Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 24.09.2010 19:56:42 vasta tsitaadiga

angel, Kas sind häiris Risenis see nii väga, et ei saanud ujuda? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.09.2010 20:21:57 vasta tsitaadiga

ma üritasin välja tuua põhjenduse icon_razz.gif Risenis sai vähemalt vees sulistada või siis kui sügavale läksid uppisid vist ära... nähtamatud seinad on natuke omalaadne lähenemine...

Story - ehk ongi nüüd selline story et mees avastab et naine rase. Siis naine tahab mingil põhjusel minna mingile saarele kus toimub sõda ... pärast avastab et a) ei olegi lapse isa icon_eek.gif või b) mingi innos vms järeltulija vms. Mängu sees vihjatakse kah jälle et tüüp on rannale uhtunud ja mingi suvalise poolt ülesse kasvatatud... Teema aretus tundub olevat vähemalt, mis sest et võib sellise ideega seebika välja võluda icon_lol.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 24.09.2010 21:02:35 vasta tsitaadiga

Vb selles asi, et videos ujus ta avamere suunas ja maailmalõpp kohe ees nii, et pole mõtet sinna minna. Järvedes ja tiikides saab ehk ikka ujuda ja sukelduda? Aga nii palju kui ma igasugu demosi mäletan, siis fullis mingeid kardinaalseid erinevusi ei tule tavaliselt!
Videost ma ka ei saanud aru, milles point nagu?!

madfury
HV veteran
madfury

sõnum 24.09.2010 22:07:53 vasta tsitaadiga

Nii, ütlen ka sõna sekka icon_smile.gif Gothic seeria (eriti II + Night of the Raven) on minu arvutimängude top 3es. Peale seda horrorit, mis oli Gothic III, ei oodanud ma ka sellelt demolt suurt midagi. Ehk seetõttu jäingi suht rahule. Nagu juba maha öeldud, pole sellel mängul Gothicuga mitte midagi ühist v.a nimi. Usun, et selle vastu ei vaidle keegi. Ma ei hakka spoiler tage panema, eeldan, et kõik, kes siin postituse juures on, on juba demo näppinud.

+Pilt liigub sujuvalt, mingeid glitche ega crashe ei olnud. Kast ei ole mingi uber highend (i5 750+5870).
+Kaklustes, kus osaleb rohkem kui üks vastane, üritavad kõik sind rünnata. Ma ei jõua selle tähtsust ära korrata. Tavaliselt sellistes RPG-des ootavad kõik elukad sujuvalt järge, kuni sul esimene järjekorras notiud, et siis ründama asuda.
+Vibutamine pakub kohe erilist rahuldust. Väga meeldiv üllatus oli. Täpselt parajalt on häält ja vunksi, tõsiselt hea tunne sees.

=Graafika on selline nagu on. Mind ei häiri väga (ma mängin minecrafti;)). NPCde näod jäävad kindlasti paljudele ette. Väga...mmm..detailivabad. Jällegi, mind ei häiri. Ainuke asi mis graafika juures häiris oli see, et kui jõuad põõsale või rohututile piisavalt lähedale, siis see kaob lihtsalt ära. Sundisin ennast sellest mööda vaatama, kuid kui silma jäi siis häiris.
=First person view?!?! Miks see kadunud on. Ma saan 3rd person viewga suurepäraselt mängitud, kuid kuna ma eelistan mängida ranged karaktereid (kas siis vibu/amb või maagia), siis snipingut on natuke karvane teha.
=Combatis on näha, millal heavy attacke hakatakse tegema. Jällegi, mind väga ei häiri, kuigi teeb mängimise sellevõrra lihtsamaks. Ma arvan, et demos on asi meelega kergeks tehtud (heavy attacki pre-deplay on nii pikk et jõuad tiiru ümber mobi rollida, kui tahad)
=Combat ise on selline keskmine buttonsmash. Ma ise eelistan Gothicu ja Riseni stiilis combatit, kui aus olla. Ehk on täismängus vaja natuke rohkem tähelepanu pöörata kaklemisele. Demo on väga, väga kerge.

-Dialoog. Anna jumal armu. Esimesed 2 kuulasin ära, edasi lasin täieauruga klikki, et jumala eest ei peaks kuulama seda vägistamist. Tõsiselt, jubedus kuubis.
-Menüüd, nende gui ja kasutatavus. Kõige hullem on see, et tegu pole konsoolipordiga, aga ikka on skilltree, inventory ja crafting gui jubedus. Ehk on asi minus?
-Skill tree. Gothicust pole midagi järel, a la Diablo II. Täielik pettumus.
-Nähtamatud müürid. Proovige joa juures järveksse minna. Mitte, et ma peaks ujumist featureks, ilma milleta ma ei ole nõus mängima a no see on ikka jubedalt lahendatud. Ehitage siis ümber järve krdi aed vms.
-Nähtamatud müürid II. Proovige üle kivide minna või mõnelt äärelt alla hüpata. Ma jäin näiteks ühelt äärelt alla hüpates (6junni kogumis questi lõpus) õhku kinni lihtsalt. Peksin natuke space ja siis kukkusin alla. Sellist jama ma ikka AAA tiitlil näha ei taha.

Kokkuvõttes olen suht rahul demoga. Ma ei oodanudki midagi erakordset. Võibolla on lõppversioonis asjad lihvitud paremini, kuid olen ettevaatlik ostmisel, ootan enne ära teiste mängijate arvustused. Kõigil Oblivioni/Gothicu tüüpi mängude austajatel soovitan aga demo kindlasti proovida - selliseid mänge ei lasta just tihti välja ning kui teha mõningaid järeleandmisi, siis võib see asi täitsa nauditav olla.

PS. Hoidke parem Two Worlds 2-l silma peal. Kui saate konsoolikesksest UIst üle, siis tundub tegu olevat tõelise maiuspalaga!
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Tener
HV kasutaja

sõnum 24.09.2010 23:15:10 vasta tsitaadiga

Sai ka just demo tiritud... Siinseid jutte lugedes hakkab juba enne mängimist tunduma, et tegu mingi käkiga icon_biggrin.gif
Gothic 1,2 ja NOTR on ikka nii palju läbi tehtud, G3 vaid korra.
Kuna mäng suht G3 sarnane, siis arvan, et teen selle ka vaid korra läbi, puhtalt nime pärast icon_biggrin.gif
Aga jah... Mängima icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 24.09.2010 23:44:55 vasta tsitaadiga

G3 ja selle vahe on ikka täiesti öö ja päev. Proovisin kah demo ära, ainus asi mis veidi kohmakas tundus oli võitlemine, aga isegi selle kannatab ära. Graafika on täiesti super ning maailm on ikka väga ilus. Dialoogid on nagu nad on, aga ei häiri, vajadust ujumise järele kah ei tundnud. Kõik settingud põhjas ja väga hästi jookseb. Igal juhul jääb full ootama ja üsna kindel ost tuleb sellest.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.09.2010 23:48:48 vasta tsitaadiga

kõik kellel ati kaart võivad kindlad olla et hästi jookseb, kellel nvidia siis... sucks to be you icon_lol.gif
tagasi üles
Tener
HV kasutaja

sõnum 25.09.2010 00:09:56 vasta tsitaadiga

madfury, Selle puude kadumise saab maha võtta menüüst.

Pisut mängimist ja esmamulje on isegi hea.
Sättisin nupud pisut ümber, värvid "european" peale ja kohe hoopis parem mängida. Maha ka muidugi minimap, questide vihjed.
Combat on pisut imelik, skill tree ka ei meeldi väga, aga saab hakkama.
Pisut kohmakas demo. Kivide ja asjade ääred hoiavad kinni, inimeste ja loomade liikumine ka pisut kohmakas, aga selle eest kõik jube ilusad icon_biggrin.gif
Häirivad Ivy suured käed ja NPC'de "oks laiali" olek icon_biggrin.gif
Mängin MSI GX623 läpparil 2,26 GHz prose ja HD4670 peal ning ainult particle ja shadow quality on üks aste maksimumist maas, teised põhjas.

Ahjaa... Regeneration! Paha paha! icon_biggrin.gif
Võiks olla mingi hilisem asi, nagu Gothic 3's, kui üldse.
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 25.09.2010 00:28:55 vasta tsitaadiga

Tener kirjutas:
dstar kirjutas:
Olge lahked, väike tutvustav videoklipike nendele, kes demot ise ei viitsi tõmmata. Nagu näha, tegevust on mängus nii et tapab. Kindel ost tõepoolest!

Täiesti haige, kuidas üks inimene viitsib närida asjade kallal...
Kui see tõesti siis nii jube Sinu arust on, ära mängi ega virise.

Ise loodan ja arvan, et asjad nagu ujumine, õppimine jne tehakse fullis korda.
Ja kui see video on Sinu tehtud siis tõesti... Kui üritad millelegi/kellelegi naljadega ära panna, pane pisut huumorit ka asja sisse.

Miks arvad, et alati peab igal pool nalja saama? Minu arvates oli tegemist ikka vägagi kurva videoga... Jooksed suure õhinaga vette, et ennast pisut värskendada ja võib-olla isegi mõned ujumisliigutused teha, aga siis avastad, et mingi nähtamatu sein on ette topitud. Esimene mõte - järjekordne piiratud ja lineaarne koridorikonsoolikas. Ei saa ujuda ja kõik! Mine longi nüüd mööda kitsast rada tagasi ja löö mõned elukad mättasse, nii et silm ka ei pilgu. Vees sulistamise võid ära unustada. Lähed heidad siis voodisse pikali, et öö päevaks muuta, aga tegelane lihtsalt lamab, silmad pärani peas ja mitte midagi ei juhtu. Sama mõttetu tegevus nagu Mafia 2's peldikus vee peale tõmbamine. Selle asemel, et ujumisega mängu pisut avardada ja sellega seoses gameplay'd rohkem arendada, tegeletakse mingisuguste teisejärguliste asjadega. Olgu, poolik demo, aga kuidagi hale, et tegijad mängijaid niimoodi lollitavad. Demo peaks mängust ikka hea, mitte vigase ja pooliku mulje jätma. Ja see lohutus, et küll nad ujumise täismängus sisse panevad, on ikka ülinaiivne. Milleks see üldse välja võtta?
Ja miks keegi voice actingut ega dialoogi ei kommenteeri - nii piinlikult jube, et parem selle peale üldse mitte mõelda? Selline tunne, nagu oleks kusagilt McDonaldsist mingi suvaline ameerika koduperenaine üles korjatud, mikker nina alla topitud ja nõia tekstiga A4 ette visatud - säh, loe siva sisse. Ja ikka hädaldatakse, et huumorit võiks rohkem olla...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 25.09.2010 00:50:30 vasta tsitaadiga

Mulle nagu ei meenugi suurt üksi rpg kus ujumine sees oleks olnud, või siis kus sellest mingit tolku oleks olnud. Mind häiriks tunduvalt rohkem see kui mingi raudrüüs tegelane rahulikult vees "sulistab", selle asemel, et nagu kivi põhja vajuda kui, et ujumist üldse pole. Ise kah eriti ei usu, et fullis ujumine sees on.
Voice acting ja dialoogid jätsid küll soovida, aga pole ka palju rpg sid mis nendega hiilanud oleks.
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 25.09.2010 00:57:39 vasta tsitaadiga

tõesti. ma pole demo mänginud, aga see draama vees ujumise üle on absurd. see ujumine lisab pigem ebareaalsust kui midagi muud mängu. enamasti on ju mingi armoris tüüp kes seal sulla-mulla teeb. esimesena tuleb kohe meelde elder scrolls 3 ja 4, no mis tolku sest ujumisest seal oli?
pigem las jätavad ujumise välja ja kulutavad oma energiat millelegi mõtekamale.

kõrgeid ootuseid nagunii ei ole mõtet seada sellele, kui tuleb üle ootuste siis ju ainult positiivsed emotsioonid tekivad.
pessimism ftw.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 25.09.2010 01:03:12 vasta tsitaadiga

Puhtalt ohutuse pärast on vette nähtamatud seinad tehtud. icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Endale demo enamvähem meeldis. Igasugused quest markerid keerasin kohe maha. Nõida sisse rääkinud tegelane tuleks lahti lasta. Combat oli parem kui G3-es.
Ja loodetavasti ei leia fullis igast kirstust uut ja paremat armorit. Armor tuleks nagu ikka raske tööga välja teenida, nagu seda oli G2-es.
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 25.09.2010 01:12:03 vasta tsitaadiga

MatchMaker kirjutas:
Mulle nagu ei meenugi suurt üksi rpg kus ujumine sees oleks olnud, või siis kus sellest mingit tolku oleks olnud.

Hello, Oblivion? Fallout 3? Ja isegi Gothic 3's sai ujumist kasutada ühe saare pealt teisele minemiseks, ilma et peaks mööda maad lonkima. Ujumine peaks olema RPG's lausa kohustuslik... Ja kuidas saab see olla ebareaalne? Ma saan aru, et kusagil Doom 3's ei saa ujuda, aga rollimängus, kuhu on veekogud sisse topitud, peaks see olema kindlasti võimalik ja lihtsalt iseenesestmõistetav. Milleks kõigest mööda vaadates mängude arengut pidurdada? Kujutage näiteks ette, et Just Cause 2's oleks sama jama - ei saa vette minna ja kõik. Oleksite rahul ja teete näo, et nii peabki olema? Riiiight.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Tener
HV kasutaja

sõnum 25.09.2010 01:20:32 vasta tsitaadiga

Sain ka nüüd demo läbi ja tundub isegi väga hea.
Dialoogid ja eriti see nõid olid üsna jubedad tõesti icon_biggrin.gif
Normali peal on pisut kerge. Aga elukad, graafika ja maailma/elukate hääled on väga head.
Ujumine on üsna savi, aga võiks selle teistmoodi lahendada. Nähtamatu seina asemel võiks lasta näiteks vööni vette minna ja siis lasta öelda mehel, et ei meeldi icon_biggrin.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 25.09.2010 10:39:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kast ei ole mingi uber highend (i5 750+5870).

Yeah, täiesti average kastike icon_lol.gif Aga ka HD4890 kaardi ja P2 x4 955 @def klokk prosega jooksis max sätetelkenasti (siiski pidin varjude quality low peale keerama täieliku siidipildi nimel, kuid isiklikult ma ei tähelda mängutuhinas vahet, kas iga puulehekese august paistab päikesekiir läbi või mitte) .

Tõsi - selliseid mänge siiski lastakse väga väga harva välja, ja olen ise väga õnnelik sellegi üle. Fallout Vegas, Mass Effect 3 ja Witcher 2 ongi veel ainukesed mida oodata, muu kandi pealt on ikka tühjus kuubis icon_sad.gif .

OT - two Worlds 1 ma mängisin lõppu ära hädaga, aga tegu oli ikka väga toore mänguga. Ei ole erilisi ootusi teise osa peale, ent mine sa tea.

dstar vist kunagi ammu kaotas krooni ja leidis sendi, et kogu aeg jonnib iga asja üle. Ujumine poleks mitte teps paha feature, nõustun, ent see ei tee mängu kohe konkreetselt mõttetuks. BC2's ei saa ka lamada ja ikka ja jälle vingutakse selle üle, ent mäng ise ju ometigi hea ja mängitakse hoolimata ühest olulise feature puudumisest (mis on ausalt öeldes olulisemgi kui RPG's ujumise olemasolu).
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 25.09.2010 11:11:46 vasta tsitaadiga

Tener, Aitäh, lasin küll kiirelt silmad üle valikutest, kuid seda ei märganud. Mind ei häiri niivõrd ujumise puudumine, vaid see, kuidas on playeri jaoks liikumine vette takistatud. Sandbox mängude puhul ongi eeldus, et saan minna sinna kuhu "peaks saama minna". Kui ikka järv on ees, siis ma eeldan, et ma saan sinna sisse minna. Ujumine on võibolla mõttetu ja funktsioonitu, kuid tegelikult me ju räägime millestki muust. Lahendusena oleks võinud järvele mingi barjääri ette ehitada või teha järve põlvesügavuseks niiet player lihtsalt läbi sumab. Nähtamatud seinad on ju nii 90ndad icon_smile.gif
heretic666, Ma ei tea, minu jaoks on uber highend Xfire/SLI või 5970 icon_wink.gif Aga nagu öeldud, jookseb demo väga viisakalt ka keskmise riistvara peal.

Kas keegi Two Worlds 2te uurinud on? Mis mulje jätnud on teistele? Gameplay link -> http://www.youtube.com/watch?v=5O7VAMFbh2g
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
mictsekk
HV vaatleja

sõnum 25.09.2010 12:39:55 vasta tsitaadiga

khm.. huvitav kas 8600GT jooksutab seda mängu mingite madalate settingute peal? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tener
HV kasutaja

sõnum 25.09.2010 12:59:00 vasta tsitaadiga

mictsekk kirjutas:
khm.. huvitav kas 8600GT jooksutab seda mängu mingite madalate settingute peal? icon_biggrin.gif

Täiesti võimalik. Oleneb ka muidugi protsessorist. Tõmba demo ja proovi.
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 25.09.2010 13:28:19 vasta tsitaadiga

Profiilikast jooksutab küll 1680x1050 resol seda pm max settingutel. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 25.09.2010 14:01:55 vasta tsitaadiga

NOTR ca 3x läbi tehtud, G1 läbitegemisi ei suuda meenutadagi, neid oli ikka nii palju icon_smile.gif Aga minu arvates demo põhjal see mäng on parem kui Risen, loomulikult jääb G1/G2-le alla, kuid siiski meeletult parem kui G3 mida üle 3h ei viitsinud pelada. Maailm ilus, no G3 interfeissi on jah vbla liiga palju, samas asi tundub olevat hää. Võitlus tõesti liiga lihtne võrreldes G2-ga, seal küll ei kujuta ette et lähed ja mätsid neid minecraw-lereid 4.leveliga paljaste kätega kokku.. ja arbalett anti ka liiga vara. Aga üldpildis asi paljutõotav.
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 25.09.2010 15:03:28 vasta tsitaadiga

Keegi teab kuidas nendest Loam Verminitest jagu saab seal dark foresti all olevas koopas koos nõiaga? Ühe youtube video leidsin kus laseb põlevate nooltega, aga mul pole neid küll kusagilt võtta.. icon_rolleyes.gif

Edit: Leidsin scrollid, millega maha saab. icon_smile.gif

viimati muutis Evil14 25.09.2010 15:05:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 25.09.2010 15:05:47 vasta tsitaadiga

.... paned omale skrolli kiir menüüsse... selectid selle ja annad talle surakat kui kerra tõmbab doh.gif
tagasi üles
System
HV kasutaja

sõnum 25.09.2010 15:32:04 vasta tsitaadiga

Lisan, et inimesed võiks gothic 3 uuesti fanmade patchidega läbi teha. Hoopis teine teema mis ta alguses oli ja minuarust vägagi kõva mäng. Muidugi esimene osa ja teine osa olid veits suurema "wow effektiga", aga sellegipoolest.
Risen - Üritasin ja andsin mitu võimalust, aga minujaoks oli tegu siiski saastaga. Kahjuks.

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 25.09.2010 20:28:08 vasta tsitaadiga

Olen G1-e, G2-e ja G3-e mänginud vist kümneid kordi ja kõik nad on väga head.
Samuti oli suurepärane ajaviide ka Risen.
Ok ta oli küll tiba väikese mapiga ja veidi lahja lõpuga kuid temas oli selgelt Gothic-u fiilingut.
G4-ja demot pole väga mänginud ja ei mängi ka, ootan fulli ära, siis näeb
kuidas asjad tegelikult on sest sellisest rpg-st on ikka eluraske demo-t teha.
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.10.2010 18:14:41 vasta tsitaadiga

Kas demo algab samamoodi nagu täis mäng? Usun, et mitte kuna tundub nagu oleks nagu demo jaoks tehtud level, oled level 1 ja juba mingi pool külarahvast teab sind ning ise kratsid kukalt kui mingi chat käima läheb icon_biggrin.gif Mängu graafika on superkena ikka 9\10-st... fighting praegu on igati hea 8,5\10st ja muud asjad tunduvad ka normid.
Ainuke asi, mis veider on, et ei saa ujuda ja nähtamatud seinad. Ala ei ole võimalust, et kodemata kalju servalt alla kukud või mingi tiik on ees ja tahad teiselepoole kiiresti saada siis ei saa ujuda sinna, pead kaarega minema, see veidike fail.
Igatahes korralik mäng, hetkel mängin veel Risenit ja noo graafika suhtes on küll kõvasti üle ning fighting tundub ka parem olema Gothic 4-s icon_smile.gif Aga noh Risen vana mäng ka juba.
Kõik detail max peal 1920 resoga ja fps täpselt sama, mis Risenis, 30-45 peal, veidike kehvasti optimiseeritud, risen kah..

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.