Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maty
Kreisi kasutaja
|
06.09.2010 23:47:41
Sõna T o r r e n t blokeeritud? |
|
|
Heips!
tsitaat: |
Kui ma kirjutan googlesse: T o r r e n t (kokku) download, siis jääbki laadima.
u t o r r e n t.c om ei tööta ka.
Kasvõi foorumis kirjutan t o r r e n t, siis jääbki laadima, ning valge leht. (K.A siin ka)
Juhtubki kui kirjutan t o r r e n t kokku :S Ei juhtu kui kirjutan niimoodi: t o r r e n t
nagu oleks sõna bolkeeritud.
MSN-is saan öelda selle sõna (kokku)
Martin ütleb:
t o r r e n t// ERALDASIN!
seda eelmist teksti nägid?
Müksasite kontakti.
Tanel. ütleb:
millist
t or re n t?// ERALDASIN!
Martin ütleb:
aa sa näed
imelik
haige
Tanel. ütleb:
mis
Martin ütleb:
ma ei saa pääseda lehele mis on sõna: t o rr en t seotud. Googles otsingusse panen t o re nt download, jääbki laadima.// ERALDASIN!
foorumis postitan mis on o r e n t sõna seotud, siis jääbki laadima
panen t o r r e n t, siis toimib
Tanel. ütleb:
kahtlane
nagu sõna oleks blokeeritud
Martin ütleb:
ongi juh
Tanel. ütleb:
tee system restore, see peaks selliseid lolle vigu kõrvaldama
Martin ütleb:
Jaanus ütleb:
?
Martin ütleb:
t o r r e n t // ERALDASIN!
näed seda teksti mis ma ütlesin ennem?
Jaanus ütleb:
ei.
Martin ütleb:
ma ei ole öelnudki "t o r r e n t"? // ERALDASIN!
Jaanus ütleb:
Ei.
Tanel. ütleb:
kahtlane |
|
Teenusepakkujaks on Elion.
Kuidas selle sõna bolkeeringu maha võtta? :S
http://board.koffer.ee/sona-t-o-r-r-e-n-t-t76532.html
http://vista.phpbb24.com/board/topic2004.html
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
07.09.2010 00:00:57
|
|
|
Mul on ka Elioni ühendus. Mingeid piiranguid sõna "torrent" kasutamisel pole. utorrent.com avaneb ka vabalt.
Kui suur su igakuine traffic muidu on? Võibolla on sulle individuaalselt lähenetud.
viimati muutis rex 07.09.2010 00:02:44, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
07.09.2010 00:01:10
|
|
|
Asi on ilmselt sinus, mul siin samuti elion ja mingit probleemi pole.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 00:05:11
|
|
|
Kuidas see võimalik on?
Test:
Teine lauaarvuti peal testimine = Tulemus null.
Linux Ubuntu (Try) peal testimine = Tulemus null.
Firewall + Viirusetõrje väljas peal testimine = Tulemus null.
Mitte ükski ei ole võimalik..
Uurisin (wifi)ruuteris, midagi asjalikku ei olnud.
Pakett on äripakett, ehk Elion äripakett >> Korter võrk >> Juhe seinast ruuterisse >> siin wifiga olen mina.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
07.09.2010 00:05:13
|
|
|
Varsti tuleb autorikaitse koos KAPO kappidega ukse taha
Aga avalda ausalt, tõmbad palju? Siis teaks täpsemalt.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 00:08:45
|
|
|
Valvejoodik kirjutas: |
Varsti tuleb autorikaitse koos KAPO kappidega ukse taha
Aga avalda ausalt, tõmbad palju? Siis teaks täpsemalt. |
Kui ausalt, siis ükskord kasutasin seda programmi.. Väga ammune, kui olin 13.aastane ja üritasin järgida õpetust, et avada mänguserveri t o r r e n tiga. (Linnas)
Maal olles saan kasutada t o r r e n tit ja muud värgid, sest teine teenusepakkuja.
viimati muutis maty 07.09.2010 00:11:09, muudetud 2 korda |
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
07.09.2010 00:08:52
|
|
|
Siis vist ei ole mingit elioni blokki, proovi viirusetõrjega üle lasta
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 00:12:44
|
|
|
Valvejoodik kirjutas: |
Siis vist ei ole mingit elioni blokki, proovi viirusetõrjega üle lasta  |
Viirusetõrje ei leidnud mitte midagi üles. Proovisin niikui ka mitu. Malmibtye, Hitman Pro, Spyware ja MSE.
Ma usun, et see pole viirusega seotud, sest teine lauaarvutis ei saanud ka pääseda.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.09.2010 00:17:52
|
|
|
Saada Elioni kiri, las vastavad, et mis ja kuidas.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
07.09.2010 00:18:51
|
|
|
Pakett on äripakett, ehk Elion äripakett >> Korter võrk >> Juhe seinast ruuterisse >> siin wifiga olen mina.
|
mingi ühisjagamine korterelamus?
korduvalt näinud kuidas keegi omavolitsev tarkpea sellistes võrkudes teistele koti pähe tõmbab, et ise paremaid tingimusi (loe - netikiirus, latentsus) nautida.
Kui ikka on tegu ühiselt jagatud internetiga (st terve trepikoda kasutab sisuliselt ühte võimast internetipaketti jagatult) siis on arvatavasi piirang seatud selles põhiruuteris mis jagab korteritesse võrku.
Kui aga internet vaid sinu elamise päralt, siis võimaluse korral proovi netti otse modemist panna arvutisse, või siis kammida üle ikkagi ruuteri seaded.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 00:28:44
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Saada Elioni kiri, las vastavad, et mis ja kuidas.
Postitatud mobile device |
Saatsin täna kirja, eks näis mis nad vastavad.
painkillah kirjutas: |
|
mingi ühisjagamine korterelamus?
korduvalt näinud kuidas keegi omavolitsev tarkpea sellistes võrkudes teistele koti pähe tõmbab, et ise paremaid tingimusi (loe - netikiirus, latentsus) nautida.
Kui ikka on tegu ühiselt jagatud internetiga (st terve trepikoda kasutab sisuliselt ühte võimast internetipaketti jagatult) siis on arvatavasi piirang seatud selles põhiruuteris mis jagab korteritesse võrku.
Kui aga internet vaid sinu elamise päralt, siis võimaluse korral proovi netti otse modemist panna arvutisse, või siis kammida üle ikkagi ruuteri seaded. |
Kunagi vanasti töötas kõik korralikult, ei olnud probleeme, sain pääseda t o r r e n ti lehele, jms.
http://www.upload.ee/image/794454/wtf.PNG
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 01:12:37
|
|
|
maty kirjutas: |
painkillah kirjutas: |
Kui ikka on tegu ühiselt jagatud internetiga (st terve trepikoda kasutab sisuliselt ühte võimast internetipaketti jagatult) siis on arvatavasti piirang seatud selles põhiruuteris mis jagab korteritesse võrku.../...proovi nett otse modemist panna arvutisse, või siis kammida üle ikkagi ruuteri seaded. |
Kunagi vanasti töötas kõik korralikult, ei olnud probleeme, sain pääseda t o r r e n ti lehele, jms. |
Uuri naabri kääst, kas tema saab torrentidesse kolama minna ja pista tuppa tulev kaabel otse arvuti külge ning proovi siis. Mia miskipärast kahtlustan, et oled oma ruuteris miskit "nihu keerand" portide suunamisega nagu sa vista-foorumis räekisid
Ennevanasti oli taevas sinisem, rohi rohelisem ja päike kollasem
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
07.09.2010 01:44:47
|
|
|
Saan ma õigesti aru, et nett on ühesõnaga jagatud naabritega? Tasub ka uurida, milline see ühenduse ülesehitus seal ikkagi on, kui modem jookseb kellelegi teisele tuppa ja tema seda seal majandab, siis on asi ju lihtsamast lihtsam. Kui aga ei jookse ja on lihtsalt switch koridoris, siis võib ikkagi olla kusagil mingi script kiddie, kes on võrgu maha murdnud ja keywordide alusel tulemüüri filtri peale lisanud ja ennast exceptionitesse visanud.
Sellisest asjast pole veel kunagi kuulnud, et ISP ilma teavitamata hakkab märksõnade alusel sisu piirama, sõna torrent võib ju vaja minna harivatel eesmärkidel, see oleks juba otseselt sõnavabaduse piiramine kui Elioni lepingus selle kohta mingit klauslit pole.
Üks variant on veel proovida huvi pärast läbi SSH või VPN'i sõna torrent googeldada.
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 11:32:55
|
|
|
centraaL kirjutas: |
Saan ma õigesti aru, et nett on ühesõnaga jagatud naabritega? Tasub ka uurida, milline see ühenduse ülesehitus seal ikkagi on, kui modem jookseb kellelegi teisele tuppa ja tema seda seal majandab, siis on asi ju lihtsamast lihtsam. Kui aga ei jookse ja on lihtsalt switch koridoris, siis võib ikkagi olla kusagil mingi script kiddie, kes on võrgu maha murdnud ja keywordide alusel tulemüüri filtri peale lisanud ja ennast exceptionitesse visanud.
Sellisest asjast pole veel kunagi kuulnud, et ISP ilma teavitamata hakkab märksõnade alusel sisu piirama, sõna torrent võib ju vaja minna harivatel eesmärkidel, see oleks juba otseselt sõnavabaduse piiramine kui Elioni lepingus selle kohta mingit klauslit pole.
Üks variant on veel proovida huvi pärast läbi SSH või VPN'i sõna torrent googeldada. |
Oh :/ Kas te pole kunagi elanud korteris? :S Kui jah, kas teil oli ka seinast juhe, mil on interneti oma, mille tuleb kinnitada wifiruuteriga või lauaarvutiga jms.....
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
07.09.2010 12:17:41
|
|
|
Kellele Elion arve saadab / kellele sa maksad?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 12:24:40
|
|
|
Oh :/ Kas te pole kunagi elanud korteris? :S Kui jah, kas teil oli ka seinast juhe, mil on interneti oma, mille tuleb kinnitada wifiruuteriga või lauaarvutiga jms..... |
Olen eland korteris. Seinas oli pizdiik(loe: stepsel), milles 220V ja 0V vaheldumizi. Ei ruuterit ega arvutit tol ajal meie maal ei tuntud... aga mis see siia puutub?
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
07.09.2010 12:35:30
|
|
|
Üks variant on veel proovida huvi pärast läbi SSH või VPN'i sõna torrent googeldada. |
Oh :/ Kas te pole kunagi elanud korteris? :S Kui jah, kas teil oli ka seinast juhe, mil on interneti oma, mille tuleb kinnitada wifiruuteriga või lauaarvutiga jms..... |
Selle jutuga saad ilmselt delfi foorumitest kiiremini abi.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
07.09.2010 12:58:42
|
|
|
Kõikidel tuleb nett seinast juhtmega, see pole mingi määraja.
Küsin siis nii, et iga mees aru saaks: kas sul on ISE Elioniga leping sõlmitud või maksad sa mingile mikile?
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
07.09.2010 13:59:31
|
|
|
ma arvan, et see on päris hea asi antud juhtumil, see blokeering.. mingi heuristika järgi keerab teenusepakkuja asja kinni. täiesti kümnesse sealjuures.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 17:07:23
|
|
|
rex kirjutas: |
Kellele Elion arve saadab / kellele sa maksad? |
Ilmselt, Elion saadab arve korteri võrguhaldajale, ja meie maksame arve korteri haldajale [ei tea kas "haldaja" on õige.] (vesi, elekter, internet, jms), kui ei maksa, siis jääksime veeta, elektrita ja internetita.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.09.2010 17:09:49
|
|
|
maty: Siis on teil tegu "Interneti-kolhoosiga" ning selle kolhoosi sisemine Peremees on keelud-käsud peale pannud, et võrku umbe ei tiritaks.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.09.2010 17:09:53
|
|
|
Seega on tegemist jagatud ühendusega. Mingi dipshit arvatavasti tiris kogu majal neti umbe ja seetõttu ka blokeering haldaja poolt. Ennegi sellist asja nähtud.
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
07.09.2010 17:16:32
|
|
|
ja see kõik 500 kuus ? väga jama
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
07.09.2010 17:52:51
|
|
|
Omanik võtab poole kogu netist omale
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
07.09.2010 18:04:55
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
maty: Siis on teil tegu "Interneti-kolhoosiga" ning selle kolhoosi sisemine Peremees on keelud-käsud peale pannud, et võrku umbe ei tiritaks.  |
Nojah, aga tal on üldse õigus panna sõna "t o r r e n t" (kokku) blokki? Mina nx ei ummistanud võrku?
martin366 kirjutas: |
ja see kõik 500 kuus ? väga jama  |
See mis pilt, ei olnud 500.- päris Meil arve koguaeg kuus 190-200.- (elekter, vesi, nett, jura)
viimati muutis maty 07.09.2010 18:06:22, muudetud 1 kord |
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|