Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV Jalgpallisõprade trennid E kell 18.30 - 20.00 Wismari staadionil. Tulge jalkat mängima! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 163, 164, 165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 16.09.2010 00:01:02 vasta tsitaadiga

Aeron, ma prooviks järgmine kord neid pumasid.

Need pumpamiste ja kõhulihaste sadistlikused mulle meeldivad thumbs_up.gif Paari kuu pärast on juba väga hästi tunda, kuidas on ikka kergem neid teha, kui esimestel kordadel.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 16.09.2010 08:10:59 vasta tsitaadiga

voyager, ära pabista, nii väiksel väljakul on jalka nii või naa nagu koss pigem ja sellist võimalust, et kaitsa kuskilt pole vaja ei saa lihtsalt tekkida. viske kaugus on piiratud mängu pildi hoidmiseks ja see võiks ikka olla, sest vastasel juhul ongi nii, et visatakse kogueag ja sööt sureb ära.

Kaks korda nädalas ikka:

Esmaspäev 20.45 - 22.15
Kolmapäev 19.15 - 20.45

Õllekatega on nii, et kahest korrast nädalast ehk natuke on isegi kasu, kui harjutusi vahele teha. Veel üks väga hea asi väiksel väljakul on iga mööda löögi eest peaks ka meeskond surumisi saama...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hoopismina
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.09.2010 08:43:13 vasta tsitaadiga

Viimane mõte tapab nüüd küll jalgpalli ära..
Infrastruktuurist rääkides. Tekkis küsimus, kas ülerõhu tarbeks sisse pumbatavat õhku seal ikka soojendatakse ka talvel? Vähemalt praegu oli küll keskväljal kohte, kus külm tuuletõmbus märjast särgist läbi käis ja kardetud kurguvalu oli kerge tulema.
Samuti oli tunda, et väljakul oli liialt palju inimesi ja väga tihti kippus tekkima omavaheline putratants ja jalgade tühja peksmine. Mitte et ma oleks kokku lugenud, palju inimesi väljakul oli, kuid lõpus läks mõlemast võistkonnast üks inimene ära ning siis läks olukord veidi paremaks, kuid plats oli ülerahvastatud ikkagi. Samas sel mõttel oleks jumelt, et teha kolm võistkonda ning mängitakse 5-10min või 2-3 värava peale ning võitja jääb mängima, kuid üks võistkond korraga üle kahe mängu järjest ei mängi. See viiks mängijate arvu väiksemaks ja igal mehel platsil oleks oma kindel roll ja mänguintensiivsus kasvaks kordades.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 16.09.2010 09:26:08 vasta tsitaadiga

Muljed? Esiteks jalad on üsna purud, tennised ikka ei sobi. Ega te ei tea, kas kumminagadega putsad kuluvad laua peal mängides ruttu? Järgmine kord prooviks siis nendega.

Tingimused: Saali miinus ja ühtlasi ka pluss on tema väiksus ja pehmed seinad- pall on võimalikult palju mängus, vastu seina jooksmist pole vaja karta, audipall tuleb ise sinu juurde tagasi. Mainitud puhur keskväljal oli üsna häiriv.
Garderoob ja pesu? Üsna kohutav, kõndida läbi poriste ruumide duši alla, kus pole nagisidki, kui ilmad lähevad külmemaks halveneb asi veelgi. Ventilatsioon ja joogivõimalus puudus.

Kipun arvama, et seal võib küll mängida, aga kui rohkem rahvas tuleb, tasuks ikka mõne suurema väljaku poole vaadata. Esiteks saab kõvasti võhma juurde (ausalt öeldes mängisin jalkat viimati keskkoolis, aga eile oleks võinud veel kaua täie auruga palli edasi peksa). Ja on tublisti lahedam, söödutäpsused ja taktika muutub olulisemaks, eile lõid palli keskele ja keegi selle ikka kätte sai.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 16.09.2010 10:04:25 vasta tsitaadiga

Talvel on seal jahedam küll kui võibolla mõnes teises kohas, seda võin öelda. Pikk dress on samas piisav. Jahedat tuult ma ise märganud, aga ma kujutan ette, et seal keskel võib selline probleem olla küll. Kui meid tuleb rohkem juurde, siis vb tõesti peaks mõtlema suuremale platsile, samas minule teadaolevalt on konkreetseid jalgpalli platse, mis tiba suuremad on, siseruumides üksikutes kohtades - maarjamäel nt.
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 16.09.2010 10:15:03 vasta tsitaadiga

Kristiine Spordihallis on ka suur saal.
tsitaat:
Kristiine Spordi kompleksi kuulub üks Tallinna suuremaid spordisaale mõõtmetega 30 × 48 meetrit.

http://www.kristiinesport.ee/
Seal on küll pidevalt kõik ajad täis.

dud66 kirjutas:
Kui kellelgi juhtub väravavahi kindaid olema, võiks need ka kaasa võtta thumbs_up.gif

Neid kuluks lausa 2 paari ära. Ilma kinnasteta on väravas natuke nadi olla, vähemalt minul.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
hoopismina
HV kasutaja

sõnum 16.09.2010 10:27:25 vasta tsitaadiga

Eks neid saale tegelikult ikka leidub. Tutvuste korral oleks kindlasti vabadel aegadel võimalus kasutada ka koolide korralikumaid saale - ilmselt ka odavamalt kui spordiklubide. Kuid selle tingimuseks olekski ilmselt onupojapoliitika, kus keegi juhtub kedagi tundma ja suudab sellele augu rääkida, et ~16 AHV'i ilmumine hämmingut ei tekitaks.
Samas kus ise käinud ja tean, et peaks suhteliselt korralik sisesaal olema (valikus on elukohast olenevalt muidugi Tallinna lõunaosariik):
Sõbra hall (Asukoht Sõbra 61. Kiire otsing ühtki kodulehte ei pakkunud, kuid Nõmmel asuv korralik saal - viimase aasta-paar pole seal muidugi käinud)
RSK Kuuse hall (asukoht Tallinna küljeall Laagris (enamikule ilmselt ei sobi) - renoveeritud ja väga uhke olekuga saal)
Kristiine spordikeskusega samasse hinnaklassi jääb ka Sparta spordiklubi väljakurent, kus on samuti ütlemata lihtsa, kuid korraliku tasemega sisustus.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 16.09.2010 11:00:00 vasta tsitaadiga

Üks variant on ka see, et kuna paljud tulevad autoga, siis võiks osa rahvast Lasnamäelt või mujalt kaugemalt tulnud AHV-id kesklinnast peale korjata.
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 16.09.2010 11:01:16 vasta tsitaadiga

Sparta asukoht on hea, aga kallis. Meid peaks siis ikka terve võistkond olema. Arte Gümni saal oleks kah võimalus, teoorias peaks ehk saama kaubelda ka vahest võimaluse loopida kossu või mängida saalibändit, Enam ei mäleta, kas neil mingeid jalkaväravaid kah oli.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 16.09.2010 11:49:24 vasta tsitaadiga

Koolide saalid on ilmselgelt liiga väikesed. Ilma naljata, see saal kus me olime on kooli omast suurem (arte omast vähemalt). Selleks on ikka vastav jalgpalli sisehall vajalik, kus väljaku mõõtmed võimaldavad 2x11 meest...
tagasi üles
hoopismina
HV kasutaja

sõnum 16.09.2010 11:55:44 vasta tsitaadiga

Kui teha 3 võistkonda, on väiksem saal ideaalne - suurel võib segaseks joosta ennast + väiksemal väljakul on korraliku kaitsetöö korral raskem väravaid lüüa ning kokkumängule tuleks suuremat rõhku pöörata.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 16.09.2010 12:06:35 vasta tsitaadiga

Väiksel väljakul lüüakse nii või naa rohkem väravaid, kuigi jah, võidab see meeskond kes suudab kaitsta - itaalia jalka. Sisejalka põhiline probleem minu jaoks ongi, et seal on mängupilt pigem nagu kossus.
tagasi üles
eestlane
HV Guru
eestlane

sõnum 16.09.2010 20:03:12 vasta tsitaadiga

Männikul on sisehall talv läbi olemas, helistage Võidu Staadionisse ja küsige hinda.
jansadj
HV Guru

sõnum 17.09.2010 00:04:20 vasta tsitaadiga

Suurusega nagu wismari hall pooldaks igaljuhul 3 ks võistkonna jagamist et mitte rapsida seal puntras ,võimalik et huvilis veel ka juurde tekkimas tulemas!
võimalusi mujal mängida võiks ja ikka ka uurida ja nagu Tanel arvas muidugi pole probleem ju vajadusel kedagi omast kandist auto peale haarata!

Ise põdesin veitsa jala pärast mis sai siin mõni aeg tagasi terveks aga muidu oli kõik ok seltskond lahe ja samuti üle pika aja mängida isiklikult polegi ausaltöeldes saalis puupõrandal kogemust old ,aga võitlust ja ilusaid kolle oli rohkem kui rubla eest ja kindlasti ründe tuusad kelle nimesi ei tea ( meie poolelt Milani särgis ,kapuutisga dressikaga ja oranzi särgiga Joe vastastest organisaator Aeron ) kellele õnnestus ka mõni hea sööt anda mis ilusaks väravaks vormiti,loodetavasti siis järgm nädal uuesti koos ja lahingusse icon_biggrin.gif icon_wink.gif
Kommentaarid: 647 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 538
tagasi üles
jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 17.09.2010 00:26:46 vasta tsitaadiga

ok, mis värvi teil needsärgidsiis on? vast järgmine kord ka liitun
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 17.09.2010 01:14:30 vasta tsitaadiga

ise küll esimene kord kohale ie saanud tulla, kuid eeldan, et olid tume ja hele särk.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 17.09.2010 12:03:44 vasta tsitaadiga

jansadj sa vist ajad mind Taneliga segi. Kuna Tanel kogus pappi ja imselt teeb seda ka edaspidi, siis vaikimis on ta kunn. Mina olin sellise särgiga (vist):

tagasi üles
jansadj
HV Guru

sõnum 17.09.2010 12:20:00 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
jansadj sa vist ajad mind Taneliga segi. Kuna Tanel kogus pappi ja imselt teeb seda ka edaspidi, siis vaikimis on ta kunn. Mina olin sellise särgiga (vist):

no vist ikka ei aja Tanelit ma tean väga hästi siis ajasin sind segi vastasmeeskonna kollase vestiga vanaga kes ka väga ilusat tehnikat näitas
aga sina vist olid ikka ka se kes meil selle saali seal orgunnis? icon_smile.gif
Kommentaarid: 647 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 538
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 17.09.2010 13:07:34 vasta tsitaadiga

jansadj kirjutas:
no vist ikka ei aja Tanelit ma tean väga hästi siis ajasin sind segi vastasmeeskonna kollase vestiga vanaga kes ka väga ilusat tehnikat näitas

Sul on vist jah segamini Aeron ja meie (heledad+must+hallid) võistkonna tehnikakunn. Natuke lausa kahju oli, et ta pidi minusuguste amatööridega läbi ajama. icon_smile.gif Mul andis tunda muidugi aastatepikkune paus, loodetavasti läheb vorm stabiilse trenniga paremaks. Lisaks pean vist kas läätsed hankima või siis mänguks paremini sobivad prillid.

viimati muutis Riivo77 17.09.2010 13:43:22, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 17.09.2010 14:09:36 vasta tsitaadiga

Mina orgunnisin saali jah ning tõesti, üks poiss oli seal veidi vilkama jalaga kui teised. Kui me teeme 3 meeskonda ja tal saab rohkem ruumi olema, siis tuleb tal silm peal hoida. Esmaspäevaks peaks juba uue teema tegema või mis?
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 18.09.2010 09:55:04 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Mina orgunnisin saali jah ning tõesti, üks poiss oli seal veidi vilkama jalaga kui teised. Kui me teeme 3 meeskonda ja tal saab rohkem ruumi olema, siis tuleb tal silm peal hoida. Esmaspäevaks peaks juba uue teema tegema või mis?

Uut lõime pole vaja teha.
Tuleb ainult jälgida, et viimane info oleks esimeses postituses kirjas ja kättesaadav.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
ruumik
HV kasutaja

sõnum 18.09.2010 22:55:23 vasta tsitaadiga

Minul jääb eesolev esmaspäev vahele, kolmap olen taas ridades.
Kolme võistkonnaga mängu osas olen kahtlev, aga ei midagi enne kui saab ära proovitud!
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 18.09.2010 23:07:08 vasta tsitaadiga

Väga hea on 3-4 meeskonnaga, lihtalt on vaja mingit meest kella/stopperiga... teha väikesed väravate limiidid (2-3 väravat = võit), et koguaeg survet peal hoida ning piisavalt vähe mehi väljakul, et kõigil oleks koguaeg kopsud koos icon_smile.gif
tagasi üles
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 19.09.2010 11:35:32 vasta tsitaadiga

neli mansat on jama
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 19.09.2010 14:18:31 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:
neli mansat on jama

Nõustun.

Nelja mansaga ühel väljakul on jaguneb mänguaeg mansale puhkeajaga pooleks.
Kolme mansaga on mänguaega vastavalt 2/3 ja puhkeaega 1/3. See on parem variant.

Isiklik eelistuse edetabel on: 3 mansat, 2 mansat, 4 mansat
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV Jalgpallisõprade trennid E kell 18.30 - 20.00 Wismari staadionil. Tulge jalkat mängima! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 163, 164, 165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.