Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
asjameez
Kreisi kasutaja

|
16.09.2010 00:01:02
|
|
|
Aeron, ma prooviks järgmine kord neid pumasid.
Need pumpamiste ja kõhulihaste sadistlikused mulle meeldivad Paari kuu pärast on juba väga hästi tunda, kuidas on ikka kergem neid teha, kui esimestel kordadel.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
16.09.2010 08:10:59
|
|
|
voyager, ära pabista, nii väiksel väljakul on jalka nii või naa nagu koss pigem ja sellist võimalust, et kaitsa kuskilt pole vaja ei saa lihtsalt tekkida. viske kaugus on piiratud mängu pildi hoidmiseks ja see võiks ikka olla, sest vastasel juhul ongi nii, et visatakse kogueag ja sööt sureb ära.
Kaks korda nädalas ikka:
Esmaspäev 20.45 - 22.15
Kolmapäev 19.15 - 20.45
Õllekatega on nii, et kahest korrast nädalast ehk natuke on isegi kasu, kui harjutusi vahele teha. Veel üks väga hea asi väiksel väljakul on iga mööda löögi eest peaks ka meeskond surumisi saama...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
hoopismina
HV kasutaja
|
16.09.2010 08:43:13
|
|
|
Viimane mõte tapab nüüd küll jalgpalli ära..
Infrastruktuurist rääkides. Tekkis küsimus, kas ülerõhu tarbeks sisse pumbatavat õhku seal ikka soojendatakse ka talvel? Vähemalt praegu oli küll keskväljal kohte, kus külm tuuletõmbus märjast särgist läbi käis ja kardetud kurguvalu oli kerge tulema.
Samuti oli tunda, et väljakul oli liialt palju inimesi ja väga tihti kippus tekkima omavaheline putratants ja jalgade tühja peksmine. Mitte et ma oleks kokku lugenud, palju inimesi väljakul oli, kuid lõpus läks mõlemast võistkonnast üks inimene ära ning siis läks olukord veidi paremaks, kuid plats oli ülerahvastatud ikkagi. Samas sel mõttel oleks jumelt, et teha kolm võistkonda ning mängitakse 5-10min või 2-3 värava peale ning võitja jääb mängima, kuid üks võistkond korraga üle kahe mängu järjest ei mängi. See viiks mängijate arvu väiksemaks ja igal mehel platsil oleks oma kindel roll ja mänguintensiivsus kasvaks kordades.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
16.09.2010 09:26:08
|
|
|
Muljed? Esiteks jalad on üsna purud, tennised ikka ei sobi. Ega te ei tea, kas kumminagadega putsad kuluvad laua peal mängides ruttu? Järgmine kord prooviks siis nendega.
Tingimused: Saali miinus ja ühtlasi ka pluss on tema väiksus ja pehmed seinad- pall on võimalikult palju mängus, vastu seina jooksmist pole vaja karta, audipall tuleb ise sinu juurde tagasi. Mainitud puhur keskväljal oli üsna häiriv.
Garderoob ja pesu? Üsna kohutav, kõndida läbi poriste ruumide duši alla, kus pole nagisidki, kui ilmad lähevad külmemaks halveneb asi veelgi. Ventilatsioon ja joogivõimalus puudus.
Kipun arvama, et seal võib küll mängida, aga kui rohkem rahvas tuleb, tasuks ikka mõne suurema väljaku poole vaadata. Esiteks saab kõvasti võhma juurde (ausalt öeldes mängisin jalkat viimati keskkoolis, aga eile oleks võinud veel kaua täie auruga palli edasi peksa). Ja on tublisti lahedam, söödutäpsused ja taktika muutub olulisemaks, eile lõid palli keskele ja keegi selle ikka kätte sai.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
16.09.2010 10:04:25
|
|
|
Talvel on seal jahedam küll kui võibolla mõnes teises kohas, seda võin öelda. Pikk dress on samas piisav. Jahedat tuult ma ise märganud, aga ma kujutan ette, et seal keskel võib selline probleem olla küll. Kui meid tuleb rohkem juurde, siis vb tõesti peaks mõtlema suuremale platsile, samas minule teadaolevalt on konkreetseid jalgpalli platse, mis tiba suuremad on, siseruumides üksikutes kohtades - maarjamäel nt.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
16.09.2010 10:15:03
|
|
|
Kristiine Spordihallis on ka suur saal.
tsitaat: |
Kristiine Spordi kompleksi kuulub üks Tallinna suuremaid spordisaale mõõtmetega 30 × 48 meetrit. |
http://www.kristiinesport.ee/
Seal on küll pidevalt kõik ajad täis.
dud66 kirjutas: |
Kui kellelgi juhtub väravavahi kindaid olema, võiks need ka kaasa võtta  |
Neid kuluks lausa 2 paari ära. Ilma kinnasteta on väravas natuke nadi olla, vähemalt minul.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
hoopismina
HV kasutaja
|
16.09.2010 10:27:25
|
|
|
Eks neid saale tegelikult ikka leidub. Tutvuste korral oleks kindlasti vabadel aegadel võimalus kasutada ka koolide korralikumaid saale - ilmselt ka odavamalt kui spordiklubide. Kuid selle tingimuseks olekski ilmselt onupojapoliitika, kus keegi juhtub kedagi tundma ja suudab sellele augu rääkida, et ~16 AHV'i ilmumine hämmingut ei tekitaks.
Samas kus ise käinud ja tean, et peaks suhteliselt korralik sisesaal olema (valikus on elukohast olenevalt muidugi Tallinna lõunaosariik):
Sõbra hall (Asukoht Sõbra 61. Kiire otsing ühtki kodulehte ei pakkunud, kuid Nõmmel asuv korralik saal - viimase aasta-paar pole seal muidugi käinud)
RSK Kuuse hall (asukoht Tallinna küljeall Laagris (enamikule ilmselt ei sobi) - renoveeritud ja väga uhke olekuga saal)
Kristiine spordikeskusega samasse hinnaklassi jääb ka Sparta spordiklubi väljakurent, kus on samuti ütlemata lihtsa, kuid korraliku tasemega sisustus.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
16.09.2010 11:01:16
|
|
|
Sparta asukoht on hea, aga kallis. Meid peaks siis ikka terve võistkond olema. Arte Gümni saal oleks kah võimalus, teoorias peaks ehk saama kaubelda ka vahest võimaluse loopida kossu või mängida saalibändit, Enam ei mäleta, kas neil mingeid jalkaväravaid kah oli.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
16.09.2010 11:49:24
|
|
|
Koolide saalid on ilmselgelt liiga väikesed. Ilma naljata, see saal kus me olime on kooli omast suurem (arte omast vähemalt). Selleks on ikka vastav jalgpalli sisehall vajalik, kus väljaku mõõtmed võimaldavad 2x11 meest...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
hoopismina
HV kasutaja
|
16.09.2010 11:55:44
|
|
|
Kui teha 3 võistkonda, on väiksem saal ideaalne - suurel võib segaseks joosta ennast + väiksemal väljakul on korraliku kaitsetöö korral raskem väravaid lüüa ning kokkumängule tuleks suuremat rõhku pöörata.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
16.09.2010 12:06:35
|
|
|
Väiksel väljakul lüüakse nii või naa rohkem väravaid, kuigi jah, võidab see meeskond kes suudab kaitsta - itaalia jalka. Sisejalka põhiline probleem minu jaoks ongi, et seal on mängupilt pigem nagu kossus.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
eestlane
HV Guru

|
16.09.2010 20:03:12
|
|
|
Männikul on sisehall talv läbi olemas, helistage Võidu Staadionisse ja küsige hinda.
_________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus  |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
jansadj
HV Guru
|
17.09.2010 00:04:20
|
|
|
Suurusega nagu wismari hall pooldaks igaljuhul 3 ks võistkonna jagamist et mitte rapsida seal puntras ,võimalik et huvilis veel ka juurde tekkimas tulemas!
võimalusi mujal mängida võiks ja ikka ka uurida ja nagu Tanel arvas muidugi pole probleem ju vajadusel kedagi omast kandist auto peale haarata!
Ise põdesin veitsa jala pärast mis sai siin mõni aeg tagasi terveks aga muidu oli kõik ok seltskond lahe ja samuti üle pika aja mängida isiklikult polegi ausaltöeldes saalis puupõrandal kogemust old ,aga võitlust ja ilusaid kolle oli rohkem kui rubla eest ja kindlasti ründe tuusad kelle nimesi ei tea ( meie poolelt Milani särgis ,kapuutisga dressikaga ja oranzi särgiga Joe vastastest organisaator Aeron ) kellele õnnestus ka mõni hea sööt anda mis ilusaks väravaks vormiti,loodetavasti siis järgm nädal uuesti koos ja lahingusse
|
|
Kommentaarid: 647 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
538 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
17.09.2010 00:26:46
|
|
|
ok, mis värvi teil needsärgidsiis on? vast järgmine kord ka liitun
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
17.09.2010 01:14:30
|
|
|
ise küll esimene kord kohale ie saanud tulla, kuid eeldan, et olid tume ja hele särk.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
17.09.2010 12:03:44
|
|
|
jansadj sa vist ajad mind Taneliga segi. Kuna Tanel kogus pappi ja imselt teeb seda ka edaspidi, siis vaikimis on ta kunn. Mina olin sellise särgiga (vist):
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
jansadj
HV Guru
|
17.09.2010 12:20:00
|
|
|
Aeron kirjutas: |
jansadj sa vist ajad mind Taneliga segi. Kuna Tanel kogus pappi ja imselt teeb seda ka edaspidi, siis vaikimis on ta kunn. Mina olin sellise särgiga (vist):
 |
no vist ikka ei aja Tanelit ma tean väga hästi siis ajasin sind segi vastasmeeskonna kollase vestiga vanaga kes ka väga ilusat tehnikat näitas
aga sina vist olid ikka ka se kes meil selle saali seal orgunnis?
|
|
Kommentaarid: 647 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
538 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
17.09.2010 13:07:34
|
|
|
jansadj kirjutas: |
no vist ikka ei aja Tanelit ma tean väga hästi siis ajasin sind segi vastasmeeskonna kollase vestiga vanaga kes ka väga ilusat tehnikat näitas |
Sul on vist jah segamini Aeron ja meie (heledad+must+hallid) võistkonna tehnikakunn. Natuke lausa kahju oli, et ta pidi minusuguste amatööridega läbi ajama. Mul andis tunda muidugi aastatepikkune paus, loodetavasti läheb vorm stabiilse trenniga paremaks. Lisaks pean vist kas läätsed hankima või siis mänguks paremini sobivad prillid.
viimati muutis Riivo77 17.09.2010 13:43:22, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
17.09.2010 14:09:36
|
|
|
Mina orgunnisin saali jah ning tõesti, üks poiss oli seal veidi vilkama jalaga kui teised. Kui me teeme 3 meeskonda ja tal saab rohkem ruumi olema, siis tuleb tal silm peal hoida. Esmaspäevaks peaks juba uue teema tegema või mis?
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
18.09.2010 09:55:04
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Mina orgunnisin saali jah ning tõesti, üks poiss oli seal veidi vilkama jalaga kui teised. Kui me teeme 3 meeskonda ja tal saab rohkem ruumi olema, siis tuleb tal silm peal hoida. Esmaspäevaks peaks juba uue teema tegema või mis? |
Uut lõime pole vaja teha.
Tuleb ainult jälgida, et viimane info oleks esimeses postituses kirjas ja kättesaadav.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruumik
HV kasutaja
|
18.09.2010 22:55:23
|
|
|
Minul jääb eesolev esmaspäev vahele, kolmap olen taas ridades.
Kolme võistkonnaga mängu osas olen kahtlev, aga ei midagi enne kui saab ära proovitud!
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
18.09.2010 23:07:08
|
|
|
Väga hea on 3-4 meeskonnaga, lihtalt on vaja mingit meest kella/stopperiga... teha väikesed väravate limiidid (2-3 väravat = võit), et koguaeg survet peal hoida ning piisavalt vähe mehi väljakul, et kõigil oleks koguaeg kopsud koos
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
19.09.2010 11:35:32
|
|
|
neli mansat on jama
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
19.09.2010 14:18:31
|
|
|
Amphor kirjutas: |
neli mansat on jama |
Nõustun.
Nelja mansaga ühel väljakul on jaguneb mänguaeg mansale puhkeajaga pooleks.
Kolme mansaga on mänguaega vastavalt 2/3 ja puhkeaega 1/3. See on parem variant.
Isiklik eelistuse edetabel on: 3 mansat, 2 mansat, 4 mansat
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |