Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
30.08.2010 23:11:14
|
|
|
AT^U2DIAG=268 – Return to normal (or turns off the 3G modem) |
Oot mis mõttes nagu? Kui nägu ei meeldi, siis lülitab see käsk 3G toe välja? Või mis? Ei hakka vastu ööd testima, aga mismoodi käivad kokku tagasi normaalseks muutumine ja 3G väljalülitus?
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
31.08.2010 01:35:28
|
|
|
Sõltub pulgast, minu pulgal lülitab välja. Andsin ju lingi tabeliga Aga üldiselt, niisama pole vaja katsetama hakata kui konkreetset asja tarvis ei lähe.
edit: factory reset proovitud teise pulgaga, see taastab algseaded, pulgal olevat softi see ei puuduta.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
31.08.2010 08:58:00
|
|
|
Kuskil mingi õpetus ka on kuidas HP sülearvutisse sisseehitatud modemiga mint'i tööle saab? Milliste andmetega täpsemalt ma sinna dial-up'i sisse peaksin logima?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
31.08.2010 09:47:29
|
|
|
inc kirjutas: |
... Milliste andmetega täpsemalt ma sinna dial-up'i sisse peaksin logima? |
proovi näiteks IE>tools>InternetOptions>Connections>DialUp Add>Dial Up to ... tel nr. *99# ...
Tahaks teada, kas see skeem ka pulgaga töötab, telefoniga saab küll vältida lisaprogramme.
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
31.08.2010 09:51:16
|
|
|
kfl kirjutas: |
proovi näiteks IE>tools>InternetOptions>Connections>DialUp Add>Dial Up to ... tel nr. *99# ...
Tahaks teada, kas see skeem ka pulgaga töötab, telefoniga saab küll vältida lisaprogramme. |
Ei kasuta pulka (ei antudki mulle seda), kuna on sülearvutis sees juba vastav sim kaardi pesa. Nii et panen tel numbriks *99# ?
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
31.08.2010 09:59:23
|
|
|
[... Nii et panen tel numbriks *99# ? |
jah,
mingi nimi ka ühendusele
vaata device managerist, kas modemi driverid korras
valikunupp võiks ka olla: neti puudumisel kasuta seda ühendust vms
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
31.08.2010 10:18:45
|
|
|
[... Nii et panen tel numbriks *99# ? |
jah,
mingi nimi ka ühendusele
vaata device managerist, kas modemi driverid korras
valikunupp võiks ka olla: neti puudumisel kasuta seda ühendust vms |
Ok. Koju jõuan siis proovin järgi. Väga huvitav..kas Elise kodulehel pole tõesti seadistamis õpetus sisseehitatud modemi puhul? kuidas ma sellise numbri peale nagu *99# peaksin ise tulema?
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
31.08.2010 10:49:03
|
|
|
Tahaks teada, kas see skeem ka pulgaga töötab, telefoniga saab küll vältida lisaprogramme. |
Ei kasuta pulka (ei antudki mulle seda), kuna on sülearvutis sees juba vastav sim kaardi pesa. Nii et panen tel numbriks *99# ? |
Tasub igaks juhuks kontrollida ka reaalselt modemi olemasolu - näiteks Dell läpakatel on paljudel SIM kaardi pesa aku taga olemas ning antennidki veetud vastava kaardi asukohani, kuid kaarti ennast enamasti pole, kui pole eraldi tellitud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cancer
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
31.08.2010 14:20:29
|
|
|
Mix on nii, et mul näitab HSPA ja levi mingi 50% aga kiirus on vaid 0.3 mega ja vahel saab 1mega kätte??
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
31.08.2010 15:05:56
|
|
|
Tre,
symmi kirjutas: |
Mix on nii, et mul näitab HSPA ja levi mingi 50% aga kiirus on vaid 0.3 mega ja vahel saab 1mega kätte?? |
Sest 50% levitugevust on liiga vähe, et saada korralikku andmeside kiirust. Pead leidma võimaluse kuidas paremat signaali püüda.
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
31.08.2010 15:08:14
|
|
|
Equinox kirjutas: |
Tre,
symmi kirjutas: |
Mix on nii, et mul näitab HSPA ja levi mingi 50% aga kiirus on vaid 0.3 mega ja vahel saab 1mega kätte?? |
Sest 50% levitugevust on liiga vähe, et saada korralikku andmeside kiirust. Pead leidma võimaluse kuidas paremat signaali püüda.
Equ |
Möhhh? Ma teise opeka võrgus opereerin ruuteriga miski 0 - 1 pulga peal ja saan stabiilselt 1 Mbit/sek (kevadel kui puud raagus sain
2 mbit/sek...)
50% on tavaliselt taevamanna
|
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
31.08.2010 15:09:41
|
|
|
Tre,
vana_urr kirjutas: |
50% on tavaliselt taevamanna  |
Nu nagu näha siis poisil ei ole taevamannat Kuigi jah ka mina sain 40-45% siiski 1.0-1.7Mbps kätte. Ju siis segavaid faktoreid seal veel juures, et 50% ei piisa?
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
31.08.2010 15:10:05
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Ei kasuta pulka (ei antudki mulle seda), kuna on sülearvutis sees juba vastav sim kaardi pesa. Nii et panen tel numbriks *99# ? |
Tasub igaks juhuks kontrollida ka reaalselt modemi olemasolu - näiteks Dell läpakatel on paljudel SIM kaardi pesa aku taga olemas ning antennidki veetud vastava kaardi asukohani, kuid kaarti ennast enamasti pole, kui pole eraldi tellitud. |
Jah, Dell kes muidu on tootja, on selle poolest "kurikuulus" - minu läpakal on sim pesa, aga pole ei modemit, ega ka 3G antenni , on ainult "valmidus"...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
31.08.2010 15:54:34
|
|
|
Tre,
Nu nagu näha siis poisil ei ole taevamannat Kuigi jah ka mina sain 40-45% siiski 1.0-1.7Mbps kätte. Ju siis segavaid faktoreid seal veel juures, et 50% ei piisa?
Equ |
lisa antenn aitaks?
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
31.08.2010 16:57:24
|
|
|
Tre,
Equ |
Signaalitugevus ei ole ainuke asi, signaali kvaliteet ka teema etc... Seda saab vist võrrelda müraga nö.
Ehk kui toas räägivad kaks inimest kindla hääletugevusega, siis kui ruumi tuleb veel rääkivaid inimesi, siis
varsti ei kuule enam suurt miskit sama hääletugevuse (loe: signaalitugevuse) juures... Hääletugevus
sama, aga muu müra ehk teiste jutt segab.
see on kuidagi "kompleks" asjadest seal... Üleval "rahvalik seletus", aga see ei pruugi olla ainuke või siis
see konkreetne asi. võib olla ka näiteks konkreetse jaama ülekoormus etc. Paide vist oli suve alguses
pikalt kutu ülekoormusega...
Seda kvaliteeti vist ei näe kuskilt tavatelefoniga...
|
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
01.09.2010 13:24:30
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
huvitav, et see kevadest saadik elisa kodulehel ilutsev levikaart seisuga 31.08.2010 näitab Kuusallu 3.5G-d.
samas täna on 29.08.2010 ja 3.5G-st pole endiselt haisugi.
aga noh, eks kaks päeva ole veel aega kuigi vaevalt see midagi muudab  |
wanawoll kirjutas: |
tsitaat: |
aga noh, eks kaks päeva ole veel aega kuigi vaevalt see midagi muudab
|
 |
täna siis on 1.sept ja leviala kaardi järgi pole 3,5G-st Kuusalus haisugi
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sheldon
HV kasutaja

|
01.09.2010 14:33:38
|
|
|
symmile ja ka kõigile teistele kellel vaja majja või äärealadele midagi, mis aitaks paremini teenust tarbida.
Antessales.ee
Elisa soovitusel:)
_________________ signature |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
01.09.2010 14:47:11
|
|
|
sheldon kirjutas: |
symmile ja ka kõigile teistele kellel vaja majja või äärealadele midagi, mis aitaks paremini teenust tarbida.
Antessales.ee
Elisa soovitusel:) |
Head antennid, aga osa üsna kallid UK antennid... Eesti Ranteloni paneel odavam etc.
ja siin ka ennem räägitud ja EMTs müüdav kleebitav ja pulk ka sees...
|
|
tagasi üles |
|
 |
sheldon
HV kasutaja

|
01.09.2010 15:04:03
|
|
|
Eelistage Eestimaist võimalusel. Ranteloni toodete müügiprotsess võiks mõnusam olla.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
01.09.2010 15:37:20
|
|
|
Eelistage Eestimaist võimalusel. Ranteloni toodete müügiprotsess võiks mõnusam olla. |
Sry aga need võileivakarbid pole sellise hinnatasemega minuarust konkurentsivõimelised. On neid testitud ka ja muidugi ostaks isegi kohapealset kui see oleks tasemel hinna-kvaliteedi suhtega kaup. Paraku suht kesine kaup overpriced tagiga.. Endale ostsin lõpuks ikka ebayst. Peale suvist testimist võin öelda, et ost oli igati korralik! Võtsin 17dBi variandi, aga kuuldavasti see 20.5dBi asjalikum (mida numbrist peakski järeldama, kuid eks ole neid joonistatud numbreid ennegi nähtud). Miinuseks, et ainult 2100 MHz aga endal oligi ainult seda vaja..
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sheldon
HV kasutaja

|
01.09.2010 15:50:10
|
|
|
Me kõik oleme väga erilised ja sama erilised on me vajadused ning harjumused.
Tänan kommenteerimast!
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
01.09.2010 16:07:28
|
|
|
Me kõik oleme väga erilised ja sama erilised on me vajadused ning harjumused.
Tänan kommenteerimast! |
Jah eks see nii kipubki olema. Rantelonis pole siiski midagi erilist. Business as usual, ainult Eesti moodi. Eriti see sinu toodud Antessales.ee link! Ei hindu, ei ostukeskkonda ega muud. Muudkui ostke, ostke! Et siis mida, tekib kõigepealt küsimus. Isegi oma hindu ei suudeta üles panna, rääkimata infost pakutavate asjade kohta.. banaan
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
01.09.2010 17:43:08
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Tasub igaks juhuks kontrollida ka reaalselt modemi olemasolu - näiteks Dell läpakatel on paljudel SIM kaardi pesa aku taga olemas ning antennidki veetud vastava kaardi asukohani, kuid kaarti ennast enamasti pole, kui pole eraldi tellitud. |
Vot sulle nalja. Tuleb vist välja, et HP'l on samuti konkreetne vidin 'lisavarustuses'. Nujah, ega siis midagi, peab ikka Elisast selle pulga ära võtma.
tsitaat: |
It appears that the antenae for the WWAN options are included within the system, so if you decide to later, you can buy the appropriate part from HP to have it integrated within (versus using a PCMCIA card). |
NB! Kui kellelgi on pakkuda sobivat WWAN kaarti minu sülearvutile, siis andku julgelt teada.
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
02.09.2010 10:51:13
|
|
|
Sai eile ühte MINT netipulka Maardu ligidal testitud ja siin jäi küll asi väga nigelaks. Pidevalt katkes ära ja kui ühendus lõpuks püsima jäi, siis kiirused olid küll alla igasugust arvestust. Ping oli üldiselt 599 ms ja väljas sutsukese näppimise järel suutsin ka 476 ms kätte saada. Max kiiruseks alla laadimisel pigistasin välja 0.20 mbps ja üles sain maksimumiks 0.6 mbps.
On see halb või hea?
_________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |