Monitoril hakkas algul pilt kohati võbelema ja siis viskas pildi mustaks peenikeste värviliste triipudega ning siis lihtsalt tumehalliks. Ühendasin monitori videokaardi teise DVI-sse ja sain 15 minutit ilma võbelemiste jms PC taga olla. Paraku hakkas ka siin võbelus.....Puhastasin tolmufiltri ja ka proovisin igaks juhuks videokaarti pesasse natuke suruda. Tundub, et tegemist on siiski monitori probleemiga, sest vana monitor ja teler näitavad pilti kõrval kenasti. Tundub, asi on kuidagi kuumenemisega seotud. Kui monitori välja korra lülitan siis on mõneks ajaks pilt jälle ees. Ega see vist parandatav ei ole...
512MB Club3D 8800GT (Accelero S1 Rev2+turbo module)
monitor Iolair MB24W(1920x1200)
Võta lahti, seal on üks kondekas ära pungunud...tinuta too lahti ja osta uus asemele, miski 6 eeku oli tartus oomipoes vist, ja pane too asemele ja ladna...vaat et polaarsus õige oleks, kui tagasi paned
Olen vist liiga lammas selleks Üritasin monitori avada, aga ei suutnud seda. Jootmisega saaks võib-olla isegi hakkama, vähemalt jootekolb on olemas. Äkki on kellelgi kogemusi avamisega?
Olen vist liiga lammas selleks Üritasin monitori avada, aga ei suutnud seda. Jootmisega saaks võib-olla isegi hakkama, vähemalt jootekolb on olemas. Äkki on kellelgi kogemusi avamisega?
6EEK remondist võib und näha..
Ise lahti kakkuda ei soovita, youtube ilmselt aitab õpetusega, kui kergem lõhkuda, kui parandada... Endalgi on suht valus monitore lahti kakkuda ... Toorelt ja tuimalt vaja kiskuda...
Monitor ise on liiga hea, et teda kohe nurka visata. Hetkel olen olnud 40min monitori taga ilma probleemideta. Äkki tõesti kondeka vahetus aitab siis ei mataks teda kohe maha.
Enim monitore käivad kokku-lahti kõik ühe ja sama skeemi kohaselt, et
-kate koosneb 2-st poolest
-ning plastiknagad hoiavad neid mõlemaid pooli koos.
Peene töövahendiga ettevaatlikult need plastiknagad lahti ja pärast kinnipanekul vajutad need kinni tagasi.
Nii, et ei midagi keerukat - ainult ettevõtmise asi.
Ja kui ise ei julge, siis naabrinaise mees ikka julgeb.
Sain siis monitori korpuse lahti, ise ma punnis kondekat tuvastada ei suutnud. Täna olen probleemideta selle sama monitori taga istunud mingi 1,5h. Lisan siia pildilingi.
Ja ka youtube lingi
On olemas ka muid varinate, mitte ainult lõhkine kondensaator.
1. Mingi kehv jootekoht - uuri terava silmaga üle ja jooda kahtlased kohad üle.
2. Kõrge sisetemperatuuri tõttu hakkab mõni detail lollusi tegema.
- Ja sellist viga tihti lahtise kaane korral ei saagi niisama lihtsalt avastada, kuna lahtise kaane korral on temperatuur oluliselt madalam, kui kinnise korpuse korral.
- sel juhul võib olla abiks lisaventilaator, mis sisemise kuuma õhu välja puhub.
Olen nädal aega monitori taga olnud ja ei mingit probleemi, täiesti arusaamatu. Huvitav, kas DVI kaabli anomaaliad ei võinud olla? Peab teise kaabli soetama, et kui midagi taolist veel juhtub, saaks testida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.