praegune kellaaeg 19.06.2025 19:59:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
serk
HV kasutaja
|
27.09.2010 21:24:28
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Mul Oracle 10g baasis sätitud koma kohaks "koma" (locale EST) ja php on koma kohaks "punkt" (pole saanud komaga tööle). Häda ka selles et 0,2323 arvude puhul Oracle ei anna "0", vaid trükib ,2323. Selleks tegin ühe funktsiooni, pole küll tugev käpp selles aga igatahes töötab (ta teeb "koma" ümber "punktiks" ka):
|
Et vältida sellist jura, soovitan google lahti lüüa ja uurida mis asi on Oracle Client ja milleks teda kasutatakse.
Oracle installiga on üldiselt nii, et kui sa väga kodus asjaga pole, siis ära näpi default settinguid. Ainus mida mina muudaks on nls_lang, mille paneks american_america.utf8 kliendis ja baasis kasutaks utf8'sat(kas siis 3 või 4 baidine)
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
29.09.2010 09:41:55
|
|
|
Pole mingit jura .. !? Olen selle nulli asjus googeldanud ja midagi tarka pole küll leidnud. Vahet pole, php saab asja ilusti ära klaaritud. Elu läheb edasi.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|