Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 72, 73, 74  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 08.09.2010 21:22:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:

rohkem huvitaks kuna x10 2.1 androidi saab

jaemüüki muidu ei tulegi!
septembri jooksul,arvan et äkki viimane nädal, aga hetkel enam kätt põhimõtteliselt pulsil ei hoia, kuna saabus teenitud suvepuhkus icon_cool.gif bananadance2.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 08.09.2010 21:44:59 vasta tsitaadiga

Kas keegi seda X10 komplektis leidunud bluetooth handsfreed ka on põhjalikumalt kasutanud? Muidu tore vidin, aga peale paari nädalat kasutamist tuli säärane häda külge, et ühendus katkeb sisuliselt peale igat vastuvõetud kõnet ja peab uuesti paaritumisnuppu muljuma. Samas kõne ajal ei katke kunagi.. Ei tea, kas garantii suudaks troubleshootida või pigem softi häda taas ja tasub 2.1 uuendus ära oodata?
lurr
HV veteran
lurr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2010 22:17:32 vasta tsitaadiga

2.1 tuleb 38 nädalal.
http://www.xperiax10.net/2010/08/30/se-spain-says-android-2-1-xperia-x10-update-to-launch-during-week-38/
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
vindrek
HV vaatleja
vindrek

sõnum 08.09.2010 23:43:28 vasta tsitaadiga

ridariass kirjutas:
Kas keegi seda X10 komplektis leidunud bluetooth handsfreed ka on põhjalikumalt kasutanud? Muidu tore vidin, aga peale paari nädalat kasutamist tuli säärane häda külge, et ühendus katkeb sisuliselt peale igat vastuvõetud kõnet ja peab uuesti paaritumisnuppu muljuma. Samas kõne ajal ei katke kunagi.. Ei tea, kas garantii suudaks troubleshootida või pigem softi häda taas ja tasub 2.1 uuendus ära oodata?

Mul ka suht kehvalt peab ennast üleval. Kui muusika kuulamise ajal kõne sisse tuleb, siis heliseb telefon, mitte klapid, ja kõne läheb ise ka telefoni. Aga näiteks eraldiseisva raadiona küll kiidaks seda.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 09.09.2010 08:34:11 vasta tsitaadiga

UKoort kirjutas:
Selline olukord, sõidan jalgrattaga , x10mini taskus , kuulan muusikat , tuleb kõne peale, võtan vastu vajutades klappide juhtme puldilt nuppu, ja taskus läheb ekraan aktiivseks ja hakkab igast asju muljuma, ehk peab alati taskist välja võtma ja seisma jääma selleks et rääkida mis on täitsa nõme. Kas võimalik prbleemist lahti saada kuidagi ? Probleeme on ikka kuhjaga sellel telefonil, millal küll juba see update tuleb krt.

Hmm. Kas mitte klahvilukku ei oleks hea kasutada sel puhul?

lurr
HV veteran
lurr

sõnum 10.09.2010 20:21:35 vasta tsitaadiga

2.1 IFA2010 näpitud - nähtud. Tundub, et enam pole kaua oodata icon_wink.gif
3:06-6:43 on veidi lähemalt näha näperdamist.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 11.09.2010 20:31:58 vasta tsitaadiga

Kas 2.1(või üldse) tuleb multitouch x10'le? Ei saandki täpselt aru, alguses öeldi et riistvaraline piirang ja siis tuli kuskilt "siseinfot", et ikkagi tuleb multitouch.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 15.09.2010 15:28:32 vasta tsitaadiga

Tere

Olen värske xperia x10 mini pro kasutaja.
Kas keegi oskab õpetada kuidas on võimalik selle targa telefoniga kontakte saata ja vastu võtta.
minu vana w810 peal oli kena mugav visiitkaardina saata kontakte, aga nüüd olen uurinud pikalt ja ei suuda x10 peal kuidagi sellega hakkama saada. Ometi võiks ju sellise targa riistapuu peal selline funktsioon olla. Või pean vana hea paberi ja pliiatsi käiku laskma. kirjutan igakord numbri telefonist üles, et siis ta sõnumiga edasi kellelegi saata.
Vastu võtmisel sama jama.
Proovisin ka kõne ajal numbri otse telefoni kirjutada, mis toimis suurepäraselt minu w810 peal, aga nii kui kõne lõppes oli ka sisse trükitud number kadunud.

loodan, et sellel on mingi loogiline lahendus.
kõik võib ju tore olla: touchscreenid ja internet ja facetube, aga kui seda telefonina kasutada ei saa siis on suht kasutu minu arust.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaana
HV vaatleja
vaana

sõnum 15.09.2010 16:22:48 vasta tsitaadiga

Mina tegin vanas telefonis kõik kontaktid aktiivseks ja saatsin bluututiga x10-sse
tagasi üles
wiilweer
HV kasutaja
wiilweer

sõnum 15.09.2010 21:15:54 vasta tsitaadiga

Sain endale ka nüüd x10 mini versiooni. Esimene Android ning esimene SE.

Disain on ilus ning telefoni on mugav käes hoida. Samuti on ekraan 5+. Homme saan wifi taha ka siis saab telefonist viimast võtta. Seni on täitnud korralikult helistamis/sõnumisaatmis funktsiooni. Isegi pildikvaliteet on pisinutitelefoni kohta väga viis, rääkimata videost. Ei tea kas 2.1ga lisatakse siis 720p record ka ? Veel tekkis selline ksimus, et mis resolutsiooniga pilte ma saaks normaalselt taustaks panna, sest telefonis olev crop funktsioon lõigub küll natukene valesti. Aku peab ka nii enamvähem vastu ja rohkem ei jaksagi kiita icon_biggrin.gif

Ootan 2.1 nüüd.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 35
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 16.09.2010 09:46:58 vasta tsitaadiga

Bluetoothiga kontakti saatmine on ju täiesti mõttetu. seda saab teha siis, kui see inimene on oma telefoniga sinu kõrval. Siis on juba lihtsam talle lihtsalt öelda see number telefonist mida vaja on.
Kas ma olen tõesti ainuke inimene siin, kellel on olnud selliseid olukordi, kus on vaja kellegi numbrit, siis mõtled kellel selle inimese number on. ahha mu sõbral on ta number. Helistad sõbrale: "kuule mul on selle tüübi numbrit vaja". Sõber: "ok kohe saadan sulle ta kontakti". Põmm number olemas.

X10 mini pro-ga sama situatsioon. Helistad sõbrale:"kuule mul on selle tüübi numbrit vaja". Sõber: "ok kohe saadan sulle ta kontakti". Mina: "oot mu uus uhke telefon ei toeta elementaarseid telefoni funktsioone." Sõber: "imelik, no ma ütlen sulle siis numbri." Mina: "Ok, aga oota ma otsin kohe paberit ja pliiatsi."

Muidu on äge mänguasi. icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.09.2010 10:04:10 vasta tsitaadiga

jon09, parem õpi oma uut telefoni kasutama, selline ironiseerimine isegi ei tekita mõtet, et tahaks sind aidata icon_rolleyes.gif
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 16.09.2010 16:05:54 vasta tsitaadiga

Mul oleks vaja oma vanad kontaktid kõik w810 üle tuua uude Mini pro'sse. Minu mõistus ei võta kuidas seda teha. Simile copydes minuteada ei lisata igasuguseid muid kontakte nagu mail, sünnipäev ja elukoht jne või eksin?. Keegi on sellega lihtsalt hakkama saanud?

Ise küsin ise vastana icon_smile.gif

ja kui tuleb uuendus 2.1 peale siis pole seda vaja jumal tänatut.

http://www.waxworlds.org/edam/software/android/import-contacts

----EDIT----
Njah pole ikka asi nii roosiline unsupported charset. asi ei suuda täpitähti tunnistada no mida krdit mul miski 25% on täpitähtedega. Poleks uskunud tõesti et uutel telefonidel elemntaarsete lihtsate asjadega on tagasi kiviaega mindud :S Hetkel tundub küll, et SE ei ole oma telefoni läbi mõelnud.

Tekkis ka selline küsimus, kas see on ainult SE idee või kõigil android seadetel sedasi, et settingute alla minnes ongi selline segadus? Mingit loogikat kus asjad on pole, lihtsalt loe läbi, ja siis ehk leiad seadistused?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 16.09.2010 17:48:42 vasta tsitaadiga

karuke kirjutas:
Mul oleks vaja oma vanad kontaktid kõik w810 üle tuua uude Mini pro'sse. Minu mõistus ei võta kuidas seda teha. Simile copydes minuteada ei lisata igasuguseid muid kontakte nagu mail, sünnipäev ja elukoht jne või eksin?. Keegi on sellega lihtsalt hakkama saanud?

Sa vist said juba hakkama, aga väga mõnus programm SE telefonidest andmete hankimiseks on MyPhoneExplorer. Ma tirisin kontaktid telefonist sinna, õ-tähed vist ainult pidi üle käima, ja siis eksportisin Googlesse (mitu erinevat formaati võimalikud, millest üks oli mõistlik).
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 16.09.2010 18:48:44 vasta tsitaadiga

jyrgen kirjutas:
väga mõnus programm SE telefonidest andmete hankimiseks on MyPhoneExplorer. Ma tirisin kontaktid telefonist sinna, õ-tähed vist ainult pidi üle käima, ja siis eksportisin Googlesse (mitu erinevat formaati võimalikud, millest üks oli mõistlik).

sellest on tõsiselt kahju et see programm jäi koos vana eeriksoniga ajalukku... Kuid tänu talle ja googlega sünkrooni, tulid kõik kontaktid minu uude mini brosse nagu ise-eneset thumbs_up.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 16.09.2010 19:38:32 vasta tsitaadiga

se kodulehel registreerid ära ja saad ka kõik kontaktid vanast föönist sinna tõmmata ja sealt siis taas uude. tutvuge veidi enne lajatamist dokumentatsiooni ja help´ga ka icon_smile.gif
tagasi üles
elwood
HV vaatleja

sõnum 16.09.2010 20:16:15 vasta tsitaadiga

Ok.Aku peab vastu mingi 10-12 tundi ja seda siis kui 99% ajast seisab niisama. icon_mad.gif icon_evil.gif

Kumb pekkis on,kas aku või telefon ise???
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
rocket
Kreisi kasutaja

sõnum 16.09.2010 20:27:14 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, mul peab niisama seistes 4 päeva isegi, näppides 2-3.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 16.09.2010 23:38:38 vasta tsitaadiga

Niisama seistes x10 ei võta mul suurt midagi, aga kuna enamiku ajast on wifi sees, muusika mängib ja display töötab ka paar tundi, siis tuleb ikka koju jõudes telefon laadima panna.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 17.09.2010 00:22:58 vasta tsitaadiga

Nii tuleb välja, et täptähtede mitte äratundmises tuleb Microsofti süüdistada, sest nende mailiklient suutis miski x standardisse need kirjutada ja ükski teine programm nendest aru ei saanud.. Niikui asjad FMA's ümber tegin ja moblaga syncisin oli kõik ok. ja SE oma sync oli tõesti suhtkoht mugav ainus asi märkmed ta mull netti tõmbas aga moblasse mitte icon_biggrin.gif kuidas see käib?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 17.09.2010 08:25:56 vasta tsitaadiga

SE lehel oli miskine wizard, kes samm-sammult ütles mida teha.
Ma ei mäletagi enam aga oma c905 seest sai kontaktid igatahes ilma kadudeta ja vigadeta üle kanditud.
tagasi üles
vaana
HV vaatleja
vaana

sõnum 18.09.2010 22:08:48 vasta tsitaadiga

Väheke infot
http://www.engadget.com/2010/09/17/sony-ericssons-xperia-roadmap-leaks-out-shows-720p-video-recor/
tagasi üles
shogun
HV vaatleja

sõnum 18.09.2010 22:45:45 vasta tsitaadiga

Nii on. Samal ajal, kui muu maailm ootab tuleva aasta alguses Android 3.0-i, istub SE ikka truult 1.6 peal icon_rolleyes.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.09.2010 22:59:19 vasta tsitaadiga

... täiesti karjuv ja seletamatu saamatus SE poolt, mitte üks 720p videoklipp ega uus töölauad ei kompenseeri seda, kui üha rohkem uusi programme 1.6 -ga lihtsalt ei ühildu ...
wiilweer
HV kasutaja
wiilweer

sõnum 19.09.2010 12:39:38 vasta tsitaadiga

OS arendamine tõesti seisab. Samas nagu väga ei karju 2.1 uuendus, võimalik, et ma ei tea mis vahe nendel on. X10 omanikel on tõesti nutusem kui mini omanikel. Mini ei kannata näiteks enam 3.0 vajalike nõudeid ära, et seda jooksutada. Loodame, et kukub siis vähemalt Septembri lõpuks välja.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 35
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 72, 73, 74  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.