Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Formula 1 2010 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 68, 69, 70  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
IvarV
HV kasutaja
IvarV

sõnum 07.10.2010 21:08:22 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, mul jookseb kõik ilusti. Graafikakaart on 1gb Hd 5670 ja Prose on AMD Phenom II x4 965 BE.
Proovin kunagi rooli ka. Aga kuidas te autot täpsemini seadistada saate? Mina olen siiamaani ainult need quick settingud leidnud.
Ning see rating vms on see asi mis peale esimest sõitu mul mingi 6 peale hüppas? See punane kast mis on nagu level vms?
See on mul 11 praegu, olen päris palju sõite juba võitnud ja praegu olen esimene tabelis.

viimati muutis IvarV 07.10.2010 21:11:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 07.10.2010 21:11:22 vasta tsitaadiga

minu saani(amd athlon x2 6000+, radeon 5770, 6gb DDR2) peal jookseb ka ilusti üle 35 fps enamasti. aga mul reso 1280 ka.

täpsemad seadistused saad sealt monitorist mis sul nina ette topitakse.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.10.2010 21:13:55 vasta tsitaadiga

IvarV kirjutas:
Ma ei tea, mul jookseb kõik ilusti. Graafikakaart on 1gb Hd 5670 ja Prose on AMD Phenom II x4 965 BE.
Proovin kunagi rooli ka. Aga kuidas te autot täpsemini seadistada saate? Mina olen siiamaani ainult need quick settingud leidnud.

Boksis istud siis vaata sinu auto peal oleva ekraani peale ja vajuta enter.Seal saad vaadata täpselt kõigi sõitjate aegu igal sektoril.Hetke ilmaolusid ja viimane mutrikesega ikoon on auto täppisseadistamine.
Kui ise ei mõika, siis siit saad saeded mida pärast enda vajadustele kohendada: http://www.racedepartment.com/f1-2010-setups/
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Rainpoiss
HV vaatleja
Rainpoiss

sõnum 07.10.2010 22:05:28 vasta tsitaadiga

Mis teie ajad monacos on? endal 1.15.752
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.10.2010 22:12:21 vasta tsitaadiga

Rainpoiss kirjutas:

1.22 on rekord icon_redface.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Kemmukas
HV kasutaja
Kemmukas

sõnum 07.10.2010 22:29:14 vasta tsitaadiga

Rainpoiss kirjutas:

Mis autoga ka? icon_rolleyes.gif Endal mingi 1.17.6xx Lotusega.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 07.10.2010 22:29:47 vasta tsitaadiga

Rainpoiss kirjutas:

1.16 miskit, sauberiga, klavikaga , abid maas ja traction control medium.

Rainpoiss
HV vaatleja
Rainpoiss

sõnum 07.10.2010 22:43:06 vasta tsitaadiga

Kemmukas kirjutas:
Rainpoiss kirjutas:

Mis autoga ka? icon_rolleyes.gif Endal mingi 1.17.6xx Lotusega.

Toro Rosso. Kõik abid maas, auto vähe perutas.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
3lku
HV vaatleja

sõnum 08.10.2010 15:11:10 vasta tsitaadiga

keegi söity tahab teha mingiaeg siis lisage mind. windows live : elvisdaddy
mängin rooliga.

career mode on hetkel 2 hooage sain mclareniga lepingu. köik assistid on off, fuel ja tire wear on ai raskusaste on legend. ja ikkagi juba 1 hooaeg kui alustasin virgin tiimis vöitsin köik 19 practice quali ja söitu. siis 474 points total. icon_biggrin.gif
ja mclareniga on asi palju lihtsam veel. kuidagi ise ei saa ai taset veel juurde kruttida?

siin on eilsest söidust 1 ring kui mötlesin et laen siis youtube kui söber tahtis näha. http://www.youtube.com/watch?v=f6IDJDiqvKg
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 08.10.2010 15:55:17 vasta tsitaadiga

Sed võivad kõik rääkida, et neil abid maas. Reaalselt aga ei pruugi olla.
3lku
HV vaatleja

sõnum 08.10.2010 16:38:46 vasta tsitaadiga

ma arvan et se on ju aru saada kui abidega söita
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.10.2010 17:38:29 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
Sed võivad kõik rääkida, et neil abid maas. Reaalselt aga ei pruugi olla.

Mul on sellised seaded:
Spoiler Spoiler Spoiler

Braking assist on off, kuna see on liiga aeglane.Lähed kurvi ja raisk pidurdab hoo mitmeks sekundiks praktiliselt maha icon_mad.gif .Nt rFactoris on Braking assist:low säte mis tähendab, et veidike aitab aga ei sega nii hullusti.Siin on kas off või on valikud ainult.

ABS välja lülitasin, siis hakkas auto üldse kahtlaselt käituma kurvides(spinoff).rFactoris on see mul väljas, kuna vahel lasen meelega rattaid blokki.Võimalik, et rooliga saab siin välja lülitada ilma, et nii väga mõjutaks juhitavust.

Traction Control osas pole valikut kahjuks.Ka rFactoris on see fullis mul.Klaviatuuriga ei saagi ilma selleta sõita.Asi nimelt selles, et klaviatuuriga ei saa rahulikult gaasi anda.Ütleme, et 50% näiteks.Seal tuleb kas 0% või kohe 100% ja kui TC oleks väljas, siis iga kord kui gaasi annaks tõmbaks auto spinni sisse, kuna kogu 100% power pannakse kohe rehvidele.

Dynamic racing line on väljas, kuna enamus radasid ma tean peast.Erandiks on Korea rada aga ideaaltrajektoor on niikuinii rohkem sisse sõidetud, seega selle põhjal näeb kah juba ära optimaalse trajektoori.

Gearbox on automatic peal, kuna mõistetavalt pole klaviatuuril eriti mugav käsitsi käike vahetada.Rooliga on hulga lihtsam ja saab seda teha nagu muuseas muu tegevuse kõrvalt.

PIT limiter ja control on manual, kuna meeldib, et endal vähemalt veidikenegi kontrolli on thumbs_up.gif

Rules on pildil küll reduced aga reaalselt mängus mina suurt vahet ei näe, seega full kõlbaks kah.

Tyre ja fuel simulation on sees, kuna need muudavad mängu reaalsemaks ja rehvide iseeneseslikku lõhkemise bugi mul õnneks ei esine.

Damage on fullis + mod mis annab veel 25% juurde max tasemele.Mulle meeldib damage on sõita(v.a tehnilised probleemid nagu käigukasti ja mootoririkked).Möödasõite teed hoopis teisiti ja ettevaatlikumalt kui tead, et auto võid ära lõhkuda.

AI difficulty on üks aste üle easy, kuna madala framerate tõttu olen paratamatult kehvemas olukorras võrreldes AI-ga.Ühtlasi pakub see piisavalt pinget hetkel, kuna AI pole liiga nõrk ja pean ikka tõsiselt pingutama, et head aega sõita(sõidus on lihtsam).Samas pole ka ulmeline, et eest ära sõidaks.Easy on liiga lihtne samas.Spa-s tegin kõigile +1 ring sisse ja ühele vennale peaaegu +2 ringi sisse.

Flashbacke on kaks.Täitsa ilma ei taha sõita, kuna vahel ei juhtu asjad oma vea tõttu.Näiteks ühes Catalunya kurvis keeras üks AI mu ees tee peale risti ja mina+ veel paar AI-d sõitsime esitiivad maha kõik.Teisest küljest ei taha ka, et liiga palju flashbacke oleks, kuna siis tegib god mode tunne ja paned suvalt icon_rolleyes.gif .Parem kaks tükki.Siis kui vaja läheb kasutad aga pead hoolikalt sõitma ja vaatama kas mingis olukorras ikka kasutada või üritada oma käel toime tulle.
tagasi üles
3lku
HV vaatleja

sõnum 08.10.2010 18:03:41 vasta tsitaadiga

klaviatuuriga on raske jah.
önneks mul on hea rool ja köik muud vidinad olemas nii et tuleb ainult hea poos leida icon_biggrin.gif kui täispikka rada söita siis jalad annavad tunda hiljem ja käed kah väsivad väänamisest.
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 08.10.2010 18:42:41 vasta tsitaadiga

Krt see Monaco on ikka raske rada...Teps mitte ei suuda normaalset aega väljavõluda. Või siis pingutan üle ja lõpetan kuskil seinas.
3lku
HV vaatleja

sõnum 08.10.2010 19:44:26 vasta tsitaadiga

viimane kurv on salakaval. kui veidikenegi liiga palju või vara annad gaasi siis on spinn kiire tulema icon_biggrin.gif ja siis 3 kurv enne tunnelit on steeringul full lock ja siis kah kui pole ilusti öiges kohas ei keera välja
tagasi üles
IvarV
HV kasutaja
IvarV

sõnum 09.10.2010 11:25:41 vasta tsitaadiga

Mul sama häda. Ei suuda nagu absoluutselt teises ja kolmandas sektoris head aega teha. Selle engineeri järgi on esimene sektor hea. Kasutan Easy AI-d ja Braking assist off, ABS on peal.
Ei ole eriti hea võidusõidumängudes, üle mediumi pole kuskil kellelegi ära teinud.
Kas Monaco spets seadistus aitab midagi?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.10.2010 12:17:38 vasta tsitaadiga

Paar asja mis käivad pinda.Lähen kvalis 3 ringi kütusekogusega rajale ja iga jumala kord karjub engineer, et kütus hakkab otsa lõppema.Seda niipea kui boksist välja saan.Ta võiks hoopis innustada a`la auto on kerge ja tee nüüd hea aeg thumbs_up.gif
Teine asi on, et ütleb <sisesta suvaline F1 piloodi nimi siia> on sinust 30 sekundit ees samas kui ma näen teda enda ees ja järgmine kurv olen möödas icon_lol.gif

Pagana hiina etapp sööb rämedalt rehve icon_eek.gif (või on mu seadistus selline?), et 11 ringi jooksul pidin 3 boksipeatust tegema icon_lol.gif .Alustasin Option-ga,planeeritud oli Prime kuuendal ringil aga pidin juba kolmandal sisse pöörama ja plaaniväliselt korra veel kaheksandal icon_confused.gif
Ometi lõpetasin 12 kohal icon_cool.gif

Nimelt veider, et kvalis paugutasin AI-d sel rajal aegu 1:40 ja alla aga mina sain läbi häda 1:55.+15sek seega.
Samas sõidus olin ma enne esimese ringi lõppu juba pooltest mööda sõitnud ja AI aegadeks näitas ikka 1:40 kanti icon_lol.gif

Seega kvali on muudetud täiesti mõttetuks asjaks.Ainult sinu stardikoht oleneb sellest.Reaalselt pole keegi sust kiirem, sest sõidus sõidad eriti kurvides ja pidurdusmaal nagu postidest mööda thumbs_up.gif

F1 2010 mitteametlik buglist kah:
tsitaat:
Priority=

-AI drivers not pitting at all in a race, or too many times.

-Times that are predetermined by cpu in qualy dont relate to actual race pace set by ai in race.

-pit lane exit/entry lines can be passed over without penalty! AI very often ignore the lines

-Fuel Sim ON, and Fuel Sim OFF: the players' car performance is noticeably affected,
but AI cars aren't?

-AI ghosting cars when entering pits also they slow down far too much before pitlane.

-Users reporting Corrupt Save Data (R&D causing this maybe)

-Freezing and locking up often

-Cars not being serviced in the pits and just sitting there, causing user to reset race if teammate is stuck

-driving assists abs staying active in sessions, unless proceed straight to hotlap or sector (when turned off)

-Pitstop exiting hesitation (see targa thread for temporary solution)

-Race results not portraying actual results

-AI blue flag issue, they get disqualified

-Pit limiter auto on regardless of setting. Whole Pit lane routine doesnt work properly.

-Damage not affecting AI

-Flashbacks ruining laptimes

-gaining places when no cars actually overtaken

-Slight lag on controls of car (mainly PC)

-excessive punctures & punctures being replaced with punctured tyres on same compound.

-Horrendous frameskips on certain track corners (monaco)

-when applying a flashback and re-continue mid trurn, the wheel whips aggressively

-Split timing to AI cars is a must! on screen.

Not Priority=

-Team mates showing incorrect on contract

-Driving line disappears often

-Wet Replay AI spray not visible

-Sound delay on shifting

-Sector 3 times don't stay up, you can't ever see your sector 3

-Tyre availability bug in practice sessions, e.g., no Primes available in P2 image

-live timer doesn't show personal best sector times

-third soft/hard tyre set not available in qualifying

-penalties given to player when ai hit you and also far too sensitive in certain forced situations

-IN/OUT laps not counted in lap count for sessions

-Odd objectives set by team (finished 22 then target was 12 in virgin?!)

-Occasional sound issue with rain sound on dry tracks/conditions.

-during a session the autosave symbol will continually spin.

http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/429298-unofficial-f1-2010-bugs-errors-list.html

Tundub, et halb jõudlus paljudel PC peal tuleneb sellest, et GPU on alautiliseeritud:
http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/435287-would-explain-low-fps-pc.html
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 09.10.2010 13:01:49 vasta tsitaadiga

tomorrow, sinu tsitaadis oli, et flashback rikub ringiaegu, mul just parandab. Kui näiteks sirge lõpus on sektori lõpp ja võtad flashbacki sirge peale, mul on paranenud aeg isegi 0.2 sekundi võrra, enamasti jääb suht samaks, aga halvemaks pole vist küll kunagi läinud.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 09.10.2010 13:21:47 vasta tsitaadiga

tomorrow, engineer hoiatabki paar ringi ette, kui kütus lõppema hakkab. seal pole midagi imestada. mu see imeliku gaasi käitumine oligi põhjustatud sellest, et ei pand tähele, kui insener hoiatas, et paak hakkab tühjaks saama ja paari ringi pärast oligi soss icon_biggrin.gif kõigepealt hakkas pööretega jamama, nagu tühjaks sõidetud muruniiduk, et võtab korra pöörded maha ja siis jälle üles. pärast võttis pöörded täitsa maha ja väike tõus on, siis oli tunne, et hakkab tagasi vajuma icon_lol.gif ma mõtsin, et mingi engine failure bug. loll mina.

mis hiina GP'sse puutub, siis seal säästa 3. quali voorus rehve niipalju, kui võimalik (sõidad ainult ühe kiire ringi) ja ofc 3. voorus värsked rehvid alla. sõidus lähed vist 4. ringil rehvivahetusse, enne rehvivahetust peedistad niipalju kui jaksad, peale vahetust kõvema seguga võta rahulikumalt. samal ringil, kui boxi lähed, peab ka veidi rahulikumalt võtma, et rwhvi ära ei lõhuks. minul igatahes toimis selline strateegia, virginiga 1. koht...

...
iisi AI'ga icon_lol.gif

automaat käigud ja sõidujoon peal abidest, igasugu aabeessid ja teetseed jms jura maas.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.10.2010 13:51:18 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
mis hiina GP'sse puutub, siis seal säästa 3. quali voorus rehve niipalju, kui võimalik

Ma skippisin üldse quali.Mõttetu mingite ulmeaegadega üritada võidu sõita.Pohh kui viimaselt stardin.Ma olen esimeses kurvis kibe käsi icon_cool.gif icon_smile.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 09.10.2010 15:09:08 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Ma skippisin üldse quali.Mõttetu mingite ulmeaegadega üritada võidu sõita.Pohh kui viimaselt stardin.Ma olen esimeses kurvis kibe käsi icon_cool.gif icon_smile.gif
hmm, vb siis mu stsenaarium oli selline, et qualis 1. koht ja siis tegin vedurijuhti icon_lol.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 09.10.2010 16:14:43 vasta tsitaadiga

vedurijuhina olles tuleb ikka ette seda et põhjustad kokkupõrget ja saad hoiatuse, isegi siis kui ei näe kes see tolvan taga oli icon_biggrin.gif.

PS. täna mehed kah suht skippisid quali icon_biggrin.gif. näis mis homne päev toob...

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 09.10.2010 18:25:56 vasta tsitaadiga

Selge, tundub, et ma karjääri ei mängigi ennem edasi kuni need põhi bugid ära patchitud. Mängin kõik abid maas ja 100% distance, milleks kui on võimalus, et poole sõidu peal ala jään pitti kinni või rehv puruneb ei millegipärast või siis AI masinad sõidavad nagu tühja paagiga thumbs_down.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.10.2010 00:35:23 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Selge, tundub, et ma karjääri ei mängigi ennem edasi kuni need põhi bugid ära patchitud. Mängin kõik abid maas ja 100% distance, milleks kui on võimalus, et poole sõidu peal ala jään pitti kinni või rehv puruneb ei millegipärast või siis AI masinad sõidavad nagu tühja paagiga thumbs_down.gif

Tõepoolest.Praeguses seisus nagu see mäng on peab ikka tõsine sadomaso massohist olema, et 100% race distance üritada sõita icon_razz.gif .85% võimalus, et ei jõua lõpuni kah icon_lol.gif
tagasi üles
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 10.10.2010 11:22:42 vasta tsitaadiga

Teami vahetades on uues kohas samad näod. thumbs_down.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Formula 1 2010 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 68, 69, 70  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.