Minu jaoks on ja jääb MAFIA I parimaks mänguks, mis eales tehtud. Sellist hasarti ja kaasakiskumist pole ma tajunud mitte üheski mängus. Mitte ligilähedalegi.
Mafia, kusjuures jumala mõttetu on mingit tuuningut teha, poel kuskil sõita sellisega, kiirteed on lühikesed ja kitsad, juhitavus eriti ei parane ühegi lisaga ja alati on need juhid kellel meeldib rida vahetada sulle järsult ette keerates _________________
Mafia, kusjuures jumala mõttetu on mingit tuuningut teha, poel kuskil sõita sellisega, kiirteed on lühikesed ja kitsad, juhitavus eriti ei parane ühegi lisaga ja alati on need juhid kellel meeldib rida vahetada sulle järsult ette keerates
Ette keeravate juhtidega mul küll probleeme polnud... Küll aga GTA4s valmistasid need peavalu, lihtsalt lampi vahetasid rida... Mafia2 seda ei kohanud _________________ Bawse
Mafia, kusjuures jumala mõttetu on mingit tuuningut teha, poel kuskil sõita sellisega, kiirteed on lühikesed ja kitsad, juhitavus eriti ei parane ühegi lisaga ja alati on need juhid kellel meeldib rida vahetada sulle järsult ette keerates
Ette keeravate juhtidega mul küll probleeme polnud... Küll aga GTA4s valmistasid need peavalu, lihtsalt lampi vahetasid rida... Mafia2 seda ei kohanud
Nalja teed? Koguaeg keeravad ette, täiesti mõttetu oli enda autot tuunida sest see läks nii kergesti puruks. _________________ rawr
Mafia I oli jah parim mäng mida mänginud olen. Nüüd kui võimsam läpakas on läinud tuleb Mafia I peal panna ning uuesti läbi teha. Mäletan, et seal ikka oli kondamist nii palju, et lihtsalt ei viitsinud lõpuks.
Kuskil riiulil just nägin oma Mafia I plaate.... here i go...
Mafia I oli jah parim mäng mida mänginud olen. Nüüd kui võimsam läpakas on läinud tuleb Mafia I peal panna ning uuesti läbi teha. Mäletan, et seal ikka oli kondamist nii palju, et lihtsalt ei viitsinud lõpuks.
Kuskil riiulil just nägin oma Mafia I plaate.... here i go...
Uurin kah poodidest kust saab selle esimese osa kätte. (kui muidugi on veel müügis) Kindasti võib kirjutada parima ostu nimekirja. Asi, mis mängust teeb mängu- on stoori ise. Praegu üritatakse mõttevaesust korvata näiteks auto tuunimisega. Mafia esimeses ei tundnud never ever sellist vajadust, kuna oli põnev ja tähtis oli edasi mängida. Nüüd aga kui stoori on igav, siis mõeldakse, et tuuni autot ja jälle huvitav olla. Nii see ei ole. Selle jaoks on teistsugused mängud. Mäng on juba nende lisadega nii laiali valguv, et paha hakkab. Kindlasti tuuniti sellel ajal autosid hirmasti eriti mafia tegelased. Tänapäeva nõmedus mängu sisse topitud. Ülemõeldud mäng ning suur pettumus kahjuks. Poleks pidanud esimese osaga latti nii kõrgele ajama või siis jätnud rahule selle MAFIA. Seda mängu ma igatahes mafia järjeks oma peas nimetada ei julge. Fännid ärge materdama hakake palun
videod viskavad nii üle juba. isegi dialoogi sa ei saa ise valida, mitte midagi. sellist lineaarsust ei oleks küll osanud oodata. muide demos väidetus special episode on päris mängus täitsa olemas ja seal kus demo lõppeb, pole sellist situatsiooni olemaski. 6 chapter käsil ja enam ei viitsi täna vist edasi mängidagi, nii jura. ainult vaata videot, tee mingi liigutus, kakle natuke, jälle video... 75% sellest mängust ongi stoori video vist.
8 puntki mäng küll välja ei vea, hea kui 5 saab.
Ette keeravate juhtidega mul küll probleeme polnud... Küll aga GTA4s valmistasid need peavalu, lihtsalt lampi vahetasid rida... Mafia2 seda ei kohanud
Nalja teed? Koguaeg keeravad ette, täiesti mõttetu oli enda autot tuunida sest see läks nii kergesti puruks.
Tahate öelda ,et see ei ole reaalne ,kui sa lendad ala 180ga (nt GTA4) ja esimene vend keerab sulle "ette" ? On. Reaalelus kui sul keegi 180ga tagant tuleb ja sa otsustad rida vahetada võib üsna hapusti minna.. oled suuna sisse pannud ja juba keerad (enne korra veendud ) ning ei tundu kedagi olevat ,aga tagumine tuleb nii kiirelt ja ootamatult ja ongi laks käes.
Mõelge linnaliikluses kiiruse peale ,mis on 180km/h, üsna hirmutav On olnud endal selliseid situatsioone liikluses kus vaatad ,et kedagi ei ole ning hakkad keerama ja siis järsku lendab sinust sellise pa*aga keegi mööda et situ või täis .
Ajab püha viha täis.. aga ok aitab OTst.
Ühesõnaga minu arust suhteliselt õige ja reaalne värk see ette keeramine mängus... ära kihuta , siis näed kui suuna sisse paneb
Keegi ütleks, missugune mäng siis teie arust viimase kahe aasta jooksul välja lastutest on parim?Absoluutselt kõiki uusi mänge laidetakse üle poolte inimeste poolt maha.
The Saboteur. On ajastu hõngu, on freeride, on story ... on tuhat erinevat lahenduskäiku missioonile. Soovitan.
Et siis kas tegu on Mafia II teema või "Parim mäng viimastel aastatel" teemaga?! _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
niih mulle mäng väga meeldib, ajastu on viimasepeal tehtud! Ma teen hardiga mängu läbi hetkel siis Chapter 14 ja pean ütlema et mulje siiani väga hea!!!
OT:
Saboteuri keerasid pekki pisikeste mütsikestega, kongusninaga poisid. Kõik oli 5+ aga ideoloogiline külg oli üle vindi keeratud. Fritsude tümitamises pole midagi uut aga seal, oli see uule tasandile viidud. Vabastad teatud piirkonna ja ... maailm läheb värviliseks, lilled hakkavad kasvama ja päike paistma - yeah right. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Jah 16 on viimane, tegin ka just hardi peal läbi 2 p2eva seisis save, nüüd tegin l2bi 10 miniga.
Spoiler
Kuidagi imelik ja kiire l6pp asjal, miks Joed ei l2inud p22stma. või miks edasi ei saanud mängida freerides vms : S
Muidu super ikka: D goty for me atm. kane and lynch teisel kohal.. saboteur oli idiootsus se ronimine mööda maju ja misiganes _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Minu jaoks on ja jääb MAFIA I parimaks mänguks, mis eales tehtud. Sellist hasarti ja kaasakiskumist pole ma tajunud mitte üheski mängus. Mitte ligilähedalegi.
+1
sellist hasarti? 8a tagasi olite te alles lapsed ju
lapsepõlves meeldivad mängud rohkem, on ka raskemad jne
aga täiskasvanud mehena mingi mäng ei meeldi, siis näeb siin foorumis palju mehi ulgumas ja seletamas, kui sitt ikka kõik on ja puhas fail jne _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.