- unknown engine, peale desperadose ja lula pole ülejäänutest sellel tehtud mängudest kuulnudki.
- graphics music ... close to what g3 had. wtf? 2 aastat vahet ja close? et nagu... ee... okei.
- chapters.
+ rp elements. oleks ka aeg.
mulle ka gothicu seeri ei istu eriti, tegelase arnedamine, kõige rohkem käisid pinda need orcid, lihtsalt päev läbi tapad neid orce, viskas nii kopa ette, 3 polnud suurem asi graafikaga ka lisaks ülinõudlik arvuti suhtes , võrreldes oblivioniga, näiteks puud nägid gothic 3 väga koledad välja, nagu 4 murtud paber kuused
Polnud suurem asi graafika ? Minuarust oli pilt palju kenam kui Oblivionil (selle aja üks suurimaid pettumusi). Minuarust sellist tegelase arendamist võiks kah rohkem olla.
Just my two cents! _________________ Tuli vaikselt, tuli tasa. Varjud jättis seintele ja maha.
Gothic 3 nägi su tegelane palju koledam välja, kui oblivionis. Oblivionis oli ikka tiba parem graafika.
Loodan, et Gothic 4 orgid nii nõrgad ei ole. Igav oli nottida neid 3mes. Gothic 2 olid orgid palju etemad. Pidi ikka vaeva nägema nende tapmisega ja mulle meeldis, et nad olid tegelasest ikka suuremad.
Keegi võiks pealkirja ära parandada ja asendada see sellega: "Arcania: Gothic IV". Ei leidnud algul seda teemat ülessegi.
Igatahes, mäng on tulemas juba 12 oktoobril. Screenshotte vaadates hakkab ila tilkuma.
Risen oli super hea rpg, tõeline maiuspala. Loodan, et Arcania tuleb veelgi parem ja pikema storylinega kui G3 ja Risen.
Jah, mulle meeldis ka teine pilt väga
Saksa RPG-d on mõnusad, täiesti teistsugune atmosfäär Lääne rpg-dest ja ei ole ka nii dumbed down, et suvaline 5 aastane võiks ka mängida.
Ise ootan väga seda... Gothic 1 ja 2 olen elu jooksul nii palju läbi teinud, et nüüd aastad hiljem on ikka terved mängud peas
Gothic 3 on praegu mängimisel ja kohe läbi. Ehk saab enne uue tulekut veel korra teha
Mõned videod ka, mis panevad ikka väga tahtma seda:
loodetavasti tuleb asi hea..
Tener-i pandud esimene video on kahtlane.
miks need objektid nii vara ära kaovad? a'la, et jõuad puu juurde ja puu kaob ära
miks need objektid nii vara ära kaovad? a'la, et jõuad puu juurde ja puu kaob ära
see on see feature et kui mingi puu/põõsas jääb kaamera ja karakteri vahele siis ta tekitab "augu" sinna puu sisse et sa näeksid oma karakterit.
seal videos aga tekitab see feature liiga suure augu ja liiga vara, tegu võibolla programmeerimisveaga või oli asi toores lihtsalt.
minuarust see teise video action oli natuke kahtlane... kas tõesti combat tehtud selliseks japsilikuks slash-dash-bash tüüpi..? millegipärast meenus kohe selle äksjoniga rise of the agronauts (viimati mängisin) combat...
piltide pealt oli küll päris kobe - jään ootama _________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Gothicus koguaeg selline combat olnud. Mulle ka algul ei meeldinud see eriti aga sellega harjub ruttu ära ja nüüd ei kujuta ette, kui combat oleks sama aeglane nagu oblivionis vms
Ei tea kas demo ka tuleb? Võiks tulla...
Märkasin nüüd ise ka seda
Loodan, et äkki panevad selle valikuliseks. Ei meeldiks, kui mängides nii oleks, sest teistes gothicutes ega risenis küll sellega probleemi polnud, et karakter peidus oleks
Andykas kirjutas:
Gothicus koguaeg selline combat olnud. Mulle ka algul ei meeldinud see eriti aga sellega harjub ruttu ära ja nüüd ei kujuta ette, kui combat oleks sama aeglane nagu oblivionis vms
Ei tea kas demo ka tuleb? Võiks tulla...
Ei tea, kas oleme siis erinevaid mänge mänginud, aga minu arust teistes Gothicutes küll nii kiire see asi polnud ja tundus tõesti selline imelik olevat
Aga ilmselt harjub sellega kiirelt ära.
Masendav...
Ehk rikutakse jälle üks hea seeria, mingi nõmeda konsoolipordiga ära siis või? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
ega konsoolid mängu riku, mängu rikuvad ikka developerid ja neid tagant sundivad publisherid.
ühesõnaga: ei ütleks, et näiteks risen ära rikutud oli kuigi tehti ta ka konsoolile.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.