libe, vahi oma avatari ja siis saad teada, mis sinust arvan. PS! Tõsta tal mõlemal käel keskmised näpud ülesse ka mõttes.
rocky-b, amm, mingi Sony FullHD videokaamera oli muidu, täpset nime ei mäleta, ca 15000 maksis poes omal ajal. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mul üks probleem selle mängu tööle panemisega ,ma tõmbasin nfs shifti installin siis ta kirjutab et pole cd / dvd ma panen cracki ja siis panen mängu tööle ja arvuti kirjutab nfs shift stop working mul windows vista sp2 , keegi võiks saata mulle lingi kust saaks tõmmata nfs shift mis läheks tööle või cracki . Tänud ette ära.
Omamoodi naljakas kui selliseid postitusi HV-st leiab...
Kas see mäng jookseb kasvõi väga halval graafikaga sellel ära:
# Processor: AMD Turion 64 X2 TL-60 (2.00 GHz)
# Memory: 2.0GB DDR2-667MHZ, 2 DIMMS (4GB Max)
# Graphics: ATI x1200
Peaasi et laggi ei oleks
Mul on : Protsessor : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @2.50GHz 2,50GHz
Mälu(RAM) : 4,00 GB
Graafika kaart : Nvidia 9300 GE
Ja mina ei saanud mängida korralikult, isegi siis kui aknas oli ning kõik asjad olid low peal .
Ja mina ei saanud mängida korralikult, isegi siis kui aknas oli ning kõik asjad olid low peal .
Veider
Mul läpaka peal (just proovisin) kõik viled põhjas 2xAA 1920x1080 resol jookseb tagant vaates 35+ spoila vaade 60+.
Update ka puudu.
Veider
Mul läpaka peal (just proovisin) kõik viled põhjas 2xAA 1920x1080 resol jookseb tagant vaates 35+ spoila vaade 60+.
Update ka puudu.
rocky-b, , ega need sihukesed listijullad mis ütlevad et good vms või et jooksma hakkab, üldiselt ei suuda tõest pilti ette kuvada kas ja kuidas jooksma hakkavad, enamus hakkab puhtalt mälu koguse järgi seda võtma.
rocky-b, , ega need sihukesed listijullad mis ütlevad et good vms või et jooksma hakkab, üldiselt ei suuda tõest pilti ette kuvada kas ja kuidas jooksma hakkavad, enamus hakkab puhtalt mälu koguse järgi seda võtma.
Ma ütlesingi, et seda listi ei saa päris tõsiselt võtta ju .
Kui tahate teada kui hästi teil mingi mäng jookseb, siis selle jaoks on www.canirunit.com
See sama mõttetu kui muu jura, võrdleb lihtsalt masina komponente min ja recommended nõudmistega... ainus viis kuidas teada saada kuidas reaalselt mäng jookseb on küsida inimestelt sarnase jõudlusega riistvaraga.
Eks ta ole, arvestab kõvaketta mahtu, kui keegi tahab endale mängu installeerida, siis üsna ilmselgelt ta peab endale nii palju vaba ruumi tegema. Iga asjaga, mille jaoks momendil ruumi ei ole, pillub ette FAIL. Tobe asi see. Aga las ta siis olla, see siiski Shifti teema.
saiteki xbox pult saabus täna. kõik toimib ja korras. siis lasin vennal proovida ja ta oli imestunud, et parema stickiga ei saagi ringi vaadata autos hakkasin siis ise ka mõtlema, et äkki kuskilt annaks sisse lülitada selle asja, aga optionidest küll silma ei jäänd look left/right jms. ainult look back nuppu sai paigutada. ometigi camera y axis invert valik olemas. ei tea milleks see siis vajalik on üldse? ja kas xboxi versioonis (kui see üldse on xboxile olemas) selline võimalus on üldse, et ringi vaadata parema stickiga? _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
tegin hd6870'ga nordschleifes 15 vastasega lühikese benchi
kõiks absull põhjas mängust, aa 8x 1920x1200
fraps:
Frames 27232,
Time (ms) 344133,
Min 53,
Max 123,
Avg 79.132 _________________ ☠
aga ma tegin lambo musjelaagoga kiire ringi autopolis GP'l 1.36.1
tegelikult tahaks kuulda, mis aegu siin teised on sõitnud sellel rajal...ja mis see kohalik kohalik parim aeg kah olla võiks? igaks juhuks olgu öeldud, et ma räägin siis ikkagi lendstardiga ringist, mitte üheringi sõidust.
CorsairX, sa kiitsid taevani seda works Z06'e või mis ta oligi...oleks sulle konkreetne väljakutse, kas suudad sõita selle masinaga kiirema aja Auto GP ringil kui ma sõitsin lamboga?! mina igatahes ei suutnud, kaugel sellest...parim aeg jäi vist kuskile sinna 1.42 juurde. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
jättis pc-gamerluse maha? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ei tea kuidas nii järsku..Kukkus peaga kuhugi vastu? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Kelle silmis hea, kelle silmis keskpärane aga kuidagi mängitav... enamus tänapäeva mänge mingid dumbed-down mültipläthvorm käkerdised, loomulikult erandeid on aga suures osas mitte.
noo, alati võib ka lihtsalt vanu ja häid edasi mängida aegajalt (loomulikult ei pea seda tegema iga päev hommikust õhtuni )
isiklikult ei leia, et täiskasvanulikkus ja arvutiga mängimine peaks olema kuidagi teineteist välistavad asjad. mängimine on meelelahutuse vorm nagu väga paljud teised asjad, mida pea kõik "täiskasvanud" absoluutselt igapäevaselt ja päris suures mahus teevad aga kui jättis maha siis jättis maha, mis siin ikka heietada, ega eriti kurvaks nüüd ei tee kui aus olla...may he rest in piece!
äkki räägib keegi teine, mis aega ta autopolis GP'l sõitnud on ja mis masinaga? tahaks mingit võrdlusmomenti ja veel parem kui saaks head motivatsiooni, et oma aega parandada proovida _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
isiklikult ei leia, et täiskasvanulikkus ja arvutiga mängimine peaks olema kuidagi teineteist välistavad asjad. mängimine on meelelahutuse vorm nagu väga paljud teised asjad, mida pea kõik "täiskasvanud" absoluutselt igapäevaselt ja päris suures mahus teevad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.