Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Formula 1 2010 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 25.09.2010 15:54:29 vasta tsitaadiga

alt+enter
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sessa
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.09.2010 16:02:02 vasta tsitaadiga

\Documents\my games\FormulaOne\hardwaresettings\hardware_settings_config sealt pane fullscreen true mul oli sama pull icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 25.09.2010 16:51:24 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Kuidagi replay UId saab peita?

Ma ka seda otsisin ja keegi ei osanud midagi öelda, reaalselt aga aitab kui proovida nuppe läbi ja leidsingi, et F6 eemaldas need. See video, mis ma tegin seal on sitaks lõike replayst ja palju lõike otse sõitmise ajal aga kokku panin nii, et näeks nagu replay välja icon_razz.gif või noh, ah keeruline seletada icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KrisVr
HV Guru

sõnum 25.09.2010 17:15:13 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
DefXtreme kirjutas:
Kuidagi replay UId saab peita?

Ma ka seda otsisin ja keegi ei osanud midagi öelda, reaalselt aga aitab kui proovida nuppe läbi ja leidsingi, et F6 eemaldas need. See video, mis ma tegin seal on sitaks lõike replayst ja palju lõike otse sõitmise ajal aga kokku panin nii, et näeks nagu replay välja icon_razz.gif või noh, ah keeruline seletada icon_biggrin.gif

WTF ongi F6, kuidas mul see nupp kahe silma vahele jäi? icon_rolleyes.gif Ah nvm, tänud! thumbs_up.gif

ot:
Kuskilt netist F1 Q ka kuskil näeb? Live stream?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.09.2010 17:42:46 vasta tsitaadiga

Mafia, tra gaastist veel põhja lajatad, kui näed, et saba hakkab ära minema? icon_eek.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.09.2010 23:33:13 vasta tsitaadiga

tehtud
10 sõitu hooajast sõidetud ja save game vigane thumbs_down.gif icon_evil.gif
ja googlest leiab, et see viga ei ole platvormist sõltuv - juhtub xbox, ps3 ja pc thumbs_down.gif icon_mad.gif icon_mad.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 25.09.2010 23:39:40 vasta tsitaadiga

... .kui uurida codemasters foorumit siis tasuks soojalt enne mängu mitte väga tõsiselt süveneda ennem kui päts väljas. asi lasti ikka väga bugisena välja (enamasti pc see patune aga mingil põhjusel tunduvad ka konsoolid kannatavat). Samas vaevalt et nad AI'd nüüd reaalsetl/ausalt sõitma panevad vaid ehk teevad need "loogilisemad" vead korda.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.09.2010 23:48:36 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
... .kui uurida codemasters foorumit siis tasuks soojalt enne mängu mitte väga tõsiselt süveneda ennem kui päts väljas. asi lasti ikka väga bugisena välja (enamasti pc see patune aga mingil põhjusel tunduvad ka konsoolid kannatavat). Samas vaevalt et nad AI'd nüüd reaalsetl/ausalt sõitma panevad vaid ehk teevad need "loogilisemad" vead korda.
see AI pole mind absoluutselt seganud ja see võlts aegade teemat sõidus tähele ei pane, kas ta üldse tõsigi on
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 25.09.2010 23:57:39 vasta tsitaadiga

Ok, proovisin Bahraini ka Mclareniga icon_smile.gif mingi viis ringi, üritan rada selgeks teha.

1:58:145

Nüüd lähen Virginiga maad uurima icon_biggrin.gif

Krt peab ikka tõdema, et üks selle aasta üllitisi, täiesti hea sim-arcade mix mäng thumbs_up.gif Loodetavasti iga aastaga muutub aina rohkem sim likeks ning eemaldakse mõned lollid bugid.
Graafika on hämmastavalt kena ikka vormelitel

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.09.2010 00:04:22 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
angel kirjutas:
see AI pole mind absoluutselt seganud ja see võlts aegade teemat sõidus tähele ei pane, kas ta üldse tõsigi on

foorumis lugesin aga ise nii täpselt 100% kontrollinud ei ole aga tundub et enamustel on sama häda. Isegi vaatan neid müstilisi turbiine aegu sõitmas samas kui ma sõidan siis nad minust nagu mööda ei lähe vaid pigem sõidan mina neist mööda. Kuna vaja rada tundma õppida siis sõidan enamasti 4-5 ringi praksi ja siis mitu ringi kvalifikatsiooni... vahest ikka saab kellegi ka omaks rõõmuks võssa aetud. Ei ole märgasid radu eriti sõitnud kuid väidetakse kah et ai sõidab märjaga paremini kui kuivaga. Fun videod on ka need kus inimestel täiesti lampi rehvid lõhkevad icon_lol.gif Endal on kah see "random event" läbi käind isegi siis kui ma võsas ei ole käinud kordagi

samas see viga on 100% olemas et lampi antakse karistusi kui keegi sulle sisse sõidab ja pitstop on kah katki (mingid ghost autod panevad sust läbi ja saavad enne pitti ning varem välja). jne

codemasters ei ole tea mis tugev AI progremises ja tundub et lasevad vana hooga edasi... aga on ka hullemaid nähtud. Aga võiks nagu võrreldes vanade mängudega mingit arengut näidata. Neil ju kõik asjad olemas ... nad on ammust ajast neid mänge vatranud ja ka sedasorti mäng neile võõras ole. Ei usu et nende firma märgi all välja lastud mängude kood neile kättesaamatu peaks olema... ei ole nad ainult väljalaskjad vaid ka tegijad.

ps: sind vast ei saga ka AI sellepärast et mängid easy'ga + abid. Proovisin korra ja sedasi võib jah kas või "tagurpidi" end esimeseks sõita kuna AI ajad on jube lõdvaks lastud. Mingi "ette antud kvalifikatsiooni aeg" vms opjective anti siis sõitsin selle 20 sec'i kiiremini ära isegi siis kui käisin kogemata järjekordselt võsas ja tükk aega ägisesin sealt välja. Natuke veider oli ainult oma sputnikutega sõita mingite mersude jms F1'tedega võidu. idee poolest peaks alguses olev auto ju aeglasem olema kuna sa oled "alles alustamas oma karjääri".

tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 26.09.2010 00:05:49 vasta tsitaadiga

Väga huvitav, et keegi multiplayerist pole midagi rääkinud siin icon_lol.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.09.2010 00:14:24 vasta tsitaadiga

gan3b, mis seal rääkida? imo mõttetu kui vaid 8 mängijat max või mis ta oligi, ikka full grid peaks olema, aga noh siis inimesi ka vaja icon_biggrin.gif mis tegelt ple probleem. kui õieti mp-d teha.

edit: Virgin ei tundugi niiii halb olema icon_biggrin.gif
Sekund kaotus hetkel vaid mu Mclareniga tehtud ajale.. aga noh eks rada nüüd ka rohkem peas icon_razz.gif

viimati muutis HDTanel 26.09.2010 00:26:43, muudetud 1 kord
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.09.2010 00:26:34 vasta tsitaadiga

tra see save game teema võttis pelamise tuju täiega ära
mingi 20h olin juba aega raisanud ja nüüd sedasi - nüüd vaja otsast pihta icon_sad.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.09.2010 00:27:54 vasta tsitaadiga

libe, juhul kui orikas ple siis ilmselt teada tuntud asi aga tänud hoiatuse eest pm... hakkan igaksjuhuks save kopeerima.
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 26.09.2010 00:29:34 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Mafia, tra gaastist veel põhja lajatad, kui näed, et saba hakkab ära minema? icon_eek.gif

Ma ei mäleta icon_biggrin.gif Enda arust nagu ei vajutanud või mai tea vb tundus et ma saan kurvist minema vms icon_biggrin.gif
Võis ka olla, et automaat käigukas lükkas käiguvõrra alla ja selleks on pöörded põhjas vms icon_smile.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.09.2010 00:30:30 vasta tsitaadiga

libe, juhul kui orikas ple siis ilmselt teada tuntud asi aga tänud hoiatuse eest pm... hakkan igaksjuhuks save kopeerima.
see on autosave teema, probleeme on kõigil kolmel platvormil
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.09.2010 00:53:46 vasta tsitaadiga

libe, meh... loodetavasti tuleb mingi patch, ise pole veel täheldanud midagi savedega aga pole niikaua ka mänginud veel.
Enivei tegin oma Mclareni aja paari ringiga Virginiga üle icon_biggrin.gif

edit: lol, tundub, et pigem rada sai Virginiga pähe, et aeg sama tuli icon_biggrin.gif tegin ühe ainsa runi uuesti Mclareniga ja 4sekki parem aeg icon_biggrin.gif nii juba on õigem vahe.. eriti huvitav top kiirust vaadata, pika sirge lõpus suudab Virgin 274 kudagi sisse võtta, Mclarenil terve tee siuke kiirus ja lõpus 284 icon_smile.gif

viimati muutis HDTanel 26.09.2010 00:57:54, muudetud 5 korda
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 26.09.2010 00:54:05 vasta tsitaadiga

Ülihea mäng ikka!
Dynamic weather on ka hea, enamus AI-d läks alt sellega, et käisid liiga sõidu algul poksis ära, hiljem pidid veel minema, sest vihma hakkas sadama. thumbs_up.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.09.2010 01:36:25 vasta tsitaadiga

.. codemasers foorumis on mingid ajud juba leidnud et seal mängus AI reaalselt ei sõidagi. Ehk siis "gta" süsteem et nad spawnivad su ette kui nad peaksid su vaateväljas olema.... ja vastavalt raskus astmele kaitsevad oma rada.

samas ise ei ole kordagi näinud et AI paneks võssa, purustaks rehvi, saaks kütus otsa vms. Nagu über oravad panevad raisad ees minema ja siis rebi nagu segane järgi icon_lol.gif Keegi on suutnud üldse AI'l mingeid viperusi näha peale vahest rajalt välja sõit? Ees olevad autod imo püsivad stabiilselt ees ja kui maha jääd siis enam kätte naljalt saa... vigu nad kah ei tee.

Grid'is sellist sirukust vist ei toimunud foorumis... ise jõudsin seal AI'le alati järgi ja kui sabas pendeldasid pani asi pärast võssa kah kui kaasa aitasid...

Väga kurb et codemasers enam ei pane replay ajal kaamera valikut et jälgida teist sõitjat... siis saaks kohe kontrollida, aga arvatavasti sellepärast enam mängu seda ei pandagi (vanasti minuteada oli).

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.09.2010 01:37:59 vasta tsitaadiga

ai eksib küll thumbs_up.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.09.2010 01:42:46 vasta tsitaadiga

angel, Hiljuti Petrov sõitis rahulikult seina mu nina ees icon_razz1.gif lihtsalt läks vihmas käest ära.
Isegi kui vabakas on nii tehtud siis see ei huvita väga mind, ajad on olemas, sõida üle, need autod rajal on pigem su segamiseks nagu in real life. Suht keeruline on väita mida nad väidavad, sa ju ise pole koguaeg rajal, ega jälgi rada nii, et ma ei näe pointi miks peaks siuke asi mängu segama otseselt.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.09.2010 01:56:27 vasta tsitaadiga

vast selles mõttes ehk segab, et AI lihtsalt cheatib ja on vaid visuaalseks toeks. AI võiks juba arukam olla ja reaalselt sõidud läbi teha. Ning lampi võiks juhtuda asju et AI seisab tee ääres kuna rehvid läbi või siis venib su ees kuna rehvid puuduvad, kütus otsas vms. Ehk siis oleks talgi "pinge" peal ja käsk sõita kõik läbi mis näitaks progrejate osavust. muidu on suht time trial kogu see mäng v.a vahest AI tuleb sulle ette koperdama ja teeb ehk mõne piruetti kah.

ei midagi lihtsalt küsisin kas keegi mingeid veidrusi märganud. Lihtsalt Grid'is sellist jama nagu ei täheldanud või siis viimases codemasters mängus kus veel asjalikum pitstop sees oli. "kummi" efekt nagunii mängus sees kuna vähesed suudavad üldse AI'd auto mängudes teha kui üldsegi (s.t ei oska peast nüüd öelda kus auto mängus kõige asjalikum ai oligi).

Neid väiksemaid apsakadi olen isegi näinud aga kaugemal olev AI nagu ei tee messugi. Vaadates kui kiiresti nad mulle persekülge tulevad kui teelt välja panen siis usun, et kui AI teelt välja paneb jõuan ma suht hetkega sinna. F1 tundub olevat selline 1 sec ala et kui 2 sec juba aega kulunud on kõik meeskond juba sul järel ja möödasõidus.

.. oletaks et sellepärast ükski tootja enam ei panegi replay campi sisse kus saab valida AI autot... lihtsalt seal ei ole midagi vaadata või siis näed mingit ulme liikurit kes lihtsalt põrutab kurve füüsikat eiramata läbi (nähtud kus juures osades mängudes).

ps: aga jah selleks mp ongi olemas, kui vaid ei oleks troppe kes esimeses kurvis kõiki maha ei üritaks sõita või tagurpidi otsusta liikuma hakata

viimati muutis angel 26.09.2010 02:02:05, muudetud 3 korda
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 26.09.2010 02:00:47 vasta tsitaadiga

Ma olen näinud 2 korda kuidas AI eksib. Ühe korra oli minu tiimikaaslane, äärekivi pealt taguots ette ja teine kord Hamilton tegi trikke, lõpetas seinas. icon_wink.gif

Ma vihkan Monacot. Eksimisruumi pole ja klaviatuur ka veel, krt toksi ennast segaseks!
tagasi üles
henry300
HV kasutaja

sõnum 26.09.2010 03:18:24 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskaks öelda, kust ma leiaksin selle folderi kus mu saved game-sid sees on?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 26.09.2010 04:22:37 vasta tsitaadiga

henry300 Documents > My Games > FormulaOne
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 26.09.2010 08:55:39 vasta tsitaadiga

Seda nn Fduct'i mängus ka kasutada saab? McLarenitel on see ava vasakul olemas. Päriselus paneb vasaku jala kuskile ava ette. Red Bullis vasaku käe. Mängus pole tähele pannud seda Fduct'i, pole olnud eriti ka aega sõita thumbs_down.gif

Esimene mulje mängust on muidugi väga hea. thumbs_up.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.09.2010 09:37:10 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
vast selles mõttes ehk segab, et AI lihtsalt cheatib ja on vaid visuaalseks toeks. AI võiks juba arukam olla ja reaalselt sõidud läbi teha. Ning lampi võiks juhtuda asju et AI seisab tee ääres kuna rehvid läbi või siis venib su ees kuna rehvid puuduvad, kütus otsas vms. Ehk siis oleks talgi "pinge" peal ja käsk sõita kõik läbi mis näitaks progrejate osavust. muidu on suht time trial kogu see mäng v.a vahest AI tuleb sulle ette koperdama ja teeb ehk mõne piruetti kah.

ei midagi lihtsalt küsisin kas keegi mingeid veidrusi märganud. Lihtsalt Grid'is sellist jama nagu ei täheldanud või siis viimases codemasters mängus kus veel asjalikum pitstop sees oli. "kummi" efekt nagunii mängus sees kuna vähesed suudavad üldse AI'd auto mängudes teha kui üldsegi (s.t ei oska peast nüüd öelda kus auto mängus kõige asjalikum ai oligi).

Neid väiksemaid apsakadi olen isegi näinud aga kaugemal olev AI nagu ei tee messugi. Vaadates kui kiiresti nad mulle persekülge tulevad kui teelt välja panen siis usun, et kui AI teelt välja paneb jõuan ma suht hetkega sinna. F1 tundub olevat selline 1 sec ala et kui 2 sec juba aega kulunud on kõik meeskond juba sul järel ja möödasõidus.

.. oletaks et sellepärast ükski tootja enam ei panegi replay campi sisse kus saab valida AI autot... lihtsalt seal ei ole midagi vaadata või siis näed mingit ulme liikurit kes lihtsalt põrutab kurve füüsikat eiramata läbi (nähtud kus juures osades mängudes).

ps: aga jah selleks mp ongi olemas, kui vaid ei oleks troppe kes esimeses kurvis kõiki maha ei üritaks sõita või tagurpidi otsusta liikuma hakata
üheski mängus sul AI ei sõida reaalselt icon_rolleyes.gif
kõik on puhtalt arvud ja väike juhuslikkuse moment - see mis su vaateväljas toimub, see on ainuke reaalne sõit

vaherna
HV vaatleja
vaherna

sõnum 26.09.2010 09:56:29 vasta tsitaadiga

mul on küll AI metsa pand, nt Austraalias kui läksin Alonsost mööda kiirendas ta äärekivi peal ja spinn, pidevalt eldakse raadios ka et Jarno sõit on läbi või et ees on keegi katkestanud
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 26.09.2010 10:05:21 vasta tsitaadiga

pit stopid on ikka julmad panged..
hungari etapil sai nalja.. boxi peatus jooksis mängul vist kinni veidi..igatahes kõik autod ootasid üksteise sabas 2 minutid boxi teel. kuna Chandok oli boxis varem käinud siis tema võitis ka selle etapi...ringiga icon_smile.gif

see pit värk on üldse halenaljakas, ootad nagu debiil tungraudadel, kuigi kedagi ei tule ,või siis tuleb, aga alles boxitee alguses.

loodetavasti varsti mingisugune patch tulekul. kopp.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.09.2010 11:32:35 vasta tsitaadiga

xpander, äkki mingi kräki viga? icon_lol.gif Aga minule ei meeldi see auto pit üldse... no nii fail, et jube kohe.
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 26.09.2010 11:38:26 vasta tsitaadiga

See boksi minek ja kõik seal on jube kramplik..
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.09.2010 12:12:53 vasta tsitaadiga

xpander, äkki mingi kräki viga? icon_lol.gif Aga minule ei meeldi see auto pit üldse... no nii fail, et jube kohe.
saad ju manuaalse piti ka settingutest valida, lisaks saad nupu mappida, millega saad paluda boksi vastu võtta icon_rolleyes.gif
ja kui nad isegi kutsuvad pitti, siis saad nad üle lasta ju icon_lol.gif

K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 26.09.2010 12:48:53 vasta tsitaadiga

Mängin 20% pikkusega ja suht lootusetu on võita ikka. Mängin küll gamepad'iga ja kõige kergema raskusastmega, ühtegi viga ei tee ja koguaeg olen teel ,aga kui vastane juba eest ära läheb siis pidevalt täiesti lootusetu üldse järgi jõuda. Hetkel Monaco ja 17 ringi hullumeelsust, üks kurv seal on küll selline ,et no anna abi. Seal hullus kurvis sain ma veel warningu ka ,et ma lõikasin.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 120
tagasi üles
AC7
HV kasutaja
AC7

sõnum 26.09.2010 12:58:07 vasta tsitaadiga

Aga nimoodi ju tegelikult ongi icon_biggrin.gif Kui ei suuda stabiilselt sõita on see sinu probleem, mitte mängu. Ja kui järele ei jõua on raskusaste liiga suur sinu jaoks.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 26.09.2010 13:03:50 vasta tsitaadiga

Tegin hea avastuse täna. Sõiduajal saab muuta esitiiva kallet.
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 26.09.2010 13:05:17 vasta tsitaadiga

AC7 kirjutas:
Aga nimoodi ju tegelikult ongi icon_biggrin.gif Kui ei suuda stabiilselt sõita on see sinu probleem, mitte mängu. Ja kui järele ei jõua on raskusaste liiga suur sinu jaoks.

Kergema peale pole enam võimalik panna lihtsalt.

Ja see tiiva wing-i kohta räägitakse foorumis ,et panna kõige madalama peale, pidi mitu sekundit juurde andma.
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 26.09.2010 13:27:22 vasta tsitaadiga

Steff. kirjutas:

Täna mulle see tüüp sõidu ajal ka rääkis, et ma ära ei unustaks seda, aga kuidas see käib?
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 26.09.2010 13:37:21 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

libe kirjutas:
üheski mängus sul AI ei sõida reaalselt icon_rolleyes.gif
kõik on puhtalt arvud ja väike juhuslikkuse moment - see mis su vaateväljas toimub, see on ainuke reaalne sõit

GP4-s sai ju suvalisel hetkel suvalisse AI-poolt juhitud vormelisse hüpata ja sõitu vaadata.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 26.09.2010 13:48:28 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
Steff. kirjutas:

Täna mulle see tüüp sõidu ajal ka rääkis, et ma ära ei unustaks seda, aga kuidas see käib?

default-ina saab teha seda numpad-ga (2,4,8,6) Ise panin nad endale rooli peale. Sealt samast saad ka rehve valida baxi peatuse jaoks.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.09.2010 14:07:08 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
saad ju manuaalse piti ka settingutest valida, lisaks saad nupu mappida, millega saad paluda boksi vastu võtta icon_rolleyes.gif
ja kui nad isegi kutsuvad pitti, siis saad nad üle lasta ju icon_lol.gif

Mis manuaalse piti, jube manuaalne kui auto võtab enda üle kontrolli ja sõidab ise pitti, ise pead lihtsalt õigel ajal pidurit vajutama, muud ple vaja pitis teha. thumbs_down.gif ehk siis täielik fail. Ning veel jubedam on pitti sõitmine, no niiiii veidra trajektooriga ikka läheb sinna, et kole kohe.

tagasi üles
Hive
HV kasutaja
Hive

sõnum 26.09.2010 14:37:17 vasta tsitaadiga

Minul igatahes mängust väga hea mulje jäänud , 100x etem kui WRC läbikukkumine ,

ise sõidan hetkel HRT autoga , ja 6ndal kohal praegu üldarvestuses , olemas ka üks 2 koht ja üks võit Hockenheimis , ringiajaga 1.17.367 icon_razz.gif

paar sõitu veel teha , toro rossolt ja sauberilt pakkumised olemas juba

ise muidu näinud küll kuidas AI matsu pand , vihmaga tegi hamilton spinni , ja keegi lasi veel seina ,ajaa seda ka ,et vihm + monaco on väga jube icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 26.09.2010 14:44:46 vasta tsitaadiga

Muide veel kellel siin probleem ,et peab PIT-is ootama kuni teised ära sõitnud pitis eest siis optionsis peaks mingi ghost car teema olema.

Muideks veel võitsin monacos vihmaga kvalifikatsiooni kahe sekundilise eduga.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 26.09.2010 14:52:57 vasta tsitaadiga

Olen ma pusinud mis ma olen aga alla 1:43 aega singapuris sõita ei suuda.
Ei hakka enam oma aegasid siia panemagi, nagunii sõidate kõik 3-4 sek. üle.

Monacos üks koht on jah suht raske. Peale nõelasilma järgmine kurv on eriti maias spinni tegema.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 26.09.2010 14:59:00 vasta tsitaadiga

Ei ütleks, endal on Monaco lemmik, Virginiga jõhkralt lammutasin.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 26.09.2010 15:04:07 vasta tsitaadiga

Eile läks Spa's küll suht naljakalt. Mingi poole sõidu pealt hakkas vaikselt tibutama, aga sõitsin edasi. Kuni viimase ringini polnud midagi aru saada, et kas sajab või ei. Aga siis viimasel ringil, alustasin ringi 2'na, vahe kolmandaga võis olla mingi 20 sekundit umbes ja kokkuvõttes sain 12'nda koha icon_biggrin.gif Pidamine oli ikka täiesti 0, ilm on päris hästi tehtud igatahes.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 26.09.2010 15:05:37 vasta tsitaadiga

Ei lähe üldse seal Monacos. Nagu ma ütlesin, siis klaviatuuriga klõbista end lolliks seal ja estiib on sellel rajal kuum kaup.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 26.09.2010 15:08:56 vasta tsitaadiga

DefXtreme, pead ikka mingi wheeli omale hagema, tasub ära thumbs_up.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.09.2010 15:10:15 vasta tsitaadiga

ma alla 1:26 monacos ei saanud icon_lol.gif
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 26.09.2010 15:19:01 vasta tsitaadiga

Ma ei saaa aru mis bug on, logitech chillstream gamepadiga näiteks ei keera Monacos kuuendas sectoris välja. Samas klaveriga keerab icon_lol.gif
Keegi oskab öelda mis probleem.
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 26.09.2010 15:28:15 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
ma alla 1:26 monacos ei saanud icon_lol.gif

Mingi 1:19 tuli suht kergesti..

haldz kirjutas:
Ma ei saaa aru mis bug on, logitech chillstream gamepadiga näiteks ei keera Monacos kuuendas sectoris välja. Samas klaveriga keerab icon_lol.gif
Keegi oskab öelda mis probleem.

Sama pult, täiesti vabalt saab. Ega sa pidurit all ei hoia?
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Formula 1 2010 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.