Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Mafia II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Cauder
HV vaatleja

sõnum 26.08.2010 21:51:58 vasta tsitaadiga

Möh?
Hästi lihtsalt.Uuemate mängudega võrreldes vähemalt.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kiire
HV kasutaja
kiire

sõnum 26.08.2010 22:24:09 vasta tsitaadiga

Tegin mafia2e läbi (PC), 7/10 on isegi hästi saadud. mäng on kohati frustreeriv. Seda kirjutades on mafia2 juba kustutatud.

Nii nagu mafia1 jäi omalajal gameplay poole pealt oma otsestele konkurentidele alla- gta 3 ja vice cityle. Mafia 2e mängitavus on ka pigem ajast maas.

Story oli huvitav ja võttis mitmeid pöördeid aga seda alles 9. chapterist, siinkohal mainiks ära, et chapter 6 oli ikka üli jura. Ja tõepoolest sellist "made man" feelingut ikkagi ei tekkinud võrreldes esimesega.
Story sisesed missioonid ei olnud midagi erilist ja liigagi palju neist oli lausa igavad
Rumal AI
ei ole võimalust tulistada kui sõidad
kaklemine on ikka üks naljanumber, "cover system" on kah selline valulikult ja poolikult tehtud.
Kahju, et multiplayerit ei ole

Mõned kohad kus tulistamine toimus oli päris ilusasti disainitud
Üli hästi sobitatud taustamuusika nii raadiost kui mujalt, väga teemakohane.
Garaaži süsteem oli ka äge.
mõned üksikud autod on lahedad (nt. luca auto)
lahe oli kuidas politsei eest põgenemiseks oli mitmeid võimalusi nt riiete vahetus, auto nr märgi vahetus jne.
Riietele jääv mustus oli palju silmatorkavam ja realistlikum kui nt gta iv puhul.
hea hääletöö
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 26.08.2010 23:04:38 vasta tsitaadiga

oh well, eks mängin ka läbi kui zavvis mingi 15 naela vms maksab
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Pimp
HV kasutaja
Pimp

sõnum 27.08.2010 10:12:29 vasta tsitaadiga

hea oli et pre-orderit ei teinud. 40£ ilmselt selle eest välja käia oleks mõru pill olnud.
annu333
HV kasutaja
annu333

sõnum 28.08.2010 22:18:31 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:

Julm vend icon_lol.gif
GTA IV omab selle mõttetu mängu nii pooleks kui vähegi annab igas aspektis, story, graafika (isegi), gameplay jne.
GTA-s vähemalt kui ropult tapad siis pm fbi, sõjavägi tuleb peale sulle siis ürita elus olla. Mafias mingi hädine tommy gunniga sepp sõidab ja üritab peatada, jah realistlikum vist aga noo ajuvabalt igav ning laiskus, et ei tehtud muud midagi ala fbi kasvõi.
Inimeste käitumine realistlikum????? See on küll ennekuulmatu icon_biggrin.gif Mafia II-s käitusid AI-d nii jaburalt kui vähegi olla saab, lased mingi sepa autos maha, kõik surevad seal ühtemoodi, lased jalga, kätte vms ei tee mitte midagi, ikka panevad samas vaimus edasi ei hakka lonkama ega midagi. Mendid jooksid ka arulagedalt ringi kui midagi toimus.. oeh ei suuda enam kirjeldada, loe reviewse, näed, et täielik medicore mäng on mafia 2.

Nu Story on ju GTA-4 väga tugev, gameplay ei istu samuti ja ma ei pea oma arvamuse kujundamiseks lugema mingeid reviewsid... siis nagu pole enam minu arvamus vaid copy paste kellegi teise omast. Mõlemad on läbi mängitud ja see on minu arvamus. Vastupidi sulle ei ürita ma oma arvamust teistele peale suruda vaid lepin sellega, et GTA 4 on tehtud teatud sihtgrupile mäng ja mina ei kuulu sinna sihtgruppi, mafia II on tehtud teistele. Selle ropult tapmise koha pealt ütleks seda, et loe veits ajalugu, miks muidu need mafiad omal ajal nii suured olid. Tänapäeval karjud pomm ja on kohe swat kohal, sellel ajal võis poode röövida nagu tänapäeval bussipiletit osta (päris nii hull ka ei olnud aga saate mõttest aru), muidugi mingi FBI oleks võinud küll olla mängus, et kui mentidele vastu hakkad siis tulevad kohale. Ja autos surid mul küll erinevalt, kellel pea kuklas, kes rooli peale tukkuma jäi. Kui San Andeas siia kõrvale panna või Vice city siis oleks hoopis teine asi.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
henzx
HV kasutaja

sõnum 29.08.2010 17:02:59 vasta tsitaadiga

Sain ka läbi tehtud. Story oli tegelt täitsa põnev jne... aga kuradi närvi ajas see, et missioonides (eriti lõpus) oli vähe seivimiskohti, st. n*ssid ennast sealt vaenlastest läbi, nii et kerad higised ja siis saad kuuli pähe ja pead jälle otsast alustama. Tänu sellele hakkasin vihkama seda mängu. icon_biggrin.gif
Aga ei muidu täitsa mängitav, kui seda mitte arvestada, et missioonide kõrvalt pole mitte muhvigi teha.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 29.08.2010 17:11:10 vasta tsitaadiga

Keegi kes ps3 peal Mafia 2 omab, ehk laenaks nädalaks sümboolse tasu eest v laenan vastu miskit head paremat
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 69
tagasi üles
annu333
HV kasutaja
annu333

sõnum 29.08.2010 17:58:00 vasta tsitaadiga

henzx kirjutas:
Sain ka läbi tehtud. Story oli tegelt täitsa põnev jne... aga kuradi närvi ajas see, et missioonides (eriti lõpus) oli vähe seivimiskohti, st. n*ssid ennast sealt vaenlastest läbi, nii et kerad higised ja siis saad kuuli pähe ja pead jälle otsast alustama. Tänu sellele hakkasin vihkama seda mängu. icon_biggrin.gif
Aga ei muidu täitsa mängitav, kui seda mitte arvestada, et missioonide kõrvalt pole mitte muhvigi teha.

See oli jah jama, et ainult autosid said missioonide vahel varastada ja maha müüa ja poode röövida aga selliseid pisikesi missioone ei olnud nagu GTAl.

PlatoonSgtElias Ja proovisin uuesti autos maha lasta... surevad jah ühte moodi... ei tea miks mulle tundus, et surid erinevat moodi. My bad.
tagasi üles
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 31.08.2010 16:52:23 vasta tsitaadiga

sain ka täna oma Special Editioni kätte , mängida palju ei jõudnud sissejuhatava chapteri ainult. esimene mulje oli küll igatahes positiivne ,vana mafia tuli ikka meelde icon_smile.gif
liikumine ja tulistamine pole just kõige kaasagsemad kuid see hetkel veel oluliselt mind ei häirinud.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 31.08.2010 17:21:46 vasta tsitaadiga

Mõned päevad nüüd mängitud ja seni samuti üdini positiivne mulje, chapter 10 oli vistitsi praegu käsil. Ainuke element, või õigemini selle puudumine, mis segab on see, et autoroolis tukki viibutada pole võimalik..., aaga muidu vägagi mafalik thumbs_up.gif . Autode juhitavus simulatsiooni sätete peal on eriti muljetavaldav.
Samuti ei saaks öelda et linn elutu või tühi oleks, ega miskit muud suurt seal teha pole, aga Mafia ongi alati olnud 'scripted cinematic set-piece', mitte reaalne sandbox, nii et mu silmis on mäng igati oma hinda väärt beer_yum.gif .
Mafia ja GTA võrdlemine on just eeltoodud põhjusel minu arvastes alusetu - tegemist täiesti erineva suunitlusega mängudega.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
IQzero
HV veteran

sõnum 31.08.2010 17:25:15 vasta tsitaadiga

Minu special edition on eilsest käes ja mäng on lihtsalt super. Sai kohe kogu stuff ka alla tõmmatud mis specialiga kaasas oli. Minu jaoks kindlasti selle aasta parim mäng siiani thumbs_up.gif
PS: Saboteur platseerub teisel kohal.
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 148
tagasi üles
rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.08.2010 19:29:33 vasta tsitaadiga

IQzero kirjutas:
Minu special edition on eilsest käes ja mäng on lihtsalt super. Sai kohe kogu stuff ka alla tõmmatud mis specialiga kaasas oli. Minu jaoks kindlasti selle aasta parim mäng siiani thumbs_up.gif
PS: Saboteur platseerub teisel kohal.
Saboteur on minu teada eelmise aasta mäng .
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 31.08.2010 19:39:54 vasta tsitaadiga

see, et sõites relva kasutada ei saa on päris lahe minu meelest ,mind natuke see isegi gta puhul häiris ja ega ma väga palju seda võimalust ka ei kasutanud ,ainult tuvide laskmiseks kui mõni ette jäi. ega reaalseltki autoroolis kiirusel 100km/h liiklust jälgida ning samal ajal tukist "pahasi" kõmmutada kõlab päris keeruliselt.
tagasi üles
rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

sõnum 31.08.2010 19:46:14 vasta tsitaadiga

olavip, Kurat selle peale polegi mõelnud .
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 31.08.2010 20:57:24 vasta tsitaadiga

olavip kirjutas:
see, et sõites relva kasutada ei saa on päris lahe minu meelest ,mind natuke see isegi gta puhul häiris ja ega ma väga palju seda võimalust ka ei kasutanud ,ainult tuvide laskmiseks kui mõni ette jäi. ega reaalseltki autoroolis kiirusel 100km/h liiklust jälgida ning samal ajal tukist "pahasi" kõmmutada kõlab päris keeruliselt.

Igati õige argument. Küllap mind segab autost tulistamise puudumine eelkõige seetõttu, et Mafia I oli see võimalik, samas vahel täristaks küll madalamate kiiruste puhul tagaajavatel miilitsatel rehvid läbi heameelega icon_razz1.gif .
tagasi üles
JoonasJJ
Kreisi kasutaja
JoonasJJ

sõnum 31.08.2010 21:41:39 vasta tsitaadiga

Aitäh, Game.co.uk

Mina pean viimane olema eks.... icon_lol.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 01.09.2010 10:36:37 vasta tsitaadiga

olen nüüd oma hea 5h gameplayd teinud ja kogu see kära ,mis selle ps3 ver. ümber oli on küll selgelt liialdatud - senimaani pole ükski element häirinud - mõned pisiasjad mängitavuses pigem häirivad
lugu on igatahes väga kaasahaarav ning väga lahedalt kokku pandud, senimaani on lemmikuteks olnud chapter 6 ja chapter 8(kaugemale pole lihtsalt jõudnud)
kasutasin ka nii made mani kui ka greaseri ära ,elu kohe palju meeldivam.
kas see Jimmy DLC tasub ka ära võtta ?
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 01.09.2010 14:36:19 vasta tsitaadiga

Niix, sai siis läbi tehtud ja peab ütlema, et väga rahule jäin. Lõpp oli üsna omapärane ja mitte eriti kergelt ettarvatav.
Aga oskab keegi öelda millises töökojas sellist tuuningut teha saab nagu pildil? http://img830.imageshack.us/img830/8220/speedl.jpg
tagasi üles
annu333
HV kasutaja
annu333

sõnum 01.09.2010 18:27:27 vasta tsitaadiga

warsteine kirjutas:
Niix, sai siis läbi tehtud ja peab ütlema, et väga rahule jäin. Lõpp oli üsna omapärane ja mitte eriti kergelt ettarvatav.
Aga oskab keegi öelda millises töökojas sellist tuuningut teha saab nagu pildil? http://img830.imageshack.us/img830/8220/speedl.jpg

Veel ei oska aga pani mind ka huvi tundma, eks peab kõik töökojad läbi sõitma.
tagasi üles
Stig
HV kasutaja

sõnum 01.09.2010 20:19:38 vasta tsitaadiga

see on ainult PS3 versioonis ja PC-l devconsole-ga
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

sõnum 01.09.2010 21:01:54 vasta tsitaadiga

warsteine, See võib ka mingi tuunitud salaauto vms .
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 02.09.2010 00:46:01 vasta tsitaadiga

rocky-b kirjutas:

Ei usu, Gullwing on Made Man packiga kaasnev sõiduk, ju siis on tegemist ps-le eksklusiivse sisuga (+ PC devmode). Pilt on veidi imelik küll, mootor on ülelaetud 158kW-lt 227kW-le, samas tippkiirus on jäänud samaks. Kleepsud ja muu jambuura on savi aga mõnd püssimat pilli tuuniks küll heameelega thumbs_up.gif .
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 02.09.2010 00:49:52 vasta tsitaadiga

warsteine kirjutas:
rocky-b kirjutas:

Ei usu, Gullwing on Made Man packiga kaasnev sõiduk, ju siis on tegemist ps-le eksklusiivse sisuga (+ PC devmode). Pilt on veidi imelik küll, mootor on ülelaetud 158kW-lt 227kW-le, samas tippkiirus on jäänud samaks. Kleepsud ja muu jambuura on savi aga mõnd püssimat pilli tuuniks küll heameelega thumbs_up.gif .

icon_rolleyes.gif

Mis siin arutada on? PC pilt, made man DLC auto, konsoolist supercharger peale lastud.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
JoonasJJ
Kreisi kasutaja
JoonasJJ

sõnum 02.09.2010 13:18:35 vasta tsitaadiga

Kuradi GAME, ma tegin 10 päeva ennem pre-order'i ja ikka pole veel kätte saanud.

25.08 pidi olema dispatched juba.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 02.09.2010 14:42:39 vasta tsitaadiga

mina sain enda oma juba paar päeva tagasi kätte / tellisin ka GAME-st/ äkki uurid postkontorist ,mis värk on. neil on ülevaade olemas ju
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Mafia II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.