Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NATAS999
HV Guru

sõnum 06.09.2010 17:53:52 vasta tsitaadiga

TS2000, wifi analyzer hea app, mis näitab ära, mitu purki, kui tugevalt ja mis kanalil pritsib.klappide kohta ei oska midagi öelda, pole kunagi kasutand. Kodus nagunii kõllid ja väljas, kui vaja, siis läheb telfi oma kõll käiku, kuna siis tavaliselt ka asjast huvitatud ümberringi piidlemas.

Hmm, whadayaknow, töötab täitsa ka ilma simita icon_lol.gifthumbs_up.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.09.2010 18:11:20 vasta tsitaadiga

... miks ei peaks töötama ? Tegemist on siiski ju oma olemuselt pihuarvutiga, millel telefoni funktsionaalsus vaid üks paljudest icon_rolleyes.gif oleks ju eriti totter, kui arvutil võrgukaabli tagant võtad ja see enam ei töötaks icon_smile.gif
the0ne
HV vaatleja

sõnum 07.09.2010 12:39:50 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
nonii, nüüd olen siis juba viimase piirini pissed off icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif 7-8k hinnaklassi TELEFONILT eeldaks, et asi toimiks, aga ei no kus sa sellega siis. nüüd siis sees autorestart jama. natuke aega annab netis olla, siis puuks, pilt must ja nõksa ajapärast tilltoll, ma nüüd ärkasin. QUIETLY BRILLIANT????? quiet MY ASS. sisselülitamisel lõugab nagu segane ja pole veel sellist settingsit leidnud, et welcome skreen ära keelata või vähemalt vaigistada. ja see restarti teema. oleks siis esimest korda. üks õhtu nussis iga paari minuti tagant. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

uurisin ka netist seda asja ja ülla-ülla, ma polegi ainuke, kellel selline kepp. garantiisse pole mõtet saata, kuna seal öeldakse roosade silmadega, et töötab ju.

Kellel plaan HTC Desire osta, valige midagi sellist, mis töötab. see ei ole normaalne, et 8k TELEFON lambist pildi tasku paneb ja weebibrauser näkku nussib. icon_evil.gif

Aga kui riistvaras ei leita probleeme siis peakski probleem peituma softis, kui ise ei oska/taha softi maha lasta ja uuesti peale siis garantiisse viies võid ju paluda neil seda teha, ei usu et see nende jaoks midagi üle jõu käivat on icon_smile.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 07.09.2010 16:44:50 vasta tsitaadiga

läpatsile ubuntu peale saab, siis võib telfiga möllama hakata (tuppa tuleb 1 netikaabel ja see läpa taga praegust ja PC'l momendil muud võimalust netti saada pole, kui desire't wifi adapterina kasutada). peab vist miskisse desire või androidi foorumisse minema surfama, kuidas praegusest seisust täielik backup teha ja pärast taastada praegune olek. siis võib rootida ja maha-peale panna igast erinevaid softe ja värke ja sisuliselt ribadeks hoorata see "föön".
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 07.09.2010 17:17:52 vasta tsitaadiga

Ekraani multitouch on küll täiesti saast...ikka väga halvasti saab aru mitmest puutest, eriti kui veel mõlemat näppu liigutada.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.09.2010 17:18:00 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
...ribadeks hoorata see "föön".

Vot seda võiks juba sihtotstarbeliseks kasutamiseks nimetada.

morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 07.09.2010 20:42:48 vasta tsitaadiga

Tohoh, mingid hater'id kuskilt välja karanud icon_lol.gif
Mina olen küll oma telefoniga igati rahul, kõik töötab suurepäraselt (sh. ka multitouch).
Võib-olla on teile mingid vigased isendid sattunud.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 07.09.2010 21:01:03 vasta tsitaadiga

Proovi mõne joonistusprogrammiga näiteks, hoia ühte sõrme paigal ja liiguta teist, vaata kuidas jooned hüppavad (mitte, et ma joonistamiseks seda kasutan, aga sealt saab hea ettekujutuse)
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 07.09.2010 21:23:47 vasta tsitaadiga

vaadake ja võrrelge ise toda multitouchi...
Vanquish
HV kasutaja
Vanquish

sõnum 07.09.2010 23:19:12 vasta tsitaadiga

Kas HTC-l midagi head ägedat pole välja tulemas varsti? Tahaks oma iPhone mõne kõvema androidi vastu vahetada.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.09.2010 23:52:32 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=457349
... kui see just ei pea tingimata HTC olema icon_rolleyes.gif

raxz
HV Guru

sõnum 08.09.2010 02:12:28 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
vaadake ja võrrelge ise toda multitouchi...

Ja palun öelge nüüd, kus see reaalselt häirib?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 08.09.2010 02:27:08 vasta tsitaadiga

ise neid näpu-telefone üldse ei salli ega kasuta (kui üldse, siis kasutaks vaid Galaxy S'i) aga näiteks pinch-zoomimisel võib küll üsna närvesööv olla, kui telefon ei saa aru kus näpud on ja kuhu nad liiguvad (ehk siis kuhu sisse zoomida, välja zoomimisel ei tohiks erilist probleemi olla).
raxz
HV Guru

sõnum 08.09.2010 03:14:45 vasta tsitaadiga

Oled üldse ise seda telefoni kasutanud? Usun, et ei ole, muidu ei räägiks sellist juttu.
Proovisin brauseris igatpidi zoomida. Kõik töötab nagu peab minu Desire'ga.
Zoom in ja out, pöörasin zoomimise ajal telefoni sõrmede all 360 kraadi ja tagasi. Ühtegi arusaamatust ei olnud.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 08.09.2010 09:29:55 vasta tsitaadiga

pikemalt ei ole kasutanud, vaid kergelt näppinud.
ausaltöelda suht savi kuidas ta käitub, postitasin vaid tol hetkel asjakohase lingi, mis oli ükskord varem ette jäänud. pealegi on mu arvamus ebaoluline, seda kirusid antud lutsu omanikud...

ndrk
HV vaatleja

sõnum 08.09.2010 09:47:07 vasta tsitaadiga

ma laadisin marketist Desire´le sellise appi nagu touch test. Tulemus on sama, nagu eelmises videos näha.
Reaalsel kasutamisel pole sellest probleemi olnud, või pole seda lihtsalt tähele pannud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 08.09.2010 10:02:44 vasta tsitaadiga

ma olen oma Desirel vb. seda krdi pinch zoom 2-3 korda kasutanud. Enamuse ajast vaja ei ole. Kui midagi veebilehel sisse zoomida tahan, siis doubletap ja tekst lükatakse automaatselt õigesse formaati, et ekraanile ära mahuks thumbs_up.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 60
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 08.09.2010 15:28:47 vasta tsitaadiga

pinch zoom ei toimi normaalselt weebilehtedel. mul vähemalt def. brauser + HV + pinch zoom loobib väga valesse kohta. enamasti liiga vasakule - paremale loobib.

see sama multitouch video, selline käitumine segab näiteks tippimist jubedalt, kui juhtub teine sõrm juba järgmist tähte puutuma ja eelmise tähe pealt pole veel sõrme ära võtt (juhtub kiiresti tippides) siis trükib masin üldse selle tähe, mis nende kahe sõrme vahele täpselt jääb. olen seda mõned korrad tähele pand.

tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 08.09.2010 15:56:50 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
pinch zoom ei toimi normaalselt weebilehtedel. mul vähemalt def. brauser + HV + pinch zoom loobib väga valesse kohta. enamasti liiga vasakule - paremale loobib.

see sama multitouch video, selline käitumine segab näiteks tippimist jubedalt, kui juhtub teine sõrm juba järgmist tähte puutuma ja eelmise tähe pealt pole veel sõrme ära võtt (juhtub kiiresti tippides) siis trükib masin üldse selle tähe, mis nende kahe sõrme vahele täpselt jääb. olen seda mõned korrad tähele pand.

Möla.
Ma teen pärast video, kui teise kaamera leian. Ei suutnud ma väga kõvasti proovideski neid probleeme taasluua.
tagasi üles
shogun
HV vaatleja

sõnum 08.09.2010 16:03:39 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:

Mul pinch zoom toimib enamusel lehtedel normaalselt (võiks öelda, et isegi hästi) ja paigutab teksti olenevalt zoomi astmest ilusti ümber. HV foorumi leht on aga tõesti selline, kus loobib valesse kohta. Muidu ei oska multitouchile küll midagi ette heita.
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 08.09.2010 16:33:22 vasta tsitaadiga

See ei ole ekraani viga, et valesse kohta loobib. See tarkvaras kinni.
tagasi üles
eckh
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2010 17:03:47 vasta tsitaadiga

Ma olen täheldanud, et valesse kohta zoomib siis, kui lehe laadimine veel samal ajal pooleli on. Kui leht on lõpuni laetud, siis zoomib alati soovitud kohta. Seda nii double-tap'i kui ka pinch zoomi korral.

Minu arust toimus see muutus pärast froyo'le upgrademist, algse 2.1 puhul ei mäleta et nii oleks teinud.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
okpoiss
HV kasutaja
okpoiss

sõnum 09.09.2010 10:44:51 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
nonii, nüüd olen siis juba viimase piirini pissed off icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif 7-8k hinnaklassi TELEFONILT eeldaks, et asi toimiks, aga ei no kus sa sellega siis. nüüd siis sees autorestart jama. natuke aega annab netis olla, siis puuks, pilt must ja nõksa ajapärast tilltoll, ma nüüd ärkasin. QUIETLY BRILLIANT????? quiet MY ASS. sisselülitamisel lõugab nagu segane ja pole veel sellist settingsit leidnud, et welcome skreen ära keelata või vähemalt vaigistada. ja see restarti teema. oleks siis esimest korda. üks õhtu nussis iga paari minuti tagant. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

uurisin ka netist seda asja ja ülla-ülla, ma polegi ainuke, kellel selline kepp. garantiisse pole mõtet saata, kuna seal öeldakse roosade silmadega, et töötab ju.

Kellel plaan HTC Desire osta, valige midagi sellist, mis töötab. see ei ole normaalne, et 8k TELEFON lambist pildi tasku paneb ja weebibrauser näkku nussib. icon_evil.gif

Kusjuures, mul ühl tuttaval ka Desire ise restarti teeb. Just siis kui telefonil koormus suur ja kuumeneb (pikad kõned, laadimise ajal wifi või mobiilne nett jne). Tõenäoliselt on ülekuumenemise probleem.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 09.09.2010 19:59:24 vasta tsitaadiga

imelik on see, et kui ma siin nüüd piinasin kõvasti, PC küljes WiFi vastuvõtjana ja siis ise veel mängisin mänge ja sättisin maili föönil ja laadis ise samal ajal akut ja käes läks üsnagi kuumaks juba, siis ei juhtund nagu midagi. mul viimased korrad, kui seda resa tegi, siis nii kuum igatahes polnud. icon_confused.gif

Lükkasin fööni heliväljundi audigy 2ZS külge ja 192kbps MP3 kvaliteet sama mõlemil nii PC'st otse lastes, kui telefonist läbi PC kuulata. thumbs_up.gif YT sonic syndicate - revolution baby 360p paistab olema sama, mis desire HQ, kvaliteet sama ja vahet ei tee ka föönis või pc'st thumbs_up.gif seega väljund desirel on piisavalt asine. raadio kohta saab öelda vaid niipalju, et töötab siiski. midagi head ei ole. wifi elioni kiirusetest + MP3 ja wifi elioni kiirusetest + FM radio mingeid häireid ei tekitand. võimalik, et oma osa mängib selles ka piisavalt jäme kaabel. tegemist 3.5mm stereo jack>2xRCA paelaga.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 09.09.2010 22:39:10 vasta tsitaadiga

Vaatasin täna niisama, et äkki on mingit software update'i pakkuda, oligi. Heas usus tõmbasin ära, et ega ta midagi halba ikka ei tee, aga jah...nüüd ei lähe enam wifi tööle. Kui see wireless jms lahti võtta, siis seal wifi all lihtsalt error
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.