Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
30.09.2010 12:19:15
|
|
|
tahanteada, olen selles päris kindel, et mastis on need kiirused olemas, sest muidu poleks ma vast rääkinud kiiruse langemisest ja HSDPA lülitumisest WCDMA peale. Samuti on signaali tugevus vastuvõtupunktis enam kui piisav ehk valdavalt 90-100% võimalikust. Kõik jamad aga hakkasid koos Elisa suvise kampaaniaga pakkuda kõigile üliodavalt igasuguste piiranguteta mobiilnetti ja häiribki just see, et nüüd kus on asutud taas piiranguid rakendama, mis peaksid nagu igasuguseid koormusi vähendama ja kvaliteet sellest tulenevalt paranema näivad tegelikult probleemid hoopis süvenevat, mis viitab lihtsalt Elisa suutmatusele oma võrke ja seadmeid ning kogu teenust vajalikul tasemel hallata. Ja ei maksa jälle rääkida, et peaksin oma aega võrgu monitooringule, pretensioonide esitamisele jne. kulutama. Mingil hetkel hääletan lihtsalt rahakotiga ja kõik aga siin kirjutan sel teemal lihtsalt seetõttu, et need kes pole veel Elisa kliendid, teaksid, mis variandid neid ees ootavad juhul kui keegi neist peaks kavatsema klubiga liitumist !
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.09.2010 12:29:34
|
|
|
Ja miks arvad, et teistes firmades pole monitoorimisi vaja teha ja endale vajaliku eest vaielda ega v6idelda. Huvitav, et tänapäeva noored nii lihtsalt alla annavad!
Ja siis imestavad, et rohkem, kui vaja maksavad...
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
30.09.2010 23:26:07
|
|
|
mina olen rahul, eriti veel nii kaua, kui asi ka stabiilne on, pole kunagi olnud elueesmärki kogu internetti "diunlõudida" (selleks on kaabel, aga nii mõnigi ei taha sellest aru saada). Ja see on mu ainuke nett, juhet pole, ei näe vajadust...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
daff
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
01.10.2010 09:28:04
|
|
|
tänud eelnevale. tahan just täna minna võtta ja prooviks siis seda Elisa värki
eks siis annan lastele pakendi avada
või siis laseks kohapeal klienditeenindajal avada
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.10.2010 11:40:04
|
|
|
Kuna tundub, et Elisa on ainus, kes pole oma M-interneti päevapiletit idiootlikule kalendripäeva süsteemile viinud, siis küsisin neilt selle "Parima hinna garantii" pakkumist: http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Teenused/492/Elisa-parima-Hinna-garantii
Eks näis, mida vastavad. Kui on soodsam Tele2-st, siis kolin ümber. Just sellesama M-interneti päevapileti pärast.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
01.10.2010 12:51:15
|
|
|
Njah, ootasin selle suve lõpu ära lootes, et äkki paketipõhised piirangud aitavad teenuse paranemisele. Muidugi mitte, ma hetkel sitsin M-elu 99 otsas, mis on 500megsi per kuu piiramata kiirusega. Piiramata minu tagumik, 0.46mbs Igatahes, lükkasin eile suvalise Tele2 SIMi sisse - 1.7mbs alla. Lükkasin täna suvalise EMT kaardi sisse - 2.2mbs alla. Seega jah, kahjuks vist peab hakkama EMT-ga läbirääkimisi pidama. Ei meeldi mulle see firma, aga korrliku andmesidet on mul lihtsalt vaja.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
01.10.2010 12:54:53
|
|
|
Pole midagi vastata, kuna teenus on soodsam ja lisaks tasuta proovivõimalus mida teistel pole
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.10.2010 13:04:17
|
|
|
madfury: Kuskohast Sa selle 500 kilobitise kiiruse 99 kroonise paketiga saad.
Elioni kiirusetest annab mulle "jonnakalt" kogu aeg sellise tulemuse, nagu
"Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 1.1 kuni 1.3 Mbps."
http://speed.hot.ee/
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
01.10.2010 13:24:58
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
Pole midagi vastata, kuna teenus on soodsam ja lisaks tasuta proovivõimalus mida teistel pole  |
Mis se Elisa ikka saab vastata - kellel Elisaga vilets levi aga EMTiga hea, see kolib nagunii üle sest olematu levi puhul, see hinna allalaskmine, klienti kinni ei hoia. Võrgu ehitus on kallis ja konkurendid panustasid eelmine aasta, niigi (vist) kolmandiku kohkem sinna.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
sheldon
HV kasutaja

|
01.10.2010 13:25:53
|
|
|
Pole midagi vastata, kuna teenus on soodsam ja lisaks tasuta proovivõimalus mida teistel pole :idea: |
Üsna sarnase vastuse soovisin postitada.
Hetkel Pärnus, vana mudaravila ees.
MiNT Business Light
Marcor1 mõttekäigu kohta - Kust sellised arusaamad üldse tulevad? Soovitan tungivalt kontrollida seadmeid. Kasutajana võrgu kallal küll ei julgeks sõna võtta. Infot eelnevalt kontrollida kui interneti tapeeti sodida.
_________________ signature
viimati muutis sheldon 01.10.2010 13:31:54, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
01.10.2010 13:31:27
|
|
|
tsitaat: |
Võrgu ehitus on kallis ja konkurendid panustasid eelmine aasta, niigi (vist) kolmandiku kohkem sinna.
|
Usud ka mida kõik reklaamivad
Mis se Elisa ikka saab vastata - kellel Elisaga vilets levi aga EMTiga hea, see kolib nagunii üle sest olematu levi puhul, see hinna allalaskmine, klienti kinni ei hoia.
|
See vist toimib pöördvõrdelisena kõikide operaatorite vahel
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
01.10.2010 13:53:43
|
|
|
Võrgu ehitus on kallis ja konkurendid panustasid eelmine aasta, niigi (vist) kolmandiku kohkem sinna.
|
Usud ka mida kõik reklaamivad |
Ei, ei usu "piiramatu maht"; "maksad ainult 350.- kuus"; "tasuta omavahelised kõned igevesti"; "ülikiire internet"; "3.5G võrk teie piirkonnas" jne...
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
01.10.2010 13:59:44
|
|
|
tahanteada, Mulle ei ole oluline niivõrd see 99 krooni hind, vaid kiirus. Ma alguses võtsin Mint Strongi ja sain sama kiiruse - mille krdi pärast ma peaks seda summat maksma?! Võtan EMTist selle S või M (124EEK/171EEK) ja saan vähemalt 3x kiirema ühenduse ja maksan rohkem 35 krooni. Minu raamatus on see võit. Pealegi puudub mahupiirang. Ma räägin telefoniga vähe niikuinii, et liidan mingi minimaalse kõne asja ka EMTis juurde ning olen kindel, et saad odavamalt parema teenuse, kui praegu Elisast.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
01.10.2010 14:02:02
|
|
|
Võtan EMTist selle S või M (124EEK/171EEK) ja saan vähemalt 3x kiirema ühenduse ja maksan rohkem 35 krooni.
|
Miks sa nii kindel oled EMT töötab nõuetekohasealt sinu asukohas.
tegeled hiromantiaga ?
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
sheldon
HV kasutaja

|
01.10.2010 14:06:50
|
|
|
Eks aeg näitab, kas nende nö uute EMT pakettide kallal hakatakse sama moodi võtma. 3 ja 6 Mbit/s lubatud kiirused on ilmselgelt liiast. Ja kellel peaks liikumises üldse nii suuri kiirusi vaja minema?
_________________ signature |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
01.10.2010 14:21:50
|
|
|
sheldon kirjutas: |
Ja kellel peaks liikumises üldse nii suuri kiirusi vaja minema? |
Ega kõik ei liigugi nendega s.t. ei kasuta käimise või sõidu ajal vaid peatudes, kuhugi teatud kohta jõudes või üldse kohtpaikselt jne. EMT-ile annab suure eelise avaliku staatilise IP aadressi võimalus. Ilmselt tuleb ka kolimine ette võtta kuna levi on neil mõlemil suht sarnane, tõsi küll tibake EMT kasuks..
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
01.10.2010 14:49:01
|
|
|
wanawoll, Kui sa mu üleeelmist postitust oleksid lugenud, siis ma kirjutasin, et olen EMT simiga proovinud.
madfury kirjutas: |
Lükkasin täna suvalise EMT kaardi sisse - 2.2mbs alla. |
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
01.10.2010 15:02:19
|
|
|
Njah, ootasin selle suve lõpu ära lootes, et äkki paketipõhised piirangud aitavad teenuse paranemisele. Muidugi mitte, ma hetkel sitsin M-elu 99 otsas, mis on 500megsi per kuu piiramata kiirusega. Piiramata minu tagumik, 0.46mbs Igatahes, lükkasin eile suvalise Tele2 SIMi sisse - 1.7mbs alla. Lükkasin täna suvalise EMT kaardi sisse - 2.2mbs alla. Seega jah, kahjuks vist peab hakkama EMT-ga läbirääkimisi pidama. Ei meeldi mulle see firma, aga korrliku andmesidet on mul lihtsalt vaja. |
Mis seade sul on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
01.10.2010 15:13:07
|
|
|
vana_urr, HTC Desire
_________________ Avatar by Flacko |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
01.10.2010 18:09:35
|
|
|
wanawoll, Kui sa mu üleeelmist postitust oleksid lugenud, siis ma kirjutasin, et olen EMT simiga proovinud.
Lükkasin täna suvalise EMT kaardi sisse - 2.2mbs alla. |
|
Sorts see jäi kahesilma vahele, ära pikka viha pea
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Thetommi
HV kasutaja

|
01.10.2010 18:26:53
|
|
|
Niisiis, küsiksin mis vahe on HSPA-l ja WCDMA-l? WCDMA levi tugevust näitab 97%, niipea kui hakkan internetti kasutama läheb ümber HSPA-ks 41-70%.
Ja siis küsiks millest nii suur stabiilsuse erinevus, kahest eri kohast alla laadides:
Spoiler 
Youtubes videosi vaadates suht häirib see hakkimine.
_________________ Enne mõtle, siis ütle. |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
01.10.2010 19:59:13
|
|
|
Stiilinäide Lastekodu tänav Tallinn (viimane korrus) E1752 pulk
firemark kirjutas: |
kui poleks seda 1000eeku trahvisummat lepingust üles ütlemisel siis lõpetaks kohe ära. |
1000 eek trahv?
8. Liitumislepingu ülesütlemine ja lõppemine
8.1. Liitumislepingu lõppemine võib toimuda kas Kliendi või ELISA algatusel Liitumislepingu ülesütlemisega või Osapoolte kokkuleppel.
8.2. Klient võib Liitumislepingus sätestatud korda järgides Liitumislepingu ilma ette teatamata igal ajal üles öelda. Kirjalikus vormis sõlmitud Liitumislepingu ülesütlemiseks tuleb Kliendil esitada ELISA-le kirjalik avaldus. Elektroonses vormis sõlmitud Liitumislepingu ülesütlemiseks on Kliendil võimalik esitada elektroonses vormis avaldus ELISA iseteenindusbüroo vahendusel.
8.3. Liitumislepingu ülesütlemine ei vabasta Klienti kohustustest tasuda arveid ELISA poolt Liitumislepingu alusel osutatud Teenuste eest.
8.4. ELISA võib Liitumislepingus sätestatud korda järgides Liitumislepingu üles öelda, sellest Klienti teavitades, kui:
8.4.1. Teenuse osutamine Kliendile on ELISA poolt mõnel punktis 4.6. nimetatud alusel piiratud ning piiramise alus ei ole ühe kuu jooksul ära langenud;
8.4.2. esinevad muud Eesti Vabariigi seadusandlusega ettenähtud asjaolud, sealhulgas Liitumislepingu täitmise võimatus, Kliendi piiratud teovõime, esindusõiguste vastuolulisus või puudumine;
8.4.3. Kliendi suhtes on algatatud pankrotimenetlus või juriidilisest isikust Kliendi suhtes likvideerimismenetlus.
8.5. Liitumislepingu ülesütlemine ei too endaga kaasa Liitumislepingu alusel Kliendi poolt võlgnetavatelt summadelt viiviste arvestamise katkestamist ega viiviste tasumise kohustusest vabanemist.
8.6. Hiljemalt 2 (kahe) kuu möödumisel Liitumislepingu lõpetamise kokkuleppe sõlmimisest või Liitumislepingu ülesütlemisest esitab ELISA Kliendile lõpparve Liitumislepingu alusel osutatud Teenuste eest. Lõpparve tuleb tasuda hiljemalt arvel märgitud maksetähtajaks. Ettemakse jäägi olemasolu korral tagastab ELISA selle Kliendi poolt näidatud arveldusarvele. |
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
01.10.2010 20:18:44
|
|
|
juutuubi kiiruse kõikumist olen ise ka täheldanud, läbi VPNi saan ~5-7mbit, otse ~2-3 mbit. Kahtlane vähe...
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|