvuti -> telefon puhul kasutan cifs-i.
Lisan siia cifs mooduli 2.6.29 kernelile, mountimiseks kasutan marketist tiritud cifsmanager-i.

http://www.upload.ee/files/854325/cifs.ko.html
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 10.10.2010 22:42:05 vasta tsitaadiga

Äkki keegi saab anda kasuliku viite, kuidas või millega mooduleid juurde kompileeritakse.

EDIT: kopisin cifs.ko telefoni.
Tõmbasin ja installisin CifsManageri.
Seadete all: Load cifs module V
Load via insmod V
Path to cifs.ko
/sdcard/Samsung..../cifs.ko

Add new share
192.168.1.2/Public
/mnt/cifs/Public

ja siis tuleb alla sinisesse kastikesse error:

Java.io.IOEXeption: Error running exec().
Commands: [su]Working Directory: null
Environment: null

Mida teen valesti?

õllekas kirjutas:

AllShare on kasulik võibolla ainult telefon -> Tv puhul. Arvuti -> telefon puhul kasutan cifs-i.
Lisan siia cifs mooduli 2.6.29 kernelile, mountimiseks kasutan marketist tiritud cifsmanager-i.

http://www.upload.ee/files/854325/cifs.ko.html

viimati muutis Six 10.10.2010 22:46:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 10.10.2010 22:44:13 vasta tsitaadiga

ee... paned cifs.ko sdcardile, laed marketist CifsManageri
no telefon peab rootitud olema + 2.6.29 kerneliga
voilaa
Manus

tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 10.10.2010 22:47:32 vasta tsitaadiga

Ja rootimine käib?
Väike abi oleks vaja.

õllekas kirjutas:
ee... paned cifs.ko sdcardile, laed marketist CifsManageri
no telefon peab rootitud olema + 2.6.29 kerneliga
voilaa
tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 10.10.2010 22:58:12 vasta tsitaadiga

Kõigepealt veendu, et sul 3button recovery töötab. Mu südametunnistus ei tahaks vastutada tellise eest icon_razz.gif

http://www.upload.ee/files/855301/SGS_Eclair_Easy_Rooting.rar.html
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 11.10.2010 12:02:10 vasta tsitaadiga

Tänud.
Õnnelikult rootitud ja ka cifs hakkas nüüd tööle.

EDIT:
Nüüd huvitaks 2.2 pealepanek Odiniga.
Videotutorialid vaadatud - kust saaks vajalikud failid?
PIT, PDA, PHONE, CSC ???

õllekas kirjutas:
Kõigepealt veendu, et sul 3button recovery töötab. Mu südametunnistus ei tahaks vastutada tellise eest icon_razz.gif

tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2010 14:09:23 vasta tsitaadiga

Ei tea, kas keegi teeb ka eestikeelseid ja eestlastele mõeldud apps-e? Näritud õuntel on olemas mõned. Ise näiteks unistaks, kui keegi teeks maarahva tähtpäevadega kalendri, see mis nendes ruunides on ja sünkroniseeriks selle telefonis oleva kalendriga.

.
tagasi üles
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 11.10.2010 14:18:05 vasta tsitaadiga

"Eesti epifüütsed suursamblikud" oled läbi töötanud? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Sandrew
HV vaatleja

sõnum 11.10.2010 15:50:07 vasta tsitaadiga

http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm

Six - seal kõik vajalik olemas.
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 11.10.2010 16:23:10 vasta tsitaadiga

samfirmwares on küll tabelis, et JPK jaoks on 803.pit aga sellega oli alguses paljudel probleeme.
ise flashisin 512.pit'ga.

tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 11.10.2010 16:24:47 vasta tsitaadiga

Seega... kasutada 803 või parem 512?

Nu kirjutas:
samfirmwares on küll tabelis, et JPK jaoks on 803.pit aga sellega oli alguses paljudel probleeme.
ise flashisin 512.pit'ga.
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 11.10.2010 16:52:47 vasta tsitaadiga

803 võib töötada aga kindlam on 512.
tagasi üles
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 11.10.2010 18:03:05 vasta tsitaadiga

Kasutasin ka 512 ja kõik töötab ladusalt.
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 11.10.2010 18:55:37 vasta tsitaadiga

Kas 2.2 rootimiseks võib seda sama kasutada?

Ja veel - kui nüüd teha alguses ikkagi 803-ga ja midagi peeti läheb, siis on ikka võimalus asja korrata, kasutades 512?
Ja kuidas aru saan, et peeti läks?
Telefon lihtsalt ei lähe käima või on mingid muud kavalamad tunnused?
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 11.10.2010 19:06:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ei stardi üldse või jääb restartima.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 11.10.2010 19:32:10 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
tsitaat:

ei stardi üldse või jääb restartima.

Ja kas siis 3buttoniga ei pääse enam kah löögile, et uuesti panna?

Mis infi pit failis üldse edastatakse?
Ehk teisisõnu - kui valin 512, mis siis tehakse teisiti või jäetakse tegemata?
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 11.10.2010 19:33:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja kas siis 3buttoniga ei pääse enam kah löögile, et uuesti panna?

Pääseb ikka kuna all hoides stardib telefon teise reziimi võrreldes tava startupiga thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 11.10.2010 19:56:12 vasta tsitaadiga

3 buttoniga pääseb ikka löögile. Pit sisaldab infot loodavate partitsioonide kohta. Ma olen aru saanud, et täpselt sellest suurt midagi ei teata, sest see (kogu Odin) on Samsungist lekkinud töövahend.
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 11.10.2010 20:05:20 vasta tsitaadiga

jyrgen kirjutas:
3 buttoniga pääseb ikka löögile. Pit sisaldab infot loodavate partitsioonide kohta. Ma olen aru saanud, et täpselt sellest suurt midagi ei teata, sest see (kogu Odin) on Samsungist lekkinud töövahend.

Nii - nagu öeldakse, et ikka enne ei usu, kui ise järele proovinud.
Tõsi ta on - 803-ga ei lähe telefon käima.
Bootimisel annab errorit, et ei saanud part E mountida ja seoses sellega ka updeitida mediat.
Panin uuesti peale ja nüüd 512-ga.
Nüüd tundub OK olevat.
SOOVITUS: TÕEPOOLEST EI MAKSA 803 kasutada.

Proovin veel ära rootida ja siis Titanium Backupiga andmed tagasi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 51, 52, 53  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.