Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DeTHiCa.
HV Guru

|
23.09.2010 20:58:51
|
|
|
mäh, et longid linnas ja vaatad kuidas värv seintelt maha koorub ja päevavargad kütteradikaid veokikasti loobivad?
jube põnev.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
23.09.2010 21:02:15
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
mäh, et longid linnas ja vaatad kuidas värv seintelt maha koorub ja päevavargad kütteradikaid veokikasti loobivad?
jube põnev. |
hakkab juba ilmet võtma
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
23.09.2010 21:04:53
|
|
|
g-nome kirjutas: |
kui ma esimest korda kuulsin et Tsernobõlist tehakse mäng, kujutasin ma vaimusilmis ette igasugu asju, mõte, et sealses ghost down`is saaks üksinda öösitis nuhkida tundus liiga lahe. Loomulikult polnud mina ega paljud teised minu vanused fännid rahul lõpp-produktiga. Keegi meist ei soovind, et salapära ning põnevus asendatakse labase kõmmutamisega. Kerge lootus oli et järg võib kuidagi midagi parandada, kuid nagu näha, läksid asjad hoopis hullemaks. |
See on hea idee, aga pigem oleks siis tegemist mingi mängumootori tech demoga. Mis mäng see oleks, kui eesmärk oleks lihtsalt ringi hulkuda?
Enamus inimesi, kes sinu ideed "mängiks", tüdineksid kiiresti ära.
Idee on hea, aga tegelikult oleks see igav.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
23.09.2010 21:27:58
|
|
|
Kui sellist kogemust tahad mine pripjatisse lonkima ... elamus kogu eluks Maksad pisut rohkem kui mängude eest kuid elamus on eriline. kes seal käinud ei ole püüdke endale ette kujutada Tallinna suurust linna peaaegu tühjana (igast õlisid on ka Ukrainas )
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.09.2010 19:16:35
|
|
|
Tegin nüüd üle pika aja väikse stalkeri ralli ehk siis shadow of chernobyl, clear sky ja call of pripyat on praegu käsil. Peale shadow of chernobylit mida viimati mängisin siis kui see just välja tuli polnud ühtegi teist asja näppind ega isegi videosid eriti vaatand. Et jahh, clear sky oli minujaoks suht pettumus. Siiamaani tüütab see "OMG, meil siin mingi jama, tule appi" värk. Samuti nagu juba eelnevas osas siis ajab mind närvi see, et ei ole vist aru saadud millist mängu on tahetud teha. Selleall pean silmas seda, et kas tegu mänguga mida teed aeglaselt ja rahulikult, hiilid vaikselt ringi, madinatele lähened strateegiliselt, ise kärvad tina saades kähku ja sama teevad ka vastased jne. või siis all guns blazing stiilis, et jookse peale, tulista ja samal ajal spämmi medkitte. Ja selletõttu on mängus kohe tobe probleem kus see kuikähku ise surma saad oleks nagu stealth mängust, samas vastased on sellised kes tahavad pumbast meetrikauguselt 2 laksu pähe saada, et kärvaks ja mõnikord ei ole isegi see piisav. Rääkimata siis sellest juba esimesest osast tuttavast jamast kus mingi tüüp tongipüssiga täksib sind kildipealt surnuks nigu oleks tal snaiper näpus aga ise tärista meetripealt korralikult ja siis hädavaevu saad tüübi maha. Kõik jöllid teavad kohe kus oled kui vähegi lähedusse satud jne. Et jahh, nigu ei olnud suurem asi.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
25.09.2010 20:24:56
|
|
|
Kas mingi mod ei parandanud seda "balansist väljas olemist" ära? Kui ei eksi, siis esimese osa jaoks oli "Oblivion Lost" mod, mis seda tegi...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
26.09.2010 12:13:55
|
|
|
Esimest osa tegin faiakes modiga ja sellega oli tore va. mõned asjad nagu näiteks see, et kõik kõike müüvad jne. Muidu oli aga väga asjalik mod. Samas nüüd CoP'is tundub asi out of box üsnagi korralik
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
06.11.2010 14:54:10
|
|
|
Mängisin siin clear sky üle hulga aja läbi, mängisin kuna leidsin juhuslikult pisi modi mis võimaldab kasutada kõiki arte slotte kõikidel armoritel Mod: http://stalker.filefront.com/file/Full_Upgrades_for_Armors_and_Weapons_Mod;94670
Sai siis pmt max grafaga mängitud 2*4870 ati kaartidega paar skriini:
http://www.upload.ee/image/895007/clear_sky.jpg
http://www.upload.ee/image/895011/clear_sky_meny.jpg Palju muidu keegi on mängu aega saand? Mul tuli kuu täis.
Lõppkokkuvõttes see ülescriptimine on ikka üks bs, paha maitse on ikka suus lõpuks. Kudas see complete mod muidu on? Kas seal see script bs on normaalseks tehtud muidu?
Edit: panin complete modi peale. Tõdesin et kahjuks armorite slottide avamise bugi pole fixitud ja copisin complete kataloogi sellest pisi modist full armori upgreidi jura juurde - töötab proovisin sama relvade upgreidi juraga - ei hakand tööle kahjuks.
Completis on scriptimist natuke parandatud, vähemalt selline mulje jääb, päris normaalne on kohati, aga vahel ikkagi pole.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
06.11.2010 15:08:11
|
|
|
SOC-i complete mod on täitsa mängitav, CS oma pole veel jõudnud proovida
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
22.12.2010 21:48:17
|
|
|
Kas keegi oskak öelda kuidas seda asja kiiremaks teha. Panin profiilis olevale teisele arvutile ta nüüd peale ja tonkab vähe. FPS seal 25-30 kandis. Ei kasuta Dx 10'etki ning seaded on high peal. resoks 1080p. Kas mingit *.ini vms faili annab pisut tuunida või on mõni mod mis seda kiirendab pisut?
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
22.12.2010 22:26:29
|
|
|
Mirigon, Complete äkki teeks kiiremaks. ilusamaks teeb kõvasti ja fps on stabiilsem kui originaalversioonis. ma mängisin max graafikal läbi selle ja ei saa öelda et läägis.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
22.12.2010 23:18:16
|
|
|
DeTHiCa., profiili arvutiga või? Igatahes ma ptoovin.
Edit: Ma ei suuda seda kuidagi leida äkki keegi viitsib kostitada lingiga kus ei pea igast asjadega liituma
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
23.12.2010 01:23:45
|
|
|
tsitaat: |
Kas keegi oskak öelda kuidas seda asja kiiremaks teha. Panin profiilis olevale teisele arvutile ta nüüd peale ja tonkab vähe. FPS seal 25-30 kandis. Ei kasuta Dx 10'etki ning seaded on high peal. resoks 1080p. Kas mingit *.ini vms faili annab pisut tuunida või on mõni mod mis seda kiirendab pisut?
|
Clear sky ongi üks raskemaid mängu mootoreid maailmas; Esiteks jookseb ta aint ühe cpu tuuma peal sõltumata mis cpu-ga tegu on Nii et tuuma kiirus loeb aga tuumade arv mitte.
Teiseks, on tal mõnes mõttes bugine sun shafts - gtx 260 ja hd 4870 vedasid sun shafts high 1600*1200 peal alla 30 fps, hd 4870 cf vedas sun shafts high napilt 40 fps ümber ja ei old normaalselt mängitav, sun shafts low jooksis ideaalselt 4870 cf peal ja off oli normaalne gtx 260-ne peal Üksik 6870 vedas sun shafts high 1600*1200 ~45 fps, 6870 cf vedas 1600*1200 sun shafts high 100 fps võibolla bug aga nii ta näitab. Kõik on mõõdetud dx 9 all ja grafa maximum. Lisaks mainin ära et kõikides cpule rasketes kohtades läks complete modiga fps alla 40 fpsi, seda sõltumata kas oli 6870 cf või üksik kaart P II quad 3,9 GHz üks tuum nats jõuetu selle mängu jaoks Ilma complete modita oli cpu intensiivsetes kohtades fps 40 ümber.
Üldiselt see sun shafts tahab looma moodi jõudu saada, alles 6870 cf vedas seda vabalt
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
23.12.2010 02:05:56
|
|
|
Kurat ... mäng suht värske (multi core prosed polnud enam mingi haruldus) ja ei osatud erinevate prosede tugevaid külgi ära kasutada ... shame .
Aga põhimõtteliselt clock peale ja perf. paraneb? Ei tahaks niisama lampi ka kiirenama asju hakata kuna bad company 2 ei talu absoluutselt mu masina peal kellamist (hakkab BSOD loopima) ning ma mängin viimast suhteliselt palju. nõme oleks ka kui peaks iga natukese ajatagant resa teha ja biossi torkida. Juba naljakas on mõelda et paned 12 kilo kasti alla ja see ei vea ikka mängu välja .
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
23.12.2010 02:49:13
|
|
|
Muideks clear sky on stalkeri masina peal tehtud siiski ja stalkerit hakati juba vääga ammu tegema, pole ta nii uus midagi
Samas hoolimata sellest et ta nii vana masina peal on tehtud, on ta gpu scaleerumise koha pealt maailmas esirinnas, ka 3- gpu vahel on scaleerumine ligi 100%
9800 ja gts 250 on mõlemad lahjad selle mängu jooksutamiseks kõva graafika peal, pane kindlasti sun shafts off ja valgustus pane kah madalam, vist järgmine static lightning-ule, alternatiiv on muidugi mängida high seades ja madala resoga
Muideks ma mängisin clear sky kunagi athlon xp 2100 mhz ja gf6600 gt 128 mbt arvuti peal läbi. Tükk aega näppisin menüüst grafat et jõuda parima fps kompromissini, ja sain keskmise fpsi 30 ümber aga kohtades mis olid cpu intensiivsed jäi fps 20 ümber ja sinna ei aidanud midagi rammiga oli nii et 1 gigaga jooksis kinni regulaarselt ja 2 gigaga oli rock solid Lõppkokkuvõttes pani miinimum fps-i paika siiski cpu, kuna grafa alla laskmine tõmbas gpult koormust ilusti vähemaks ja fps paranes, aga cpuga ei saand suurt midagi teha.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
23.12.2010 03:07:34
|
|
|
DeTHiCa., ma olen vist paras pime või päris idioot kuid ma ei leia sealt seda kohta kust laadima panna. Mulle tundub nagu see mod oleks maha võetud?!
sant, Kui ma päikse efektid eemaldan siis pole asi enam üldse nii lõbus . Ma paningi selle mängu riiulisse sellepärast et oodata helgemat päeva mil ma pisut parema arvuti saan kuna profiili esimese kastiga polnud mäng üldse ilus ( kõvatasin neid juutuubi mootori testi videode peale ) Niisis tuleb vist riiulisse jälle tagasi panna kuniks saan piisavalt raha et korralik videokas osta
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
23.12.2010 03:20:37
|
|
|
Siit lingilt võid vaadata kuidas uuem stalker uusi kaarte kooma tõmbab oma päikse kiirtega
http://www.hardwarezone.com/features/view/112934/page:3
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
23.12.2010 03:34:13
|
|
|
aga see ongi imelik et pripjat jookseb paremini aga no ah eks selle ole vist ka juba multi core tugi kaa nagu ma mäletan (mäletamine ei ole mu kõige tugevam külg mälu on hullem kui sõel ... imbub läbi ja on selektiivne kaa veel ). no ja ma usun et ka selle mängu arendajad õpivad oma vigadest muidu turul ei püsi eriti (CoD'i viimased on vist erandiks )
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
23.12.2010 06:03:32
|
|
|
Eem: gtx 580 sunshafts high fps alla 40 @1920*1200 4xAA dx10, jookseb ta sul jah paremin Hea uudis on veel see et ka pripijat jookseb endiselt 1 tuuma pealt
Samas on ta paremini optimeeritud\kärbitud 1-he tuuma pealt jooksma
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
23.12.2010 06:34:33
|
|
|
sant, CPU koha pealt sa nüüd küll mõtled midagi välja, minu stock kelladel jooksev PII 965BE pole kordagi lahjaks jäänud.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
23.12.2010 12:45:21
|
|
|
sant, ei ei ma ei mõelnud nüüd kohe põhjas kelladel mängimist. lihtsalt ma saan oma rauaga pisut parema pildi kui CS'iga. ega ma ei loodagi et mu arvuti oleks samaväärne i7 ja gtx 580 kooslusega lihtsalt üritan mängus olemasolevate vahenditeg viimast välja keerata ilma et peaks resolutsiooni maha keerama. ei paku mulle üldse huvi lasta hallist ristkülikust mingit inimkujulist objekti ja vaadata kuidas talt kukuvad mingid punased ruudud küljest . ja teiseks ma mängin 40" teleka taga ja seal peab reso põhjas olema muidu on ikka ilgelt kole vaatepilt mis sulle avaneb.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
23.12.2010 16:17:04
|
|
|
mille rebrand see 250gts on et seda mängu ei jooksuta? kas ta mitte mingi 9800gtx+ polnud? ehk siis umbes sama mis hd4850. 1080p peal peaks vabalt jooksutama 30-40fps.
vaatasin seda Complete download lehte ja tõesti on download maha võetud. huvitav miks
aga proovi seda: http://stalker.filefront.com/file/Better_Lighting_Depth_of_Field_and_FPS;93997
sellega tweakiga sain ma ühetuumalise prose ja 9600gt'ga mängitud 30+ fps peal. võrreldes tweakimata versiooniga oli perfi tõus vist lausa 30% ringis. paraku ta ohverdab mingil määral silmailu.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|