ma olen seda meelt, et 1 mafiat mittepuudutav post veel ja teema kaalub kuni esmaspäevani sulgemist - need kes reedest originaali pelama hakkavad - kannatavad ka ära _________________ ☠
XATM092, eks see ole suhteliselt tavaline teemadega fanboy'dega. Kui mäng ei saa hinnet, mis neile meeldib, siis hakatakse nutma ja karjutakse asju nagu "BIAS!" või siis juba 5x mainitud "Ei makstud raha".
XATM092, eks see ole suhteliselt tavaline teemadega fanboy'dega. Kui mäng ei saa hinnet, mis neile meeldib, siis hakatakse nutma ja karjutakse asju nagu "BIAS!" või siis juba 5x mainitud "Ei makstud raha".
/facepalm
Mida siis inimesed peaks siin rääkima, et sina /facepalm'ima ei tuleks?
See on ju ammu teada tõde, et suuremate review lehekülgede (gametrailers, IGN, jne) ümber liiguvad suured rahad. Isegi kui see välja arvata, siis on ikkagi väga rumal mingite review'de põhjal kirema hakata, et mäng on fail (või GOTY). Kõik review'd on subjektiivsed ning enne kui oma käega mängu proovinud ei ole, on minu meelest väga veider selliseid väiteid välja käia.
Review lehekülgede hinded mind ei huvita absoluutselt. Küll ja küll on mänge, mis on saanud väga madala hinde, kuid on mulle väga meeldinud ning veel rohkem on neid, mida on hinnatud väga kõrgelt, kuid minu silmis on nad täiesti keskpärased.
Ainuke "reviewer" mida ma usaldan olen mina ise ning mõned sõbrad ja tuttavad, kellega mul on sarnane maitse.
Mõttetud ülevaated.
esimene asi mis silma hakkab on SINA vormis kommenteerima.how the f.. nemad teavad mida MINA tunnen või arvan mängu mängides.
samas polegi kunagi ühtegi mäng ülevaate põhjal muretsenud ning pangu mafiale kasvõi hindeks 1 mina proovin asja ära ja teen omad järeldused.
Punnitasid küll kõvasti, aga ei tule siit midagi erilist - ajale jalgu jäänud käkerdis. GB 3/5 mnjah...
"In general, it's stop, pop, rinse and repeat from one mission to the next..."
Seda oligi oodata, et tuleb üks igav ühest punktist teise sõitmine ja nurga tagant tulistamine. Ongi kogu gameplay.
Sul oma arvamus on ka või lihtsalt kaagutad nendega kooris kaasa (mida sa tavaliset teed)? Mängisid mängu läbi?
On küll, aga ma ei hakka teist korda seda kirja panema. Kui huvitab, otsi ise siit teemast üles. Enne GB arvustust sai täpselt sama juttu räägitud. Ja ülla-ülla - mõnikord isegi arvamused ühtivad...
Punnitasid küll kõvasti, aga ei tule siit midagi erilist - ajale jalgu jäänud käkerdis. GB 3/5 mnjah...
Seda oligi oodata, et tuleb üks igav ühest punktist teise sõitmine ja nurga tagant tulistamine. Ongi kogu gameplay.
Sul oma arvamus on ka või lihtsalt kaagutad nendega kooris kaasa (mida sa tavaliset teed)? Mängisid mängu läbi?
On küll, aga ma ei hakka teist korda seda kirja panema. Kui huvitab, otsi ise siit teemast üles. Enne GB arvustust sai täpselt sama juttu räägitud. Ja ülla-ülla - mõnikord isegi arvamused ühtivad...
Ülla...ülla sa mees oled ikka täielik ebard. Viimase 15 päeva jooksul oled teinud 22 halvustavat postitust Mafia 2 teemasse. Krt saa juba üle ja mine tao oma GTA4ja edasi.
Teema läbustamise eest tuleks sulle nädalaks AM peale panna.
Ülla...ülla sa mees oled ikka täielik ebard. Viimase 15 päeva jooksul oled teinud 22 halvustavat postitust Mafia 2 teemasse. Krt saa juba üle ja mine tao oma GTA4ja edasi.
Teema läbustamise eest tuleks sulle nädalaks AM peale panna.
See, et ma ei ole pime fanboy, kes näeb kõike ainult roosades värvides ja toon välja mängu vead, on kohe läbustamine ja AM'i väärt? Kui ei meeldi, pane siis juba ignore. Kaua sa piinad ennast?
XATM092, kuidas? Sepad tegid 10aastaga mängule 15 missiooni Üks missioon võtab ca 30minutit või vähem, et läbi teha. Hale mõnitus Mafia fännidele see Mafia II
Ma isegi ei mäleta millal oleksin nii lühikest mängu näinud... osad inimesed on mingi 4h-ga läbi teinud terve mängu ja seda mitte rämedalt joostes _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ja te fanboy'd tõsimeeli usute ka seda 10/10, et tegemist on tõepoolest perfektse mänguga? Isegi peale EG 4/10 ja GB lugemist, kus seletati ilusti ära, milleks nii madalad hinded?
Lol, dstari whine on hullem kui kõik fanboyd kokku
Normaalne mäng, millega veeta 2 õhtut. Replay value puudub ja missioonid kipuvad üksluised olema. Veel oli story sissejuhatus minu arust liiga pikk. Samas atmosfäär ning soundtrack on 10/10. Samamoodi voice acting. Aga jällegi on näod väga puised ning seetõttu jäävad õiged emotsioonid tihti edasi andmata.
Kuid väga hästi on mängides aru saada, et tõesti pole tahetudki sandbox mängu teha, vaid lihtsalt avatud maailmaga lineaarne shooter - missioonide vahelist aega pole jne.
Oot, kas ma saan nüüd õigesti aru. Nendes nii öelda review saitides pannakse mängule hinne ainult ühe inimese arvamusena, ehk siis review autor? Kui nii, siis ma vilistan nende review saitite peale, sest ühe inimese poolt antud hinne ei saa olla objektiivne. Igal inimesel on mingid omad eelistused, nii ka ülevaate kirjutajal. Eriti ehe näide on see esimese mafia osa review...
Oot, kas ma saan nüüd õigesti aru. Nendes nii öelda review saitides pannakse mängule hinne ainult ühe inimese arvamusena, ehk siis review autor? Kui nii, siis ma vilistan nende review saitite peale, sest ühe inimese poolt antud hinne ei saa olla objektiivne. Igal inimesel on mingid omad eelistused, nii ka ülevaate kirjutajal. Eriti ehe näide on see esimese mafia osa review...
Kui eurogamer pani Mafia I hindeks 4/10 siis ei loe elusees selle saidi reviewsi, veel vähem usun nende tõele vastavust!
Hetkel on EG lehekülje taust Mafia 2 reklaami täis ja arvustuse hindeks 4/10. Jube jama, et seda vana ja väsinud "äraostetavuse" juttu ei saagi enam nina alla määrida. Selle asemel tuuakse suures paanikas ära Tšehhi oma veebisaidi kiidulaul ja 10/10 hinne, sest tahe uskuda mängu perfektsusesse ning kartus lolliks jääda on lihtsalt niivõrd suur...
Veel üks sait lisaks EG, GiantBomb ja Destructoid'le, mida Viilutaja peaks vältima - EDGE 6/10:
Naljakas lugeda, kuidas mõned kurdavad, et "omg see on sama mäng uue graafikaga! midagi uut ei ole ju"
Samas, kui võetakse mingi muu vanem mäng ja tehakse uus versioon sellest uute võimalustega, vingub rahvas "wtf? miks nad rikkusid vana hea mängu ära! ma tahtsin sama asja parema graafikaga lihtsalt!"
Kas mäng tõesti piirdub selle kaardiga mis siin vahepeal läbi on käinud ehk sama mis demos ? Ei ole "countryside" nagu esimeses osas ?
Muidu tundub kõv mäng, ootan huviga !
Kui eurogamer pani Mafia I hindeks 4/10 siis ei loe elusees selle saidi reviewsi, veel vähem usun nende tõele vastavust!
Hetkel on EG lehekülje taust Mafia 2 reklaami täis ja arvustuse hindeks 4/10. Jube jama, et seda vana ja väsinud "äraostetavuse" juttu ei saagi enam nina alla määrida. Selle asemel tuuakse suures paanikas ära Tšehhi oma veebisaidi kiidulaul ja 10/10 hinne, sest tahe uskuda mängu perfektsusesse ning kartus lolliks jääda on lihtsalt niivõrd suur...
Veel üks sait lisaks EG, GiantBomb ja Destructoid'le, mida Viilutaja peaks vältima - EDGE 6/10:
Mafia II ei oska kommenteerida, kuid Mafia I oli omalajal aasta mängu kandidaatiks enamustel ülevaate saitidel. Ning kui ühelt/kahelt saidilt tuleb vastakaid arvamusi siis arvan lihtsalt, et need hindajad ei ole antud zanri austajad. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kas mäng tõesti piirdub selle kaardiga mis siin vahepeal läbi on käinud ehk sama mis demos ? Ei ole "countryside" nagu esimeses osas ?
Muidu tundub kõv mäng, ootan huviga !
piltide järgi oleks countryside nagu olemas. issand, see mäng on paljudele vist keerulisem valik kui naisevõtt
Miks neid reviewe üldse vahtida nii pingeliselt? Julgelt ütlen, et enamus häid mänge mida ma mänginud olen pole saanud hinnet mida nad vääriksid. Hoopis need tipus olevad mängud on sageli need mis mulle pettumust valmistavad.
Undefined, jajah, nüüd üritage igasugu review saite maha laimata Et polegi järsku õige ükski mängu hindama. Siis kui aga head hinded antakse siis kohe, et näe vaadake Mängige mängu + lugege reviewse, saate aru, et keegi ei eksi! Või noh, mõned võivad ikka eksida _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
No vaadake Halo taolist taevamannat
jeisus, kes sellist mängu küll nii taevani õnnistab
+1
Endal ka box, peaks ka hull halo fannboy olema aga minu arust ullemat piixu ei ole olemas. See on nii võrd mõttetu mäng et...
Graafika pole ka midagi erilist.
Eks igal ühel on oma arvamus, varsti saab M2 ära proovida _________________ Bawse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.