Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
solution
HV Guru

|
12.09.2010 23:30:50
Panasonic Lumix DMC-TZ10 - settingud, et koht, kuupäev ning aeg oleks pildis. |
|
|
Ei leia kusagilt kohta menüüs, kust oleks võimalik määrata, et koht, kuupäev ja aeg oleks pildi peal. Kaameras näen kõike, kuid kui pilte arvutis vaatan pole mingit infot pildil. Ehk keegi oskab aidata?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
13.09.2010 00:03:04
|
|
|
Marie kirjutas: |
http://www.irfanview.com/
kui ka sellel PlugIns installitud ja irfanview programmiga pilte vaatad siis klaveril i tähte vajutades kuvatakse kogu pildi info, loomulikult on ka pildistamis aeg kirjas. |
Irfanview'iga ma tean jah, et on võimalik. Kuid ma just mõtlesin, et see info oleks kohe pildi peal. Mis oleks igalpool nähtav
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
13.09.2010 00:21:43
|
|
|
solution kirjutas: |
........
Irfanview'iga ma tean jah, et on võimalik. Kuid ma just mõtlesin, et see info oleks kohe pildi peal. Mis oleks igalpool nähtav  |
Arvan, et see pole kuigi meeldiv, ja vaevalt sa seda tahad, et kuupäev kõikjal pildipeale trükitud oleks , seda ei saa pärast eemaldada.
Loe juhend läbi, kui selline võimalus on, võib olla midagi sellist kusagilt Rec.Mode alt, Date & Time ja saad sealt valida näiteks Date & Time
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
13.09.2010 00:34:40
|
|
|
........
Irfanview'iga ma tean jah, et on võimalik. Kuid ma just mõtlesin, et see info oleks kohe pildi peal. Mis oleks igalpool nähtav  |
Arvan, et see pole kuigi meeldiv, ja vaevalt sa seda tahad, et kuupäev kõikjal pildipeale trükitud oleks , seda ei saa pärast eemaldada.
Loe juhend läbi, kui selline võimalus on, võib olla midagi sellist kusagilt Rec.Mode alt, Date & Time ja saad sealt valida näiteks Date & Time |
Mul olekski vaja, et igal pildil oleks kuupäev ning koht alati peal. Juhendi lappasin läbi ning midagi adekvaatset ei leidnud. Ühe koha leidsin, et saab igale pildile hiljem määrata, kuid seal ta vist muudab pildi 3Mpixliseks
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
13.09.2010 05:27:12
|
|
|
..........
Mul olekski vaja, et igal pildil oleks kuupäev ning koht alati peal. .... |
Kuupäeva võid vast veel peale saada, aga kohta küll mitte, mõni mobiil telefon millel GPS peal, märgib pildile asukoha kordinaadid, fotokatel selline võimalus puudub.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
13.09.2010 09:34:02
|
|
|
..........
Mul olekski vaja, et igal pildil oleks kuupäev ning koht alati peal. .... |
Kuupäeva võid vast veel peale saada, aga kohta küll mitte, mõni mobiil telefon millel GPS peal, märgib pildile asukoha kordinaadid, fotokatel selline võimalus puudub. |
Sellel fotokal on GPS sisseehitatud. Sellepärast ongi küsimus, et kui ma fotokas pilte vaatan (preview's) siis näen, aega, kuupäeva ning kohta kus pilt tehtud. Kuid arvutisse koppides ei näe midagi...irfanview's näen vaid koordinaate, ning neidki EXIF'ist. Tahakski teha, et nad kohe pildi peal oleksid.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
13.09.2010 09:42:20
|
|
|
Oled Sa kindel, et ikka tahad saada nii kuupäeva, kellaaega, kui ka koordinaadi infot (millega niisama lambist pealevaadates midagi peale pole hakata - kui just mingi koordinaadi friik pole) pildi peale.
Milleks siis veel üldse pilt? Selle teksti hunniku alt pole ju pilti enam näha. Trüki parem kohe gps -i logi a4 paberile.
Ehk ma tahan öelda seda, et ära koorma pilti asjatu läbuga. Arvutis saab sellist infot vaadata tavaliselt parem klõps ja pildi info (oleneb muidugi ka softist) . Albumisse pannes võid selle pildi kõrvale kirjutada (või trükid paberiribadel välja ja kleebid juurde).
Ja kui pilti ennast ei ole, siis ei muuda ka lisatud infohulk pilti vaadtatvamaks, huvitavamaks.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
13.09.2010 09:46:50
|
|
|
Kuulge - te räägite aiast ning teema algataja aiaaugust. Kui ei oska küsimusele vastata siis pole mõistlik enda nägemust peale suruda! Ilmselt on väga selge vajadus saada pildile asukoht ja kuupäev ("Mul olekski vaja, et igal pildil oleks kuupäev ning koht alati peal").
Ise kahjuks konkreetset kaamerat ei tunne ning ei oska aidata.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
13.09.2010 09:58:57
|
|
|
vallo kirjutas: |
Oled Sa kindel, et ikka tahad saada nii kuupäeva, kellaaega, kui ka koordinaadi infot (millega niisama lambist pealevaadates midagi peale pole hakata - kui just mingi koordinaadi friik pole) pildi peale.
Milleks siis veel üldse pilt? Selle teksti hunniku alt pole ju pilti enam näha. Trüki parem kohe gps -i logi a4 paberile.
Ehk ma tahan öelda seda, et ära koorma pilti asjatu läbuga. Arvutis saab sellist infot vaadata tavaliselt parem klõps ja pildi info (oleneb muidugi ka softist) . Albumisse pannes võid selle pildi kõrvale kirjutada (või trükid paberiribadel välja ja kleebid juurde).
Ja kui pilti ennast ei ole, siis ei muuda ka lisatud infohulk pilti vaadtatvamaks, huvitavamaks. |
Sellel kaameral ta ei pane koordinaate pildile, vaid asukoha. Tallinnas teen pilte, siis kirjutab "TALLINN", pärnus teen pilte siis kirjutab "PÄRNU". Muidugi koordinaate poleks vaja pildile, kuna nendega pole mul tõesti midagi teha.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
17.09.2010 13:17:54
|
|
|
Review'sid antud kaamerast lugedes leidsin, et ikkagi on selline asi kuidagi võimalik.
Nagu näete, on pildil kuupäev ja asukoht
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |