Minu jaoks on ja jääb MAFIA I parimaks mänguks, mis eales tehtud. Sellist hasarti ja kaasakiskumist pole ma tajunud mitte üheski mängus. Mitte ligilähedalegi.
Mafia, kusjuures jumala mõttetu on mingit tuuningut teha, poel kuskil sõita sellisega, kiirteed on lühikesed ja kitsad, juhitavus eriti ei parane ühegi lisaga ja alati on need juhid kellel meeldib rida vahetada sulle järsult ette keerates _________________
Mafia, kusjuures jumala mõttetu on mingit tuuningut teha, poel kuskil sõita sellisega, kiirteed on lühikesed ja kitsad, juhitavus eriti ei parane ühegi lisaga ja alati on need juhid kellel meeldib rida vahetada sulle järsult ette keerates
Ette keeravate juhtidega mul küll probleeme polnud... Küll aga GTA4s valmistasid need peavalu, lihtsalt lampi vahetasid rida... Mafia2 seda ei kohanud _________________ Bawse
Mafia, kusjuures jumala mõttetu on mingit tuuningut teha, poel kuskil sõita sellisega, kiirteed on lühikesed ja kitsad, juhitavus eriti ei parane ühegi lisaga ja alati on need juhid kellel meeldib rida vahetada sulle järsult ette keerates
Ette keeravate juhtidega mul küll probleeme polnud... Küll aga GTA4s valmistasid need peavalu, lihtsalt lampi vahetasid rida... Mafia2 seda ei kohanud
Nalja teed? Koguaeg keeravad ette, täiesti mõttetu oli enda autot tuunida sest see läks nii kergesti puruks. _________________ rawr
Mafia I oli jah parim mäng mida mänginud olen. Nüüd kui võimsam läpakas on läinud tuleb Mafia I peal panna ning uuesti läbi teha. Mäletan, et seal ikka oli kondamist nii palju, et lihtsalt ei viitsinud lõpuks.
Kuskil riiulil just nägin oma Mafia I plaate.... here i go... _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Mafia I oli jah parim mäng mida mänginud olen. Nüüd kui võimsam läpakas on läinud tuleb Mafia I peal panna ning uuesti läbi teha. Mäletan, et seal ikka oli kondamist nii palju, et lihtsalt ei viitsinud lõpuks.
Kuskil riiulil just nägin oma Mafia I plaate.... here i go...
Uurin kah poodidest kust saab selle esimese osa kätte. (kui muidugi on veel müügis) Kindasti võib kirjutada parima ostu nimekirja. Asi, mis mängust teeb mängu- on stoori ise. Praegu üritatakse mõttevaesust korvata näiteks auto tuunimisega. Mafia esimeses ei tundnud never ever sellist vajadust, kuna oli põnev ja tähtis oli edasi mängida. Nüüd aga kui stoori on igav, siis mõeldakse, et tuuni autot ja jälle huvitav olla. Nii see ei ole. Selle jaoks on teistsugused mängud. Mäng on juba nende lisadega nii laiali valguv, et paha hakkab. Kindlasti tuuniti sellel ajal autosid hirmasti eriti mafia tegelased. Tänapäeva nõmedus mängu sisse topitud. Ülemõeldud mäng ning suur pettumus kahjuks. Poleks pidanud esimese osaga latti nii kõrgele ajama või siis jätnud rahule selle MAFIA. Seda mängu ma igatahes mafia järjeks oma peas nimetada ei julge. Fännid ärge materdama hakake palun
videod viskavad nii üle juba. isegi dialoogi sa ei saa ise valida, mitte midagi. sellist lineaarsust ei oleks küll osanud oodata. muide demos väidetus special episode on päris mängus täitsa olemas ja seal kus demo lõppeb, pole sellist situatsiooni olemaski. 6 chapter käsil ja enam ei viitsi täna vist edasi mängidagi, nii jura. ainult vaata videot, tee mingi liigutus, kakle natuke, jälle video... 75% sellest mängust ongi stoori video vist.
8 puntki mäng küll välja ei vea, hea kui 5 saab.
Ette keeravate juhtidega mul küll probleeme polnud... Küll aga GTA4s valmistasid need peavalu, lihtsalt lampi vahetasid rida... Mafia2 seda ei kohanud
Nalja teed? Koguaeg keeravad ette, täiesti mõttetu oli enda autot tuunida sest see läks nii kergesti puruks.
Tahate öelda ,et see ei ole reaalne ,kui sa lendad ala 180ga (nt GTA4) ja esimene vend keerab sulle "ette" ? On. Reaalelus kui sul keegi 180ga tagant tuleb ja sa otsustad rida vahetada võib üsna hapusti minna.. oled suuna sisse pannud ja juba keerad (enne korra veendud ) ning ei tundu kedagi olevat ,aga tagumine tuleb nii kiirelt ja ootamatult ja ongi laks käes.
Mõelge linnaliikluses kiiruse peale ,mis on 180km/h, üsna hirmutav On olnud endal selliseid situatsioone liikluses kus vaatad ,et kedagi ei ole ning hakkad keerama ja siis järsku lendab sinust sellise pa*aga keegi mööda et situ või täis .
Ajab püha viha täis.. aga ok aitab OTst.
Ühesõnaga minu arust suhteliselt õige ja reaalne värk see ette keeramine mängus... ära kihuta , siis näed kui suuna sisse paneb
Keegi ütleks, missugune mäng siis teie arust viimase kahe aasta jooksul välja lastutest on parim?Absoluutselt kõiki uusi mänge laidetakse üle poolte inimeste poolt maha.
The Saboteur. On ajastu hõngu, on freeride, on story ... on tuhat erinevat lahenduskäiku missioonile. Soovitan.
Et siis kas tegu on Mafia II teema või "Parim mäng viimastel aastatel" teemaga?! _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
niih mulle mäng väga meeldib, ajastu on viimasepeal tehtud! Ma teen hardiga mängu läbi hetkel siis Chapter 14 ja pean ütlema et mulje siiani väga hea!!!
OT:
Saboteuri keerasid pekki pisikeste mütsikestega, kongusninaga poisid. Kõik oli 5+ aga ideoloogiline külg oli üle vindi keeratud. Fritsude tümitamises pole midagi uut aga seal, oli see uule tasandile viidud. Vabastad teatud piirkonna ja ... maailm läheb värviliseks, lilled hakkavad kasvama ja päike paistma - yeah right. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Jah 16 on viimane, tegin ka just hardi peal läbi 2 p2eva seisis save, nüüd tegin l2bi 10 miniga.
Spoiler
Kuidagi imelik ja kiire l6pp asjal, miks Joed ei l2inud p22stma. või miks edasi ei saanud mängida freerides vms : S
Muidu super ikka: D goty for me atm. kane and lynch teisel kohal.. saboteur oli idiootsus se ronimine mööda maju ja misiganes _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Minu jaoks on ja jääb MAFIA I parimaks mänguks, mis eales tehtud. Sellist hasarti ja kaasakiskumist pole ma tajunud mitte üheski mängus. Mitte ligilähedalegi.
+1
sellist hasarti? 8a tagasi olite te alles lapsed ju
lapsepõlves meeldivad mängud rohkem, on ka raskemad jne
aga täiskasvanud mehena mingi mäng ei meeldi, siis näeb siin foorumis palju mehi ulgumas ja seletamas, kui sitt ikka kõik on ja puhas fail jne _________________ ☠
+1
sellist hasarti? 8a tagasi olite te alles lapsed ju
lapsepõlves meeldivad mängud rohkem, on ka raskemad jne
aga täiskasvanud mehena mingi mäng ei meeldi, siis näeb siin foorumis palju mehi ulgumas ja seletamas, kui sitt ikka kõik on ja puhas fail jne
ma olen vana hea mängu installinud mille kohta ainult häid mälestusi aga nüüd mõtled kust tuli selline loll mõte seda jama insallida( mitte Mafia I)
----------------------------------
aga kas on võimalik inglise keelset Mafia II installida vene keyga?
43% mängitud. Story on siiani väga hea olnud. Eriti meeldis vangla sattumine. Meenutas natuke Shawshanki lunastust. Andy ja Red ainult puudusid.
Need kes vinguvad mafia 2 üle siis kahju neist Ei saa aru kuidas nii pisi detailidest tehakse katasdroof.
Mafia 1 oli lihtsalt omal ajal nii ainulaadne mäng et raskem oleks paremat teha- nii ka paljude teiste mängudega. Siiski meeldib et on jäädud vana hea stiili peale - mitte pole tehtud mafia+gta VI combot. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
libe, mida sa selle all mõtled? Ma ei tea, kas nüüd päris ulguda, aga pettunud saab ju olla küll. Eriti kui inimene paneb mängule ~700 eek alla eelnevalt. _________________ TALUSILDID
libe, mida sa selle all mõtled? Ma ei tea, kas nüüd päris ulguda, aga pettunud saab ju olla küll. Eriti kui inimene paneb mängule ~700 eek alla eelnevalt.
selle, et 700.- alla panna ongi revüüd ja foorumid, mis löövad kahtlema, kui kahtlema ei löö, siis tuleb osta
ja ei kujuta isegi seda ette, kuidas sellest mängust pettuda saab - mis kuradi ootused peab endale looma - parem kui seks
ei maksa mänge mängida ühe jutiga lõpuni
rahulikult kulged ja edened, tunnike kaks päevas _________________ ☠
üle pika aja sai progames poest mäng ostetud. 899.- raisatud ja 7 chaptrit läbitud. ise küll virisemieks põhjust ei näe. Täiesti korralik mäng on, lisaks sain veel kaasa mingi koodi, millega saan psnst uued missionid tõmmata vms.
War Hero pack
The War Hero pack is a DLC which you get when you pre-order the game from Gamestop in North America, and HMV in the United Kingdom. The pack includes two new outfits, a U.S. army uniform and battle fatigues for Vito to wear and two vehicles, a jeep similar to a US military Willys MB and a civilian version of the jeep under the Walter name.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Greaser downloadable pack
This pack includes two new Hot rods and a new leather jack plus a leather racing suit. You can get this pack when pre-ordering Mafia II from Best Buy and/or Game UK.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Vegas Pack
Vegas Pack offers two new Vegas-inspired suits for Vito to wear and two new cars.The names of the cars are yet unknown but appear to be an early Citroen DS and a Lincoln Futura.You can get this pack AND the War Hero Pack when pre-ordering from Gamestop/ EBgames. You can also get this pack when pre-ordering from Amazon.co.uk
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Renegade Pack
This Pack includes two new leather Jackets for Vito to wear and a new hot rod and sports coupe.You can get this pack when pre-ordering from Amazon.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Made Man Pack
The Made Man Pack offers two new "made man" inspired suits, including a vintage tuxedo for Vito. Also included in the pack is two different luxury cars. The Cossack and the Roller GL300, one is modelled after the 1932 Chrysler Imperial CL Convertible Sedan. This pack is only available in the collector's edition version of the game and the edition of the game ordered from Game UK.
Need asjad oleksid võinud küll nüüd kohe mängus olla. Kuidagi väike riietevalik oli ja paar autot oleks ka võind jah juures olla mingit silmailu. Korralikku MIAMI särki polnudki : ( _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Need asjad oleksid võinud küll nüüd kohe mängus olla. Kuidagi väike riietevalik oli ja paar autot oleks ka võind jah juures olla mingit silmailu. Korralikku MIAMI särki polnudki : (
Miks sa ise arvad, et miks need kohe mängus ei olnud? Äkki sellepärast et sinu käest raha uuesti küsida. Gamerid on nagu loll lehmakari, keda võib lõputult lüpsta.
viimati muutis Goon 28.08.2010 12:00:11, muudetud 1 kord
Greaser downloadable pack
This pack includes two new Hot rods and a new leather jack plus a leather racing suit. You can get this pack when pre-ordering Mafia II from Best Buy and/or Game UK.
Mängin Grease missiooni üle ja üle, et sellega sõita.
Free Ride puudub jah, oleks tahtnud veel lund ja uuemaid sõidukeid ka lumega kasutada. Aga story lõppes jah kuidagi poolikult, seega varsti oodata järge?
mul on kaasas leht koos koodiga, millega ma saan tõmmata "betrayal of jimmy" packi.
A mercenary, Jimmy is the guy the other guys call when they need to finish the job. The Betrayal of Jimmy features dozens of intense newly created arcade-style, city-based missions that keep Jimmy driving, shooting and rampaging through Empire Bay. Missions will unlock as they progress, activating a slew of assassination and timed vehicle missions ending in dramatic shootouts and explosive car chases. Players will rack up points for performance, power slides and skill shots. The scores will be immediately posted to the new leaderboard system, providing extensive re-playability, as players work to rise to the top of the ranks.
Ega tänapäeval ongi need nõmedad DLC'd moodu läinud. Ei tehta enam Expansion pakke kus uut contenti on palju juurde tulnud, tehakse mingi paar väikest junni juurde ja pannakse X hinna eest müüki. Kõigerohkem ajab närvi see, et kui mäng reliisitakse PC'l siis tavaliselt mõned DLC'd tulevad vaid konsoolidel. Hea näide SHIFT ja GRID, nokud on, tahad uusi autosid? Ei saa! Osta konsool! ... -.-.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.