Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pro
HV kasutaja
|
18.08.2010 08:36:46
|
|
|
mul mingi jama olen juba erinevaid asju proovind ütleb ikka Xbox Live isn`t currently available in the locale associated with this windows Live ID. Please use a different Windows Live ID." olen enda vana windows live account elu kohta muutnud ja uut accounti teind aga sama tulemus kogu aeg mis teha?
_________________ In game name:lusikas |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
18.08.2010 08:53:54
|
|
|
pro, ise logisin siit oma Windows Live ID-ga sisse ja asukohamaa ära muutes (UK/US/FI) lubas ilusti gamertag'i registreerida.
Eestit nad jah ei aktsepteeri.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
18.08.2010 09:46:04
|
|
|
virx, tänud info eest, eks peab vist pühadeni ootama...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
18.08.2010 10:19:39
|
|
|
j2mm kirjutas: |
pro, ise logisin siit oma Windows Live ID-ga sisse ja asukohamaa ära muutes (UK/US/FI) lubas ilusti gamertag'i registreerida.
Eestit nad jah ei aktsepteeri. |
tänud sain korda aga kui ma mingit mängu netis tahan mängida pean gold member olema?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
18.08.2010 11:37:54
|
|
|
pro kirjutas: |
tänud sain korda aga kui ma mingit mängu netis tahan mängida pean gold member olema? |
Just.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
marquser
HV vaatleja

|
18.08.2010 11:43:48
|
|
|
No ma olen sattunud ikka normaalse jama otsa.
Regasin eile siis omale xboxil kasutaja ja gamertagi ja valisin riigiks USA. Emaili koha peale panin oma @gmaili aadressi. Kui kasutaja oli valmis ütles midagi et kõik xbox live võimalused ei pruugi olla saadaval. Arvasin, et äkki on seal mingi kala sellega sees et eestist regasin. No igatahes pärast lives mängida sai jne. Ainuke asi millega jamas oli siis Msn, mõtlesin et vahetan emaili ära ja siis peaks nagu Msni ka sisse saama. Vaatasin sealt "Account Managementi" alt "windows Live ID" ja panin siis et change vms. Millegipärast ei lasknud mul vahetada emaili aadressi, tahtis et sisse logiksin. Aga kuna aadress oli @gmail siis ei saa ju Windows Live IDsse sisse logida. Mõtlesin siis et cancelin ära selle gmail aadressi et äkki siis laseb uue panna. Läksin arvutis sisse, tühistasin ära gmaili ja nüüd on selline seis et ei lase üldse Live´s mängida, sest ütleb et emailiga mingid jamad. Ja muutmisega ikka sama seis, et kui panen change Windows Live ID siis saab ainult parooli sisse toksida, aga seda aadressi millega sisse logida ei lase.
Ise hakkasin mõtlema, et äkki saaks kasutaja kuidagi ära kustutada ja teha uue kasutaja siis õige Hotmaili aadressiga, aga kas keegi oskab öelda, kas Gamertagi saab siis vana valida ja mis sellest 1kuu pikkusest Gold Membershipist saab..
Oleks väga tore kui keegi oskab aidata!
PS: ma ei saa üldse aru, kuidas xbox lasi tegelikult gmail aadressi ära regada kui sellega sisse logida hiljem ju ei saa :S
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
18.08.2010 11:55:05
|
|
|
marquser kirjutas: |
No ma olen sattunud ikka normaalse jama otsa.
Regasin eile siis omale xboxil kasutaja ja gamertagi ja valisin riigiks USA. Emaili koha peale panin oma @gmaili aadressi. Kui kasutaja oli valmis ütles midagi et kõik xbox live võimalused ei pruugi olla saadaval. Arvasin, et äkki on seal mingi kala sellega sees et eestist regasin. No igatahes pärast lives mängida sai jne. Ainuke asi millega jamas oli siis Msn, mõtlesin et vahetan emaili ära ja siis peaks nagu Msni ka sisse saama. Vaatasin sealt "Account Managementi" alt "windows Live ID" ja panin siis et change vms. Millegipärast ei lasknud mul vahetada emaili aadressi, tahtis et sisse logiksin. Aga kuna aadress oli @gmail siis ei saa ju Windows Live IDsse sisse logida. Mõtlesin siis et cancelin ära selle gmail aadressi et äkki siis laseb uue panna. Läksin arvutis sisse, tühistasin ära gmaili ja nüüd on selline seis et ei lase üldse Live´s mängida, sest ütleb et emailiga mingid jamad. Ja muutmisega ikka sama seis, et kui panen change Windows Live ID siis saab ainult parooli sisse toksida, aga seda aadressi millega sisse logida ei lase.
Ise hakkasin mõtlema, et äkki saaks kasutaja kuidagi ära kustutada ja teha uue kasutaja siis õige Hotmaili aadressiga, aga kas keegi oskab öelda, kas Gamertagi saab siis vana valida ja mis sellest 1kuu pikkusest Gold Membershipist saab..
Oleks väga tore kui keegi oskab aidata!
PS: ma ei saa üldse aru, kuidas xbox lasi tegelikult gmail aadressi ära regada kui sellega sisse logida hiljem ju ei saa :S |
Pead küll panti ei anna, aga ehk tuleks passport luua kõigepealt?
https://www.passport.net
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
marquser
HV vaatleja

|
18.08.2010 12:11:02
|
|
|
See passporti tegemine ei ole oluline, mul on nagunii olemas Hotmaili kasutaja millest piisaks. Probleem on selles et ta ei lase vahetada mitte töötavat gmaili accounti hotmaili kasutaja vastu. Kui vajutada change Windows Live ID peale, siis peaks olema võimalik kirjutada email ja parool ning sisse logida. Kuid millegipärast on emali rea peal mu vana email ja seda ta muuta ei lase.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
18.08.2010 14:43:02
|
|
|
marquser, Windows Live ID-d sai vahetada kord kuus ...
Tühistasid Gmaili ära - kustutasid konto?
|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
marquser
HV vaatleja

|
18.08.2010 15:02:51
|
|
|
Ei, mul tuli mingisugune confirmation kiri emailile, et kas kinnitan või cancel. No vajutasin kinnita peale siis alguses, aga seepeale ütles et see aadress ei sobi Windows Live ID-ks ; siis vajutasin cancel ja peale seda ei lase enam kasutajaga Xbox Lives pm midagi teha.
Niiet selle kasutajaga mul pole siis väga midagi peale hakata, kui kord kuus saab vahetada ja tasuta Gold on 1 kuu. Mis soovitaksite siis teha, kas tasub veel midagi proovida või uus kasutaja?
PS: kas kasutajaid üldse kustutada saab ka? Kust see käib?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikujr
HV vaatleja
|
18.08.2010 18:12:31
|
|
|
Ei, mul tuli mingisugune confirmation kiri emailile, et kas kinnitan või cancel. No vajutasin kinnita peale siis alguses, aga seepeale ütles et see aadress ei sobi Windows Live ID-ks ; siis vajutasin cancel ja peale seda ei lase enam kasutajaga Xbox Lives pm midagi teha.
Niiet selle kasutajaga mul pole siis väga midagi peale hakata, kui kord kuus saab vahetada ja tasuta Gold on 1 kuu. Mis soovitaksite siis teha, kas tasub veel midagi proovida või uus kasutaja?
PS: kas kasutajaid üldse kustutada saab ka? Kust see käib?  |
Tee uus kasutaja.. Minu boxil vähemalt sai nii kolm korda, et tegin uue kasutaja ja sain jälle kuu tasuta goldi.
_________________ XBL: Mikuke |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
siim951
HV kasutaja

|
18.08.2010 20:41:01
|
|
|
Järjekordne algajalik küimus minu poolt:
Ostes kellegilt kasutatud mäng, nt. GTA4 vms, kas ma saan oma konsooliga seda kenasti Xbox Lives mängida?
Ühesõnaga, kas kasutatud mängudega on võimalik võrgus mängida?
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
18.08.2010 20:48:05
|
|
|
siim951, jah saad küll.
EA Sports uuemad mängud vist pidid tulema mingite koodidega. Et kui kood kasutatud, siis pead maksma $10, et võrgus mängida saaks.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaido6
HV kasutaja

|
19.08.2010 20:25:16
|
|
|
Õhtust selline küsimus , et kuidas xbox lives see windows live Id muutmine käib seal on see asi jube keeruline ikka , tean et kui konto tegin siis sain sealt mingi uue konto , aga kuidas muuta ????
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
19.08.2010 23:26:03
|
|
|
vaido6 kirjutas: |
Õhtust selline küsimus , et kuidas xbox lives see windows live Id muutmine käib seal on see asi jube keeruline ikka , tean et kui konto tegin siis sain sealt mingi uue konto , aga kuidas muuta ???? |
login.live.com - logi oma WLID'ga sisse ja muuda ära account overview all - simple az dat
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
marquser
HV vaatleja

|
20.08.2010 11:23:45
|
|
|
Aga kui ei saa Live´i sisse logida nagu näiteks mul juhtus, kas siis on ka muutmine võimalik?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
20.08.2010 12:54:06
|
|
|
Aga kui ei saa Live´i sisse logida nagu näiteks mul juhtus, kas siis on ka muutmine võimalik? |
Miks sa ei peaks Live'i saama..kui salasõna ei mäleta, siis proovi see ennem resettida: Windows Live ID portaal
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
20.08.2010 15:16:41
|
|
|
Mul oli kunagi selline jama, et e-mail mida sisselogimisel kasutasin ja kuhu peale uus parool saadeti ei eksisteerinud enam, st. seda domeenigi polnud enam olemas millega mail tehtud oli. Siis nagu ei saa üldse parooli recoverdada?
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
siim951
HV kasutaja

|
21.08.2010 18:00:10
|
|
|
Keegi oskab öelda kus kohast oleks võimalik osta tavaline Xbox360 Elite 120GB ilma mängudeta.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristjan94
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stig
HV kasutaja
|
22.08.2010 00:40:55
|
|
|
~3900 EEK
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ämber
HV kasutaja
|
22.08.2010 00:47:51
|
|
|
Kui Ameerikast xkast osta siis eestist ostetud mängud ei tööta jah? Mingi regiooni teema.. Kas seda kuidagi eemaldada ei ole võimalik vms.. Või äkki on seal region free xkaste müügil? Keegi oskab öelda?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raynor
HV kasutaja
|
22.08.2010 00:59:38
|
|
|
Regioonivabu ei müüda. PAL on Euroopas, NTSC on USA-s ja ühe regiooni mänge teise regiooni konsoolil mängida ei saa. Selle piirangu saab eemaldada flashimise teel, aga sellega kaotad garantii ning riskid konsooli bannimisega LIVE-st.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
22.08.2010 04:25:14
|
|
|
Raynor, isegi flashimisel jääb PAL/NTSC piirang kehtima!
Enamus mänge on küll regioonivabad aga parem on peavalu vältida ja osta konsool ikkagi Euroopast.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|