Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 970, 971, 972 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pro
HV kasutaja

sõnum 18.08.2010 08:36:46 vasta tsitaadiga

mul mingi jama olen juba erinevaid asju proovind ütleb ikka Xbox Live isn`t currently available in the locale associated with this windows Live ID. Please use a different Windows Live ID." olen enda vana windows live account elu kohta muutnud ja uut accounti teind aga sama tulemus kogu aeg mis teha?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
j2mm
Kreisi kasutaja
j2mm

sõnum 18.08.2010 08:53:54 vasta tsitaadiga

pro, ise logisin siit oma Windows Live ID-ga sisse ja asukohamaa ära muutes (UK/US/FI) lubas ilusti gamertag'i registreerida.

Eestit nad jah ei aktsepteeri.
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 18.08.2010 09:46:04 vasta tsitaadiga

virx, tänud info eest, eks peab vist pühadeni ootama...
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 18.08.2010 10:19:39 vasta tsitaadiga

j2mm kirjutas:
pro, ise logisin siit oma Windows Live ID-ga sisse ja asukohamaa ära muutes (UK/US/FI) lubas ilusti gamertag'i registreerida.

Eestit nad jah ei aktsepteeri.

tänud sain korda aga kui ma mingit mängu netis tahan mängida pean gold member olema?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
henzx
HV kasutaja

sõnum 18.08.2010 11:37:54 vasta tsitaadiga

pro kirjutas:

tänud sain korda aga kui ma mingit mängu netis tahan mängida pean gold member olema?

Just.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
marquser
HV vaatleja
marquser

sõnum 18.08.2010 11:43:48 vasta tsitaadiga

No ma olen sattunud ikka normaalse jama otsa.

Regasin eile siis omale xboxil kasutaja ja gamertagi ja valisin riigiks USA. Emaili koha peale panin oma @gmaili aadressi. Kui kasutaja oli valmis ütles midagi et kõik xbox live võimalused ei pruugi olla saadaval. Arvasin, et äkki on seal mingi kala sellega sees et eestist regasin. No igatahes pärast lives mängida sai jne. Ainuke asi millega jamas oli siis Msn, mõtlesin et vahetan emaili ära ja siis peaks nagu Msni ka sisse saama. Vaatasin sealt "Account Managementi" alt "windows Live ID" ja panin siis et change vms. Millegipärast ei lasknud mul vahetada emaili aadressi, tahtis et sisse logiksin. Aga kuna aadress oli @gmail siis ei saa ju Windows Live IDsse sisse logida. Mõtlesin siis et cancelin ära selle gmail aadressi et äkki siis laseb uue panna. Läksin arvutis sisse, tühistasin ära gmaili ja nüüd on selline seis et ei lase üldse Live´s mängida, sest ütleb et emailiga mingid jamad. Ja muutmisega ikka sama seis, et kui panen change Windows Live ID siis saab ainult parooli sisse toksida, aga seda aadressi millega sisse logida ei lase.
Ise hakkasin mõtlema, et äkki saaks kasutaja kuidagi ära kustutada ja teha uue kasutaja siis õige Hotmaili aadressiga, aga kas keegi oskab öelda, kas Gamertagi saab siis vana valida ja mis sellest 1kuu pikkusest Gold Membershipist saab..

Oleks väga tore kui keegi oskab aidata!

PS: ma ei saa üldse aru, kuidas xbox lasi tegelikult gmail aadressi ära regada kui sellega sisse logida hiljem ju ei saa :S
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 18.08.2010 11:55:05 vasta tsitaadiga

marquser kirjutas:
No ma olen sattunud ikka normaalse jama otsa.

Regasin eile siis omale xboxil kasutaja ja gamertagi ja valisin riigiks USA. Emaili koha peale panin oma @gmaili aadressi. Kui kasutaja oli valmis ütles midagi et kõik xbox live võimalused ei pruugi olla saadaval. Arvasin, et äkki on seal mingi kala sellega sees et eestist regasin. No igatahes pärast lives mängida sai jne. Ainuke asi millega jamas oli siis Msn, mõtlesin et vahetan emaili ära ja siis peaks nagu Msni ka sisse saama. Vaatasin sealt "Account Managementi" alt "windows Live ID" ja panin siis et change vms. Millegipärast ei lasknud mul vahetada emaili aadressi, tahtis et sisse logiksin. Aga kuna aadress oli @gmail siis ei saa ju Windows Live IDsse sisse logida. Mõtlesin siis et cancelin ära selle gmail aadressi et äkki siis laseb uue panna. Läksin arvutis sisse, tühistasin ära gmaili ja nüüd on selline seis et ei lase üldse Live´s mängida, sest ütleb et emailiga mingid jamad. Ja muutmisega ikka sama seis, et kui panen change Windows Live ID siis saab ainult parooli sisse toksida, aga seda aadressi millega sisse logida ei lase.
Ise hakkasin mõtlema, et äkki saaks kasutaja kuidagi ära kustutada ja teha uue kasutaja siis õige Hotmaili aadressiga, aga kas keegi oskab öelda, kas Gamertagi saab siis vana valida ja mis sellest 1kuu pikkusest Gold Membershipist saab..

Oleks väga tore kui keegi oskab aidata!

PS: ma ei saa üldse aru, kuidas xbox lasi tegelikult gmail aadressi ära regada kui sellega sisse logida hiljem ju ei saa :S
Pead küll panti ei anna, aga ehk tuleks passport luua kõigepealt?
https://www.passport.net
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
marquser
HV vaatleja
marquser

sõnum 18.08.2010 12:11:02 vasta tsitaadiga

See passporti tegemine ei ole oluline, mul on nagunii olemas Hotmaili kasutaja millest piisaks. Probleem on selles et ta ei lase vahetada mitte töötavat gmaili accounti hotmaili kasutaja vastu. Kui vajutada change Windows Live ID peale, siis peaks olema võimalik kirjutada email ja parool ning sisse logida. Kuid millegipärast on emali rea peal mu vana email ja seda ta muuta ei lase.
tagasi üles
j2mm
Kreisi kasutaja
j2mm

sõnum 18.08.2010 14:43:02 vasta tsitaadiga

marquser, Windows Live ID-d sai vahetada kord kuus icon_rolleyes.gif...

Tühistasid Gmaili ära - kustutasid konto?
tagasi üles
marquser
HV vaatleja
marquser

sõnum 18.08.2010 15:02:51 vasta tsitaadiga

Ei, mul tuli mingisugune confirmation kiri emailile, et kas kinnitan või cancel. No vajutasin kinnita peale siis alguses, aga seepeale ütles et see aadress ei sobi Windows Live ID-ks ; siis vajutasin cancel ja peale seda ei lase enam kasutajaga Xbox Lives pm midagi teha.

Niiet selle kasutajaga mul pole siis väga midagi peale hakata, kui kord kuus saab vahetada ja tasuta Gold on 1 kuu. Mis soovitaksite siis teha, kas tasub veel midagi proovida või uus kasutaja?
PS: kas kasutajaid üldse kustutada saab ka? Kust see käib? icon_biggrin.gif
tagasi üles
j2mm
Kreisi kasutaja
j2mm

sõnum 18.08.2010 15:32:10 vasta tsitaadiga

Kustutada ei saa, kuid võid proovida ju sellesama Gmaili kontoga Windows Live ID regada sama parooliga mida kasutasid Xboxis registreerumisel.

https://accountservices.passport.net/reg.srf?bk=1282134555&cru=http://login.live.com/login.srf&sl=1&vv=800&mkt=ET-EE&lc=1061

PS, asukohamaaks määra riik mis Xbox Live'is registreerumiselgi.
tagasi üles
Mikujr
HV vaatleja

sõnum 18.08.2010 18:12:31 vasta tsitaadiga

marquser kirjutas:
Ei, mul tuli mingisugune confirmation kiri emailile, et kas kinnitan või cancel. No vajutasin kinnita peale siis alguses, aga seepeale ütles et see aadress ei sobi Windows Live ID-ks ; siis vajutasin cancel ja peale seda ei lase enam kasutajaga Xbox Lives pm midagi teha.

Niiet selle kasutajaga mul pole siis väga midagi peale hakata, kui kord kuus saab vahetada ja tasuta Gold on 1 kuu. Mis soovitaksite siis teha, kas tasub veel midagi proovida või uus kasutaja?
PS: kas kasutajaid üldse kustutada saab ka? Kust see käib? icon_biggrin.gif

Tee uus kasutaja.. Minu boxil vähemalt sai nii kolm korda, et tegin uue kasutaja ja sain jälle kuu tasuta goldi.

siim951
HV kasutaja
siim951

sõnum 18.08.2010 20:41:01 vasta tsitaadiga

Järjekordne algajalik küimus minu poolt:
Ostes kellegilt kasutatud mäng, nt. GTA4 vms, kas ma saan oma konsooliga seda kenasti Xbox Lives mängida?
Ühesõnaga, kas kasutatud mängudega on võimalik võrgus mängida?
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 34
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 18.08.2010 20:48:05 vasta tsitaadiga

siim951, jah saad küll.

EA Sports uuemad mängud vist pidid tulema mingite koodidega. Et kui kood kasutatud, siis pead maksma $10, et võrgus mängida saaks.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 19.08.2010 20:25:16 vasta tsitaadiga

Õhtust selline küsimus , et kuidas xbox lives see windows live Id muutmine käib seal on see asi jube keeruline ikka , tean et kui konto tegin siis sain sealt mingi uue konto , aga kuidas muuta ????
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 19.08.2010 23:26:03 vasta tsitaadiga

vaido6 kirjutas:
Õhtust selline küsimus , et kuidas xbox lives see windows live Id muutmine käib seal on see asi jube keeruline ikka , tean et kui konto tegin siis sain sealt mingi uue konto , aga kuidas muuta ????
login.live.com - logi oma WLID'ga sisse ja muuda ära account overview all - simple az dat icon_wink.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
marquser
HV vaatleja
marquser

sõnum 20.08.2010 11:23:45 vasta tsitaadiga

Aga kui ei saa Live´i sisse logida nagu näiteks mul juhtus, kas siis on ka muutmine võimalik?
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 20.08.2010 12:54:06 vasta tsitaadiga

marquser kirjutas:
Aga kui ei saa Live´i sisse logida nagu näiteks mul juhtus, kas siis on ka muutmine võimalik?

Miks sa ei peaks Live'i saama..kui salasõna ei mäleta, siis proovi see ennem resettida: Windows Live ID portaal thumbs_up.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2010 15:16:41 vasta tsitaadiga

Mul oli kunagi selline jama, et e-mail mida sisselogimisel kasutasin ja kuhu peale uus parool saadeti ei eksisteerinud enam, st. seda domeenigi polnud enam olemas millega mail tehtud oli. Siis nagu ei saa üldse parooli recoverdada?
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
siim951
HV kasutaja
siim951

sõnum 21.08.2010 18:00:10 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda kus kohast oleks võimalik osta tavaline Xbox360 Elite 120GB ilma mängudeta.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 34
tagasi üles
Kristjan94
HV vaatleja

sõnum 22.08.2010 00:30:21 vasta tsitaadiga

Tere!

Keegi oskab öelda palju see reaalselt kokku läheb maksma koos tarnega?
http://www.amazon.co.uk/Xbox-360-250GB-Hard-Drive/dp/B003NSBMF8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1282426180&sr=8-1
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Stig
HV kasutaja

sõnum 22.08.2010 00:40:55 vasta tsitaadiga

~3900 EEK
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
ämber
HV kasutaja

sõnum 22.08.2010 00:47:51 vasta tsitaadiga

Kui Ameerikast xkast osta siis eestist ostetud mängud ei tööta jah? Mingi regiooni teema.. Kas seda kuidagi eemaldada ei ole võimalik vms.. Või äkki on seal region free xkaste müügil? Keegi oskab öelda?
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 22.08.2010 00:59:38 vasta tsitaadiga

Regioonivabu ei müüda. PAL on Euroopas, NTSC on USA-s ja ühe regiooni mänge teise regiooni konsoolil mängida ei saa. Selle piirangu saab eemaldada flashimise teel, aga sellega kaotad garantii ning riskid konsooli bannimisega LIVE-st.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 22.08.2010 04:25:14 vasta tsitaadiga

Raynor, isegi flashimisel jääb PAL/NTSC piirang kehtima!
Enamus mänge on küll regioonivabad aga parem on peavalu vältida ja osta konsool ikkagi Euroopast.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 970, 971, 972 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.