|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
angel
HV Guru

|
28.09.2010 14:39:42
|
|
|
hea et kõva kisa asjast tuli... nüüd on lootust et fixitakse ära
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
28.09.2010 15:54:25
|
|
|
| Imo see on ikka ränk häbiplekk codemastersi pihta, kes müüvad seda eheda F1 märgi all kui racing mängu. Ometigi ei ole mäng rohkemat kui time trial rajal liikuvate random blokeeringutega.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.09.2010 15:56:23
|
|
|
eee enamus codemasters mänge on ju sellised ... suht samad vead ja head. imo ei ole seal midagi üllatavat vaid sama tase v.a ehk natuke oleksid võinud beta testi rohkem teha, samas odavam on lasta klientidel asi ära teha imo.
Iseasi miks, väidetavalt, PC peal selline "pruun filter" peale pandi kui konsoolikad väidavad et neil sellist asja ei ole.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hive
HV kasutaja

|
28.09.2010 16:05:32
|
|
|
teine hooaeg ja redbullis siis nüüd , eriti mängida küll ei viitsi ikka , lootsin ,et tiimivahetusega kaasneb igast muid huvitavaid asju ka , kuid tegelt lihtsalt teistes värvides auto ja natuke parema juhitavusega ja liigub kiiremini
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kemmukas
HV kasutaja

|
28.09.2010 16:49:19
|
|
|
| See Bahraini viimane kurv on ikka räige rehvilõhkuja. Sai siis täna careeri uuesti alustatud(savegame corrupted, kuidas seda probleemi küll fixida? Patchi peab ootama?) ning kohe esimesel ringil rehv katki, aga noo vähemasti läks täna parempoolne.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henry300
HV kasutaja
|
28.09.2010 17:07:57
|
|
|
| tsitaat: |
| After a practice session where you complete an R&D objective and unlock a new upgrade make sure you then load in to the following qualifying session before exiting the game |
Nii pidi saama sellest save game corrupted asjast hoiduda.
Samuti võid neile saata oma corrupted faili ja nad teevad selle korda. Selleks pead laadima selle serverisse mõne ftp programmi abil.
server: ukftp.codemasters.com
Username: f1.saves
Password: gamesaves
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
28.09.2010 17:08:15
|
|
|
| Ma sain peale 9 sõitu enda tiimilt uue pakkumise palgaga 6.5 milli, kas kui ma selle vastu võtan ei saa ma see aasta rohkem lepinguid vastu võtta?
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.09.2010 17:12:52
|
|
|
K3ndu, mida selle rahaga teha saab??? ja kuda seda R&D-d arendada? näen, et saan nagu neid suuremaks väiksemaks muuta aga vajutada nupule vms ei saa..
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.09.2010 17:17:05
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
| K3ndu, mida selle rahaga teha saab??? ja kuda seda R&D-d arendada? näen, et saan nagu neid suuremaks väiksemaks muuta aga vajutada nupule vms ei saa.. |
practice sessionites on R&D missioonid, kus tuleb vajalik kogus ringe ettenähtud aja jooksul sõita
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
28.09.2010 17:29:04
|
|
|
| libe kirjutas: |
| K3ndu, mida selle rahaga teha saab??? ja kuda seda R&D-d arendada? näen, et saan nagu neid suuremaks väiksemaks muuta aga vajutada nupule vms ei saa.. |
practice sessionites on R&D missioonid, kus tuleb vajalik kogus ringe ettenähtud aja jooksul sõita |
kas mitte vajalik aeg ettenähtud ringide jooksul sõita?
|
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.09.2010 17:30:34
|
|
|
| asdasd kirjutas: |
| Imo see on ikka ränk häbiplekk codemastersi pihta, kes müüvad seda eheda F1 märgi all kui racing mängu. Ometigi ei ole mäng rohkemat kui time trial rajal liikuvate random blokeeringutega. |
Minu teada on CM juba viimased head 7-8 aastat olnud üks suur tindiga kaetud olevus. Nad pole teinud ühtegi tõsiselt võetavat asja peale CMR2te.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
28.09.2010 17:57:31
|
|
|
Asi pole rahas vaid selles ,et kui ma selle vastu võtan kas siis enam see aasta uusi lepinguid vastu võtta ei saagi?
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.09.2010 20:18:06
|
|
|
| K3ndu kirjutas: |
Asi pole rahas vaid selles ,et kui ma selle vastu võtan kas siis enam see aasta uusi lepinguid vastu võtta ei saagi? |
tark ei torma
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kemmukas
HV kasutaja

|
28.09.2010 20:39:32
|
|
|
| henry300 kirjutas: |
| After a practice session where you complete an R&D objective and unlock a new upgrade make sure you then load in to the following qualifying session before exiting the game |
Samuti võid neile saata oma corrupted faili ja nad teevad selle korda. Selleks pead laadima selle serverisse mõne ftp programmi abil.
Password: gamesaves |
Ai krt, ma just tegin eile õhtu aint 3 practicit(ka R&D) ära ning mõtlesin, et teen alles täna kvali, kuid siis see jama tuli juba. Eks siis teine kord varun aega mõlema jaoks korraga. Tänud.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.09.2010 20:41:38
|
|
|
| Kemmukas kirjutas: |
| henry300 kirjutas: |
Password: gamesaves |
Ai krt, ma just tegin eile õhtu aint 3 practicit(ka R&D) ära ning mõtlesin, et teen alles täna kvali, kuid siis see jama tuli juba. Eks siis teine kord varun aega mõlema jaoks korraga. Tänud. |
hea jah, et vähemalt põhjus teada, et teist korda vältida
täna isegi sikutasin race lõpuni, kuigi ei viitsinud kvaligi teha
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
28.09.2010 20:43:17
|
|
|
| Minu teada on CM juba viimased head 7-8 aastat olnud üks suur tindiga kaetud olevus. |
| eee enamus codemasters mänge on ju sellised ... suht samad vead ja head. |
Kui te teate, et CM aastaid saasta toodab, siis miks te üldse kurdate siin? Lootsite, et nüüd äkki on kõik korras ja CM äkki peale 8'at aastat saasta täitsa tühja koha pealt üllatab?
Ise ütleks, et viimaste aastate produkt - Grid, Dirt2 on olnud igati soliidne. Mängu lõhkuvaid bugisi absoluutselt, terver career'i ajal, ei esinenud. Mõlemad olid mõnusad arkaade töristamised. F1 2010 jääb ikka suhteliselt kaugele nendest kui kompliit retail väljalase. Seal poleks vist isegi pool aastat lisaarendus aega aidanud.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.09.2010 20:49:17
|
|
|
nu mind hetkel häiris f1 puhul ainult see save game teema - see nö fake vastased on selline pseudoteema, et kui ise huviga pelaks, siis ei märkagi
angeli senistest kommentaaridest ongi jäänud mulje, et kirub seda, mis internetist lugenud on
kõik tegelikult võimendavad seda üle - vea leiavad ainult need, kes üritavad otsida vigu
nood keda mäng huvitab, nood üritavad lihtsalt paremat aega teha või siis võtavad nõuks, et ei ole parimad rajal
seda illustreerib see tõik, et rahvas nimetas bugiks seda, et teiselt kohalt startiv sõitja, ei või saada paremat aega - ringiaeg lükatakse joonelt
ning suurtel kiirustel näiliselt pikk distants läbitakse olematu ajaga
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.09.2010 20:56:38
|
|
|
| asdasd kirjutas: |
Kui te teate, et CM aastaid saasta toodab, siis miks te üldse kurdate siin? Lootsite, et nüüd äkki on kõik korras ja CM äkki peale 8'at aastat saasta täitsa tühja koha pealt üllatab? |
Ma olen enda meelest terve selle threadi pikkuse asjad ausalt paika pannud. Just sayin'
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.09.2010 21:00:27
|
|
|
oot-oot, mis teema nüüd nende R&D asjadega on? ma sain nagu aru, et peab saama kõigepealt 1. piloodiks ja siis hakkavad need lahti tulema vms.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.09.2010 21:03:30
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
| oot-oot, mis teema nüüd nende R&D asjadega on? ma sain nagu aru, et peab saama kõigepealt 1. piloodiks ja siis hakkavad need lahti tulema vms. |
saad 1 piloodiks, siis saad uuendused enne tiimikaaslast, muidu saad viivisega
nad ütlevad, kui uuenduse saad - iseasi, kas jutust aru saad
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.09.2010 21:13:42
|
|
|
3 practicet tehtud, kõik 1. ajad, sama ka quali kõik voorud ja 2 sõitu 1. tulnd. mingit juttu pole olnd, et soovitan sul intermediate rehve ja et säästa prime põhisõiduks jne.
virgin racing team ja siis teine sõitja on see, uhm, diGrassi vms.
E:
Hiinasse jõudsin omadega ja nüüd esimene practice objective ka olemas.
Huvitav, kas ma varem ei pand seda siis tähele või ei olegi kohe alguses esimestel etappidel seda süsteemi.
viimati muutis NATAS999 28.09.2010 22:57:45, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
28.09.2010 22:51:40
|
|
|
nu mind hetkel häiris f1 puhul ainult see save game teema - see nö fake vastased on selline pseudoteema, et kui ise huviga pelaks, siis ei märkagi
angeli senistest kommentaaridest ongi jäänud mulje, et kirub seda, mis internetist lugenud on
kõik tegelikult võimendavad seda üle - vea leiavad ainult need, kes üritavad otsida vigu
nood keda mäng huvitab, nood üritavad lihtsalt paremat aega teha või siis võtavad nõuks, et ei ole parimad rajal
seda illustreerib see tõik, et rahvas nimetas bugiks seda, et teiselt kohalt startiv sõitja, ei või saada paremat aega - ringiaeg lükatakse joonelt
ning suurtel kiirustel näiliselt pikk distants läbitakse olematu ajaga  |
probleem on rohkem selles, et mind huvitab mäng, kuid kui kogu mäng on põhimõtteliselt time trial, miks seal üldse kirjas on, et " qualification" või " race" ?
Lisaks ootan ma nii öelda official mängult ka official autosid ja nende tugevust.
See, et ma kõige raskema raskusastmega suudan HRTga esikümnesse sõita ja et alates 5ndast etapist ongi team objective tulla 12ndaks või paremaks sõidus.... HRTga???
Halloo....
Ja angeli poolt antud youtube link tõestab, et maakera on ümmargune, ma ei saa aru, miks üritad väita, et maailm on lapik?
|
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.09.2010 23:06:04
|
|
|
Norm Keegi dx11 ka juba proovinud on?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
28.09.2010 23:06:51
|
|
|
Kas see mäng siis kohe dx11 ei olnud?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.09.2010 23:13:24
|
|
|
Norm Keegi dx11 ka juba proovinud on? |
segast ajad ve? DX9 mäng ju.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
28.09.2010 23:19:28
|
|
|
NATAS999,
vaata korra mängu kausta ning ütle, mida need dx9 ja dx11 korraga seal siis teevad
|
|
| Kommentaarid: 388 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.09.2010 23:30:33
|
|
|
| DX11 ei tööta, ammu öeldud ju. Patchitakse hiljem sisse.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.09.2010 23:47:43
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| ...Patchitakse hiljem sisse. |
=DX9... hope not.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.09.2010 23:50:58
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| DX11 ei tööta, ammu öeldud ju. Patchitakse hiljem sisse. |
Töötab küll osaliselt, võid config failist sisse lülitada Jäeti täis mängust välja kuna paar viga sees. Patchiga peaks tulema kuna ammu reklaamiti, et see on dx11 toega mäng.
NATAS999, sa ajad jah segast
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
29.09.2010 10:39:01
|
|
|
PlatoonSgtElias, oled siis ise lülind sisse config failist? sul ju DX11 kaart olemas. peale tööd kodus võin proovida seda asja.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
29.09.2010 10:45:44
|
|
|
Ja need vead on märgatavad?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
29.09.2010 11:09:31
|
|
|
| NeroEST kirjutas: |
ning suurtel kiirustel näiliselt pikk distants läbitakse olematu ajaga  |
probleem on rohkem selles, et mind huvitab mäng, kuid kui kogu mäng on põhimõtteliselt time trial, miks seal üldse kirjas on, et " qualification" või " race" ?
Lisaks ootan ma nii öelda official mängult ka official autosid ja nende tugevust.
See, et ma kõige raskema raskusastmega suudan HRTga esikümnesse sõita ja et alates 5ndast etapist ongi team objective tulla 12ndaks või paremaks sõidus.... HRTga???
Halloo....
Ja angeli poolt antud youtube link tõestab, et maakera on ümmargune, ma ei saa aru, miks üritad väita, et maailm on lapik? |
seda mis seal videos näidati, seda creeris ei ole küll märganud - careeris vähemalt näitab ta mitu kümnendikku maas või ees sellist ning minust mahajääjad on olnud alati max pool sekundit kiiremad, kuid sedagi kuskil sõidu keskel, mitte esimesel ringil
see bug tundub olevat grand prix's
mis puudutab sinu väidet, et tegu põhimõtteliselt time trialiga, siis see on absoluutselt kõikide racing peladega, kuid careeris vähemalt on muid muutujaid ka, kui vastaste aeg
eile sõitsin, siis oli üks masin monacos risti tee peal ja raadios anti märku, et see oli race leader
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
29.09.2010 12:25:01
|
|
|
Krdi kino ikka selle mänguga... Mõnes kurvis auto lihtsalt ei keera nii palju kui peaks. Sõidan ilusti (abidega) nende noolekeste järgi, idee peaks ju selline olema, et kui nooled on rohelised, siis anna piitsa ja kui punased, siis tuleb pidurdada. Sõidan siis nende roheliste noolte järgi ja annan vaikselt gaasi aga auto vajub kurvis välja. Samas näen ekraanilt et rool ei ole välja keeratud (saab vist 90c ehk siis risti keerata). Ja kui ma nendes kurvides jälle gaasi järgi annan, siis näen, kuidas vastased lihtsalt eest ära kaovad. Tegu oli vist 5-nda rajaga ja kurvid need kiired, kus peab mäest üles sõitma. Sai ka erinevaid seadeid katsetatud (quick setupist) aga tulutult.
Proovisin nii puldi kui klaveriga... (pult Logitech Dual Action)
viimati muutis MMx 29.09.2010 12:30:34, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
29.09.2010 12:29:11
|
|
|
Sama siin. Hispaanias vist oli mingi lauge kurv kus ma pidevalt välja vajusin ja pidin hoogu maha võtma samas kui AI lasi sealt enam vähem täis gaasiga.
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
29.09.2010 12:40:29
|
|
|
| Ja mis värk sellega veel on, et kui raadiost öeldakse, et tiimikaaslane sõidab sinust palju kiiremini, tule PIT'i ja kopeerime seaded sinu autole üle, äkki läheb paremaks. Et nagu kustkohast sellist asja teha annab?
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
29.09.2010 12:41:22
|
|
|
| Catalunya raja 3'as kurv. Osad kurvid selles mängus jäävad mällu igaveseks. Selle suutsin lõpuks täispedaaliga läbida kui olin auto confi treeningus äärmusest äärmusesse proovinud. Camber tuli sättida esiratastel võimalikult vasakule, tagumistel natuke vähem. Täpselt ei mäleta, aga point on, et garaazis pead putitama settinguid natuke. Tippkiirust väga palju ei kaota. Esimene sektor läbisin kohe 0.3 sek kiiremini.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
29.09.2010 12:54:44
|
|
|
Aga asi selles, et ma pole f1 tehnik ja ei oska seadistada..kui ainult jah katsetada.
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
29.09.2010 13:20:37
|
|
|
| destiny12 kirjutas: |
| Aga asi selles, et ma pole f1 tehnik ..... |
.... no aga võiksid ju.
Eks parima seade otsimine paras "keemia" ole. Igal rajal erinev jne.
Samas see just asja omamoodi võlu ongi. Kas on siis tore panna everytime samade pastalde ja samade võimetega autoga. Mul oleks paari tunniga kopp ees.
Mõnedes kurvides on vist lihtsalt kehvasti need nooled maapeale kleebitud. Tuleb õppida tunde järgi sõitma.
Mingeid noolekesi ei kasuta ma enam ammu.... nii proff olen küll .
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
29.09.2010 13:46:17
|
|
|
| Ega ma ka tehnik pole. Need codemastersi confimised on nagunii kõik ühesugused sliderid mingi 10 erineva valikuga, kus puusse ei ole võimalik panna. Kui raske on settingud kõik ühelepoole lükata, sõita üks ring, proovida ja siis kõik teisele poole lükata ja jälle proovida mõni ring. Mul viskas üks hetk üle mingi eelseadistatud haige understeeriga kiiretes kurvides pidurdamine ja katsetasin seal valikuid - on täitsa võimalik sättida paika parem masin, kui need template'd pakuvad. Või sõidaksid selle asemel 100 ringi mingi preset'iga ja siis kiruksid muudkui kui shht see masin ikka on.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
29.09.2010 13:47:25
|
|
|
| Kas telemeetria oli mängus ?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
29.09.2010 15:10:29
|
|
|
Sama küsimus?
| MMx kirjutas: |
| Ja mis värk sellega veel on, et kui raadiost öeldakse, et tiimikaaslane sõidab sinust palju kiiremini, tule PIT'i ja kopeerime seaded sinu autole üle, äkki läheb paremaks. Et nagu kustkohast sellist asja teha annab? |
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
29.09.2010 15:58:59
|
|
|
| karuke kirjutas: |
Sama küsimus?
| MMx kirjutas: |
| Ja mis värk sellega veel on, et kui raadiost öeldakse, et tiimikaaslane sõidab sinust palju kiiremini, tule PIT'i ja kopeerime seaded sinu autole üle, äkki läheb paremaks. Et nagu kustkohast sellist asja teha annab? |
|
+1
Ja veel. Kuidas treeningu ajal kütusekogust suurendada saab, et ei peaks kogu aeg boksi keerama peale paari ringi?
_________________ PSN: weaselEST |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
29.09.2010 17:37:00
|
|
|
weasel, treeningu ajal lislt boxist võtad sealt arvuti pealt seadistuse koha lahti, sealt mootori seadistus ja alumine riba ongi kütuse kogus, mis kohe paaki tangitakse.
tegin selle DX11 hacki ära, aga minu arust küll midagi ei muutunud
isegi FPS on sama
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
29.09.2010 17:45:24
|
|
|
| Nonii, läksin Toro Rossosse 6.5 milli eest.
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hive
HV kasutaja

|
29.09.2010 22:19:47
|
|
|
| 2 hooaeg ja redbulli peal nüüd, ja no krt redbulliga on ikka väga lihtne sõita ,viiest sõidust 4 võitnud ja ühe katkestanud
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kemmukas
HV kasutaja

|
29.09.2010 22:23:02
|
|
|
| Kas keegi on veel tähele pannud, et vahest Shangai 2. sektor näitab nagu eriti kosmilisi aegu? Näiteks ükskord parandasin ma seal oma tulemust seal 42sec ning järgmisel ringil 40sec. Aga vähemasti terve ringi peale võttis ikka normaalse aja. Mul toimus see värk siis Q3-e ajal.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
29.09.2010 23:03:24
|
|
|
| See ringiaegade süsteem paneb aeg-ajalt näkku jah.
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|