|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
rex
HV Guru

|
07.09.2010 17:06:49
|
|
|
Küsi temalt, mitte meilt. Loe lepingut vms. Kui on. Kui pole, siis... mille üle viriseda?
Kõik kokku alla 200 kuus? Ma ei saa elektritki selle eest makstud...
|
|
| Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
07.09.2010 17:09:26
|
|
|
| martin366 kirjutas: |
ja see kõik 500 kuus ? väga jama  |
Ei märganud, et sellise summaga välja oleks teemaalgataja käinud, või-kui siis maksab ta seda palju rohkemate teenuste eest kui internet, pigem sellise ühise maja interneti eest maksab alla 100.- kuus, kortermaja interneti eest küsib Eljon alla 150.- kuus ja STV ka midagi sarnast. Igasugused mobiilsed teenusepakkujad oma 95.- paketitega alates, seavad mahu piirangu 9GB, mille tirid t o r r e n tit kasutades ühe päevaga täis.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.09.2010 17:50:20
|
|
|
Tundub, et tegemist on "Ühiselamu Kolhoosivõrguga", siis sel juhul on kindlasti olemas nii "Interneti-kolhoosi Juhtkond", kui ka on olemas selles "Kolhoosis Kehtivad Interneti-eeskirjad", mis kehtivad ühiselt kõigile, kes selle "Kolhoosi-võrgu" teenust tarbivad.
Sel juhul on tegu tavanähtusega, kus "kolhoosiga" liitutakse, paberitele alla kirjutatakse, kuid lugemata jäetakse, mida needsamad paberid sisaldavad.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
07.09.2010 18:23:03
|
|
|
Küte on ka 200.- hulgas?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
07.09.2010 20:27:43
|
|
|
| Valvejoodik kirjutas: |
Küte on ka 200.- hulgas?  |
Küte on enamasti ikka muust jamast eraldi.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
07.09.2010 21:13:32
|
|
|
[quote="maty"]
| tahanteada kirjutas: |
maty: Siis on teil tegu "Interneti-kolhoosiga" ning selle kolhoosi sisemine Peremees on keelud-käsud peale pannud, et võrku umbe ei tiritaks.  |
Nojah, aga tal on üldse õigus panna sõna "t o r r e n t" (kokku) blokki? Mina nx ei ummistanud võrku?
See on tema nimele tellitud ühendus, tal on sellega sinu suhtes õigus teha, mida soovib. Kui lepingut pole ja tingimusi kokku ei ole lepitud, siis läheb sul väga raskeks tõestamaks, et su makstava raha sees peab olema ka P2P võimalus.
|
|
| Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
07.09.2010 21:27:54
|
|
|
| maty kirjutas: |
| Valvejoodik kirjutas: |
| Aga avalda ausalt, tõmbad palju? Siis teaks täpsemalt. |
Kui ausalt, siis ükskord kasutasin seda programmi.. Väga ammune, kui olin 13.aastane ja üritasin järgida õpetust, et avada mänguserveri t o r r e n tiga. (Linnas)
Maal olles saan kasutada t o r r e n tit ja muud värgid, sest teine teenusepakkuja. |
Kui ei kasutaks, siis poleks nagu probleemi ka
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
08.09.2010 12:58:52
|
|
|
| VaHuR kirjutas: |
| Maal olles saan kasutada t o r r e n tit ja muud värgid, sest teine teenusepakkuja. |
Mina isiklikult kahtlustan, et teema-algataja keeras oma ruuteri häälestamisega "vindi üle" ja nüüd on hädas
Tundub, et ta tahtis torrenti jaoks mingeid porte oma ruuteris seadistada ning "pani puusse". Selle tagajärjel ongi tekkinud käesolev probleem.
Tsiteerin tema enda juttu Vista foorumis:
| Martinike kirjutas: |
| Mina ei ole linnas mitu aastaid t o r re n ti kasutanud. Ühe korra tegin, sest ma üritasin t o r r e n tiga pordid avada vms. |
Rohkem infot põle ta väljastanud...
EDIT: parandasin kiiruga tehtud "näpukad"
_________________ Seniks...
---
Hashi
viimati muutis hashi 08.09.2010 14:32:54, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.09.2010 13:09:13
|
|
|
| centraaL kirjutas: |
Nojah, aga tal on üldse õigus panna sõna "t o r r e n t" (kokku) blokki? Mina nx ei ummistanud võrku?
|
Jagatud ühenduse võlud, kus jagaja poob, käseb ja laseb. Mind ausalt üteldes huvitab väga tehniline lahendus, nii hästi täppi pole ammu pandud. Maty, äkki sa kutsud enda peremehe siia foorumisse?
|
|
| Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
146 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.09.2010 13:21:12
|
|
|
Mark0: Aga pole ju midagi keerulist - taolisi keelde saad ju isegi Win-i enda tulemüüri all rakendada - määrad ära tegevused, mis on lubatud ja ülejäänud blokki.
Sama asja saab ka teha igasugu muude tulemüüride all.
----------------------------------------
Aga uskuda võib, et Kolhoosi-peremees on sellise turvalahendusega väga päri ja tema nutikas IT-mees saab rahulikult 24h magada + vastu võtta preemiaid sellise lihtsa aga nutika idee rakemdamise eest.
Ning kolhoosis jääb ära see alaline vaidlus, e kes tiris võrgu umbe ja kes mitte.
Ning, nagu elu näitab, ei tõsta kahjuks keegi kätt, et mina tirisin...
|
|
   |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
08.09.2010 15:59:13
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
|
Jagatud ühenduse võlud, kus jagaja poob, käseb ja laseb. Mind ausalt üteldes huvitab väga tehniline lahendus, nii hästi täppi pole ammu pandud. Maty, äkki sa kutsud enda peremehe siia foorumisse? |
Tehniline lahendus peaks ju väga lihtne olema, ruuterist lisad tulemüüri keelatud märksõnad ja neid lehti enam ei kuvatagi.
|
|
| Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
08.09.2010 20:46:40
|
|
|
| hashi kirjutas: |
| VaHuR kirjutas: |
| Maal olles saan kasutada t o r r e n tit ja muud värgid, sest teine teenusepakkuja. |
Mina isiklikult kahtlustan, et teema-algataja keeras oma ruuteri häälestamisega "vindi üle" ja nüüd on hädas
Tundub, et ta tahtis t o r r e n ti jaoks mingeid porte oma ruuteris seadistada ning "pani puusse". Selle tagajärjel ongi tekkinud käesolev probleem.
Tsiteerin tema enda juttu Vista foorumis:
| Martinike kirjutas: |
| Mina ei ole linnas mitu aastaid t o r re n ti kasutanud. Ühe korra tegin, sest ma üritasin t o r r e n tiga pordid avada vms. |
Rohkem infot põle ta väljastanud...
EDIT: parandasin kiiruga tehtud "näpukad"  |
See pole sellega seotud. (Seda s*ta seadistasin 2 aastat tagasi) Seda pärast sain niikuni pääseda t o r r e n ti lehele jne. Järsku pandi blokki peale, ma arvan, et jah..
|
Jagatud ühenduse võlud, kus jagaja poob, käseb ja laseb. Mind ausalt üteldes huvitab väga tehniline lahendus, nii hästi täppi pole ammu pandud. Maty, äkki sa kutsud enda peremehe siia foorumisse? |
Tehniline lahendus peaks ju väga lihtne olema, ruuterist lisad tulemüüri keelatud märksõnad ja neid lehti enam ei kuvatagi.  |
Ruuteris tulemüüris ka uuritud, pole mingit blokki
|
Nalja teed? Hiilin südameööl tema korteri juurde ja koputan, ning ütlen: "Tere mina olen sõnumitootja, HV tahab sind foorumisse, t o r r e n ti seoses. Aitäh."
Mark0: Aga pole ju midagi keerulist - taolisi keelde saad ju isegi Win-i enda tulemüüri all rakendada - määrad ära tegevused, mis on lubatud ja ülejäänud blokki.
Sama asja saab ka teha igasugu muude tulemüüride all.
----------------------------------------
Aga uskuda võib, et Kolhoosi-peremees on sellise turvalahendusega väga päri ja tema nutikas IT-mees saab rahulikult 24h magada + vastu võtta preemiaid sellise lihtsa aga nutika idee rakemdamise eest.
Ning kolhoosis jääb ära see alaline vaidlus, e kes tiris võrgu umbe ja kes mitte.
Ning, nagu elu näitab, ei tõsta kahjuks keegi kätt, et mina tirisin...  |
Peaks saama ju vms? Monitoringus näidatakse, et kui palju maht + kust korter jne. agajah..
viimati muutis maty 08.09.2010 20:49:48, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.09.2010 20:47:46
|
|
|
Naljakas lugeda seda teksti siin. Sinu ruuteris pole tõesti mingit blokki, aga selles on, mille kaudu internetti maja peale vahendatakse ja mida selle admin haldab.
Südameööl? Mingi Muuseumide öö edasiarendus?
|
|
| Kommentaarid: 742 loe/lisa |
   |
560 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
08.09.2010 20:51:49
|
|
|
Sain kirja muideks ka Elionilt, et ma pingiks (cmd kaudu) ut o r r e n t.com, ning ping liikus, kui ping liigub, siis soovitas panna proxy paika panna. Panin proxy (neti.ee mille elion kirjutas aadressi proxyi oma) paika, ikka ei ole töötanud. (saatsin tagasi kirja, et ping liikus, ning proxy värk ei töötanud ka) Eks näis.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.09.2010 22:32:06
|
|
|
maty: Mis sa sellest Elionist peksad, kui tegemist on ju teie sisemise "Interneti-Kolhoosiga".
Ja selles "Kolhoosis" on olemas eeskirjad, ruuterid-serverid, kus on siis kehtestatud kindlad mängutingimused, et kuhu on lubatud ligipääs ja kuhu mitte.
---------------------------------
Tee parem rollimäng ja pane ennast taolise "interneti-kolhoosi-esimehe" rolli - kumb variant sulle rohkem meeldib, kas:
- see kus kõik tirivad, nii et higipull otsa ees
- või siis et keegi midagi ei tiri ja võrk töötab igati OK.
Ja veel - kunagi küsisin, et kas ikka "Kolhoosi-interneti eeskirjad"- mis lubatud, mis keelatud - läbi lugesid, enne kui kolhoosiga liitumise tegid.
|
|
   |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
09.09.2010 05:49:46
|
|
|
Heips!
Kui ma kirjutan googlesse: T o r r e n t (kokku) download, siis jääbki laadima.
u t o r r e n t.c om ei tööta ka.
Kasvõi foorumis kirjutan t o r r e n t, siis jääbki laadima, ning valge leht. (K.A siin ka)
Juhtubki kui kirjutan t o r r e n t kokku :S Ei juhtu kui kirjutan niimoodi: t o r r e n t
nagu oleks sõna bolkeeritud.
..... |
Millist veebilehitsejat brauserit kasutad, IE8 arvatavasti.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
09.09.2010 08:14:45
|
|
|
| Sain kirja muideks ka Elionilt, et ma pingiks (cmd kaudu) ut o r r e n t.com, ning ping liikus, kui ping liigub, siis soovitas panna proxy paika panna. Panin proxy (neti.ee mille elion kirjutas aadressi proxyi oma) paika, ikka ei ole töötanud. (saatsin tagasi kirja, et ping liikus, ning proxy värk ei töötanud ka) Eks näis... |
Mmm... vbolla on põhjus hoopis SIIN
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
09.09.2010 08:37:21
|
|
|
| Filtreerida SÕNA, VIDEO ja muu järgi on absurd. See hakkab reaalselt pidurdama kogu interneti kiirus, räägimatta et peab olema võimas filtri server. Pigem problem arvutis, ei usu sellele... Pange screen-shottid. Juhul, kui filtritud domeeni järgi ja Layer7 abiga maha lõigatud utorrent siis on asi selge nii käituvad kõik ISP, et piirata antud liiklus/määrata allem prioriteet(tähtsus).. minu arust eestis keegi mitte midagi sõna järgi ei filtreeri..
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.09.2010 09:12:49
|
|
|
eldorado: Paistab, et oled ikka väga vähe kokku puutunud võrkudega, kus üks ühendus on jagatud kümnete kasutajate vahel ning siis üks kasutaja selle võrgu umbe tõmbab.
Olen ise mitmeid kordi taolistes "ühisvõrkudes" tuttavaid võrgujagajaid aidanud, et üles leida see kodanik X, kes kogu kiiruse endale ahnites ja teistele midagi ei jäta.
Ning tavaline - kõige kindlam lahendus on olnud - tirijal "kaabel switschist maha". Samas jällegi üsna tüütu - lahutada ühendusi ja siis jälgida, et mis toimuma hakkab.
---------------------------------------------
Aga kuna tänapäeval käib juba massiline tirimine, siis selle, eespool võttega, tuleks praktiliselt suurem osa kasutajatest välja lülitada.
|
|
   |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
09.09.2010 10:41:04
|
|
|
| hashi kirjutas: |
.... Mmm... vbolla on põhjus hoopis SIIN  |
Torrenti jagajad ju töötavad muutusteta.
Pigem on tegu suure turvaauguga arvutites, kui kusagil vahe serverites suudetakse sõnu välja filtreerida, blokeerida, kogu torrent ja brauseri liiklus on igasuguse kaitseta, krüpteerimata.
Nii on ju ka kõik paroolid ja muu privaatne info internetti jagavates serverites jälgitav, kätte saadav.
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
09.09.2010 12:33:32
|
|
|
| Marie kirjutas: |
Pigem on tegu suure turvaauguga arvutites, kui kusagil vahe serverites suudetakse sõnu välja filtreerida, blokeerida, kogu torrent ja brauseri liiklus on igasuguse kaitseta, krüpteerimata.
Nii on ju ka kõik paroolid ja muu privaatne info internetti jagavates serverites jälgitav, kätte saadav. |
HTTP vs HTTPS - plain text vs krüptitud tekst.
|
|
| Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
09.09.2010 12:36:11
|
|
|
See mis pilt, ei olnud 500.- päris Meil arve koguaeg kuus 190-200.- (elekter, vesi, nett, jura) |
Jura elab vannitoas?
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
09.09.2010 13:35:24
|
|
|
eldorado: Paistab, et oled ikka väga vähe kokku puutunud võrkudega, kus üks ühendus on jagatud kümnete kasutajate vahel ning siis üks kasutaja selle võrgu umbe tõmbab.
Olen ise mitmeid kordi taolistes "ühisvõrkudes" tuttavaid võrgujagajaid aidanud, et üles leida see kodanik X, kes kogu kiiruse endale ahnites ja teistele midagi ei jäta.
Ning tavaline - kõige kindlam lahendus on olnud - tirijal "kaabel switschist maha". Samas jällegi üsna tüütu - lahutada ühendusi ja siis jälgida, et mis toimuma hakkab.
---------------------------------------------
Aga kuna tänapäeval käib juba massiline tirimine, siis selle, eespool võttega, tuleks praktiliselt suurem osa kasutajatest välja lülitada.  |
vale =) oleme televork partner ja kiirustega meil kasutajatel probleemid puuduvad - 5/5mbps piiranguta =))) kui adsl jagatud, siis on teine värk =)
aga muidu milleks füsiline jõud - aitab layer7 p2p blokeerimist =)
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
09.09.2010 15:42:45
|
|
|
| Marie kirjutas: |
Heips!
Kui ma kirjutan googlesse: T o r r e n t (kokku) download, siis jääbki laadima.
u t o r r e n t.c om ei tööta ka.
Kasvõi foorumis kirjutan t o r r e n t, siis jääbki laadima, ning valge leht. (K.A siin ka)
Juhtubki kui kirjutan t o r r e n t kokku :S Ei juhtu kui kirjutan niimoodi: t o r r e n t
nagu oleks sõna bolkeeritud.
..... |
Millist veebilehitsejat brauserit kasutad, IE8 arvatavasti. |
Kahjuks eksid. Firefox tegelikult.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
09.09.2010 17:23:27
|
|
|
https://www.google.com/
kirjuta siia "torrent." Peaks nagu krüpteeritud olema, niiet saad teada kas keegi kuulab pealt.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|