Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nu
HV Guru

|
30.08.2010 19:59:21
|
|
|
ametlikust on asi kaugel. need kes on saanud nendel on see ikka test mode kaudu.
mul ei pakkunud upgrade. vahetasin regiooni koodi kah uk omaks aga ikka ei midagi.
edit:
registry modimisega hakkas Kies test modes näitama aga peale update nägin startup animatsiooni ainult + korduvad FC'd taustal
aku eemaldamine ka ei aitanud peale logo jäi must pilt ja kõik.
flashisin Odiniga nüüd iidse JM5 tagasi see vähemalt töötab.
edit2:
kuna mul olid enne custom recovery ja lagfix installitud siis proovisin igaks juhuks uuesti.
nüüd toimib.
eesti keelt endiselt pole.
kirjutamine nati mugavamamaks tehtud. numbreid saab ülarea tähtede alt nüüd.
gps mis osad väidavad,et väga heaks tehtud mul üldse ei saa fixi.
edit3:
tegin nüüd veelkord wipe+factory reset ja ime küll gps töötab paremini kui iial varem.
enne oli in use max 8 aga nüüd mis leiab seda ka kasutab.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Consine
HV vaatleja

|
31.08.2010 16:01:42
|
|
|
Huvitav kas mõnel Eestis müüdaval isendil see 3 button combo töötab ka? Sellel mille mina sain see ei tööta ja seetõttu ei julge romidega ka mängima hakata.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
31.08.2010 17:34:36
|
|
|
kumb sul ei tööta recovery või download mode?
ss |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Consine
HV vaatleja

|
31.08.2010 17:39:04
|
|
|
Kumbagi pole. Ei vol up + home + power ega vol down + home + power ega mingi muu kombinatsioon ei tööta, laeb otse tavaliselt. Ainult ADB-ga läheb mõlemasse. Eile Tele2-st ostetud mudel, vb neil sellised.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
31.08.2010 18:04:43
|
|
|
siis on s**t lugu. Aga Kiesi kaudu update käib garantii alla vast, kui midagi nässu läheb ja adb ka enam telefoni ära ei tunne.
Sul F3 fw muidu?
ss |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Consine
HV vaatleja

|
31.08.2010 19:24:14
|
|
|
Oli plaan Froyoga natuke mängida aga nüüd tuleb siis pigem oodata kuni see siia kah ükskord jõuab.
JM5 on.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.08.2010 19:55:30
|
|
|
Consine kirjutas: |
Oli plaan Froyoga natuke mängida aga nüüd tuleb siis pigem oodata kuni see siia kah ükskord jõuab.
JM5 on. |
pole sellel froyol miskit teisiti - täpselt sama - pisut akusäästu ja jõudluses + mõned rakendused ei ühildu endiselt
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
31.08.2010 22:31:36
|
|
|
... see pigem rakenduste viletsa programmeerimise häda, kui ei ühildu ja Froyo on märksa rohkemat, kui väljast paistab:
http://developer.android.com/sdk/android-2.2-highlights.html
... paljud uuendused on olulised just arendajate aspektist, kes uusi rakendusi loovad ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.08.2010 22:40:03
|
|
|
wifi ruuter, exchange support ja appide mälukardile installimise võimalus ja siis perf boost - mis nendest nüüd võiks wow efekti pakkuda
suurim tõrge tasuliste appide hankimiseks, kas pirada või feikida oma asukohta, mis omakorda 100% ei toimi - ehk siis endiselt isegi iphone kõrval sitem variant
ametlikult meil osta ei saa
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
skimaster
HV vaatleja
|
31.08.2010 23:15:20
|
|
|
rästas kirjutas: |
Sandrew, mitu päeva su amazonest tellitud telefon teel oli? |
Rästas, küsin omakorda sinult, kas sinu telefon on saksa amazonist kohale jõudnud? Kui, siis kui kaua läks? Mul on üks "teel" juba 8. juulist. Asendus on teel juba kolmandat nädalat. Midagi ei saa teha, lihtpostipakk.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
01.09.2010 09:34:12
|
|
|
libe, need on vaid need uuendused, mis on Androidi meeskonna poolt valmis tehtud ja sulle kohe näha, kuid täiustatud arendusplatvormina on uuendusi märksa rohkem, näeme ikka oma ninaalt kaugemale eks
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.09.2010 09:43:10
|
|
|
järelmaksuga võttes EMT's ikkagi 500EEK odavam
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
rästas
HV vaatleja
|
01.09.2010 16:52:07
|
|
|
skimaster kirjutas: |
Sandrew, mitu päeva su amazonest tellitud telefon teel oli? |
Rästas, küsin omakorda sinult, kas sinu telefon on saksa amazonist kohale jõudnud? Kui, siis kui kaua läks? Mul on üks "teel" juba 8. juulist. Asendus on teel juba kolmandat nädalat. Midagi ei saa teha, lihtpostipakk. |
Ma tellisin telefoni lihtpostiga 21.08.10 Teade "Artikkel saadetud" tuli mulle meilile 23.08.10 (vahepeal oli nädalavahetus). Seni ei ole kohale jõudnud. Mul ei näita amazon.de kontol selle tellimuse juures ka paki teekonda. Saadetise kättetoimetamise tähtajaks on märgitud 3.09.10. Enne seda ei ole mõtet taga ajama hakata. Loodan, et ei pea hakkama Sherlokit mängima, et Samsungi kadumise müsteeriumit lahendada. Teinekord targem, valin kauba kohaletoimetamiseks rahvusvahelise kullerposti: 1-2 päeva ja 20 EUR.
Võrdlusena: näiteks 19.08.10 tellisin lihtpostipakiga ühe teise kauba (välja saadeti 20.08.10) ja selle sain kätte 30.08.10. Kättetoimetamise kuupäevaks oli prognoositud 1.09.10. Mõningane paki teekond oli ka kontol jälgitav.
Ma saan aru, et sa võtsid amazon.de'ga ühendust ja küsisid kuhu su tellimus jääb, ja asendustoode saadeti teele? Küllap see on üsna pea kohal.
Mis on märgitud selle viimasena saadetud telefoni kättetoimetamise tähtajaks? See peaks olema kirjas su amazon.de kontol ja ka meiliga saadetud tellimuse teatel.
Edit: amazon.ee parandatud amazon.de'ks
viimati muutis rästas 01.09.2010 17:10:02, muudetud 4 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.09.2010 16:52:10
|
|
|
amazon.ee? See domeen suunab fitness.ee lehele... Telefone sealt küll ei leia
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rästas
HV vaatleja
|
01.09.2010 17:12:06
|
|
|
Vabandust, õige on amazon.de
Parandasin need vead oma eelmises postituses.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sandrew
HV vaatleja
|
01.09.2010 18:02:57
|
|
|
See kuupäev mis saadetise juurde märgitud on, peaks olema nn "parim enne", st pakk peaks olema sinu käes hiljemalt 3. sept ( rästas). Kui selleks ajaks pole, siis tuleb asju uurima hakata.
Muidugi tuleb arvesse võtta ka Eesti Post, mis ei ole just kõige kiirem asutus.( teadetise laialisaatmine lisab ca 1.2 päeva, )
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rästas
HV vaatleja
|
01.09.2010 19:04:48
|
|
|
Jah, nii see on. Amazon'i kontol on kirjas ka, et ärge enne seda kuupäeva oma pakki taga otsige, oodake tähtaeg ära.
Mina olen veel täitsa rahulik. Aga skimaster, on küll oma telefoni natuke liiga kaua oodanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
skimaster
HV vaatleja
|
01.09.2010 19:56:03
|
|
|
Jah, nii see on. Amazon'i kontol on kirjas ka, et ärge enne seda kuupäeva oma pakki taga otsige, oodake tähtaeg ära.
Mina olen veel täitsa rahulik. Aga skimaster, on küll oma telefoni natuke liiga kaua oodanud. |
Jajaa. Tõmblen sellepärast, et varem on kõik pakid kõige kauem nädala Saksamaalt tulnud. Teise saadetise best before oli 30.08. Oma künismis ei usu enam eriti, et minu silmad kunagi seda telefoni näevad ja et kaks telefoni juhuslikult kaduma on läinud.... Kuradi nõme oleks ka hakata Amazonilt lõpuks raha tagasi nõudma. Nende vaatepunktist võin ma olla juba kaks telefoni postist lunastanud ja lõpuks tulnud veel raha lunima.
Kiri on ka EP-le saadetud, millele tuli kiire ja kasutu vastus.
Aga Amazon.de-s polnud võimalik valida muud saatmisviisi kui ilma jälgimiseta standardpakk. Või olen ma silmavärdjas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rästas
HV vaatleja
|
01.09.2010 21:30:39
|
|
|
Ikka muud sai ka valida. Ma nägin aga ei valinud. Nüüd otsisin taga ja "Hilfe"-ga leidsin selle:
http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=200170100
Ülevalt teises kastis on Expresspost EL riikidesse.
PS. amazon.de ei saa väita/arvata, et sa oled saadetise(d) vastu võtnud, sest neil puudub selle kohta kinnitus (postipakk väljastatakse isikut tõendava dokumendi ausel ja pead postisedelile kribama oma dokumendi nr ning allkirja). Oleks mõistlik amazon.de-le kirjutada. Nemad saavad jälgida, kus pakk hetkel on. EP-l on selline elektrooniline jälgimissüsteem (logbook), et paki saatja saab kellaajalise täpsusega paki liikumist näha. Usun, et DHL-il peaks see samuti olemas olema. Selle logi kohta võid uurida www.dhl.ee 'st. Nemad peaksid ju teadma, kuidas saksast teel olevaid pakke jälgida saab.
Ega ma ka tea, millal minu tellitud Samsung Galaxy S kohale jõuab. Võibolla tuleb endal sama soovitust järgima hakata.
viimati muutis rästas 01.09.2010 21:39:36, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.09.2010 21:35:23
|
|
|
amazon on eelkõige esmaklientide suhtes vastutulelik
ostsin €63.- dvd, millel karp oli mõraga, saatsin pildi ja vastuseks saatsid uue plaadi ja soovitasid vana tagasi mitte saata
mõraga muidu korras ja müüsin 600.- eek maha
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rästas
HV vaatleja
|
02.09.2010 10:16:28
|
|
|
Minul tuli esimene saadetis Deutsche Post DHL'iga 11 päeva (kusjuures eestis oli see enne kättesaamist 4 päeva!). Oli lihtpostipakk jälgimisega.
Tellitud Samsungile võtsin sama saatmisviisi, aga ei näita jälgimist. Kirjas on, et süsteemis võib olla viga, töötajad ei ole andmeid sisestanud jne muud põhjused.
Mina sain oma eelmise paki teekonna andmed (st ka praegu kogu eelmise paki liikumise ajalugu näha) siit kätte:
Internationale Standardpakete http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/report_popup.jsp?lang=de
Sinna kasti sisse tuleb copyda Paketnummer (amazon.de kontol) või Paketverfolgungsnummer (meilile saadetud tellimisinfos). Minul seda tellitud Samsungi juures kahjuks näha ei ole (eelmise kauba juures oli/on). Saatsin amazon.de-sse kirja küsimusega, miks pakinumbrit ei ole ja palusin selle mulle saata.
Tellimusest (selle kadumisest, viibimisest jm) saab rääkida meilitsi (võib kirjutada ka ingl.keeles, seal on vastav valik) siin: www.amazon.de/kontaktformular
Oma pakist rääkides tuleb alustada tellimisnumbrist (Bestellungnummer).
Siin on kõik teised postiteenuseosutajad olemas, kus saab oma paki teekonda jälgida (sõltuvalt milline teenus valiti).
http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=13742621
EDIT: Eile õhtul hilja küsisin meilitsi amazon'ist pakinumbrit, et näha DHL-ist, kui kaugel mu Samsung on. Täna hommikul kl 3:25 sain vastuse.
I have checked your order (for order number see subject line) and can confirm that it was sent out from our fulfillment centre in Germany on 23.08.2010 per DP_INTL_PAECKCH. In this case we have no tracking information available and the delivery cannot be traced via "Mein Konto".
From past experience, we estimate a delivery time of 22 business days or more for such shipments. I am confident the package is still en route and you should receive it soon. That is why I'd like you to wait just a few more days as, in our experience, in most cases, these packages are delayed in transit. If your package has not arrived on 23.09.2010, please contact us using the link beneath--we do want to make sure that you receive your order. Should your package not arrive on the above mentioned date, we will take the appropriate action immediately. Thank you for your cooperation and patience. We look forward to hearing from you. Warmest regards Kritika Sethi Customer Service.
|
|
tagasi üles |
|
 |
skimaster
HV vaatleja
|
02.09.2010 19:07:56
|
|
|
EDIT: Eile õhtul hilja küsisin meilitsi amazon'ist pakinumbrit, et näha DHL-ist, kui kaugel mu Samsung on. Täna hommikul kl 3:25 sain vastuse.
I have checked your order (for order number see subject line) and can confirm that it was sent out from our fulfillment centre in Germany on 23.08.2010 per DP_INTL_PAECKCH. In this case we have no tracking information available and the delivery cannot be traced via "Mein Konto".
From past experience, we estimate a delivery time of 22 business days or more for such shipments. I am confident the package is still en route and you should receive it soon. That is why I'd like you to wait just a few more days as, in our experience, in most cases, these packages are delayed in transit. If your package has not arrived on 23.09.2010, please contact us using the link beneath--we do want to make sure that you receive your order. Should your package not arrive on the above mentioned date, we will take the appropriate action immediately. Thank you for your cooperation and patience. We look forward to hearing from you. Warmest regards Kritika Sethi Customer Service. |
See kiri on formulari järgi saadetud. Mul on sarnane. Aga hea, et sul confidence'i väljendatakse, see minu kirjas puudub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sandrew
HV vaatleja
|
02.09.2010 21:28:57
|
|
|
Mis teema HV postkastiga on? Vägisi sunnib klikkima ülemist vôi alumist nuppu...(jutt samsa brauserist).
E:/ Üks avastus veel. See aku näidik notification bar'il on täiesti mööda, suht ilupärast seal. Kui näitab, et on täis, siis tegelt mingi 85% ja kui silma järgi peaks olema 80-90, siis tegelikult ca 60% ainult. Pärast seda avastust võtsin mingisuguse battery widgeti kasutusele. See siis JM1'l, võimalik, et M5'l parandatud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rästas
HV vaatleja
|
02.09.2010 22:17:08
|
|
|
skimaster kirjutas: |
I have checked your order /.../ I am confident the package is still en route and you should receive it soon. That is why I'd like you to wait just a few more days as, in our experience, in most cases, these packages are delayed in transit. /.../ Customer Service. |
See kiri on formulari järgi saadetud. Mul on sarnane. Aga hea, et sul confidence'i väljendatakse, see minu kirjas puudub.  |
No saame näha, millal see telefon kohale jõuab - jõuluvana toob!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|