praegune kellaaeg 25.06.2025 07:45:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
skedipark
HV vaatleja
|
28.08.2010 16:01:53
Aceri miniläpaka probleem. |
|
|
Tere,
mul juhtus selline asi, et mul jooksis arvuti sõnaotseses mõttes kokku, ja siis muu ei aidanud kui nupust väljalülitamine, aga kui käima tahan panna siis pilti ette ei löö, aga arvuti käib, mingi imeliku häälega, mitte miski ei aita. aint must pilt ees.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Carlsberg
HV vaatleja
|
28.08.2010 20:00:07
|
|
|
Kui on kehtiv garantii, siis kurda neile. Kui garantiid ei ole, siis tuleb hakata nuputama mis seal saba on andnud. Uurida kuskohast hääl tuleb, proovida teise kõvakettaga jne...
_________________ Ma lõbus õllepruulija, hõissa ja hõissa! Ma pruulin õlut lauluga, hõissa ja hõissa! |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.08.2010 22:07:31
|
|
|
Eks siis järjekordne läppar läks, tänu paksule tolmukogusele ja sellest tingitud kõrgetele temperatuuridele:
- kas Kooma lendamise teed
- või mahasuremise teed
Kui on Koomas, siis on ehk ka üles äratatav, aga rohkem ennustama ei hakka, kas seal taga on mõni lahtisulanud "sild" või mõni ülesütelnud detail. Eks seda öeldakse täpsemalt seal, kuhu oma läppari remonti viid.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|