praegune kellaaeg 23.06.2025 02:04:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ullar
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
11.11.2003 16:16:08
Re: Pentium 4 Extreme Edition at 3.40GHz |
|
|
njah...100+W küttekeha 1K$ eest, kes kurat seda tahab?
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siil udus
HV veteran

|
11.11.2003 17:59:05
|
|
|
kõva jahutus peale ja läheb, aga huvitav kui palju seda ka kellata kannatab ?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Superglue
HV veteran

|
11.11.2003 18:03:33
|
|
|
Jaan, ma tahan. Kui raha oleks
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
11.11.2003 19:23:37
|
|
|
1K USD eest kalkulaator ja praepann ühes, tänan ei
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
11.11.2003 19:26:50
|
|
|
Ix kirjutas: |
1K USD eest kalkulaator ja praepann ühes, tänan ei |
2in1
see on ikka laiskade asi(kui kõõk käeulatusest
väljas ) või nendel kel pliiti ei ole
nõuab desktop korpust
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
A-Circus.
Kreisi kasutaja

|
11.11.2003 20:24:38
|
|
|
Njah näib et Intelil on tõesti probleeme 90nm juurutamaisega. Polnud ju algselt 130nm juures plaanis P4(ee)@3,4ghz välja tuua.
Ja kui ma nüüd õieti mäletan siis mingi eelmise aasta Dets-Jaan räägiti,et juba 2003 suvel on oodata 3,6ghz Presscotti.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
11.11.2003 23:33:28
|
|
|
Terve Intel on üks suur nalja number. Intel ei oska korralikke protessoreid teha. Nendel on mingi loll arusaam, et kiirus = jõudlus, mis ei ole sugugi nii. Selle asemel, et teha archidecture paremaks teevad nad ainult prossesid kiiremaks. Kiirus tekitab kuumust, kuumus nõuab jahutamist, parem jahutus maksab rohkem, hind tõuseb samas kui midagi prosse juures paremaks läinud ei ole. Hea näide on AMD. AMD on alati teinud paremaid prossesid kui Intel. (Seda väidab Tom's Hardware). Intel tahab võrdlust kiirustes? Väga hea. Võtame AMD Athlon XP 2.2GHz vs. Pentium 4 2.2GHz. Ei ole vist küsimus, kes kellele ära teeks. Kellel on vaja seda võrdlust Intel'iga näiteks: AMD Athlon XP 3200+ = Intel Pentium 4 3.2GHz. Minul ei ole seda vaja. Mul on vaja head prosset, mis töö ära teeks mitte mingeid numbreid, mis näitavad mingit X asja, mis ainult kruvib hinda juurde ning paneb arvutisõpru kurvastama. Siis panevad mind naerma mitmed Intel'i läbikukkumised. Näiteks nende tehing Rambus'iga, kus Rambus tõmbas kergelt öeldes Intel'il naha üle kõrvade. Intel on nüüdseks läinud üle DDR'i peale. Milleks välja mõelda mingi uus junn (Rambus RDRAM) kui SDRAM'i baasil sai teha DDRAM, mis on palju odavam. AMD nägi seda juba ammu ette, täiesti õigesti tegi. Intel mõtles, et paneb kõvameest aga asi kukkus haledalt läbi. Nalja teeb ka prossede temp. Intel, mis oli kuulus oma jaheduse poolest ei ole enam seda mitte. AMD'd annab paremini kelleta ning nad on ka jahedamad. Kellamine tähendab jällegi raha kokku hoidu, pikema ajalist kasutust. See on jällegi hea näitaja. AMD omanikud justkui saaksid mitu prosset ühe hinnaga. Ma ei pea muretsema, et aasta pärast on minu 2200+ juba vananenud. Ma lükan asja 2600+ peale ja elan rõõmasalt aasta edasi. Miks ei saa Intel'it nii hästi kellata? Vastus on enam kui selge. Intel kaotaks sellega raha, prossesid ostetaks vähem. Kohe näha, milline firma on tarbija sõber. Ning nüüd trumpäss. Intel töötab Microsoft'iga koostöös välja asja mille nimi on Fritz Chip. Asi, mis muudab arvuti kasutamise litsentside luupainajaks. Kujutage ette olukorda: mul on mitu muusika CD'd, ma tahan neid Winamp'is kuulata rahulikult ja ma teen need enda tarbeks mp3'deks, et mitte kogu aeg plaati vahetada. Nüüd tuleb mängu Fritz Chip, mis on integreeritud prosse külge !!! asi nimelt hakkab kontrollima kui legaalsed need mp3'd on ja kui litsentsi ei leia siis kustutab need kõvakettalt. Kuskile pole öeldud, kas see saab reaalsuseks aga see on Microsoft'i plaan ja Intel aitab sellele kaasa (vabatahtlikult). Kas AMD läheb sellega kaasa? Ei tea aga AMD pole aidanud seda teha vähemalt. arvate, et Fritz Chip on kauge tulevik. eksite, see on laborites valmis ja ootab rohelist tuld ainult. idee poolest peaks see ilmuma koos Microsofti järgmise Windows'iga... Windows Palladium (codename Longhorn). Pange kildudest kokku tervik ja siis on näha mis firma Intel tegelikult on. Intel on kalkulaatorite valmistaja. Korralikke prossesid valmistavad AMD, Compaq, Sun Microsystems, Apple ning välja ei jää ka Silicon Graphics. Need on tõsised tegijad.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
11.11.2003 23:53:06
|
|
|
Nõustun sinu tekstiga...
eriti ei meeldi see Fritz Chipi asi
aga!
tsitaat: |
Korralikke prossesid valmistavad AMD, Compaq, Sun Microsystems, Apple ning välja ei jää ka Silicon Graphics. Need on tõsised tegijad.
|
ei ole ise küll kõikide tootjate protsessoreid kasutanud jne...
kuid ega ka Intel ju täiesti halb ole!!! Ega täiesti pasa tootja saa ju suurima müüginumbriga olla!!
Ta võibolla ei ole niivõrd hea kui AMD kui kindaslti parem kui Silicon Graphics või Sun Micro Systems
Ja on paljud kes vaidleksid sinu jutule väga visalt vastu.
Ka seda ,et Intel on "sõja" võitnud
Kuid ka mina annaksin oma hääle ennem AMD'ele
Aga seda mnjah " praepanni" nüüd küll ei ostaks,
juba selle pärast ,et see nii kallis...
Kuidas kellelegi kuid ma arvan ,et enamustele sa ikka taskuraha just pole
Ta kindalsti on kiire, ja kui sul arvutis kõik teised komponendid ka ok'd siis arvuti kiire ja töökas,
aga ikkagi.. mis raha võib siis selle arvuti alla minna OEH
Tõesti on EXTREME edition
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nickelby
Kreisi kasutaja
|
12.11.2003 00:10:02
|
|
|
Isiklikult olen intelil esialgu ja asi on ikka palju palju stabiilsem kui amd oli. Kuid jah kõne all olevat isendit ei ostaks. Sellisel kujul mitte.
_________________ Have A nice Day! |
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
12.11.2003 00:42:07
|
|
|
mnjah, ei saa eitada seda, et ka Intel'il on omad head küljed, ma pole seda otse välja öelnud, et Intel täielik p*sk oleks, samas on tal ikkagi nii palju miinuseid, et see viskab tema kapsaaeda päris mitu kivi. ka AMD'l on olnud möödalaskmisi, suurim neist vast Athlon Thunderbird, mis just ei hiilanud oma hea kvaliteediga, samas AMD'l on neid möödalaskmisi olnud vähem. selle "sõja" kohapealt ütleskin seda, et võidetud on ehk üks lahing kuid sõda lõppeb siis kui üks vastastest on hävitatud. just hiljuti on hakanud AMD'l jälle paremini minema ning AMD on saanud mitu tehingut, mis toovad jällegi raha sisse edasi arenemiseks. oma pika jutu lõpus ehk tegin vea kui mainisin Sun'i (UltraSPARC) ja Silicon Graphics'it (MIPS), neid ei anna siia supi sisse tegelikult panna kuna nende näol on tegemist High-End Workstation & Server prossedega.
anyway, minu jutus oli point sees ja igaüks, kes selle lugemisel ei ole sama pissed-off kui mina selle kirjutamisel siis saab aru, et mul on enamus osades õigus
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
12.11.2003 00:43:24
|
|
|
to ix: Ütle, mis on su jutu mõte ? Lugesin selle pika teksti kaks korda läbi ja ei näinud seal muud, kui et intel on pimesi täiesti saast ja et amd ruulib, samas põhjendusi kui selliseid ei leidunud. AMD ja intel läksid erinevat teed, alates sellest, kui intel tegi pentiumi, registreeris selle kaubamärgina ja edasi ei olnud AMD'l võimalik enam oma prosesid sama nime all (586) müüa. Alates sellest hakkasid tasapisi kaduma ka universaalsed chipsetid, teadagi miks. Ja probleemid AMD protsessoritega süvenesid, kuna AMD ei suutnud või ei tahtnud luua neile korralikku chipseti, vaid jättis selle teiste teha. Ärevus oli nii suur, et hetkeks unustati isegi temperatuuriprobleemid. Ma ei ole eriti vaimustatud sellest, kui pean lugematute servicepack'dega kõigepealt masinat tohterdama, et see üldse käima hakkaks.
Siiber on sellest AMD ruulib ja intel sakib jutust. Kui intel tõeliselt sakiks, siis ilmselt ei oleks maailmas nii palju x86 tehnoloogial ja intel proccessor based servereid, AMD prosedega serverite osakaal maailmas on kaduvväike, õigem oleks öelda, keegi ei ole neid julgenud siiamaani juurutadagi. Serveriteks me peame siinkohal masinaid, mis on sünnist saati serverid, st millel on kõik serverile iseloomulikud riistvaralised lisad, kaasaarvatud süsteemne management.
Ahjaa, räägi meile alphast, sparc'ist ja SG'st tahaks kohe lähemalt kuulda. Küsimus kohe, kas ultrasparc on 32 või 64 bitine ?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
12.11.2003 00:50:22
|
|
|
Hmmm, aga Opteron võtvad ju suht tublilt serveriteturgu Intelilt ära...
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
12.11.2003 01:25:52
|
|
|
Siinkohal pean Markosega nõustuma, isegi paadunud AMD fänni jaoks läheb Ixi jutt üle piiride!
Kellel on vaja seda võrdlust Intel'iga näiteks: AMD Athlon XP 3200+ = Intel Pentium 4 3.2GHz. Minul ei ole seda vaja.. |
Huvitav, kas Intel mõtles selle võrdluse välja? See kivi ju puhtalt AMD kapsaaeda, just AMD hakkas oma protsessoreid niiviisi tähistama (XP2200+, XP2500+, XP3200+ jne) ja tõi selle võrdluse välja, tahtes näidata, et tema 2,2GHz prose on võrdne P4 3,2GHz-ga. Ei hakka siinkohal vaidlema selle üle, kas ta on võrdne või parem või halvem, küsimus selles: kus siin Inteli süü on, et see võrdlus tekkis?
. AMD omanikud justkui saaksid mitu prosset ühe hinnaga. Ma ei pea muretsema, et aasta pärast on minu 2200+ juba vananenud. Ma lükan asja 2600+ peale ja elan rõõmasalt aasta edasi. Miks ei saa Intel'it nii hästi kellata? . |
Kus sa mees elanud oled? Mõnd Inteli P4 2,4GHz (800FSB) klokkinud oled või mõnd ülevaadet selle prose kohta lugenud? Mina isiklikult olen selle prose saanud 3,25GHz peal käima ilma mingite extrajahutusteta. Selle kõrval näeb sinu kiitlemine 2200+ pealt 2600+ peale klokkimisest õige hale välja! Arvuta õige välja (kui see sulle jõukohane on), mitu protsenti see klokkimine kummagi prose kohta teeb?
Minul pole erilisi eelistusi kummagi prose suhtes, aga niisugune pime lahmimine, kus lausa valet kirja pannakse, on pehmelt öeldes mannetu.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
DanielLoorits
Kreisi kasutaja

|
12.11.2003 01:52:23
|
|
|
Jälle mingi kisma AMD ja Pentiumi vahel
Ma ei ütleks, et Pentuim on kehvem kui AMD
Aga mina otsustan AMD kasuks, see nagu kõlab "võimsamalt" AAAA-EMMM-DEEE, mitte nii nagu Pentium
Ääkülh, nali naljaks. Eks igaüks otsustab kumba ta eelistab
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
12.11.2003 10:00:43
|
|
|
Korralikke prossesid valmistavad AMD, Compaq, Sun Microsystems, Apple ning välja ei jää ka Silicon Graphics. Need on tõsised tegijad. |
Ma huvipärast küsiks, mis protsessoreid Apple ja Silicon Graphics valmistavad? Ma ei ole kuulnud ühestki protsessorist, mis oleks kummagi firma poolt välja antud.
Aga üldiselt on asi selle prosa valikuga praegu lihtne. Hinna-kvaliteedi suhe. Sigaodava raha eest saab AMD'i käest väga hea protsessori (2500+), ma ei näe põhjust, miks peaks üldse praegu rohkem raha prosa alla panema. Mitte, et Inteli prosad kehvad oleks, lihtsalt tarbetult kallid.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
12.11.2003 10:04:35
|
|
|
troll kirjutas: |
Huvitav, kas Intel mõtles selle võrdluse välja? See kivi ju puhtalt AMD kapsaaeda, just AMD hakkas oma protsessoreid niiviisi tähistama (XP2200+, XP2500+, XP3200+ jne) ja tõi selle võrdluse välja, tahtes näidata, et tema 2,2GHz prose on võrdne P4 3,2GHz-ga. Ei hakka siinkohal vaidlema selle üle, kas ta on võrdne või parem või halvem, küsimus selles: kus siin Inteli süü on, et see võrdlus tekkis? |
Natuke nässu läks see väide sul. AMD tähis 3200+ tähendab seda, et AthlonXP 3200+ on oma jõudluselt võrdne 3,2Ghz Athlon Thunderbirdiga
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
12.11.2003 10:06:05
|
|
|
stepzter kirjutas: |
Korralikke prossesid valmistavad AMD, Compaq, Sun Microsystems, Apple ning välja ei jää ka Silicon Graphics. Need on tõsised tegijad. |
Ma huvipärast küsiks, mis protsessoreid Apple ja Silicon Graphics valmistavad? Ma ei ole kuulnud ühestki protsessorist, mis oleks kummagi firma poolt välja antud.
Aga üldiselt on asi selle prosa valikuga praegu lihtne. Hinna-kvaliteedi suhe. Sigaodava raha eest saab AMD'i käest väga hea protsessori (2500+), ma ei näe põhjust, miks peaks üldse praegu rohkem raha prosa alla panema. Mitte, et Inteli prosad kehvad oleks, lihtsalt tarbetult kallid. |
Miks inimesed ostavad mersusi ja bemareid, kui võiks rahulikult kõik sõidud ka opeli või kia´ga ära teha?
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
12.11.2003 10:27:02
|
|
|
Apple kasutab Motorola prosset, samas kui see on ainult nime poolest Motorola, sest see ei ole puhtalt Motorola tehtud. SGI'l on MIPS. UltraSPARC on 64-bit, keegi ei ole käskinud Intel'il kasutada 32-bit'i, see on nende oma valik, progressi pärssiv valik. ning Intel'i nn. valed valikud nagu Rambus'iga pähe saamine on täiesti õiged. kus minu jutus on otsene vale, Intel'it annb kehvemini clock'ida kui AMD'd ning see vist ei vaja tõestust. Rambus, halvem clock'itavus, mõtetult suur hind, Fritz Chip, kas need on valed??? võib-olla oli toon natuke vale aga mitte jutt, samas kui need on "omadused" mis AMD'l puudvad. miks on Intel turuliider? samamoodi võiks küsida, et miks on Unix süsteemid enam kasutatavd serveritel, vastus on lihtne, sest Unix oli esimene serveritele tõsiselt hästi sobiv OS. Intel tegi esimese prosse, mis tõsiselt hästi sobis kodu kasutajale. 2200+ > 2600+ oli ainult näide. 1700+ töötab ka ilusti 2.2GHz peal, see on juba märksa suurem vahe. ning kui vaadata Tom's Hardware ja muid review'sid siis on selgelt näha, et 3D jõudlus on oluliselt üle Intel'ist, mis see jällegi tähendab? See tähendab seda, et Intel ehk sobib kontorisse hästi kuid kodukasutaja seisukoht, kus on oluline 3D ja multimeedia jõudlus ning odav hind sobib AMD palju paremini.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
12.11.2003 10:29:52
|
|
|
tsitaat: |
Miks inimesed ostavad mersusi ja bemareid, kui võiks rahulikult kõik sõidud ka opeli või kia´ga ära teha?
|
ei ole veel näinud, et mõni arvutit luksesemena kodus peab.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
12.11.2003 10:45:27
|
|
|
point on see, et Intel teeb inimestele tünga... kas siin HinnaVaatluses on inimesi, kes oleks valmis ostma endale selle Pentium 4 Extreme Edition 3.4GHz'i? samas kui AMD praegust kodukasutaja lipulaeva Athlon XP 3200+'i oleks valmis vast nii mõnedki ostma. vahe on just hinnas, samas kui jõudlus ei ole eriliselt kehvem. UT2003 annab võib-olla 300 FPS asemel 270, so what? sellist vahet ei märka keegi. nõme on vaadata seda Intel'i kiitlemist oma super prossedega, mis reaalselt eksisteerivad ainult laboris. tehku midagi valmis ja siis öelgu, et vot meil on nüüd selline asi müügil, ning tehku seda ka hea hinnaga. 32-bit'i hakkab ennast juba ammendama varsti ning Intel hoiab ikka hinda üleval, kaua veel? kahju hakkab nendest Intel'i fännidest, kes mõtlevad, et oleks lahe omada seda Extreme Edition'it, samas kui reaalselt ei ole see võimalik
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
12.11.2003 10:53:55
|
|
|
minuarust on tore kui intel pakub konkurentsi amd-le. ma saan tänu sellele aint odavamaid hindu. muu mind üldse ei huvitagi. ka ei vali ei amd ega inteli vahel, vaid ma ostan tavaliselt sellise asja, mis veab mulle vajalikud programmid käima ning hoiab neid töös. tähtis polegi niivõrd summa kuivõrd töökindlus ja vaikus.
ma ostaks küll 3,4ghz extreme'i kui ma suudaksin endale selle vajadust põhjendada. aga ei suuda, sest ka eelmine prose teeb sama töö enamvähem sama kiiresti :p
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
12.11.2003 11:34:52
|
|
|
Apple kasutab Motorola prosset, samas kui see on ainult nime poolest Motorola, sest see ei ole puhtalt Motorola tehtud. SGI'l on MIPS. UltraSPARC on 64-bit, keegi ei ole käskinud Intel'il kasutada 32-bit'i, see on nende oma valik, progressi pärssiv valik. |
Oled sa kursis sellega, et 64bitise prosa tegemiseks on vaja käsustiku muuta, mis tähendab, et kõik programmid peab ümber tegema? Ja kas oled sa sellega kursis, et vaatamata sellele "progressi pärssimisele" on Inteli 32bitised protsessorid oluliselt kiiremad sellest va 64bitisest UltraSPARC'ist.
ning Intel'i nn. valed valikud nagu Rambus'iga pähe saamine on täiesti õiged. kus minu jutus on otsene vale, Intel'it annb kehvemini clock'ida kui AMD'd ning see vist ei vaja tõestust. Rambus, halvem clock'itavus, mõtetult suur hind, Fritz Chip, kas need on valed??? võib-olla oli toon natuke vale aga mitte jutt, samas kui need on "omadused" mis AMD'l puudvad. |
Sellest, et AMD'd saab rohkem clockida saame kenasti järeldada, et AMD nöörib vaeseid inimesi, piirates protsessorit meelega ja nöörides piirangute mahavõtmise eest tohutus koguses raha. Ja mis sellel Rambusil viga on?
miks on Intel turuliider? samamoodi võiks küsida, et miks on Unix süsteemid enam kasutatavd serveritel, vastus on lihtne, sest Unix oli esimene serveritele tõsiselt hästi sobiv OS. Intel tegi esimese prosse, mis tõsiselt hästi sobis kodu kasutajale. 2200+ > 2600+ oli ainult näide. 1700+ töötab ka ilusti 2.2GHz peal, see on juba märksa suurem vahe. |
See on küll vigane loogika. Kuigi turuinerts on päris suur ei saa kõike päris selle kaela ajada. Intel tegi siiski väga pikka aega vaieldamatult parimaid protsessoreid.
ning kui vaadata Tom's Hardware ja muid review'sid siis on selgelt näha, et 3D jõudlus on oluliselt üle Intel'ist, mis see jällegi tähendab? See tähendab seda, et Intel ehk sobib kontorisse hästi kuid kodukasutaja seisukoht, kus on oluline 3D ja multimeedia jõudlus ning odav hind sobib AMD palju paremini. |
Niiväga kui mulle ka ei meeldi Tom's Hardware'i review'sid vaadata, ma tegin seda. Tekkis küsimus, kas AMD 3D jõudlus on oluliselt üle siin: http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-07.html , siin: http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-08.html või siin: http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-09.html
Ja kas see on see koht, kus AMD multimeediajõudlus Intelist üle on: http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-10.html
või oli see hoopis see koht: http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-11.html
Üldiselt, noormees, teil on tõsiseid probleeme fanatismiga.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
12.11.2003 11:39:51
|
|
|
point on see, et Intel teeb inimestele tünga... kas siin HinnaVaatluses on inimesi, kes oleks valmis ostma endale selle Pentium 4 Extreme Edition 3.4GHz'i? samas kui AMD praegust kodukasutaja lipulaeva Athlon XP 3200+'i oleks valmis vast nii mõnedki ostma. |
Kas see kodukasutaja lipulaev mitte Athlon FX-51 ei ole? Kas see mitte ei maksa peaaegu samapalju kui P4 EE? Peale selle vajab FX-51 oluliselt kallimat mälu.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
12.11.2003 11:58:29
|
|
|
soovitaks see thread maha võtta kiirelt
muidu hakkab see athlonipõletamine kuskilt välja tulema
Aga to Ix.
Ma olen veendund, et HV's pole yhtegi regulaaruserit, kes oleks valmis ee 3.4 ostma või isegi 3.2.
võibolla pärast hinnalangust mõni paneb endale p4 3.2, 2.4 ja 2.6 usereid tuleb nagu küll juurde.
ma usun, et siin pole yhtegi inimest kes XP3200+ endale ostaks ja ka 3000+.
rääkimata siis amd kodukasutaja lipulaevast a64 xp3200+, mis HV andmetel maksab 8k.
FX-51 maksab btw siiski sutsuke vähem kui EE.
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|