Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
puik17
HV veteran

|
13.09.2010 12:18:01
|
|
|
Mario153 kirjutas: |
Mafia2-hest on nüüd saanud põngerjatele uus NFS seeria  |
NFS teemas hakkas ta ka kisama, et minge rääkige autodest mujal...
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
zlenard
HV kasutaja
|
13.09.2010 15:12:19
|
|
|
wtf ma terve mäng ainult simupeal mängind, mõtlesin alguses jah et krt mafia v lfs on ? aga harjusin kohe 2ra, praegu krt eriti yle 210 ei saa.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
13.09.2010 15:50:10
|
|
|
Sai siis arvuti oma ka proovitud.
1920x1200 kõik põhjas(ka füüsika) jookseb hästi ning pilt ikka kõvasti ilusam, kui konsooli versioonil. Lisaks on pilt kõvasti sujumav võrreldes konsooli omaga.
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
2 :: |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
13.09.2010 16:56:45
|
|
|
Gunnar19 kirjutas: |
Mäng on kohati väga lambine. Nimelt mis täna korralikult rage'i ajas oli see et, pmst tapsin pool chinatowni inimestest tühjaks, peale seda ajas mind 2 autotäit raskelt relvastatud hiinlasti taga, peale seda sõitsin 20km linnas ringi, ning kui lõpuks olin jõudnud oma maja ette et magama heita, ajasin autoga garaazi sõites kogemata mingi naabri rõveda prügikasti ümber ning ment lasi mulle ühe kuuli pähe otse kodu ukse ees. Päris ei tule uninstall ju. |
Ja kindlasti, see on nüüd mängu devide viga, et sina sõita ei oska.
Aja nüüd äkki selle süüks, et sa sõitsid sinna otsa, sest mängus hüppamist ei ole.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oldermann
HV kasutaja
|
13.09.2010 18:37:52
|
|
|
ainuke võimalus garaasis olevast autost vabaneda on see romulasse pressialla viia või on mingeid variante veel?
_________________ ei ole allkirja |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
13.09.2010 19:41:21
|
|
|
Oldermann, Vist ei ole jah muud varianti, kui aint sinna viia..
Tglt pole nendel mentidel viga midagi...minu arust kõige reaalsemad on nad, kui võrrelda muid mänge...sellest mõttes, et ilmu kuskilt lambist välja vaid tulevad kuskilt kindlast kohas peale...mitte nagu GTA's või kuskil oli, et korra pöörad selja ja juba ment spawnib ja seisab selja taga ja annab sulle tuld...
Mafias aga kui ikka ennast kuskile varju ära peidad ja keegi parajalt sind ei näe siis ikka mendid kaotavad su ära mitte ei ilmu kuskilt suvaliselt selja tagant ja lasevad maha.......nõrgad nad on aga selle eest suht reaalne värk...no ega 1950ndal aastatel mendid vast väga tugevad ei olnudki vms...kui vaadates praegust aega ja mis tehnika neil on, kui võrrelda GTA'ga
_________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
13.09.2010 20:39:34
|
|
|
Maantee ääres kõmmutama hakates, ilmusid mendid pidevalt 50 meetrit eemal oleva maja õue peale ning jooksid siis otse kuulirahesse.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
13.09.2010 22:07:23
|
|
|
mendid on natuke imelikud, isegi ei karju sulle midagi vaid kohe hakkavad tulistama. ilmub neid ka seljataha suvalt jne.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
13.09.2010 22:26:43
|
|
|
imelik jah, et see kellelgi märkamata on jäänud, kuidas ment spawnib. selline olukord on ka täitsa olnud, kus jalgsiment minust ehk paarikümne meetri kaugusele aia kõrvale sünnib, pops ja pops nagu seened peale vihma. see oli sellepärast ilmselt, et ma olin center of the actionist natuke kõrvale liikunud...mistõttu mäng arvas, et see on nüüd piisavalt hea koht mendi genereerimiseks, nii et "keegi ei näe"
mis puutub mentide "reaalsusesse" siis minumeelest on nad täpselt samasugused põmmpead nagu iga teise suvalise shooteri vastane. tekib, jookseb sirget joont pidi mängija poole ning üritab teha ära oma paar lasku enne kui surma saab. et ment coverit võtaks, näeb ikka suht harva...olgu mul siis käes automaat või revolver. mingeid taktikalisi ja omavahel koordineeritud rünnakuid nad otseloomulikult teha ei suuda.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
maremark
Piiratud kasutaja
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
13.09.2010 23:33:58
|
|
|
, mis ajast elu24 mängude arvustamisega tegeleb ? Mina arvan et anu oma crew'ga võiks jääda ikka tähtsate uudise toimetamise juurde nagu "paris hilton pani prantsuse restoranis pakki" või siis "madonna kaotas LA's 10 dollarit" nagu ikka elu24'l tavaks on olnud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
4 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
3.0
HV kasutaja
|
13.09.2010 23:37:32
|
|
|
tsitaat: |
Reaalsus erineb lootustest. Näiteks rõivapoe kaubavalik on sama mitmekesine nõukogude kaubandussüsteem keset kõige sügavamat stagna |
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
13.09.2010 23:42:58
|
|
|
Gunnar19, ah ära prääksu, päris asjalik arvustus oli. Ei olnud tavalises elu24 stiilis ja hea ongi
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
13.09.2010 23:57:55
|
|
|
Wiltz, No ma mängin High raskuse peal ja mendid ikka suht tihti võtavad coverit, kui parajasti mille taha on võtta..mai tea..
_________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
3.0
HV kasutaja
|
14.09.2010 01:23:37
|
|
|
Ma panen easy peal. Või siis võimalikult kerge peal kõiki mänge. Tahan lihtsalt kiiresti läbi saada ja kardan ka seda, et kui liigaraske panen siis mingi poole peale jõuan ja siis edasi enam kuskilt ei oska ja jääbki mäng pooleli. Pigem siis kõige titekama peal aga vähemalt mäng lõpuni teha.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
14.09.2010 02:13:04
|
|
|
3.0 kirjutas: |
Ma panen easy peal. Või siis võimalikult kerge peal kõiki mänge. Tahan lihtsalt kiiresti läbi saada ja kardan ka seda, et kui liigaraske panen siis mingi poole peale jõuan ja siis edasi enam kuskilt ei oska ja jääbki mäng pooleli. Pigem siis kõige titekama peal aga vähemalt mäng lõpuni teha. |
OT: Halo 3 välja tuli, siis kõik vingusid, et Legendary-ga ple üldse võimalik üksi läbida mängu, et see mõeldud Co-Op jaoks, ma ei tea, nii kui mäng saabus postist lasin kohe sellega läbi ja thank god, et nii läbi tegin, esiteks oli tohutult pikem mäng nii, tohutult rohkem jäi meelde ning kirss koogipeal oli siis see, et selle läbi tegin ikkagi täiesti üksi ning kuna kõige raskema tasemega läbisid siis nägid lõpu videost SPECIAL pikemat lõppu, mis täielikult väitis vastupidist, mis tavaliste raskustasemega mängides mulje jäi.
Nüüd siis koguaeg kõige raskemaga mänginud mänge ikka, et juhul kui midagi peidetakse ikkagi ära nii siis saan kenasti näha pluss veel pinge.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.09.2010 11:18:05
|
|
|
Trueplaya, siis me mängime mõlemad kõige "haima" raskusega aga jah, nagu ma ütlesin siis seda näeb harva, pigem on erand et ment varjub kui reegel.
ja selles suhtes et kui need tolad nii hirmsa hooga lihtsalt mööda tänavat otse minu suunas ei vuhistaks koguaeg siis neil oleks ka rohkem asju kuhu taha coverida tegelt oli vist nii ka, et autodega kohale lennanud võmmid oskavad ja tahavad natuke meelsamini coverit võtta...aga teised on täiesti tumbad. päris hale on vaadata tüüpe, keset tühja tänavat laevad oma 6-lasulist samal ajal kui mina kuskilt auto nurga tagant thompsoniga pea välja pistan.
easy raskusastme peal võiks selline asi olla arusaadav, aga high...njaa
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
3.0
HV kasutaja
|
14.09.2010 11:40:57
|
|
|
No äkki nad ei julge võõra auto vastu ennast toetuda. Kardavad, et teevad mölgi või siis saab kuulirahe see auto ja siis peab oma palgast kinni maksma. Aga enda politseiautodega neil kama mis riik andnud on ja sellepärast varjuvad oma auto taha.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.09.2010 17:46:37
|
|
|
tahaks näha seda inimest, olgu ment või keegi kolmas, kes ei julge võõra misiganes asja taha peituda ning pigem aktsepteerib kuuli pähe
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
15.09.2010 19:37:25
|
|
|
ot: |
[ot]
Gunnar19 kirjutas: |
Ollaz kirjutas: |
Ja kindlasti, see on nüüd mängu devide viga, et sina sõita ei oska.
Aja nüüd äkki selle süüks, et sa sõitsid sinna otsa, sest mängus hüppamist ei ole. |
Hakkab jälle mingi haapsalu teema pihta....
Kle aitab küll, tegele oma asjadega. |
|
Pwnitakse ära ja terve linn on süüdi? [/ot]
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oldermann
HV kasutaja
|
15.09.2010 19:39:44
|
|
|
Enda lemmik missiooniks oli ikka see, kui iirlased tulid maja maha põletama, paljakäsi 6 lasuline relv käest ära võtta ja mööda tänavat trussadega ringi joosta, varjuda suvalise auto taha, aken sisse lüüa ja minema sõita, asja oleks muidugi vürtsitanud tagurpidi sõites veel juhiaknast jala tagaajavaid killereid või juhuslikult sündmuse keeristesse sattunud politsei jõudude pihta tule avamine, aga mis sellest enam.
_________________ ei ole allkirja
viimati muutis Oldermann 15.09.2010 19:57:19, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rainpoiss
HV vaatleja

|
15.09.2010 19:39:50
|
|
|
Sõbral mingi jama, et läheb magama ärkab ülesse elud lähevad peaaegu nulli ja jäävad nii, külmikust söögi võtmine aitab ka ainult natukeseks ja siis hakkab jälle otsast peale sama jama.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
15.09.2010 19:41:45
|
|
|
Rainpoiss kirjutas: |
Sõbral mingi jama, et läheb magama ärkab ülesse elud lähevad peaaegu nulli ja jäävad nii, külmikust söögi võtmine aitab ka ainult natukeseks ja siis hakkab jälle otsast peale sama jama. |
Las see "sõber" mureteseb originaali.
viimati muutis Tonsor 15.09.2010 19:42:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |