Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitech Z-5500 kõllid, kas ainult mina astun reha peale? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 24, 25, 26  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 03.07.2010 15:04:14 vasta tsitaadiga

Kuidas seda boost 22 saigi? mis nuppu peal pidi hoidma?
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2010 15:41:24 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=271062

5.Boost Mode mad excursions on the sub from videos i seen..it,s used to gain higher volume from songs/movies recorded in low volume.
can and probably is dangerous if using this setting with digital connection or perfect loudness vids/songs<--can void your warranty if you blow your sub/amp/satts.
There are 2 ways to get louder voice from Z5500. First way is when u press down MUTE button (not from remote control) and turn volume button +. Other way is that when you turn volume to MAX and keep turning then boost will automatically work.
How you get the boost 11? Simply you must the + volume full open and if you are seeing the max of your'e z5500, you must push farther(180 degrees) and than you see boost 1-2-3 ect.

6:Max Boost
go to boost 11.....hold your mute button....and keep on turning....you will see boost 22

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.07.2010 16:23:21 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:

mute.
raske uskuda, et mõni naaber suudab tavajõudugi taluda. kui vastu peavad, siis kutsu ise politsei icon_biggrin.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 03.07.2010 16:43:34 vasta tsitaadiga

ise olen vast ühe korra Z5500 nn "põhja" keeranud aga siis hakkasid juba kõrvad vilet mängima ja sai maha võetud.. selle boosti värgi avastasin hiljem ja teagi kuidas keegi sellega siis ühes toas suudaks olla. mingi bassi testiga juba poole peal (tava voluum mitte boost) hakkasid aknad värisema ja tuba vibreerima igast otsast icon_neutral.gif

Kui mingi "element" sellise peedistamise peale lendab on siis asi parandatav/vahetatav? Või on suht "osta uus komplekt või e-bay @ varuosad?

Keegi stabiilselt kah voluum põhjas lasknud on? Kuulnud et pidavat üle kuumenema ja kui maha jahtuvad töötavad edasi.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.07.2010 21:09:43 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=m0nU1CswTyk (ETTEVAATUST! LÄBUKLIPP! ja vana digiseebi salvestuskvaliteet jättis soovida icon_razz.gif )
selles videos mu omad olid peaaegu põhjas, korrus allpool icon_razz.gif mängisid niiviisi ikka mitu tundi.
ülekuumenenud aga on vaid kodus korra. ja kodus nad ei saavuta iialgi poolt võimsustki, lihtsalt oli freak accident. igatahes tükk aega piiksus (nagu ullike otsisin, et mis krt see piiksub icon_razz.gif ), siis pani pillid kotti ja nüüd töötab tänapäevani thumbs_up.gif

Kuufo
HV kasutaja

sõnum 09.07.2010 20:05:52 vasta tsitaadiga

Nonii.
Omasin seda komplekti umbes aasta tagasi, kui ühel läbul lihtsalt asi tõsiselt läbi läks. Elektroonika osas oli nagu kõik korras, aga element läks sõna otseses mõttes pooleks. icon_smile.gif LINK Vedeles see siis aastakese lihtsalt nurgas. Sai veel ostetud sõbra käest hea soodsa hinnaga Logitech Z5450 (ühe mittetöötava wifi kõlariga, vist peaks olema platooni endine komplekt, kui ma õigesti mäletan, kasutaja Aista müüs selle mulle). Sai siis viidud küla kohaliku elektriku juurde see komplekt (Z-5450), ning see suutis mittetöötava Wifi kõlari ka korda teha, tuli välja et mingi elektriskeem vms oli üles suland. Täna aga tekkis selline idiootne mõte, et liimiks Z5500 elemendi kokku tagasi, et huvitav, kas saab veel subwoofrist asja. Niisiis kiskusin võrkkatte eest, kruvisin kõlari välja, ning hakkasin nuputama icon_smile.gif.
Tulemus oli selline, et sai elemendi koonus uuesti tore külge liimitud. Muidugi tuli ka keskmist alumiiniumist toru lõigata, ning nurgad koonuse serva taha väänata. Peale sai pandud mingit heavy duty kivistuvat liimi, ning näe kõlar ongi jälle ühes tükis. Siis sai element tagasi kasti topitud. Ja töötaski täpselt nii, nagu ma selle ostsin, ei mingit katkise kõlari plärinat jne. Ainuke värk, et ei julge enam põhja keerata, sest ilmselgelt sai boost +22 sellele saatuslikuks, ning mine sa tea, äkki läheb uuesti katki. Aga lugedest netist sarnaste probleemidega kõlarikomplekte, siis ainukeseks lahenduseks pakuti elemendi välja vahetamist icon_smile.gif.
Tasus paar tundi nokitseda.

Hetkel mõlemad komplektid nii Z5450 kui Z5500 kastil järgi ja muusika kuulamine on nendega täitsa tore icon_smile.gif

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 11.07.2010 13:17:25 vasta tsitaadiga

Kuufo, hea töö thumbs_up.gif aga tekkis ka küsimus, et mille kuradi pärast boost+22'ga kuulata? icon_biggrin.gif satid hakkavad ju isegi normaalmaksimaalse juures üle peksma.
Kuufo
HV kasutaja

sõnum 13.07.2010 16:02:03 vasta tsitaadiga

Pigem ma arvan, et alkohol, pidu ja hea meeleolu sundis kõlarid boost+22 peal tööle, või siis mingi purjus külaline mõtles, et "oi vaikne minu jaoks, keeraks äkki kõvemaks". Mis tegelikult neid kõlareid nii valjult mängima sundis, ei saa vist kunagi teada. Aga jah see liimitud subwoofer elas isegi ühe peo üle, ning veel ei ole märke väsimisest.
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.07.2010 16:15:36 vasta tsitaadiga

imo saab juba piisavalt hea kuulmis kahjustuse nende kõlarite abil kui niisama voluum põhja keerata... pole ka ime et enamus inimesi juba kurdid kui nõnda valjusti midagi "kuulatakse" icon_neutral.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 14.07.2010 14:17:42 vasta tsitaadiga

Kellel kõlarites mingi krõbin vms on, plaksud sellised, see pangu ventilaator juhtpuldi taha puhuma, kuumusest tekib selline anomaalia icon_eek.gif thumbs_down.gif icon_lol.gif Mitu päeva üritasin aru saada, mis seda põhjustab, ainuke loogiline seletus, et miski kuumeneb nii üle isegi kolme kriipsu peal kuulates või nüüd isegi idles juba oli, sellised õrnad krõbinad või plaksud nagu midagi läheks katki või mai tea, igatahes, ventilaator vastu juhtpulti ja paar sekundit läks mööda ning kõik anomaaliad läinud. Jõhker icon_eek.gif
Mainin ära, et mul toas 33-35kraadi icon_mad.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
SBIndustry
HV vaatleja

sõnum 11.09.2010 13:28:17 vasta tsitaadiga

Kas leidub keegi inimene kellel on mingisugusedki teadmised helist ja selle kvaliteedist ning kes on saanud kuulata enamvähem võrdsetes tingimustes Logitech Z-5500 ja Creative Gigaworks S750 süsteeme.

Väga pakub just huvi, et milline siiski on kahe süsteemi helikvaliteedi vahe, näiteks Z-5500 kohta julgen öelda, et sellist kick bassi mängib see kõlar paremini kui osasid madalaid ja samuti olen kuulnud, et Creative omadel on kõrged paremad kuna on kaks elementi eraldi satelliitidel. Kui bass on hea, aga kõrgeid on puudu või kaob vahepealt midagi ära, siis ei ole ka hea nii kuulata.

Äkki oleks võimalik esile tuua MIS on just erilist või paremat nende kahe komplekti omavahelises võistluses.
Ootan huviga, icon_razz.gif
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 11.09.2010 14:28:44 vasta tsitaadiga

see MIS on väga individuaalne! ja terve nett on täis ülevaateid miks Z5500 parem on.
saunanaiste jutu põhjal arvamust kujundada ei anna ja helipede ostab ikka märksa muu set'i...

s!tta sest rahakulust, aga oma 10-tollist bassikat mingi 8" S750 vastu ei vahetaks ka pekstes mitte icon_razz.gif

Heineken
HV Guru

sõnum 17.09.2010 06:10:16 vasta tsitaadiga

Kui tõesti helikvaliteeti taga ajad, pane ise kõlarid kokku või lase kellelgil targemal panna. Plastkäkid ei tee, ega hakkagi tegema head heli võrreldes päris kõlaritega. icon_wink.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 24.09.2010 12:33:58 vasta tsitaadiga

Sain omale uue komplekti garantii korras kuna subwoofer lõpetas koostöö peale kolmandat kuulamist, 1 kuu läks aega, aga sain õnneks tutika komplekti, kõik ilus ja tore aga juhtpuldil volume nupp liigub üliraskelt ja power nupul on kõrvaklapi logo power logo asemel ning käima, ega kinni ta sellest nupust ei lähe icon_eek.gif
Kommentaarid: 171 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 5 :: 138
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.09.2010 13:35:03 vasta tsitaadiga

See "kõrvaklappi logo power nuppu asemel" ongi uus versioon Z5500'st. Sealt nupust peaks ta sul käima minema, puldi valgustus tööle, aga 100% kinni ta sealt ei lähegi. Põhjendus - kuna tegemist on kõrvaklappi logo omava nupuga, nagu ka puldil siis tähendab see seda, et uues versioonis saad kasutada kõrvaklappe edasi pod'is isegi siis kui asi on nn "välja lülitatud". Vanas peab pod töötama kui kõrvaklappe soovid kasutada. Ehk siis vast mingi voolu säästu värk, et ei pea täie auruga edasi uhama kõlarid kui kasutad kõrvaklappe.

voluumi nupp üliraskelt - vaata ehk on nupp kõver. Ise sain sedasi logitech'ilt uued et voluumi keeratav nupp käis kõveralt ehk siis pihta saanud vms viga. Lahti ei ole saanud võtta kuna ei jõua seda voluumi nuppu sealt ära tirida (otse tirida muidu võib puruks minna) ja lähemalt uurida mis seal vigane on.

tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 24.09.2010 20:06:11 vasta tsitaadiga

angel, Tänud seletuse eest, õige pisut käib jah kõveralt, seda näeb nupu ja puldi rao suuruse muutumisest, kas Z on veel mingi muu uuenduse ka saanud peale klappide edasi töötamise "välja lõlitatud" režiimis?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.09.2010 20:18:58 vasta tsitaadiga

mingi öö resiim vist oli kah asjal vms "öö mode" täpsemalt ei ole kohe meeles. Proovisin aga ei saanud täpselt aru mis värk sellega oli et kas keerab bassi maha rohkem vms.

Alguses arvasin et ise sain RMA'ga mingi läbipekstud pakki. Tuleb siis välja et mingi kamm neil nende Z5500'ga. + RMA Z5500 kahisevad tugevamalt kui eelmised kõlarid. Muud elemendid paistavad sama olevat v.a see kõver voluumi nupp, suts valjemini kahisevad sateliidid.

Keegi selle voluumi nuppu maha suudaks kiskuda siis vaataks järgi mis seal sees toimub. Huvitav kas see "keeratav jubla" on seal plaadi küljes pihta saanud või plastikust julla kõver. Või siis koguni ongi selline tehase praak.

tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 24.09.2010 20:50:34 vasta tsitaadiga

angel, mul neid Z5500 3 komplekti olnud, see nupp tuli ühel komplektil täiesti küljest ära, aga sai ka tagasi panna ja toimis edukalt edasi.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.09.2010 20:57:34 vasta tsitaadiga

ma üritasin oma omadel seda nuppu ära kiskuda, vastasel juhul ei saa pod'i avada, aga ei tule kuidagi. Tahaks lihtsalt teada kas asi on trükkplaadi küljest saati kõver või on vaid nupp. suht rõve on kui see julla vastu korpust käib.

Z5500 head asjad aga keegi võiks kvaliteedi kontrolli tõsta mingis osas või mingis tehases icon_neutral.gif

ehk siis kui sul õnnestub ja oskad siis võta see pod lahti ja uuri järgi mis seal häda. nagunii garantiid asjal imo ei ole kui rma kraam. Neil vaja ju ainult supportida sind 1'ese toote garantii aja. Mul sai just siis läbi kui uued kätte sain.

tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 24.09.2010 21:12:54 vasta tsitaadiga

angel, mul garantii jätkub, lisati vaid see 1 kuu kuni olid garantiis...sellel ei tahaks kiskuma hakata, aga küljest tuleb vaid nupp, ma arvan et nupu pesas võib väike viga olla selles nurgas mis ta sinna istub, sellest ka see pendeldamine imho icon_mad.gif
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.09.2010 22:01:59 vasta tsitaadiga

selline mulje jäänud, et mida uuem komplekt, seda rohkem defekte. äkist masu käigus tootjat/komplekteerijat vahetatud?
mu omad töötavad viiendat aastat veatult. peaksid olema 1st gen, need millel satijuhtmed otsadeta (või olid just pistikutega kõige esimesed?)

ppg
HV Guru
ppg

sõnum 24.09.2010 22:22:53 vasta tsitaadiga

arm2004, sellisel juhul olid esimesed pistikutega.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.09.2010 23:04:47 vasta tsitaadiga

midagi muud ette heita ei ole... control pod on mõnes mõttes asjalikumaks tehtud ja kui see "müra" sateliitides välja arvata. Sellist sahinat või "voolu" häält on kosta. Kui muusika vms mängib siis ei pane tähele aga kui kõlarid vait ja vool sees + toas vaikne siis kostub. Ei hakanud logitech supporti tülitama ka selle kõvera voluumi nupu pärast. Ning kui uurisin sahina kohta siis on veel hullemaid. Tundub et see sahin on üks tüüp viga mis esinenud algusest peale vast.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.09.2010 23:52:15 vasta tsitaadiga

mu satid küll ei sahise, kui just kõrva päris vastu ei lükka. bassika/võimu ümin iga kell üle icon_rolleyes.gif (ja üldse kuuleb neid vaid siis, kui raal väljas, mis ei lärma just kuigi palju)
TheDJ
HV veteran

sõnum 27.09.2010 09:31:34 vasta tsitaadiga

Ootaks Logitechilt juba selle 5500 mudeli täindust. Siiani tegelikult minu parimad kõlarid mis eales olnud, filmide jaoks väga väga head. Lihtsalt tootel on omad puudused, ehkki mul töötavad nad kah juba kolmandat aastat. Aga ootaks siiski täiendust, ehk midagi head.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitech Z-5500 kõllid, kas ainult mina astun reha peale? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 24, 25, 26  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.