väheke abi kuluks ära. tahaks hakata online mängima, et kust alustada?
põmst seal pakkus välja mingi n00b mode alguses kohe, aga seal sain lutti haledalt. miski PC'ga 1v1 teha äkki miski very easyga? _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
põmst seal pakkus välja mingi n00b mode alguses kohe, aga seal sain lutti haledalt. miski PC'ga 1v1 teha äkki miski very easyga?
Proovi noid challengei'd mida saad singleplayeris teha. Enamuse kulla peale teed siis on sul lootust ka onlines hakkama saada _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Sealt võid artikleid lugeda, ehitus järjekorrad jms. Näpunäited algajatele, kui ka vanemate mängijate jaoks.
---------------------------------------------------------
Nüüd esimene turniir registreerimisel! Kõik kes soovivad osaleda: http://headshot.planet.ee/starcraft2/
Oodatud on kõik StarCraft 2 omanikud!
Hardi peal viimane tase oli (wormidega), mitu korda feilisin kuna ajasin achievementi taga (artifact power 1 kord max). Lõpuks sain hakkama ning pidin nentima, et perdition turretid ja siege tankid on tegijad .
Peaks brutali ette võtma . Kokkuvõttes postitiivne see, et tegevust jagub, online esialgu ei kipu. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Hardi peal viimane tase oli (wormidega), mitu korda feilisin kuna ajasin achievementi taga (artifact power 1 kord max). Lõpuks sain hakkama ning pidin nentima, et perdition turretid ja siege tankid on tegijad .
Peaks brutali ette võtma . Kokkuvõttes postitiivne see, et tegevust jagub, online esialgu ei kipu.
proovisin vs air 1 kord artifact achievi brutalil.. enam ei proovi ütleme nii
Ise mängisin ka hardiga läbi, lõpu tegin küll normaliga vs air, hardiga oli ikka liiga raske. Mul see viga, et ei oska eriti kiiresti liikuda ja klikkida seal mängus ning ma ei taha, et mul ükski unit surma saaks. Keskendun alati kaitsele. MP eriti ei ole mõtet tõmblema minna, kuigi mäng iseenesest on väga cool. Eks ma õpi ka veel.
Ise mängisin ka hardiga läbi, lõpu tegin küll normaliga vs air, hardiga oli ikka liiga raske. Mul see viga, et ei oska eriti kiiresti liikuda ja klikkida seal mängus ning ma ei taha, et mul ükski unit surma saaks. Keskendun alati kaitsele. MP eriti ei ole mõtet tõmblema minna, kuigi mäng iseenesest on väga cool. Eks ma õpi ka veel.
Asja võlu peitubki selles, et üksikute unititega harassima minna, ning siis nad surnuks microda.
nonoh, päris nii see alati ka ei käi. eks strateegiaid on seinast seina ja rassidki erinevad. zergidega makromisest loobumine pole kunagi hea mõte olnud _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
mikro on väiksema taseme majandamine, rtsi kontekstis unitid. täpsemalt mõeldakse väikese arvu unitite liigutamist ja eriti näpuga ettenäitamist ja erinevate erivõimaluste kasutamist.
makro on suuremalt ette võetud, rtsi kontekstis tähendab põhimõtteliselt tootmist ja massiga ründamist.
nende kahe vahel on loomulikult üsna arvestatav hall ala ja enamik häid mängijaid tegeleb mõlemaga.
siin alles käisid need strateegiate lingid läbi - zergi ehitamine on kiire ja unitid kohati nõrgemad-odavamad, mis koos ühe tootmisehitise tüübiga loob eelduse kiireks masstootmiseks ja massiga löömiseks.
kui mängude videosid vaadata, siis on näha, et korea mängijad on üldiselt agressiivsemad ja tegelevad rohkem ahistamise ja ründamisega ka mängu alguses ja vähemate unititega (ehk siis pigem mikro poole), lääne mängijad kipuvad veidi rohkem makro poole, production üles ja armeega peale. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
nonoh, päris nii see alati ka ei käi. eks strateegiaid on seinast seina ja rassidki erinevad. zergidega makromisest loobumine pole kunagi hea mõte olnud
Oh ei, ega ma seda ei mõelnudki. Lihtsalt kui kaitsele keskenduda siis tavaliselt ainult massitakse.
Oh sae pekki.. lõpuks peale tra teab mitmekümnendat katset sain Zero Hour "Best defense..." achievementi tehtud hard tasemel, viimaste hatcherite lammutamisel zergid juba laiasid mu command centeri ümber.. väga napp. Ei kujuta ette milline see pingutus brutaliga veel oleks _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Kas kellelgi on mingit aimu palju liigasid üldse olemas on? Näiteks palju on Diamondi või on keegi leidnud mõne tabeli nimekirja vms?
Igas liigas on küll 100 mängijat aga kui näiteks Diamondi liigat on mingi 200 tk ja koguaeg juurde tekib siis kaotab "Diamondis" olemine varsti väärtuse. Kuskilt ei leia aga täpset infot...
warcraft 3-s oli ikka konkreetne tabel teadsid täpselt et oled mingi 7635-s siin aga mingi Diamond 40-s ja mitmes see tegelikult on..? mine võta kinni.
Kuna mul nett suht halb, siis tahaks teada kas see Euroopa battlenet on normi pingiga või kas läg spiked segavad oluliselt onlines mängimist?
Samuti kas ainuke võimalus onlines ametlikult mängida on osta orikas mäng või on mingi key teema ka, mille saaks netist hankida odavamalt kui esimene variant?
tänan!
battlenet on täiesti normi pingiga, väga harva on probleeme. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Kas kellelgi on mingit aimu palju liigasid üldse olemas on? Näiteks palju on Diamondi või on keegi leidnud mõne tabeli nimekirja vms?
Igas liigas on küll 100 mängijat aga kui näiteks Diamondi liigat on mingi 200 tk ja koguaeg juurde tekib siis kaotab "Diamondis" olemine varsti väärtuse. Kuskilt ei leia aga täpset infot...
warcraft 3-s oli ikka konkreetne tabel teadsid täpselt et oled mingi 7635-s siin aga mingi Diamond 40-s ja mitmes see tegelikult on..? mine võta kinni.
ma tean ainult seda et liigase tehakse aina juurde... ja madalamad liigad jäävad aina tühjemaks.. ma ei tea kuidas tulevikus siis on lol. enamus kõik plat diamond ja mõned noobid veel allpool? ei kujuta ette mis blizzi idee on selles osas. Ju oodatakse et noobe jagub piisavalt et bronze täitsa tühjaks ei jäe..
ja kui minu arvamust küsida väidan seda, et liiga kergelt saab üles ronida mööda liigasid. Dimaond võiks vähemalt olla mingi erilise kullaprooviga koht kus ei saaks nt püsida kogu aja ja kus oleks aint nö. tipp gosud vms. Selline tõsise eliidi tunne (nagu iccupis oli B jne rank) sc2es hetkel on puudu. aint mingi top 200 list EU USA on olemas.. lahja. Oletan et selles osas on uuendusi tulemas. Pakun ise lahenduseks et diamondis ja plat liigas oleks kindel süsteem.. jamad tulemused = visatakse kohe alumisse liigasse.
Kusagil on sait mis trackib kindlaid ranke maailma mastaabis. Seega blizzardil on olemas siiski igale playerile väge kindel koht ladderis. aint kusagilt battle.netist seda ei näe. See oli vist see sait:
http://sc2ranks.com/
Mobsteri mured on põhjendatud.. mis praegu toimub in nö. kõrgete liigade hüperinflatsioon.. liigade väärtus käib kiiresti alla alla kuna neid tuleb aina juurde.
pakun, et liigasi tekib juurde ikka vastavalt sellele kui palju on aktiivseid mängijaid kokku. Diamond liigade arv on arvatavasti mingi kindel % liigade koguarvust. _________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele
Achievement kohta selline küsimus, et saada all "missions hard" achievementi kas siis ei peab olema kõikide missioonide "all mission objectives done" ka tehtud olema? _________________ kraater.ee
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.