Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
24.08.2010 21:22:16
|
|
|
TombcaT, mis sa oled mingi GTA hater w ? Tegelt jah need tüütasid suht kähku kähku ära . Suht mõttetu Mafia teemas GTA-d mainida .
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
TombcaT
HV kasutaja
|
24.08.2010 21:46:16
|
|
|
rocky-b kirjutas: |
TombcaT, mis sa oled mingi GTA hater w ? Tegelt jah need tüütasid suht kähku kähku ära . Suht mõttetu Mafia teemas GTA-d mainida . |
Kindlasti mitte vihkaja. GTA 4 meeldis väga, aga mitte oma minimängude ja kõrvalmissioonide pärast. Lihtsalt paljud hindajad on võtnud GTA 4 mingiks kuramuse standardiks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.08.2010 22:04:30
|
|
|
kui võtta "standardiks" midagi siis parem GTA VC või SA oma gameplay poolest. Sidequestid on just lahedad imo ja vahelduseks. Ehk siis ei ole üks elutu linn kus peab vaid otse põrutama.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
24.08.2010 22:10:11
|
|
|
TombcaT kirjutas: |
rocky-b kirjutas: |
TombcaT, mis sa oled mingi GTA hater w ? Tegelt jah need tüütasid suht kähku kähku ära . Suht mõttetu Mafia teemas GTA-d mainida . |
Kindlasti mitte vihkaja. GTA 4 meeldis väga, aga mitte oma minimängude ja kõrvalmissioonide pärast. Lihtsalt paljud hindajad on võtnud GTA 4 mingiks kuramuse standardiks. |
Jah jumala närvidele käib selline asi . Minujaoks ei ole üldse sobilik GTA-d ja MAfiat võrrelda . 2 jumala erinevat mängu . Ainult see, et open world on mõlemas on sarnane .
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
25.08.2010 00:45:24
|
|
|
Lol setting teine aga jumala erinevad? Sama zanr (Third person shooter, kus saad ka autodega sõita), open-world jms. sarnasusi.
_________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
25.08.2010 00:58:48
|
|
|
GTA 4 = saast.. GTA: SA ja GTA: VC = maailma parimad mängud.. siiamaani ainult nende põhjal hinnanud teisi mänge, mis 3'rd person ja open world.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
25.08.2010 01:23:19
|
|
|
Zavvi saatis paki välja
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiire
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.08.2010 16:59:04
|
|
|
2k keeras asja siis perse? Või keegi kes kõrgemat sorti meelelahutust naudib, ei vaja õltsi kõrvale ühe ajurakuga mängimiseks mängu jne oskab teisiti kommenteerida? Järgmine nädal saan ise kätte siis näis...
Kartus oli kuna 2k poliitika + dlc poliitika otsa. Enamasti ütleb see asjade kohta nii mõndagi. Aga loodetavasti saavad siis kõvasti kõrvetada kui tõesti mafia nime väärakalt ära kasutasid.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
25.08.2010 18:19:13
|
|
|
Mäng on hea aga mitte Mafia 1 võrreldav - uue teen ma korra läbi ja kõik (3 chapterit veel)....vanat aga olen iga aasta uuesti läbi mänginud ja miski ei saa selle vastu
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
25.08.2010 20:38:47
|
|
|
S.I.L.L.U, mis masinaga sa Mafia2 mängid?
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
2 :: |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
25.08.2010 22:57:53
|
|
|
GAME pani ka orderi teele - kätte saan eks siis kommenteerin , kuidas ps3 asi töötab
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
25.08.2010 23:22:21
|
|
|
EstBeast kirjutas: |
S.I.L.L.U, mis masinaga sa Mafia2 mängid? |
Box
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
annu333
HV kasutaja

|
26.08.2010 09:38:50
|
|
|
S.I.L.L.U kirjutas: |
Mäng on hea aga mitte Mafia 1 võrreldav - uue teen ma korra läbi ja kõik (3 chapterit veel)....vanat aga olen iga aasta uuesti läbi mänginud ja miski ei saa selle vastu  |
Vaideleks vastu. Minu arust on Mafia II ikka pea jagu üle.
Ja GTA 4 võib võrrelda küll kuid siis jääks see igas asjas Maffiale alla. Mõned näited... Mendid ei tee GTA 4 midagi kui neist mööda kihutad, kui suurema avarii teed, numbrimärke nad üles ei kirjuta (kui saad eest ära kihutatud siis sama autoga võid edasi sõita), inimeste näod on Mafia II väga hästi tehtud ja inimeste käitumine on ka realistlikum kui GTA 4 (eriti nende pihta lastes). Et te nüüd valesti aru ei saaks siis ma ei ole mingi GTA vastane, kõik läbi tehtud alates 1-GTA: EFLC aga etteheiteid on Rockstarile palju, milles ennast parandada... siiamaani polnud neil ju konkurenti kellega nende mängu võrreldi (mõtlen siis GTA 4 ja selle lisaosi.)
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.08.2010 15:37:49
|
|
|
eee mes asja? esiteks on gta stiil teine... seal on kõik koos psühhopaadid ja pms võmmid lasevad kõike mis liigub. Ning gta 4 esitletud füüsika on parem kui mafia 2'es. Autode juhitavus oli natuke karvane või siis nagu sõidaks siksiga ringi millel kummimadratsi vedrud (siksiga sõites on tegelt kah selline "vesivoodi" tunne kuna amordid räme pehmed ) aga füüsika ja damage on parem. Samuti kuidas inimesed reageerivad ning mööda auto esiklaasi sul ennast suremas esitlevad.
mafia 2 demo's nagu mendid kah piixugi eit einud kui sõitsin vastassuunas, ajasin liiklusmärke taga (alla ajasin) ning üldsegi terroriseerisin teisi plekki mõlkmistega. Mafia 1'es olid kohe võmmid nuiaga kallal kui suvatsesid midagi sellist korda saata. V.a vastassuunas vist võis sõita.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
paanz
HV vaatleja

|
26.08.2010 19:51:49
|
|
|
yaay, special edition potsatas uksest sisse..kohe pelama
_________________ PSN: Paanz |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
26.08.2010 20:09:19
|
|
|
paanz kirjutas: |
yaay, special edition potsatas uksest sisse..kohe pelama  |
ps3?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
annu333
HV kasutaja

|
26.08.2010 20:51:29
|
|
|
angel kirjutas: |
eee mes asja? esiteks on gta stiil teine... seal on kõik koos psühhopaadid ja pms võmmid lasevad kõike mis liigub. Ning gta 4 esitletud füüsika on parem kui mafia 2'es. Autode juhitavus oli natuke karvane või siis nagu sõidaks siksiga ringi millel kummimadratsi vedrud (siksiga sõites on tegelt kah selline "vesivoodi" tunne kuna amordid räme pehmed ) aga füüsika ja damage on parem. Samuti kuidas inimesed reageerivad ning mööda auto esiklaasi sul ennast suremas esitlevad.
mafia 2 demo's nagu mendid kah piixugi eit einud kui sõitsin vastassuunas, ajasin liiklusmärke taga (alla ajasin) ning üldsegi terroriseerisin teisi plekki mõlkmistega. Mafia 1'es olid kohe võmmid nuiaga kallal kui suvatsesid midagi sellist korda saata. V.a vastassuunas vist võis sõita. |
Ootame täis mängu ära siis saab täpsemalt arvustada aga mina ütlen ikkagi, et MAfia II parem.. igal ühel oma arvamus... pakun, et missioonid on ka huvitavamad kui GTA 4
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
26.08.2010 20:54:42
|
|
|
annu333 kirjutas: |
S.I.L.L.U kirjutas: |
Mäng on hea aga mitte Mafia 1 võrreldav - uue teen ma korra läbi ja kõik (3 chapterit veel)....vanat aga olen iga aasta uuesti läbi mänginud ja miski ei saa selle vastu  |
Vaideleks vastu. Minu arust on Mafia II ikka pea jagu üle.
Ja GTA 4 võib võrrelda küll kuid siis jääks see igas asjas Maffiale alla. Mõned näited... Mendid ei tee GTA 4 midagi kui neist mööda kihutad, kui suurema avarii teed, numbrimärke nad üles ei kirjuta (kui saad eest ära kihutatud siis sama autoga võid edasi sõita), inimeste näod on Mafia II väga hästi tehtud ja inimeste käitumine on ka realistlikum kui GTA 4 (eriti nende pihta lastes). Et te nüüd valesti aru ei saaks siis ma ei ole mingi GTA vastane, kõik läbi tehtud alates 1-GTA: EFLC aga etteheiteid on Rockstarile palju, milles ennast parandada... siiamaani polnud neil ju konkurenti kellega nende mängu võrreldi (mõtlen siis GTA 4 ja selle lisaosi.) |
Julm vend
GTA IV omab selle mõttetu mängu nii pooleks kui vähegi annab igas aspektis, story, graafika (isegi), gameplay jne.
GTA-s vähemalt kui ropult tapad siis pm fbi, sõjavägi tuleb peale sulle siis ürita elus olla. Mafias mingi hädine tommy gunniga sepp sõidab ja üritab peatada, jah realistlikum vist aga noo ajuvabalt igav ning laiskus, et ei tehtud muud midagi ala fbi kasvõi.
Inimeste käitumine realistlikum????? See on küll ennekuulmatu Mafia II-s käitusid AI-d nii jaburalt kui vähegi olla saab, lased mingi sepa autos maha, kõik surevad seal ühtemoodi, lased jalga, kätte vms ei tee mitte midagi, ikka panevad samas vaimus edasi ei hakka lonkama ega midagi. Mendid jooksid ka arulagedalt ringi kui midagi toimus.. oeh ei suuda enam kirjeldada, loe reviewse, näed, et täielik medicore mäng on mafia 2.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
26.08.2010 21:23:09
|
|
|
Gta4 teeb paremaks füüsikamootor, mis on üks parimaid edasiminekuid mängudes 5 aasta jooksul(minu arvates).
Kahju, et ei üritada mdiagi sarnast luua ja võistelda.
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
26.08.2010 21:25:27
|
|
|
Sarin kirjutas: |
Gta4 teeb paremaks füüsikamootor, mis on üks parimaid edasiminekuid mängudes 5 aasta jooksul(minu arvates).
Kahju, et ei üritada mdiagi sarnast luua ja võistelda. |
Jah kuigi GTA on 2 aastat vana juba ning ikka püsib konkurentsis . Ainuke miinus on see, et GTA on juba suht vana .
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.08.2010 21:31:19
|
|
|
mängu vanus ei tee teda halvaks. imo Mafia 1 oli tõsine tegija vanal ajal ja ka praegusel hetkel kus on pandud rõhku vaid marketingule ja idiootidele ajuloputus reklaami tootmisele. See graafika on imo mafia 1 mootoril siiani suht tasemel .. pange blurr, pruun, bloom külge ja ongi nextgen vamis v.a textuurid peab low peale panema kuna needki liiga head vaadataes tänapäeval mõnda mängu.
Ise olen mafia 1'te juba suht seebiks tagunud ja kuna kuramuse hästi välja kukkunud tükk siis aeg-ajalt saab jälle läbi mängitud. Omal ajal vist oli suht piix selles suhtes et vajas suht normaalset masinat... nüüd aga jookseb isegi fullis inteli 945 vga peal
GTA 4 teeb sitaks see (jätame graafika @ konsoolid välja ja optimiseerimine @ pc) et tema eelkäijad olid palju sisukama gameplay'ga ning mahukamad, missioonid varjeeruvamad (GTA SA) ning palju stiilsem ja parema soundtrack'iga (GTA VC). R* end kätte võtaks ja GTA SA ning VC kokku liidaks sobivaks kompottiks mõtlemata mingile peedistamisele a'la dlc vms siis saaks jälle gta tippude hulka hiilgama. ainult siis peaks vennad õppima AI'd progrema
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
26.08.2010 21:40:34
|
|
|
angel, GTA koha pealt täitsa õigus . Mafiat olen ka mänginud ja üllatavalt hea mäng on vanuse kohta, imelik et omal ajal ei märganud seda, siis oli ka suht see Gta hullus peal vist .
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cauder
HV vaatleja
|
26.08.2010 21:45:28
|
|
|
Gta ja hea story?
Esimene mäng on siiski minu jaoks lihsalt maailma parim.Seda mängu on ikka lihtsalt nii palju kordi läbitehtud lihtsalt.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
26.08.2010 21:46:39
|
|
|
Cauder kirjutas: |
Gta ja hea story?
Esimene mäng on siiski minu jaoks lihsalt maailma parim.Seda mängu on ikka lihtsalt nii palju kordi läbitehtud lihtsalt. |
kui lihtsalt siis?
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |