libe, vahi oma avatari ja siis saad teada, mis sinust arvan. PS! Tõsta tal mõlemal käel keskmised näpud ülesse ka mõttes.
rocky-b, amm, mingi Sony FullHD videokaamera oli muidu, täpset nime ei mäleta, ca 15000 maksis poes omal ajal. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mul üks probleem selle mängu tööle panemisega ,ma tõmbasin nfs shifti installin siis ta kirjutab et pole cd / dvd ma panen cracki ja siis panen mängu tööle ja arvuti kirjutab nfs shift stop working mul windows vista sp2 , keegi võiks saata mulle lingi kust saaks tõmmata nfs shift mis läheks tööle või cracki . Tänud ette ära.
Omamoodi naljakas kui selliseid postitusi HV-st leiab...
Kas see mäng jookseb kasvõi väga halval graafikaga sellel ära:
# Processor: AMD Turion 64 X2 TL-60 (2.00 GHz)
# Memory: 2.0GB DDR2-667MHZ, 2 DIMMS (4GB Max)
# Graphics: ATI x1200
Peaasi et laggi ei oleks
Mul on : Protsessor : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @2.50GHz 2,50GHz
Mälu(RAM) : 4,00 GB
Graafika kaart : Nvidia 9300 GE
Ja mina ei saanud mängida korralikult, isegi siis kui aknas oli ning kõik asjad olid low peal .
Ja mina ei saanud mängida korralikult, isegi siis kui aknas oli ning kõik asjad olid low peal .
Veider
Mul läpaka peal (just proovisin) kõik viled põhjas 2xAA 1920x1080 resol jookseb tagant vaates 35+ spoila vaade 60+.
Update ka puudu.
Veider
Mul läpaka peal (just proovisin) kõik viled põhjas 2xAA 1920x1080 resol jookseb tagant vaates 35+ spoila vaade 60+.
Update ka puudu.
rocky-b, , ega need sihukesed listijullad mis ütlevad et good vms või et jooksma hakkab, üldiselt ei suuda tõest pilti ette kuvada kas ja kuidas jooksma hakkavad, enamus hakkab puhtalt mälu koguse järgi seda võtma.
rocky-b, , ega need sihukesed listijullad mis ütlevad et good vms või et jooksma hakkab, üldiselt ei suuda tõest pilti ette kuvada kas ja kuidas jooksma hakkavad, enamus hakkab puhtalt mälu koguse järgi seda võtma.
Ma ütlesingi, et seda listi ei saa päris tõsiselt võtta ju .
Kui tahate teada kui hästi teil mingi mäng jookseb, siis selle jaoks on www.canirunit.com
See sama mõttetu kui muu jura, võrdleb lihtsalt masina komponente min ja recommended nõudmistega... ainus viis kuidas teada saada kuidas reaalselt mäng jookseb on küsida inimestelt sarnase jõudlusega riistvaraga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.